33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    aztán lehet jobban járok ha nem nézem, ez eddig kurvagyenge :D Neymarhoz hozzá sem érnek, és folyamatosan nullázza le magát, félidő előtt mentő viszi el ha így folytatja :D Ibrára meg miért is kéne figyelni, elvégre tök veszélytelen játékos...
  • Sippie
    aki nem digisporton nézi, az milyen streamet ajánl, ami stabil?
  • tobias88
    Eskü nem tudom, hogy ebből milyen felállás jön ki:

1. Ter Stegen, 3. Piqué, 5. Sergio, 7. Pedro, 8. Iniesta, 9. Suárez, 10. Messi, 11. Neymar, 14. Mascherano, 15. Bartra, 24. Mathieu
  • bakkerman
    milyen faszán elkapott momentum,a támadó triónk egy képen :) be is raktam háttérnek,remélve hogy este ízleni fog nekik a PÁRIZSI FCB - PSG ! A csoportelsőségért!
  • ToM1113
    Egyértelműen nem találja még a helyét, teljesen más felfogásban kellene játszania a Barcelonában mint a Poolban. Míg ott elsősorban rá játszották a labdákat és beindították őt addig itt aktívan ki kell vennie a részét a passzjátékban. Mivel a beindulásokkal még mindig rosszul állunk, kevés a mozgás, inkább a biztos passzokra megyünk, ezért a kaputól messzebb ha megkapja a labdát inkább passzol, a közeli helyzetek meg elrontja.... Ha azt nézzük hogy Neymar se kezdett túl jól, akkor a jelenlegi játéka elfogadható, hisz gólpasszokat oszt, veszélyes szituációkat teremt. Reméljük belejön.
  • Sippie
    Milyen gyenge ez az angol bajnokság, hogy egy Suarez gólkirály tudott lenni, itt spanyolhonban meg alig lő be valamit... bohócpremierliga :D
  • tobias88
    Na ez a fejes gól nem kellett volna, mert így lehet megtéveszti LE-t, miközben húgyfos volt ma Pique. Első gól 1 az 1ben övé, Puyol ilyeneket 1 lábon ugrálva is kivédekezett és a másik nagy helyzet is az övé volt, mikor nem lépett ki, hogy les legyen.
  • bakkerman
    Basszameg mi lenne velünk Leo nélkül...
  • [HUN]FaTaL
    baszdmeg aszittem 6-kor kezdődik a meccs...
  • bakkerman
    katalán derbi 5-től!
    Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Rakitic, Xavi - Suárez, Messi, Neymar.

néha berakhatná Lucho egyébként MATS-ot is a kapuba,attól függetlenül hogy mennyire homály volt a PSG ellen,de azért nem kéne leírni őt...
  • tobias88
    mostanában azért ha nem megy a Madridnak, azért az első találat mindig megszületik lesgólból vagy kamu tiziből...
  • bakkerman
    kb 70%-on pörögtünk tegnap,csak én azt nem értem hogy mi a faszra várunk,és mikor akarunk foggal körömmel hajtani,és 110%-on pörögni? Amikor a Real már 17 ponttal fog vezetni? Arra várunk? :D nagyon gyenge volt ez a tegnapi
  • ToM1113
    Szégyen. Nyertünk 1-0ra, úgy hogy aValencia teljesen megérdemelte volna a pontot. Volt 1 talán nem les gólunk, de teljesen ötlettelenül, rosszul játszott a Barca. Az évek során sikerült középcsapattá romlanunk. Egy olyan középcsapattá amelynek semmi elképzelése, taktikája és a nagycsapatok ellen rendszerint szenved és elbukik. Aztán 4-5 meccsente van egy mérkőzés amin viszonylag jól játszik a csapat és fölényesen nyer egy kiscsapat ellen.

Van egy védelmünk ami bármikor képes a bakira. Évek óta nem tudjuk ráncbaszedni mert az évente 1 sztárjátékos leigazolása a támadószekcióba fontosabb a reklám miatt. Van egy középpályánk ami már több mint 5 éve alkotja a tengelyt és megújulni már nem fog. A kreativitás pedig már azokból is ki lesz irtva akikben megvolt eddig. Elől pedig egy nehezen belelendülő Suarez aki talán fél Messitől és Neymartol hogy ha nem passzol és rálövi vagy cselez, akkor kiutálják. Messi ma nagyon gyenge volt megint majdnem sikerült 1-2x úgy eladni a labdát hogy az ellenfél elfuthasson. Alves szar.

