Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
FT Barcelona ❤️ - 1> Sevilla

25' J. Escudé

27' Renato

28' <1 - 0> Ronaldinho (pen.)

31' A. Puerta

37' <1 - 1> F. Kanoute

39' <2 - 1> Ronaldinho

71' A. Palop

72' T. Motta

81' ❤️ - 1> L. Messi

82' F. Kanoute

90' D. Alves
ahova cask perc van írva az a sárga

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Sporttv-k nem közvetitik?

kuci06
ppstream://hwhk6td4ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/4E2JO3IPLE4TNWLC6VYBXL6QMHKACQDE

sopcast

A fenti linket tegyétek bele a progiba!
éló közvetítés, de japán

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zalan05
na mostmár egyenlö esélyel indul a chelsea-barca mecs
a chelseböl e legjobb kapus a barcábol a legjobb támado fog hiányozni

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

banok
nem adja tv a meccseteket...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fernando torres
tippem : 3-1

fernando torres
FC Barcelona-Sevilla FC
Barcelona, Camp Nou

Vezeti: Muñiz Fernández

Barcelona:
Valdés, Zambrotta, Thuram, Márquez, Sylvinho, Edmílson (Iniesta), Xavi, Deco, Giuly, Ronaldinho, Saviola (Gudjohnsen).

Sevilla: Palop, Daniel, Javi Navarro, Escudé, Dragutinovic (Puerta), Navas, Poulsen, Renato, Martí, Adriano, Kanouté.

Ronaldinhos10
hát ja csak sztem Rijkaard inkább Gudjohnsenre fog hajlani de lehet hogy most kivételt tesz

Visca el Barça !

fernando torres
sztem Saviolat mindenképpen kezdetni kellene a Sevilla ellen

nemtom
nemértek a lovakhoz 😄

nincs alatta véletlenül az elõzõ banner? 😄

REAL MADRID

B0B0
Ez jó kérdés! :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

de az hogy rákba került oda O_o

REAL MADRID

nem én vagyok a hg...
azt a régi kék hátteret kéne kivenni vhogy

font

D:::::SAAD?

REAL MADRID

hát szerkeszd át 😊

amugy zsírjó lett csak a betûtípus nem jön be nekem 😄

REAL MADRID

csak azt a kék hátteret kéne még kivenni mögüle 😊

fernando torres
<#nezze>

egy kicsit még kéne finomítani a banneron 😄

B0B0
Torres! Meló van! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Csináltam egy másikat is. Amíg csínál valaki szépet addig be lehetne tenni valamelyiket 😊

fernando torres
szép lett nagyon (Y)

B0B0
Hát jobb mint ami most van az biztos! 😊

hunbasser
én örülnék egy x-nek is...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem rossz

ReaL MaDRid x siempre

Unalmamban csináltam egy banner szerûséget 😊

fernando torres
7végén rajta leszek 😊

addig ha tudtok szóljatok ps mestereknek hogy fabrikáljanak vmit.

Nah a házigazda úr gondoskodhat új bannerról 😊

Ronaldinhos10
elõször is még van neki mit bizonyitani

Visca el Barça !

fernando torres
¤ Saviola hosszabbítani akar a Barcelonával

Javier Saviola bevallotta, szeretné meghosszabbítani szerzõdését a katalán klubnál.

"Nem törõdöm azokkal, akik azt mondják hogy csupán pénzügyi okokból akarok hosszabítani a Barcelonánál" - állította.

"Nekem van itt egy személyes kihívásom, amellyel más embereket szeretnék boldoggá tenni. Ez nem rólam szól"

"Ha lenne lehetõség a hosszabításra a jelenlegi klubomnál, ezt egybõl meghúznám"

"Szeretnék letelepedni Barcelonában, de errõl még korai beszélni, hiszen még csak most kezdõdött az idény, nem tudni mi történik" - zárta le mondandóját az argentin játékos.

