Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Messi helyére nem.
Eto helyére pláne nem.
Ronaldinho helyére sem.
Deco helyére pláne nem, mert kell a védekezés is.
Utána már a többi poszt sem igazán megfelelõ Kakának szerintem.

Aztán még Gudjonsen is ott van. 😄

Meg még sokan mások... 😄

horpeti
Kaka a Barcába nem lenne jó 5let, mert csak Ronaldinho helyére mehetne kb, de ha lenne számára egy másik hely, ahol egymás mellett tudnának játszani, az jó lenne. De ahogy elnéztem a taktikát, stbt, nagyon nincsen.

Egymás cseréjének meg kicsit nem lenne okés. 😊

hunbasser
na végre! 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem kaka' majdnem olyan jó mint dinho.azért met nem csinál csilli-villi cseleket,meg nem szerepel vagy 20 reklámban? kaka' nagyon is jó játékos,és pár éven belül vezéregyéniség lesz a milanban.már most is fél európa versenyez érte,és sztem még csak jobb lesz.

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Ne viccelõdjünk máár! Hol van az a Kaká Ronaldinhotól. Nevetséges az összehasonlítás 😄DDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
sõt nagyon is effekt!

Visca el Barça !

fernando torres
2 dudás 1 csárdában effekt sztem..

Ronaldinhos10
azért megnézném mennyire nem kellene egy kaka - ronaldinho páros😊

Visca el Barça !

fernando torres
Az Aston Villa ajánlatot tett Savioláért

Alfredo Cabrera, Javier Saviola ügynöke elárulta, hogy az angol élvonalban szereplõ Aston Villa csapata tett egy ajánlatot Savioláért, Joan Laportának a Barcelona elnökének.

A 24 éves játékos az elõzõ szezonban, kölcsönben szerepelt a Sevilla csapatánál, ahol UEFA kupát nyert az azt megelõzõ évben pedig a francia Monaconál szerepelt, szintén kölcsönjátékosként.

Már csak egy év van hátra szerzõdésébõl, és a Barca meg szeretne tõle válni, még idén nyáron, hiszen utána már ingyen vihetik a klubok. Viszont ezen a nyáron a Barca még nem kapott olyan ajánlatot, amelyek a játékos tudását tükröznék.

Olyan klubok érdeklõdtek a dél-amerikai játékosért, mint az Arsenal, a Hamburg, a Bolton vagy éppen a Sevilla, most viszont az Aston Villa érdeklõdik komolyabban az argentin támadóért.

Amikor Saviola ügynökét, Alfredo Cabrerat arról kérdezték, hogy igaz-e hogy az Aston Villa ajánlatot tett a játékosért, ezt mondta: "Igen, ez igaz"
Majd így folytatta: "Vannak ajánlataink Spanyolországból, Angliából és Olaszországból, de végleges megállapodás szerdáig nem lesz."

Saviola tehát minden bizonnyal Angliában folytatja pályafutását, hiszen eddig az Aston Villa a legkomolyabb kérõje, és az idõ szorítja az angolokat.

LasCar16
nem álmodozom😄 nekem nem kellene Ronaldinho, 150millió euró a kivásárlási ára, pár év múlva lehet h. váltani fog, arról volt szó eddig😊

#acm

fernando torres
Kaka - Ronaldinho cserérõl majd akkor lehet szó!!! 😛PPPPPPPP

Ronaldinhos10
ha nem még késõbb!!

Visca el Barça !

fernando torres
ott pont.

Fyrex
ne álmodozz 😊

4-5 év múlva visszatérhetünk a témához

Avanti Crociati!

fernando torres
most nem megy sehova ez a lényeg.

LasCar16
klub se engedte vna és Kaká se ment vna😊 szalsemmi esély nem lett vna a transferre....
Ronaldinhohoz--> ezt a drága jó testvére, aki egyben a menedzsere nyilatkozta😊

#acm

hunbasser
ya,ott már 99,5%ban már a real madridé volt,csak a kis csira meggondolta magát -.- (bocsánat minden milan szurkolótól és kaka' szeretõtõl!)

