Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Csak hát õk ketten kb. sztem 30milla euró lenne...15-15 talán mert a Porto 5ért vette Andersont és sztem akar rajta keresni...Abidal meg drága...
Ronaldinho filing.asszem ugyanazona poszton(tkpb/k) is játszik meg akkora cselgép is.
Abidal télleg nagyon jó(Y)
nagyon jó igazolás lenne mind2.
Abidalt ismeritek, szerintem nagyon megfelelõ balhátvéd lenne, fiatal is és EUs...õ neki én személy szerint örülnék.
Anderson: Portoban játszik, 17évesek VBjén legjobb playa DosSantos elõtt, most 18éves és állítólag az 1ik legnagyobb tehetség a világon, állítólag most megvennénk és azonnal kölcsönbe visszaadnánk a portonak 1-2évre...
no comment 😊)
Avanti Crociati!
Néhány hónappal ezelõtt a Barcelona új szponzori szerzõdést kötött, s a klub hivatalos autóit ettõl a nyártól már nem a Toyota, hanem a német Audi szállítja. Tegnap megtörtént a gépjármûvek ünnepélyes átadása is a Camp Noun belül és kívül, így most már minden Barca játékosnak van egy Audi Q7-ese (is). A forintban mintegy 20 millióról induló autó lesz mostantól a klub hivatalos gépjármûve, melyet néhányan talán használni is fognak majd a futballisták közül�

A legutóbbi fordulóban a Racing csapata a Getafe otthonában kapott ki, és még nem szereztek pontot. A Barcelona 3-0-ra ütötte ki legutóbb az Osasuna csapatát és az elsõ fordulóban is sikerült gyõzniük, sõt kedden a Bajnokok Ligájában 5-0-ra gyûrték le a Levszki Sofia csapatát. A mérkõzés esélyese a Barcelona. A Sport 2 élõben közvetíti a meccset.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kb itt megtalálod ;]
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Hard to see, the dark side is.\"
Visca el Barça !
Szombat (szeptember 16.) SportKlub
20:00 Futball
Spanyol bajnokság, Racing-Barcelona (élõ)