33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• neevous
    Divat-e vagy?
  • hunbasser
    Juninho már 33 éves,mit akarsz vele? :DDdd

amúgy ronaldinho,xavi,deco,iniesta miért nem jók?
  • dienesoft
    Ilyen dühös még nem voltam a kedvenc csapatomra. Iszonyatosan fáj, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk megnyerni ezeket a kisebb meccseket, GYŐZTES állásból egy félidő alatt annyira visszavenni, hogy gyakorlatilag egy nb1-es csapat is fordított volna ellenünk (ha az adott nb1-es csapatba van elég hajtás és moralitás). Ezt a meccset "nem a Betis nyerte meg, hanem mi vesztettük el" talán..de itt már nem csak erről az egy meccsről szól. Ez nem az első mérkőzés már, ahol a játékosok 2 gól után ugy gondolják, hogy csak hátrafele kell passzolni, le*zarjuk a közönséget és kibekkelünk 70perc+hosszabítást. A futball 90 perces és pont egy olyan elitligában van a Barca, ahol erre a bizonyos "átlag"teljesítményre szükség lenne és a játékosoknak kötelezően tudniuk kellene, hogy igen is egy mérkőzésen végig focizni kell. Tehát nincs olyan, hogy beállunk, pihenünk, csak hátrafele passzolunk és egy helybe állunk egy egész félidőn keresztül. Erről szerintem nem csak Riijkard tehet, hanem hogy a játékoskereten belül is igen komoly mentális bajok vannak a fejben... egyszerűen érthetetlenül állok, ez nekem nagyobb csalódás volt, mint a tavalyi, Getafe elleni zakó, hisz itt egy megnyert meccset csak úgy kiengedtünk a kezünkből. Ezt a bajnokságot (ha véletlen meg is nyerjük), biztos, hogy nem megérdemelten fogjuk megnyerni. Viszont mentálisan ez a bajnokság már rég elúszott...a BL-től meg egyenesen félek. Azt mondom: Menjen Riijkard...Ronaldinhoval együtt!... Sajnos itt tartunk, most megnéztük, "milyen mély is tud lenni egy gödör".
  • MrSpock
    Csak ha azt nézzük eme 2 játékos hiánya érezhető a csapatjátékon.
    anno milyen nagy szivvel,kedvvel játszottak,Ronnie,Messi Eto 3-as,rettegtek tőlük az ellenfelek.Most Messi sérült,Ronaldinho nemtudni mivan vele. Rossz a csapategység,a védők bizonytalankodnak.Mindig cserélődnek a játékosok,persze kell meccsrutin d eazért nincs 2 meccs amikor ugyanúgyállnak fel.
    És miért kell viszsaállni vezetésnél?Manchesterben tudják végighajtani a meccset,ha tudnak rúgnak 4-5 gólt,ha nemmegy akkor nem,de hajtanak!
    Kelelne egy igazi irányitó is,Diego,vagy Juninho Perambucano.Mindkettő jól lát a pályán,és kitűen bánnak a labdával.Védőt nemtudnék most javasolni,de nem is kellene,csak a fejekben kicsit rendet,és megtalálni a rendes hátvédsort.
  • Zséé
    A legszebb hogy jelen állás szerint még a Villarreal is megelőz minket
  • shogun6
    hát, mint Milan szurkoló nem igazán értek egyet. 2000környékén volt 1 max2évben "stratégia", hogy mindenkit megveszünk, csak nyerünk valamit, nem igazán jött be. 2003 óta viszont nem vitték túlzásba a játékosvásárlást, idén meg is lett a böjtje :( Azért a Barca-nak sem kell "elbújnia" igazolás terén...
    na mind1
  • B0B0
    A Barcelona elkövette ugyanazt a hibát, amit a Real kb. 6-7 éve. Összevásároltak mindenhonnan mindenkit és megszűnt maga a csapat. Nem látták, hogy a tulajdonképpen mindössze 2 emberre épülő gárda eme két személy ingadozó formája miatt süllyedt lejjebb (Ronaldinho, Messi). Azt hiszem jó ideig nem fogok Barcelona meccset nézni, mert ami miatt megszerettem ezt a csapatot, az teljesen kiveszett belőle és beállt az undorító Real-Milan-Chelsea vonulatba...
  • el bruja
    gyönyörű játék volt. Mi lesz, ha a Madrid otthonába megyünk...
  • Ronaldinhos10
    húzódik Rijkaard elküldése csak nem tudom meddig én sokáig kitartottam mellette de most már elég ma nyerni kellett volna komolytalan az egész csapat
  • cocobanana
    habár már a bajnoki cím is elúszott ,mert ha a real talán ki is kapna a sevilla ellen akkor úgyanúgy 4 pont a különbség ÉS NEM 1.
  • cocobanana
    uramég hogy lehet ekkora szar a barcelona. ezt a meccset simán hozni kellett volna de ezek elbaszák mert ennyire lazán fogták fel 0-2 után... most már tényleg nem érdemli meg a bajnoki címet,remélem a bl ből is kiesik a csapat mert úgyis lenézik a shalket.. OMG OMG szánalmas
  • NeoMaN
    3
    ez a barca engem már nem érdekel....
  • Zséé
    Azaz 3-2 :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zséé
    Nah bravó! Gyönyörűen visszaálltunk és máris 2-2. Röhej...
    Miért kell úgy beállni védekezni 2-0-nál mintha valami kis másodosztályú csapat lennénk?!
    Meg se érdemeljük hogy küzdjünk a bajnoki címért
  • B0B0
    Na tessék, ahogy sejtettem. Ezt már nem lehet nem Rijkaarda kenni!
  • Ronaldinhos10
    Bojanon abszolút látszik a fejlődés
  • B0B0
    Félek, hogy leülnek ezután :)
  • Zséé
    Eto'o!!! 2-0
    Végre játszunk :)
  • Zséé
    Megint Bojan!!
  • tobias88
    a megbízható nemzeti sport
  • hunbasser
    _:ASD?ASD?ASDASD:_DAS:Dasasds-a.:_ads- nekünk se kéne...:DDDDddddd
  • B0B0
    Ronaldinho tesója fenyegetőzik, hogy a bratyó a Realban is folytathatja :)
  • GTheo
    Hát igen, tavaly a katalán derbin (is) vesztettük el a bajnokságot... 90dik percben az a kurva Tamudo gól... Asszem utsó előtti forduló volt...
  • B0B0
    Ha ezta szezont vesszük alapul (márpedig mi mást kéne), akkor bizony a csapat bárkitől képes kikapni!!
  • fernando torres
    33.for Katalán derbi..ott is bármi megtörténhet,pláne ha ezt a szezont vesszük alapul..
  • GTheo
    30 - Betis - Barca, Real - Sevilla (III.30.)
    31 - Barca - Getafe, Mallorca - Real (IV.6.)
    32 - Recre - Barca, Real - Murcia (IV.13.)
    33 - Barca - Espanol, Racing - Real (IV.20.)
    34 - Depor - Barca, Real - Athletic (IV.27.)
    35 - Barca - Valencia, Osasuna - Real (V.4.)
    36 - Real - Barca (V.7.)
    37 - Barca - Mallorca, Zaragoza - Real (V.11.)
    38 - Murcia - Barca, Real - Levante (V.18.)