ReaL MaDRid x siempre

nahh azért az nem pletyka volt

REAL MADRID

b4rc4
ez olyan,mint h Kaká megy a Margitba.. pletyka pletyka.. :p

Fyrex
jó vicc volt 😊)

Avanti Crociati!

LasCar16
nem pletyka volt hanem nyilatkozat, meddig is van érvényes szerzõdése?😛

#acm

b4rc4
Ronaldinho kijelentette: "kitöltöm a zserzõdésemet a Barca-nál,mivel jól érzem itt magamat" . szal ne hozz fel semmi átigazolási pletykát 😊))

Ronaldinhos10
az meg már attól is füg hogy fejezi majd az idényt a Barcelona

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
hát ja,sztem nem sok esélyük van a Milánóiaknak!!!

Visca el Barça !

LasCar16
nem ebben a szezonban, majd a jövõben vmikor(1-2év)

#acm

fernando torres
és Ronaldinho is mondta hogy jól érzi itt magát és nem akar elmenni.

Ronaldinhos10
de hát már mondta a barca vezetõsége hogy nem adják Ronaldinho-t!!!

Visca el Barça !

neevous
Az nem lenne jó<#wow1> A forrás biztos?

fernando torres
itt alattam.

LasCar16
Roberto de Assis , aki Ronaldinho testvére és ügynöke is egyben a következõket mondta a Corriere dello Sportnak : "Ronaldinho Milánba igazolása lehetséges , és nagyobb fogás lenne mint amekkora volt Ronaldo a Real Madridnak . Silvio Berlusconi le szeretné õt igazolni , úgyhogy az egész csak idõ kérdése ."

#acm

jah nem, csak véletlenül átugrottam a hsz-edet miközbe visszaolvastam és én is válaszoltam neki 😊

B0B0
Kevés?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jól tudod 😊

b4rc4
akkor eghy kis nyereség a klubbnak.. 😊 anno ha jol tom ingyen jött.. 😊)

nem néztem a meccset, nemtudjátok Kerlon játszott e a Celta-ban vagy a kispadon ott volt e?

12-éé

B0B0
12 milka

B0B0
Hi! Nem néztem a Celta elleni mérkõzést, mert meccsen voltam tegnap este. Én mindenesetre azt mondom, hogy ez egy fontos gyõzelem, hiszen kétszer is fel tudtunk állni (0-1 - rõl és 2-2 - rõl) ráadásul az igazi karmesterek nélkül

fernando torres
remélem én is.engem picit aggaszt a mostani forma.remélem majd Ronaldinhoval javul a játék.

LasCar16
remélem hozzátok a formátokat, mert ez így sokáig nem lesz jó😄
amúgy grat!

#acm

fernando torres
Celta Vigo-Barcelona 2-3: A Barcelona hozta a kötelezõ gyõzelmet, ahogy várható volt, bár a szerencse is melléjük állt, mivel nem volt egy sima gyõzelem, amely az eredménybõl is látható. Az elsõ félidõben még a Celta Vigo mehetett boldogan az öltözõbe, mivel a 41. percben Baiano egy közeli üres kapuba lõtt labdával megszerezte a vezetést. A második félidõre összeszedte magát a Katalán csapat, és az 55. percben Eto'o remek lövésével egyenlítettek, majd az 59. percben Messi talált a hálóba. 5 perccel késõbb viszont egyenlíteni tudott Gustavo Lopez. A 87. percben 10 emberre fogyatkozott a Celta, s rá egy percre, már a debütáló Gudjonshen megszerezte a gyõztes gólt.

fernando torres
<#worship><#taps><#eljen>köszi szépen

neevous
Gudjohnsen gólja<#worship>

fernando torres
nagyon hiányzott középrõl Xavi és Ronaldinho.

o_O

REAL MADRID

Csak az a baj, hogy most kihalt lesz a topik, mert nincs mire nyálatcsorgatni 😄D

fernando torres
huu..elég húzós meccs volt.de nyertünk.

csm
vége van<#zavart2>

BMW 325 iX Rallye Car :)

banok
szép vót

https://www.facebook.com/ferfiklubb/