33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Zséé
    Nah reméljük a Bl következő körében vagy a Fener-t vagy a Schalkét kapjuk :P
  • DJ BP
    Úgy néz ki ő is sérülős típus. Jobbulást neki!
  • Ronaldinhos10
    Az első vizsgálatok szerint Lionel Messi combizom-szakadást szenvedett a bal lábának felső szakaszán a Celtic elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján, mely egy hónapos kihagyást jelent számára. Bár a részletes vizsgálatok még hátra vannak, szinte garantált, hogy a diagnózis helyes, miután abszolút nem ritka esetről van szó. Messi tehát április elején térhet majd vissza a Barcelonába, ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul.
  • zalan05
    grat a csapatnak a továbbjutáshoz és remélem Messi minnél hamarabb rendbe fog jönni
  • GTheo
    Állítólag egy hónapra sérült meg kb. Örüljünk hogy nem több.
  • B0B0
    Miközben futott, az egyik lába bekulcsolódott a Celtic-es játékos két lába közé (nem volt szándékos, szerencsétlem mozdulat) és szépen kifordult. Egy kicsit ápolták, aztán kb. 5 perccel később egy sprintnél megállt, és elkezdte fogni a fejét. Aztán eldőlt, mint egy fa és elsírta magát. A többiek kísérték le :(

Egyébként már van egy rakat SopCast-os adó.
  • Csabesz6
    mitörtént?
  • Ronaldinhos10
    nem látom a meccset ha Messi a saját lábán ment le akkor milyen fél év?
  • B0B0
    Szegény, sírva ment le :((
  • tobias88
    Messi lesérült vagy fél évre kb
  • tobias88
    bocsi, ez az:

mms://wm3.stv.tv/stvgeoUK02?MSWMExt=.asf
  • B0B0
    Hát nekem azt írja ki, hogy csak Angliában elérhető
  • tobias88
    hát ez gyors volt
  • tobias88
    mp 11es és jó
  • NeoMaN
    Köszi köszi köszi köszi!!!!!!!!
  • B0B0
    Ajánlom az UC Live-ot! Gyönyörű a képe
  • B0B0
    Skacok!

Nem tom, nektek működik-e, de én a rojadirectán rákattintok a Makaiko S. Special Edition-ra és feljön egy kis ablak, ahol egész tűrhetően jön az adó
  • B0B0
    Ja, én is nézem mennyivel több p2p lett 30 perc alatt
  • banok
    de lesz majd stream. de ez majd a meccs előtt derül ki 100 százalékra, hogy mi és hol. rojadirecta.com rulez.
  • B0B0
    Elvileg TvAnts-on van stream
  • GTheo
    Inkább jutok úgy tovább hogy nem látom a meccset minthogy kiesek úgy hogy látom is :P
  • DJ BP
    sima ügy, mienk nem ilyen, mi még izgulhatunk bibí :DD
  • tobias88
    tévedtem, neten se adják
  • tobias88
    Sopcaston adják
  • NeoMaN
    szopjon le a tv6, azt sem tudom mi az...
    :D
  • zalan05
    A CELTIC EGY CSODÁBAN BÍZHAT
    Egy lejátszott párharc befejezése

Általában nagy butaság lebecsülni az ellenfeleket a Barcelona ellen, még a kifejezetten gyenge csapatokat is, hiszen köztudott, hogy sok kiscsapat szeretne bizonyítani a Camp Nouban. A Celtic esélyei azonban most annyira szerények a továbbjutásra, hogy minimum az évtized meglepetése és szégyene lenne a búcsú. A Barca kieséséhez ugyanis minimum kétgólos skót siker kellene, miután a Celtic Parkban 3-2-re már a gránátvörös-kékek győztek, s az idegenben szerzett három találatuk nagy biztonságot jelent.

FC Barcelona - Celtic Glasgow:
    Barcelona, Camp Nou
    20:45
    Vezeti: Pieter Vink (holland)

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Eto'o.

Celtic: Borucs, Wilson, Caldwell, McManus, Naylor - Brown, Hartley, Nakamura, McGeady - McDonald, Vennegoor.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Millito sajna nem tud játszani a Celtic ellen mert az este állitolag belázasodott, de remélem igyis meglesz a mecs
  • Zséé
    A Tv6 adja :P
  • NeoMaN
    Ez most komoly, hogy magyarországi gyökércsatornák közül senki nem adja a mai meccset? :O
  • GTheo
    Én nagyon régen láttam jól játszani.
  • Coco
    ha jól játszik isten, ha rosszul akkoraggyákelaretekbe .. :)
  • GTheo
    Köszi, hát fura forduló, itt is akármi megtörténhet...
    A Realnál Ramos a BLben és a Bajnokságban is el van tiltva, szóval Salgadot lehet majd szivatni az ellenfeleknek.
    Nekünk KÖTELEZŐ megverni a Villarealt, vagy különben tényleg álom lehet csak a bajnoki cím .
  • banok
    szombat
    20.00 Real Madrid-Espanyol

vasárnap
    21.00 Barcelona-Villarreal CF
  • GTheo
    Kurva nagy mázlija volt az Atleticonak, megpattanó lövés + kamutizi, nekünk semmi nem jött össze.
    Ronaldinho egy nagy szar volt, rúgott egy gólt de azon kívül meg se mozdult, akárhányszor megindult elvették és MEGÁLLT reklamálni !!! Megállni sosem szabad a pályán. Én nem láttam Ronit a Celtic ellen játszani, azon vagyok hogy el kéne adni, őt kellett volna levinni + 4-2nél Decot Zambrotta helyére...
    Puyol egyre gyengébb kezd lenni... Marquez - Milito tengely sokkal jobb...
    Agüero mondjuk egyedül megvert kb minket, megint 5 pont...
    Jövőhéten kivel játszunk mi és a Madrid kivel ?
  • Zséé
    Úgy tűnik Agüero lépett Fernando Torres helyébe mint mumusunk...
  • banok
    és berúgták 3-1
  • B0B0
    Na asszem a bíró el is cseszte a meccset...
  • NeoMaN
    ennyi
  • Lionel
    és emberhátrányban a recre..+ büntető az atléticonak
  • banok
    Henry le - Messi be
  • B0B0
    Ma Abidal a csúcs. Akkor mennek el az oldalán, amikor akarnak...