Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Xavi helyett Koke egyértelmû nálam. Én talán Alba helyett Azpit tenném át balra és Junfrant be vagy Azpi helyére simán be, mert most befér. Az Alonso Busqets szûrõ sorral még mindig nem vagyok megelégedve, mindkettõ bûn lassú
Ez így elég jó, csak Diego Costa helyett kéne valami normális csatár.

Várható Spanyol kezdõ:

Casillas - Alba, Ramos, Javi Martinez, Azpilicueta - Xabi Alonso, Busquets - Iniesta, Koke, Pedro - Diego Costa.

Szerintem ez kellett volna már az elsõ meccsen is.

Xavi Katarban szalad a család után.

tobias88
Én ezt mondom kb 2 éve, hogy az miatt védekezünk rosszul. Nálunk a 2 középhátvéd fut vissza, néha még Alba és Busquets sem
Sippie
látom lelki szemeim elõtt, ahogy Xavi szalad vissza mint az õrült, hogy utolérje Neymart... ühüm 😄
Remélem a spanyolok nézték a Brazil - Mexikó meccset. Amint elvesztette Mexikó a labdát a középpályások is rohantak vissza védekezni...

Nézve a brazil meccset szeretném leigazoltatni Thiago Silva-t. Iszonyat okosan játszik és nagyon jó védõ.

bakkerman
bár elég érdekes ez a nyilatkozat Fabregastól,hogy õ mire értette azt hogy "közelebb akar lenni a családjához",mert ha átvitt értelemben,hogy több idõt akar velük lenni,távol a nyilvánosságtól akkor jogos hogy elszerzõdne egy távoli országba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem,oda megy szerintem,mert ott nem kell foglalkoznia a focival gyakorlatilag

Sippie
Xavi családja Katarban lakik? 😄
tobias88
Az úgy érdekes. Mert amit láttam eddig Songból az nem gyõzött meg, szóval kellene még 1 középpályás így. És akkor a védõre nincs pénz, hiszen Xavi ingyen megy mert mi annyira kedvesek vagyunk mindenkivel
bakkerman
Cesc Fábregas egy, a spanyol 'Marca' napilapnak adott interjújában elõrevetítette azt, hogy Xavi távozni fog a nyáron a Barçából.

"Õ és Puyol úgy döntöttek, hogy félreállnak. Közelebb akarnak lenni a családjukhoz, és távolabb a magas elvárásoktól."

Katar lesz a dolog vége Xavinál

bakkerman
és a biznisz részekényt Denis Suarez két évig a Sevillát fogja erõsíteni kölcsönben. Neki sok sikert kívánok,remélem alapemberré válik ott,és visszatér majd hozzánk,van benne potenciál!

Nem tudom mennyire jó vásár, de nem is nekem kell ezt eldöntenem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
Benvingut Ivan!

Teljesen jogos és így is volt amíg a fõvárosban éltem.
Rendszeresen jártunk ki kivetítõkhöz VB-t nézni.
Most bedõlök az ágyba és a délutáni/esti meccsek söreire rátolok mégegyet éjfélkor. Így garantáltan alszom 0:05 kor 😄
Tegnap kiszenvedtem a végéig, de bele aludtam kétszer is.
Arról nem beszélve, hogy ha dolgozni kell menni másnap akkor végképp kilõve egy ilyen késõi mérkõzés, bárhol is laknék.

tobias88
vitték égetni szerintem <#idiota>
bakkerman
(valószínûleg) brazil emberkék Leo-s drapival,ez se mindennapi azért 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
Kérlek szépen ki kell menni szabadtéren nézni,garantáltan nem alszol be,és úgy elmegy a 90 perc,hogy csak pislogsz! Én most végeztem melóba,alszom egy jó órácskát,aztán 6ra fel a városba a német-portugálra,és majd az esti meccs után 11kor indulás haza,másnap fél7kor kelés,és semmi bajom 😊 Persze a bevitt sörmennyiséggel durván összefügéssbe van a másnapi felkelés,de 2 sör az még baráti 😄

Én se tervezem ezt rendszeresen. Ha lesz még egy két érdekesebb meccs akkor talán, de leszarom. Ágyból nézve képtelenség nem bele aludni 😊

bakkerman
jaja,csak összekapart egyet már az elsõ meccsen!

