33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #11729 Nah reméljük a Bl következő körében vagy a Fener-t vagy a Schalkét kapjuk :P -
DJ BP #11728 Úgy néz ki ő is sérülős típus. Jobbulást neki! -
#11727 Az első vizsgálatok szerint Lionel Messi combizom-szakadást szenvedett a bal lábának felső szakaszán a Celtic elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján, mely egy hónapos kihagyást jelent számára. Bár a részletes vizsgálatok még hátra vannak, szinte garantált, hogy a diagnózis helyes, miután abszolút nem ritka esetről van szó. Messi tehát április elején térhet majd vissza a Barcelonába, ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul. -
#11726 grat a csapatnak a továbbjutáshoz és remélem Messi minnél hamarabb rendbe fog jönni -
#11725 Állítólag egy hónapra sérült meg kb. Örüljünk hogy nem több. -
#11724 Miközben futott, az egyik lába bekulcsolódott a Celtic-es játékos két lába közé (nem volt szándékos, szerencsétlem mozdulat) és szépen kifordult. Egy kicsit ápolták, aztán kb. 5 perccel később egy sprintnél megállt, és elkezdte fogni a fejét. Aztán eldőlt, mint egy fa és elsírta magát. A többiek kísérték le :(
Egyébként már van egy rakat SopCast-os adó. -
#11723 mitörtént? -
#11722 nem látom a meccset ha Messi a saját lábán ment le akkor milyen fél év? -
#11721 Szegény, sírva ment le :(( -
#11720 Messi lesérült vagy fél évre kb -
#11719 bocsi, ez az:
mms://wm3.stv.tv/stvgeoUK02?MSWMExt=.asf -
#11718 Hát nekem azt írja ki, hogy csak Angliában elérhető -
#11717 hát ez gyors volt -
#11716 mp 11es és jó -
#11715 Köszi köszi köszi köszi!!!!!!!! -
#11714 Ajánlom az UC Live-ot! Gyönyörű a képe -
#11713 Skacok!
Nem tom, nektek működik-e, de én a rojadirectán rákattintok a Makaiko S. Special Edition-ra és feljön egy kis ablak, ahol egész tűrhetően jön az adó -
#11712 Ja, én is nézem mennyivel több p2p lett 30 perc alatt -
#11711 de lesz majd stream. de ez majd a meccs előtt derül ki 100 százalékra, hogy mi és hol. rojadirecta.com rulez. -
#11710 Elvileg TvAnts-on van stream -
#11709 Inkább jutok úgy tovább hogy nem látom a meccset minthogy kiesek úgy hogy látom is :P -
DJ BP #11708 sima ügy, mienk nem ilyen, mi még izgulhatunk bibí :DD -
#11707 tévedtem, neten se adják -
#11706 Sopcaston adják -
#11705 szopjon le a tv6, azt sem tudom mi az...
:D -
#11704 A CELTIC EGY CSODÁBAN BÍZHAT
Egy lejátszott párharc befejezése
Általában nagy butaság lebecsülni az ellenfeleket a Barcelona ellen, még a kifejezetten gyenge csapatokat is, hiszen köztudott, hogy sok kiscsapat szeretne bizonyítani a Camp Nouban. A Celtic esélyei azonban most annyira szerények a továbbjutásra, hogy minimum az évtized meglepetése és szégyene lenne a búcsú. A Barca kieséséhez ugyanis minimum kétgólos skót siker kellene, miután a Celtic Parkban 3-2-re már a gránátvörös-kékek győztek, s az idegenben szerzett három találatuk nagy biztonságot jelent.
FC Barcelona - Celtic Glasgow:
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Pieter Vink (holland)
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Celtic: Borucs, Wilson, Caldwell, McManus, Naylor - Brown, Hartley, Nakamura, McGeady - McDonald, Vennegoor.
------------------------------------------------------------------------------------
Millito sajna nem tud játszani a Celtic ellen mert az este állitolag belázasodott, de remélem igyis meglesz a mecs -
Zséé #11703 A Tv6 adja :P -
#11702 Ez most komoly, hogy magyarországi gyökércsatornák közül senki nem adja a mai meccset? :O -
#11701 Én nagyon régen láttam jól játszani. -
Coco #11700 ha jól játszik isten, ha rosszul akkoraggyákelaretekbe .. :) -
#11699 Köszi, hát fura forduló, itt is akármi megtörténhet...
A Realnál Ramos a BLben és a Bajnokságban is el van tiltva, szóval Salgadot lehet majd szivatni az ellenfeleknek.
Nekünk KÖTELEZŐ megverni a Villarealt, vagy különben tényleg álom lehet csak a bajnoki cím . -
#11698 szombat
20.00 Real Madrid-Espanyol
vasárnap
21.00 Barcelona-Villarreal CF -
#11697 Kurva nagy mázlija volt az Atleticonak, megpattanó lövés + kamutizi, nekünk semmi nem jött össze.
Ronaldinho egy nagy szar volt, rúgott egy gólt de azon kívül meg se mozdult, akárhányszor megindult elvették és MEGÁLLT reklamálni !!! Megállni sosem szabad a pályán. Én nem láttam Ronit a Celtic ellen játszani, azon vagyok hogy el kéne adni, őt kellett volna levinni + 4-2nél Decot Zambrotta helyére...
Puyol egyre gyengébb kezd lenni... Marquez - Milito tengely sokkal jobb...
Agüero mondjuk egyedül megvert kb minket, megint 5 pont...
Jövőhéten kivel játszunk mi és a Madrid kivel ? -
Zséé #11696 Úgy tűnik Agüero lépett Fernando Torres helyébe mint mumusunk... -
#11695 és berúgták 3-1 -
#11694 Na asszem a bíró el is cseszte a meccset... -
#11693 ennyi -
Lionel #11692 és emberhátrányban a recre..+ büntető az atléticonak -
#11691 Henry le - Messi be -
#11690 Ma Abidal a csúcs. Akkor mennek el az oldalán, amikor akarnak...