Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
Ronaldinho 3-0

Visca el Barça !

GTheo
Giuly 2-0

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Eto'o 1-0 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Off: Pumám van, külföldrõl hozattam uncsitesómmal 20ért, magyarországon 32ezer, King Exec blue.Kurva jó meg minden, bazikényelmes, annyiban volt fura elsõre h jobban érzem a talajt mint másik cipõvel, keményebb a stoplija.

Fyrex
😊))))))))

Avanti Crociati!

fernando torres
😊

naon joak az a Puma cipõ..

jókép 😊

fernando torres
fuu én is 😊

B0B0
Én Quaresmát is szívesen látnám 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres
jaja 😄
amikor took nézek Porto meccset.

GTheo
Jaja, Andersont képen láttátok már?Bazikirály haja van 😄DDD
Csak hát õk ketten kb. sztem 30milla euró lenne...15-15 talán mert a Porto 5ért vette Andersont és sztem akar rajta keresni...Abidal meg drága...

fernando torres
Anderson hihetetlen nagy pléya.
Ronaldinho filing.asszem ugyanazona poszton(tkpb/k) is játszik meg akkora cselgép is.
Abidal télleg nagyon jó(Y)

nagyon jó igazolás lenne mind2.

GTheo
Leszeretnénk igazolni állítólag Abidalt és Andersont.
Abidalt ismeritek, szerintem nagyon megfelelõ balhátvéd lenne, fiatal is és EUs...õ neki én személy szerint örülnék.
Anderson: Portoban játszik, 17évesek VBjén legjobb playa DosSantos elõtt, most 18éves és állítólag az 1ik legnagyobb tehetség a világon, állítólag most megvennénk és azonnal kölcsönbe visszaadnánk a portonak 1-2évre...

akkor miért írták mára? no mind1, akkor nem látom holnap...

csak ugy megsúgom hogy holnap 20:00 Sport2 Élõ

azt szeretném megtudni, hogy sportklubon miért box kezdõdik most? <#boxer>

Ronaldinhos10
az lehet hogy jobb autójuk van de azért ezt is hajtanám a helyükben

Visca el Barça !

fernando torres
szvsz 0-3 lesz.

ennél a hörcsögnél ezeknek jobb autójuk van!

Ronaldinhos10
hát elég baja lehet annak a futballistának aki ezt az autót nem használja!!

Visca el Barça !

Fyrex
"melyet néhányan talán használni is fognak majd a futballisták közül�"

no comment 😊)

Avanti Crociati!

fernando torres
aranyos gépjármûvet kapnak..

fernando torres
Mindenkinek új szponzori autó

Néhány hónappal ezelõtt a Barcelona új szponzori szerzõdést kötött, s a klub hivatalos autóit ettõl a nyártól már nem a Toyota, hanem a német Audi szállítja. Tegnap megtörtént a gépjármûvek ünnepélyes átadása is a Camp Noun belül és kívül, így most már minden Barca játékosnak van egy Audi Q7-ese (is). A forintban mintegy 20 millióról induló autó lesz mostantól a klub hivatalos gépjármûve, melyet néhányan talán használni is fognak majd a futballisták közül�

fernando torres
Racing – Barcelona:

A legutóbbi fordulóban a Racing csapata a Getafe otthonában kapott ki, és még nem szereztek pontot. A Barcelona 3-0-ra ütötte ki legutóbb az Osasuna csapatát és az elsõ fordulóban is sikerült gyõzniük, sõt kedden a Bajnokok Ligájában 5-0-ra gyûrték le a Levszki Sofia csapatát. A mérkõzés esélyese a Barcelona. A Sport 2 élõben közvetíti a meccset.

fernando torres
huu de aláztaka a srácok..
5-0...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GTheo
Eurobarca.hu ->Fórum->Barca Meccsek-> Összefoglalók,stb 😄
kb itt megtalálod ;]

bigapó
linket,linket,linket...

😊)

The Matrix has you...

Ronaldinhos10
az se volt rossz

Visca el Barça !

b4rc4
5-0 :-)<#vigyor2><#vigyor2>

B0B0
Eto'o gólja, a negyedik volt szép, bár inkább megalázó

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
milyen szép gólt lõtt Ronnie!!!!!!

Visca el Barça !

csm
eto'o 4-0

BMW 325 iX Rallye Car :)

GTheo
Puyoool 😊 3-0 😊

Forza Italia
Iniesta Góóóóóóól! Barca-Levski Sofia 1-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nemértem, h. most miért nem Zambrotta és Thuram a kezdõ. (eurabarca)

\"Hard to see, the dark side is.\"

fernando torres
<#eljen><#eljen><#worship>

B0B0
Na ja

fernando torres
akkor már sztem Marquez menjen fel vkp,szûrõ posztra Edmilson helyett és mindenkinek tetszeni fog.

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#szeret>

Újra EuroBarca! <#taps>

b4rc4
jaja, 3év még van benne szvsz.

Ronaldinhos10
Azért biztossan elég sokszor fog Thuram is játszani nem véletlenül igazolták le!!

Visca el Barça !

b4rc4
példa erre a 30felettre Cannavaro... 😊 34 vagy 35éves és hihetetlen jó védõ szvsz!

Az Eurobarcáról szólva: nekem már MySQL hibaüzenetekkel bejön az oldal. <#taps>

A Márquez-Thuram témához hozzászólva: szvsz Thuram többször is lehetne kezdõ Márquez helyett. Rutinosabb, és a védelem tengelyében mégsem kell neki annyit futkosnia; másrészt attól hogy egy ember 30 felett van, még nem jelenti azt h 5 perc után már kapkod a levegõért. 😊 Nem véletlenül kezdõ a válogatottban sem.

Csak úgy elõzetesen:
Szombat (szeptember 16.) SportKlub
20:00 Futball
Spanyol bajnokság, Racing-Barcelona (élõ)

B0B0
így van

B0B0
Majd átjössz hozzám! 😊

Ronaldinhos10
sztem Gio biztos hogy nem lesz benn!!

Visca el Barça !