Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
errõl lemaradtam mint a borravaló 😞

de, thy a linket <#worship>

fernando torres
Athletic Bilbao - Barcelona: 1-3

gólok ::

1-0 Yeste
1-1 Ustaritz
1-2 Gudi
1-3 Saviola

fernando torres
hát a 100. meccse nem úgy sikerült ahogy azt sokan várták tõle

fernando torres
Athletic Bilbao - Barcelona: 1-3

Yeste a 11ik percben megszerezte a vezetést, ám a 20ik percben Casas kiállytása miatt a bilbaoi csapat emberhátrányba került. A Barcelona a 45ik percben Ustaritz öngoljával egyenlített, majd késõbb Gudjohnsen (61) és Saviola (77) is betalált.

Ronaldinhos10
egyetértek kicsit jobban oda kéne fegyelni fõleg neki aki most a csapat fõ egyénisége kell hogy legyen még nem jön vissza Eto'o!!

Visca el Barça !

fernando torres
nekem is ez volt az érzésem Ronaldinhoval kapcsolatban,jó lenne ha nagyobb alázattal játszani,mert most hogy nincs Eto'o,sokkal több helyzetet kellesz kidolgoznia

GTheo
Saviola góljának örülök, Xavi és Gudi voltak a legjobbak, Ronaldinho sztem nagyképûen játszott...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
összeségében nem volt 1 rossz meccs.de vhogy még mindig nem az igazi..

szvsz a meccs legjobbja Xavi volt.

Shep
Na csak meglett, meg az over is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Góóóóóóól Saviola!!
Deszépen végigjátszottuk 😊

fernando torres
Saviola Góóól

Nuno88
Saviola 1:3

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fernando torres
Saviola fel Gudi le.nah hajrá akkor

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Gudjohnsen!!

fernando torres
olyan kényelmesen játszunk emberelõnyben 1-1es döntetlennél hogy az vmi hihetetlen

hát én most félszemmel néztem az ismétlést, de nem úgy tûnt. No mind1, a lényeg hogy gól lett 😛

fernando torres
télleg.de most elemezték ..az is volt.
de Puyol am jelezte is hogy nem õ lõtte.

pedig 100 hogy Puyol rúgta gyönyörûen 😛

GTheo
Ustaritz öngóljának írják livescoreon, azé lol 😄
na meek vissza nézni, gyengék vagyunk sajna :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
nagyon jókor..pont szünet elõtt.

Ronaldinhonak nem nagyon megy..

fernando torres
Puyol gól..ritka 😄

Szépvolt Puyol!! Most helyrehozta a hétközi öngólját 😊

fernando torres
Edmilson mostanság a leggyengébb láncszem szvsz

tobias88
Remélem behozza Saviolát, sokkal jobb azon a poszton mint gudi
mostanában ez nem újdonság, hogy hátrányba kerülünk...
Elég labilis eddig a védelem <#nemtudom>

Ezazzzzzz piros!!!!!!!!!!!!!!
bekell húzni mostmár ezt a meccset!

fernando torres
Yeste góljával vezet a Bilbao 😞(

Hát azért remélem nem nagyon érezzük meg Eto'o hiányát és abban is bízok, hogy Saviola lehetõséghez jut 😊
Amúgy sztem simán nyerhetünk...

fernando torres
Századik bajnoki a géniusznak

Ronaldinho Gaúcho ma lép pályára 100. alkalommal bajnoki mérkõzésen a Barcelonában, mely szép centenárium, s most igen nagy szükség is lenne a brazil föltámadására, ezt megünnepelve. Az irányítónak ugyanis bár voltak jó meccsei is az idény elején, az utóbbi találkozókon igen haloványan játszott, ami a csapat produkcióján is némileg látszott. Most, Samuel Eto�o sérülése után minden eddiginél nagyobb szükség lenne a zsenialitására, hiszen innentõl minden nehezebb lesz a fõ gólfelelõs nélkül. Talán a jubileum jó hatással lesz Ronaldinhóra�

Shep
A barca ma nem fog nyerni ne is várjátok, örüljünk ha x lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ronaldinhos10
remélem Saviola holnap bentlesz a kezdõben

Visca el Barça !

