Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
A világ szeme most Gudjohnsenen és Zsülin lesz (szinte biztos, hogy Messi lesz a kezdõ)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Na remek... <#boxer>

Márquez megkapja az állampolgárságot

Bár a várthoz képest csúszott a folyamat, Rafael Márquez végül megkapja a spanyol állampolgárságot, így hamarosan egy hely fölszabadul a Barca keretében egy unión kívüli játékos számára.
A Barcelona a nyárra várta a mexikói játékos állampolgársági folyamatának lezárulását, mely ugyan csúszott, de a klub átigazolásait mindez nem befolyásolta. Márquez a napokban viszont megkapta a hivatalos értesítést az állampolgársági kérelem elfogadásáról, s néhány bürokratikus pont lezárása után leteheti az állampolgársági esküt is. Márquez egyébként annak köszönheti az új spanyol útlevelét, hogy az õsei között van spanyol, hiszen az egyik dédapja Alicantéból származik, így jogosult a hispán papírokra.
A mexikói védõ így a következõ hetekben kézhez veheti az új útlevelét, mely a jövõben nem csak egy unión kívüli játékos érkezését jelentheti, hanem akár idõvel honfitársa, Giovani dos Santos elsõ csapathoz kerülését is engedné.

Asszem lassan kezdhetjük beépíteni a csapatba dos Santost <#vigyor2><#ravasz1>

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!! MESSSSIIII!! Gyönyörû!

Ronaldinhos10
azért most a csere után kicsit felpergett a játék!!!<#lookaround>

Visca el Barça !

nah még az kell hogy Eto'o lesérüljön hosszabb idõre... <#boxer>

csm
na most kéne beküldeni Larssont... kár h már nincs itt

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ronaldinhos10
nagyon gyorsan cserélni kell, fõleg a védelmen változtatni különben nagy sirás lesz a vége!!!!!

Visca el Barça !

bazze öngól :S

ja a viasat, és már 2 ziccert rontottunk 😞

b4rc4
hát igy énis másképp vélekedek😄 nemnagyon volt idom olvasgatni.. jaja akkor 1-0 legfeljeb 2-0 lesz.. Viasat adja a meccset???

Meglepetések a kezdõcsapatban
Frank Rijkaard megerõsített kezdõcsapatában számos meglepetés található a ma esti Werder Bremen elleni találkozóra. A jobbhátvéd posztján Oleguer Presas kap majd szerepet a németek ellen, míg a középpályán Xavi helyett Iniesta jut játéklehetõséghez. A várt változtatások egyébként beigazolódtak a rotáció jegyében, azaz Thuram, Sylvinho vagy Giuly is újnak számít a hétvégéhez képest. A Barcelona kezdõcsapata: Valdés, Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho - Motta, Iniesta, Deco - Giuly, Ronaldinho és Eto'o.

Mindenképp gyõzni kéne. Sztem 1-0 lesz ide 😛

b4rc4
hali,na mi a tippetek a meccsre? sztem 2-1élesz nekünk 😊

B0B0
Pedig mindkettõnek hosszú haja van! (vagy nem <#nemtudom>.....<#vigyor1>)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

shevy
ja meg amikor iniesta a földön feküdt, azt hitte elõszõr hogy Marquez az, utána meg talán Messi 😊

shevy
ja, nem volt óra, Messi végig a pályán volt, Zsoákinnal együtt 😊

B0B0
No meg Léderernél Messi végig bent volt. Jajj, ez az ember <#szomoru1>

horpeti
azért egy órát odatehettek volna a képernyõre

horpeti
kommentátor rulZ

Anzsuló
Kõcsönbõ jött vissza...

már csak a tehénbõgés hiányzik 😄

horpeti
és jön Saviola!!! 😊

Navégre! 😊 Õt nagyon szeretem! 😄

Mi lenne ha buzi is lennék 😊

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iniesta!

