33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11489 jah remélem hogy nem fogják, amugy évközbe edzöt lehet váltani vagy csak aztis átiazolási idöszakban lehet? -
Zséé #11488 Reméljük addig nem nevezik ki Mourinhot -
#11487 grat a csapatank a továbbjutáshoz az elödöntöbe Valenciát kaptuk ugyhogy azis kemény lesz de amilyen formában van a Valencia lehet hogy nem lesz annyira nehéz remélem -
#11486 ÖF -
#11485 Épphogy, de azért megvan a továbbjutás...Az végeredmény nem a meccset tükrözi, az bitzos. -
#11484 Nagyon jó meccs volt a tegnapi, nekem tetszett, Henry és Messi megint szuperek voltak, Abidal játéka tetszett még nagyon, igaz volt 1-1 elcseszett beadása és lövése.
Messi megint milyen cseleket nyomott :|||| Amikor az oldalvonalról 4-5 emberen át ziccerbe került... Meg amikor az alapvonalon huzogatta a labdát... Megérdemelte volna h bemenjen a tizi, igaz gyengén rúgta és Diego Lopez is nagyon jól védett ( az egész meccsen ) -
#11483 Hát a végén a frászt hozták rám ezzel a két bedobással de hála Istennek kihuztuk!grat Messinek a szép játékhoz! -
#11482 Bazzeg, ezt 4-0-ra kellett volna hozni... -
Zséé #11481 nem is lett gól :D -
Zséé #11480 hátttőőő ez nem volt 11-es... -
Zséé #11479 Csak nehogy ráfázzunk ezzel az 1-0-al. Kapunk a végén a semmiből 1 gólt azt annyi volt... -
#11478 melegít 10 perce -
#11477 Róóóóni -
Zséé #11476 Nagyon pörög ma. Tuti meg fog sérülni... -
#11475 ÚÚúúúristen Messi mekkora.
:)))) -
Zséé #11474 + Cigan piros
Ezt már nem szabad elveszíteni... -
Zséé #11473 Gyönyörű gól!! Henry!
1-0 -
#11472 FC Barcelona - Villarreal CF:
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Mejuto González
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Márquez, Deco, Xavi - Iniesta, Henry és Messi.
Villarreal: Diego López, Venta, Cygan, Godín, Capdevila; Senna, Bruno, Cani, Pires; Rossi és Nihat.
Frank Rijkaard 16 fős kerete: Valdés, Pinto, Xavi, Iniesta, Puyol, Márquez, Henry, Ronaldinho, Milito, Deco, Messi, Thuram, Abidal, Zambrotta, Bojan, és Giovani dos Santos.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem hozzuk a mecset és továbbjutunk, ha már a bajnokságra nincs sok esély legalább a kupát nyerjük meg már a nagycsapatok ugyis kiestek -
#11471 jah, az más kérdés hogy nagy csapatok ellen hogy játszik a Madrid, de kis csapatok ellen tökéletesen -
DJ BP #11470 azért sztem BL-ben nem lesz egyszerű dolgunk, ha túljutunk a Rómán egyáltalán... -
#11469 nem az a baj hogy ez a csapat nem fogja ledolgozni, hanem az hogy egy ilyen Madrid ellen esélye sincs sajnos, tökéletesen játszák azt, amit Schuster kér -
Monoton #11468 azt az ultimátumot gyorsan meg is cáfolták -
#11467 Igen, de akkor ez a félév jó lenne a jövő évi felkészülésnek is kb az új edzővel! Bajnokság már elment, Kupa és BL még meglehet. De mindenképp új edzővel, Riijkaard már kapott 2x is ultimátumot azthiszem, és még mindig ittvan... -
#11466 ha most elküldik Riijkardot,akkor mégszarabb lesz,mert az új edző azt jelentené,hogy új taktika,új elképzelések,és az felemészt egy egész felkészülési időszakot,tehát lenne egy 2-3 hónap,amikor a barca még ennél is szarabbul muzsikálna,és csak utána lenne meg megint ugyanez a szint.az más kérdés,hogy a végére már belejöhetnétek,de addigra már lehet,hogy 19 pontos előnyünk lenne...nem nagyképűségből mondom,de mostanában mi igen sokat váltottunk edzőt :S szal van benne tapasztalatunk...emlékezettek csak rá,hogy Capelloval is kellett fél év,mire belerázódtunk. -
#11465 ennyi b+ -
el bruja #11464 nekem is pont ez járt a fejemben... -
#11463 Nem tudom, hogy most ennyire nincsenek motiválva a srácok, vagy Riijkard b*szott el valamit nagyon, de hogy így nemhogy spanyol bajnokit, még egy kupát sem fogunk nyerni... -
#11462 kapja be mindegyik
-
#11461 azért az nem olyan biztos 9 pontot is le lehet dolgozni ésmég szerintem semmi sincs eldölve. bár sokkal kevesebb esélyetek van -
#11460 Szerintem amúgy is... -
#11459 Rijkaard
Megint okos volt nagyon mondhatom, ha nyer a Real akkor bajnokok... -
#11458 Igen, mintha a tavalyi szezon egyes jeleneit látnám..1-0 nál leállunk, beállunk, elbaromkodjuk, egy villanás a másik oldalt, 1-1, hello. Ha nyer a Real, 9 pont különbség... -
#11457 Hát, ez ma nagyon lájtos eresztés volt... Remélem kikap a Real, most csak ebben bízhatunk. Nagyon gyengék voltunk. -
#11456 Ez kb. ugyanaz a kategória, amit pont egy éve játszottak el állandóan. Ennyit a bajnoki címről, mert 9 pont hátrányt egy félszezon alatt EZ a csapat nem fog ledolgozni! -
#11455 fasza egyenlitettek 1-1, remélem Messi vagy valaki villan egyet és meglesz a mecs -
#11454 gólra értettem egyébként nem sokszor találkozott a labdával -
#11453 Gyengén játszunk de közben vezetünk. Hát, remélem jobban fogunk játszani a második félidőben. -
#11452 bocs azt akartam irni hogy igaza lett:) -
#11451 Igaza lett, lehet valaki halovány úgy is, hogy gólt szerez -
#11450 hát még szerencse hogy nem lett igazad Bojannal kapcsolatban:)