Legújabb pletykák:
-Higuain jönne centerbe
-Xavi menne

[HUN]FaTaL
De azért baszott egy gólt 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

de gólt lõtt most😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Messi ugyan úgy sétálgat, ahogy nálunk. Õ nem a vb-re pihen, hanem a nyugdíjaskorára már vagy nem tudom
tobias88
Úgy néz ki elmegy Xavi. Sokan nem örülnek neki, de én igen. Támadó játékban már nem segít sokat, védekezésben meg rosszabb mint Alves, miatta is lerohanható a csapat. Viszont így Fabregas elvesztése hatalmas érvágás.
Én elõtte aludtam 2 órát. Végig nyomtam. Meglepõdtem, hogy az angolok elég jók voltak.

bakkerman
engem azért érdekel mit produkál,ha ugyanaz a sétálgatás lesz mint tavasszal akkor õ kiégett,ha meg villogni fog,az csak jó hír nekünk.

tobias88
Meg amúgy is, nem is lesz már érdekes meccs ami miatt mindenképp fent kéne maradni. Az hogy Messi mit csinál vagy éppen nem csinál Bosznia ellen az nem érdekel
tobias88
Nekem ez volt az utolsó esti meccs. Egyszerûen lehetetlen fent maradni. A 3 órási meg kb vicc kategória.
bakkerman
holnap sajnos már meló van,de reggel hamarabb felkelek és felvételrõl megnézem mit alkottak Leo-ék 😊

Eddig minden éjféli meccset elaludtam az elsõ percekben 😊 a sör hatására. Asszem most egy energia italt is betolok mellé 😄

bakkerman
00:00 Argentína-Bosznia !!!

tobias88
Ez most nso kivételesen
Tibi7
Ilyen statot hol találok?
én sosem bírtam...emberileg se szimpatikus...nekem médiabohócnak tûnik bár Balotellin nehéz túltenni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Ez beszédes:

Xavi sok métert tesz meg, de kb alig sprintel és lassú és Busquets-el is ez a helyzet. Ez azt jelenti hogy kocog a pályán de nem veszi fel az embert és el is futnak általában mellette. Ezért is kaptak ki ennyire
Sippie
azé az is mi már, hogy a 82 éves Robben lefutja Ramost, 5 méteren 22-õt ver rá... vicc.
Sippie
címvédés? azért na... az eléggé várható volt, hogy idén már nem lesz 😄 ha mégis összejönne az nagy csoda lenne
Pique volt valaha jó? 😊 Vagy Puyol mindig ott volt és segített? Most hogy nincs ott a kapitány így látható hogy igazából egy nulla? 😊

bakkerman
olyasmi 😄

Megmondó kapitány?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Christian88
Én még nem írnám le õket. Bár ha Hollandia "leadja" a meccset Chile-nek akkor mindegy.

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
jól mondta fater még pár hete,hogy figyeljem meg a VB-n a spanyolok leszereplését már elõjelezte a Barca idei hanyatlása. Így az elsõ meccsük után azt mondom,durván igaza lett. 2010-ben kikaptak Svájctól,akkor éreztem hogy utána beindulnak,de most semmi nem lesz,Chilét nem fogják megverni,és azzal ki is esnek

Azért várnék többet az 1-0nál mert nyomatni kell. Hogy legyen morál!

tobias88
Két darab 1-0ás gyõzelem is elég lenne. Viszont Chile ellen a döntetlen már kiesést ér.
Szerintetek továbbmegy a Spanyol válogatott? Én spanyol drukker vagyok, de nagyon szét kell alázni az Ausztrálokat és Chile-t hogy ne legyen gond. 😞

Nem érzem a címvédést.

Mintha nem akarnának játszani.

Sippie
<#eljen>
amíg néztem a meccset ugyanaz volt aa gondolatm mintha a barct látnám tavaly a bayern ellen
tobias88
Sokan mondják, hogy illene venni egy minõségi középhátvédet és akkor Pique-vel együtt megoldják a problémát. Ramos-nál jelenleg nincs jobb hátvéd és még is mit csináltak ma ketten. Ugyan azt mint a Barca. És mi ugyan az még mint a Barcában? A középsõ középpálya Busquets-el, Xavi-val és Iniesta-val. Ugyan úgy ha elad valaki egy labdát nincs senki aki letámadná a labdást és vissza zárna védekezni. Ezek után persze már jól szét lehet kontrázni a spanyol csapatot...
tobias88
Pique jól összehozott egy gólt megint, hozza a formáját. Három spanyol védõ együtt, a negyedik, naná hogy Pique, 5 méterrel beljebb