B0B0
Na jah! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
De mint tudjuk az nem ugyanaz^^ neki oka van rá 😊

fernando torres
majd a Messi/Ronaldinho

Jagi
Ez szívás... ki fog a reálnak 2-õt rúgni? xDD

fernando torres
huuu az szép 😞

nah Saviola,Gudi ..

tobias88
hát, akkor nem hiszem hogy ugyanaz lessz, ha három hónapig nem futhat, pedig neki az az elõnye mindenkivel szemben!<#rinya><#rinya><#rinya>
Ronaldinhos10
Eto'o: 5 HÓNAP PIHENÕ!

A mai, egyébként sikeres mûtét után nyilatkozva viszont Cugat professzor elmondta, a játékossal egyetértésben változtattak az operáción, s így körülbelül 5 hónapba fog telni Eto'o teljes felépülése. Azonban az a bizonyos változtatás nem volt véletlen, hiszen így ha minden jól alakul, Samunak nem kell tartania attól, hogy ismét megsérül az érintett testrésze további pályafutása alatt.

Eto'o jobb lába így a mai operációt követõen egy hónapig rögzítve, gipszben lesz, majd azt követõen körülbelül három hónap múlva kezdhet el ismét futni. Ha minden jól alakul, s problémamentesen halad majd Eto'o rehabilitációja, február környékén már ismét pályára léphet...

Visca el Barça !

B0B0
Egyetértek!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
jah😊 csak akkor vmeikõük kevés jateklehtõséget kap... 😞 monduk 2.3év mulva... Ha Santos nagyon jol ffejlõdik sztem stabil játékosa elsz a csapatnak... mivel 2-3év és Giuly sztem már nemlesz😞 a helyét átveszi Messi. Deco 2010ben sztem akkor megy a Portohoz. ... és akkor megnyilik a hely Dos Santos elõtt.

fernando torres
ja hozzuk fel meg majd hozzuk vissza Quaresmat.

b4rc4
sztem felesleges Quaresma😊 Inkabb hozzuk fel Dos Santost😄

fernando torres
vissza is cserélhetnénk Quaresmara ^^

fernando torres
Deco a Portóban szeretné befejezni

A Barcelona középpályása elmondta, hogy egykori csapatában, az FC Portoban szeretné befejezni pályafutását.
A brazil születésû játékos a Portóval Bajnokok Ligáját, és UEFA Kupát is nyert Jose Mourinho irányítása alatt.

A portugál válogatott nagyon szereti egykori klubját, és az álma hogy egyszer visszatérjen az Estadio do Dragao stadionba azok után, hogy minden célját megvalósította a Nou Campban.

Amikor a hosszú távú terveirõl kérdezték Deco-t, ezt válaszolta: "Talán visszatérni a Portóba."

"Visszatérnék, és ott fejezném be a karrieremet."
"
Ez egy nagy kihívás lenne számomra."

A 29 éves játékost 2010-ig köti szerzõdés jelenlegi klubjához.

majd elvileg decemberben térhet vissza...

Jagi
annyi minimum kell neki

b4rc4
bazeeeeeeeeeeeeeeeee na akkor Messi kezdõ lesz sztem. és Saviola is többet fog jaccani... :S mikorra gyógyul fel?? 2honap?:S

Jagi
apics@ba...
ezt is meg fogjuk érezni. Vagy nem, ha Messi olyan lesz amilyen szokott, de valljuk be, nem lehet mindig mindenki jó formában... saviola egy nagy karakter 😊 olyan mint egy puskagolyó^^ Hiányzol Heinke, Eto'o nak meg gyógypuszit SOKAT!

fernando torres
abüdöspics@ba...

bigapó
már amikor a földön ült tudta, hogy valami komoly baj van a térdével. én elõször úgy láttam, hogy ki van ugorva a porc, de valószínûleg neki így néz ki alapból. sajnálom Õt, de így legalább Messi-nek több lehetõség jut. nem nagyon ismerem a srácot, de nagy tehetségnek tûnik.

The Matrix has you...

Ráadásul Saviolának is több szerep juthat 😛