Ha a 34,35,36 fordulókat hozzuk akkor szerintem megvan a bjanokság, bár még a betis és a depor sem lesz könnyű idegenben.
  • bigapó
    ebben reménykedem Én is. Ha most végighajtják az uccsó meccseket és mindent hoznak, akkor megérdemelten nyerünk bajnokit, egyébként nem...
  • dienesoft
    4 pontos differencia..de jó lenne mostmár nem elszórni!...
  • dienesoft
    Ez az! Real-Valencia 2-3!! Mi meg nyertünk! Nah szép volt fiúk! :]
  • NeoMaN
    :))))))))))))))))
    Vezet a Valencia!!!
    88. perc!
  • zalan05
    szép volt fiuk csak igy tovább
  • NeoMaN
    igen, Messi fíling...
  • Zséé
    Bojan nagy volt ma :P
  • dienesoft
    Riijkard igen rossz helyzetben lesz, ha a BL-ben nem jutunk tovább, az lehet az egyetlen mentsége, ha megnyerjük. A tegnapi "produkció" katasztrofális volt, támadás a két "rutinos" csatáron kívül 0, a védelem önmagában 0 volt. A bajnokságra meg már nincs sok esélyünk, Riijkard most vakarhatja a fejét, vagy éppen Begiristan is, mert szerintem igen erősen edzőváltáson gondolkodik, ha nem jön össze egy trófea sem ezévben.
  • mike0013
    hát ez hihetetlen, a védelmünk ismét egy nagy 0 volt, a Valencia harmadik gólját nagyon csúnyán a fejünk felett intézték el... hihetetlen, én azt mondom mostmár tényleg meg kéne kockáztatni egy edzőváltást, tudom, tudom Rijkaard jó VOLT, szép VOLT, de lejárt az ideje, ha eddig nem bizonyított...
  • hunbasser
    ez nem így működik :)

megye 2-ben is megbasszák azt,aki piásan megy edzésre,nem hogy egy ekkora klubnál...és azért tegyük hozzá,hogy nem minimálbérért nyomja.
  • tobias88
    meccs helyett edzésre
  • tobias88
    Ronaldinho-ról elterjedt, hogy részegen ment meccsre, de most ha tudom, hogy nem fogok játszani mostanában egyik meccsen se, akkor nyugodtan berughatok akármikor, mert ők is "sz@rnak" a fejemre, akkor én is fogok...
  • Ronaldinhos10
    GRAT 3-ból 1 elment
    hihetetlen szarul játszottunk csak azt nem értem mért nem lehetett úgy játszani egész meccsen mint az utolsó 15 percben
  • el bruja
    hát nemtom hogy akarunk így bajnokságot nyerni...