Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Bár a várthoz képest csúszott a folyamat, Rafael Márquez végül megkapja a spanyol állampolgárságot, így hamarosan egy hely fölszabadul a Barca keretében egy unión kívüli játékos számára.
A Barcelona a nyárra várta a mexikói játékos állampolgársági folyamatának lezárulását, mely ugyan csúszott, de a klub átigazolásait mindez nem befolyásolta. Márquez a napokban viszont megkapta a hivatalos értesítést az állampolgársági kérelem elfogadásáról, s néhány bürokratikus pont lezárása után leteheti az állampolgársági esküt is. Márquez egyébként annak köszönheti az új spanyol útlevelét, hogy az õsei között van spanyol, hiszen az egyik dédapja Alicantéból származik, így jogosult a hispán papírokra.
A mexikói védõ így a következõ hetekben kézhez veheti az új útlevelét, mely a jövõben nem csak egy unión kívüli játékos érkezését jelentheti, hanem akár idõvel honfitársa, Giovani dos Santos elsõ csapathoz kerülését is engedné.
Asszem lassan kezdhetjük beépíteni a csapatba dos Santost <#vigyor2>#vigyor2><#ravasz1>#ravasz1>
Visca el Barça !
Frank Rijkaard megerõsített kezdõcsapatában számos meglepetés található a ma esti Werder Bremen elleni találkozóra. A jobbhátvéd posztján Oleguer Presas kap majd szerepet a németek ellen, míg a középpályán Xavi helyett Iniesta jut játéklehetõséghez. A várt változtatások egyébként beigazolódtak a rotáció jegyében, azaz Thuram, Sylvinho vagy Giuly is újnak számít a hétvégéhez képest. A Barcelona kezdõcsapata: Valdés, Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho - Motta, Iniesta, Deco - Giuly, Ronaldinho és Eto'o.
Mindenképp gyõzni kéne. Sztem 1-0 lesz ide 😛
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Iniesta!
Mekkora góóóóól! 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BUDA > miskolc.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Visca el Barça !
De ez se gyenge =)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Barcelona – Valencia: A forduló másik rangadója, két remek formában lévõ csapat csap össze a Nou Camp gyepén. A Katalánok eddig 100%-osak, legutóbb a Racingot ütötték ki a 0-3-ra, míg a Valencia a Getafet tudta megverni 2-0-ra hazai pályán. Nagyon nehéz megtippelni a mérkõzés végeredményét.A mérkõzést a Sport Klub közvetíti, élõben.
Egy kis emlékeztetõ 😊
De szerettem Kluivertet...Nagyon jól fejelt, és belõtte amit tudott 😛 egy ilyesmi csatár kéne most a barcába etoo cseréjének, mert nincs igazi befejezõ, vérbeli csatár.Etoo nem olyan mint Larsson, larsson az volt.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
jó nem az a lényeg, a fontos, hogy tudjuk kirõl van szó...
elnézést kérek tõle, de komolyan nem tudtam leírni a nevét (helyesen fõleg 😊)
Hogy hová tenném? kispadra^^ ha kell ott lesz, mert oda tettem xDD
és lol, hogy nem találom sehol... (már abban sem vagyok biztos, hogy láttam valamit, vagy vkit)
Xabi Alonso
vagy valami ilyesmi...
Sunday 24 Sep. FCB-Valencia. (21:00).
Igen^^
Jah, a másik... biztos volt róla már szó:
VAn szponzora a barszának aminek õk fizetnek, díprespekt.
Ez a többi "nagy" klubbnak nem jutott eszébe