Ez a 2 vkps felállás pedig ebben a formában felejtős... Ha eddig nem volt meg az ihlet hát most ezzel a felállással totál tanácstalanság volt.
    De majd olvassátok a nyilatkozatokat... Szuper lesz.
  • sz4bolcs
    de szépen beívelte középre
  • sz4bolcs
    sikerült végre
  • sz4bolcs
    google sem segít, teljesen kétségbeesek :(
  • sz4bolcs
    stream??
  • Sippie
    Piqué megint kurva okos egyébként, a pálya végéről odarohan egy sárgáért... remélem lesz még egy ügyes becsúszása is egy második sárgáért...
  • tobias88
    Elképesztő, hogy ez az ember mindent kihagy 80 millióért
  • ToM1113
    Istenem, komolyan mondom meghatódtam.... :D
    Csak elég a játékosaink szemét nézni a videóban.... teljesen más mint manapság. Ott a tűz, az akarat.
    Ott van egy legenda a védelem közepén, elől egy a sétálást még nem ismerő Messi. Egy formában lévő Pedro. Egy nem csak alibi passzokat adó, mágikus Xavi, és még sorolhatnám.

Csodálatos, volt.
  • bakkerman
    a 12-es nagyon fájó,abban az évben meglehetett volna az a rekord amit a mai napig se sikerült elérnie senkinek,a BL címvédés...és tényleg csak rajtunk múlt a dolog,nem lőttük be a helyzeteket
  • tobias88
    Hát igen. Nehéz eldönteni, hogy melyik volt minden idők legjobb csapata, de vagy a 2009es vagy a 2011es Barcára szavaznék. De csapatra mindenképpen a Barca 2009 és 2012 között mondjuk (12ben is lehetett volna BL ugye, csak a Chelsea ellen be kellett volna rúgni a helyzeteket és 10 gólos különbséggel továbbmegyünk)
  • bakkerman
    napra pontosan 4 éve mostuk fel a Camp Nou gyepszőnyegét a fehér mezesekkel
  • sz4bolcs
    Elképesztőek ezek a testcselei...
  • tobias88
    a bl nem generált elég hírt, így a magukat újságíróknak hazudó egyének gerjesztik az olvasószámot
  • bakkerman
    Az Adidas mar 2 eve kijelentette hogyha egy Adidasos csapat vinne Leot, akkor beszallna a koltsegekbe. Mindenki nyilatkozgat mar ki tudja mi igaz meg mi nem...
  • Sippie
    Mi ez a hisztéria Messi állítólagos eligazolása körül? Uborkaszezon van, vagymi?
  • bakkerman
    ezt bátran odatenném Bergkamp legendás gólja mellé,zseniális egyszerűen!
  • Nyiri
  • bakkerman
    Leonak úgy látom megjött a gumibogyó szörp újabb adagja hosszú idő után,2 meccsen 6 gól,ez igen basszameg csak így tovább !!! Suarez első Barcas gólja meg epic volt
  • Sippie
    PSG ellen szeretnék látni hasonlót. Meg Madrid ellen. Meg a többi nagycsapat ellen akikkel összefutunk :D
  • limperatore
  • bakkerman
    baszki ma focizik a csapat cipruson 1 óra múlva!
    APOEL - FCB 20:45 stream a BL topikban,hajrá !
  • bakkerman
    A Vermaelen transzfer tökéletes görbe tükre a vezetőségünknek
  • bakkerman
    „Amikor ezt a gólt szereztem, el sem tudtam volna képzelni, hogy bármilyen rekordot megdöntök, főleg nem a nagy Telmo Zarráét. Azért juthattam el idáig, mert rengeteg ember támogatott ezalatt az idő alatt. Ez a rekord mindannyiuké, köszönöm nekik, hogy mindig velem voltak. És azoknak is köszönöm, akik támogattak, de már nem lehetnek közöttünk. Soha nem felejtelek el titeket. Köszönöm mindenkinek”

GRANDE LEO!!
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.23. 13:17:19
  • sz4bolcs
    Elképesztő jelenetek..
  • Firebala

Utoljára szerkesztette: Firebala, 2014.11.23. 07:48:56
  • bakkerman
    Szabadbol,otthon,stilusosan allitotta be a rekordot Leo :) 1-0
  • bakkerman
    azokat a támadásokat érdemes megnézni,és picit összemérni a mostani bajnoki meccseinken látott támadásainkkal. És ez csak egy volt a sok-sok 05/06-os bajnoki közül,ahol az embert a szó legszorosabb értelmében kiszolgálta a csapat
  • Smithie
    Par eve nem hittem volna, hogy ide jut a Barca...