Az se lesz egyszerû, de legalább az otthon lesz. Bár sztem valamelyest tartalékolunk majd a cselzi meccsre...

fernando torres
Sevillat se hagyd ki

az a Chelse meg Real idegenbenben az széplesz egymás után <#wow2>

fernando torres
Barca októbere

Okt. 14/15. - Sevilla (otthon)
Okt. 18. - Chelsea (idegenben)
Okt. 21/22. - Real Madrid (i)
Okt. 24/25. - Spanyol Kupa 16 között
Okt. 28. - Recreativo Huelva (o)
Okt. 31. - Chelsea (o)

fernando torres
hunbasser
így van,õ a miénk 😛

ReaL MaDRid x siempre

Gago a miénk 😄A_😄

vagy egyikünké se 😛

REAL MADRID

Ronaldinhos10
sztem most még nem olyan nagy baj hogy nincs a legjobb formájában, de a Chelsea ellen már jó lesz ha összeszedi magát!!

Visca el Barça !

GTheo
Ustariból naon jó kapus lesz, Gago sztem jöhetne, de Dos Santosé lesz az eus hely, Gago szerntem egy ilyen Mascherano féle Vkp, oda úgy is kéne ember késõbb...Palacio szerintem meg nem rossz, de azért nem a legjobb, és 24 éves, ha 18-19 lenne és ien jó akkr oké de így :S😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jah, meg ha most felszabadul egy non-eus hely akkor az Dos Santos-é lesz, szóval be se férnének.

tobias88
sztem felesleges!!!
1.: ott van Dos Santos és még jópár tehetség
2.: Valdes fiatal és ne haragudjatok, de néha bénázik, de általában kiváló teljesítményt nyújt,
3.: egyetlen poszt, ahol öregek vannak, az a bal hátvéd poszt, oda 2 éven belül kell valaki, feltehetõleg 10 millió feletti igazolási értékkel
fernando torres
én Ustari-nak örülnék a legjobban.hatalmas tehetség

fernando torres
¤ Rijkaard: Ronaldinho nem robot!

Az utóbbi hetekben, sõt hónapokban sok kritika éri a brazil futballzsenit Ronaldinhot. Már a világbajnokság óta kapja a sajtótól és a szurkolóktól a kritikákat, mivel szerintük már nem nyújtja azt a teljesítményt, amit valójában tud, és amiért megszerették õt.

Frank Rijkaard a Barcelona holland edzõje viszont most megvédte játékosát, mondván Ronaldinho nem egy robot, õ is ember. Természetesen a szakember is sajnálja, hogy nem nyújtja a legjobb teljesítményét, de reméli, hogy hamarosan újra Ronaldinho lesz a világ legjobbja: ”Ronaldinho kiváló képességû játékos, de nem robot. Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy õ is csak ember, nem teljesíthet mindig a legjobban. Azt nem hiszem, hogy a világbajnokságon ért csalódás befolyásolja õt. Nagyobb problémának látom az elõszezont, a felkészülési meccseket. Amikor lekötöttük ezeket, az edzõmeccseket, a szerzõdésben az ellenfelek mindig rögzítették, hogy Ronaldinhonak játszani kell. És õ játszott is. Nem tudta magát igazából kipihenni, ennek issza most a levét.”

Októberben lesz lehetõsége bizonyítania a brazilnak, hiszen több nagy csapat ellen is szerepel majd. Többek között az El Clásicon és a Chelsea elleni Bajnokok Ligája mérkõzéseken.

fernando torres
egyelõre Gudy nálam is

Ronaldinhos10
én is Saviolát játszatnám de Gudy egyenlõre elég jól megoldja a problémákat😊

Visca el Barça !

Sztem Gudy jólesz amíg úgy nyomja mint Bilbaoba. Amúgy Eto'o-t is ki kellett szolgálni. Saviola nem kifejezetten középcsatár hanem inkább Ronaldinho vagy Messi posztján tudja kamatoztatni a gyorsaságát. Szvsz minden meccsen lehetõséghez fog jutni valaki cseréjeként 😊

b4rc4
jah...

B0B0
Gudjohnsent. Saviolát valamiért nem csípi, az izlandit meg õ hozatta

b4rc4
szerintetek kinek kéne Eto'O helyére állni?
Én szivem szerint Saviolat tenném be,mert van olyan fürge mint Eto'o és elég gólérzékeny is... éshát szeretem is 😊 Gudyval annyi problémám van,hogy kikell szolgálni nagyon precizen,de hát arra megvan a megfelelõ "személyzet" 😊)
szerintetek Rijkaard kitfog jáccatni?