Mekkora góóóóól! 😊

Shep
egyenlítés meglesz, benne van a fiúkban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az már biztos nem <#smile>

BUDA > miskolc.

banok
istenem ha Rivaldo meg Ronanldinho együtt játsszana a Barcában.... 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ronaldinhos10
sztem is a foci mestere<#worship><#worship><#worship>

Visca el Barça !

tobias88
Sztem az utobbi 5 év 2 legnagyobb gólja: Milan elleni Ronaldinho ballábasa, amit a Ronaldinho csel (eredetileg Ronaldo csel) elõzött meg, a másik a Chelsea elleni bepöccintõs a 16osról, ott majdnem sírtam, hogy hogy lehet ilyen mester valaki (könnyeztem és még most is)
fernando torres
hát igen..a Rivaldo..

Ronaldinhos10
2-0

Visca el Barça !

GTheo
Ronaldinho vs Chelsea, vagy Ronaldinho elsõ meccse a barcában, 40rõl bebombázta 😊
De ez se gyenge =)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nuno88
ez a legnagyobb Barca gól

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fernando torres
tippek??

szvsz..ha nehezen is de nyerni fogunk. 2-1.

fernando torres
vasárnap, 21:00

Barcelona – Valencia: A forduló másik rangadója, két remek formában lévõ csapat csap össze a Nou Camp gyepén. A Katalánok eddig 100%-osak, legutóbb a Racingot ütötték ki a 0-3-ra, míg a Valencia a Getafet tudta megverni 2-0-ra hazai pályán. Nagyon nehéz megtippelni a mérkõzés végeredményét.A mérkõzést a Sport Klub közvetíti, élõben.

fernando torres
sose szerettem Kluivertet -.-

hát azért a Gudi eddig jól helyettesíti Larssont.

GTheo
http://www.youtube.com/watch?v=J7mUh4xf774
Egy kis emlékeztetõ 😊
De szerettem Kluivertet...Nagyon jól fejelt, és belõtte amit tudott 😛 egy ilyesmi csatár kéne most a barcába etoo cseréjének, mert nincs igazi befejezõ, vérbeli csatár.Etoo nem olyan mint Larsson, larsson az volt.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
Xabi Alonso jaaa jaa😄

tobias88
Igaz, Xabi Alonso, a b és v egymás mellett van
Jagi
xDDD

jó nem az a lényeg, a fontos, hogy tudjuk kirõl van szó...
elnézést kérek tõle, de komolyan nem tudtam leírni a nevét (helyesen fõleg 😊)

Hogy hová tenném? kispadra^^ ha kell ott lesz, mert oda tettem xDD

és lol, hogy nem találom sehol... (már abban sem vagyok biztos, hogy láttam valamit, vagy vkit)

eggyikõtöknek se jött össze 😊

Xabi Alonso

vagy valami ilyesmi...

tobias88
Xavi Alonzóra gondolsz??? És hova tennéd be? az ütközõ középpályási posztra? Sztem nem igazán örülne annak! Az ára is 20 milka felett lehet!
Jagi
Bavialonzót a Barcába! Mekkorát lõtt már tegnap vzze 😊

tobias88
NINCS BEVEZETVE ÉS AZTMONDTÁK, HOGY 1 ÉVIG KB NEM IS LESSZ!
Jagi
Most mi van? Nem tetszik a pelenkareklám a félidõk között? Vagy a síkloálhülye szakkommentátorok a stúdióban?

tobias88
megint az a b*d*s sportklubb adja, hogy csesznék meg!
Jagi

Sunday 24 Sep. FCB-Valencia. (21:00).
Igen^^

Jah, a másik... biztos volt róla már szó:
VAn szponzora a barszának aminek õk fizetnek, díprespekt.

Ez a többi "nagy" klubbnak nem jutott eszébe ? 😛

B0B0
Tegnap a Barca TV-ben Txiki Bergistian pakolt két gólt a Monaco-nak 😊)) Most meg milyen posztot tölt be 😊

b4rc4
naná 😊) nagyon jó formában van az egész csapat 😉 ámbár Gio-t hiányolom a kezdõböl... [ ez szeméyles vélemény..] 😊)) köv meccs a Valnecia ellen lesz?

Ronaldinhos10
beindult ám de még hogy!😊

Visca el Barça !

Jagi
-Beindul a Barca vonat megint? (jaja <#hehe>)

B0B0
Na csak most láttam Zsüli gólját, na az valami gyönyörû volt! 😊

B0B0
Na de milyen gól vót mán 😊))