33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    ilyen szép
  • tobias88
  • Shep
    "Szép" volt fiúk :(
  • banok
    azért így a sérültek nélkül is bivaly erős a keretetek, főleg a támadó szekció
  • tobias88
    Tegnapi Madrid meccs érdekes volt, mert szerintem 3. sárga után lett kiállítva Ramos... A leges legelső sárgáját vették le így utólag pl az eurosporton, de ott a bíró felmutat egy sárgát, és Ramos szabálytalankodik, úgy hogy az sárgalapos belépő!
  • dienesoft
    A Getafe ellen készülő keret:

Kapusok: Valdés, Pinto
    Védők: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
    Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
    Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.

Mienk a zárómeccs, a Madrid döntetlent játszott a Mallorcával. Sevillában játszik a Villareal, az azért kemény lesz. A mi meccsünket meg kötelező megnyerni , bár ilyen eredmények után én már nem merek semmit sem mondani...de szerintem megint rá fog cáfolni a csapat, mert egy teljesen más képet fog adni magáról. Ez így szokott lenni felénk. Jön egy rossz meccs (Betis elleni), egy-két fölényesebb győzelem, aztán "épphogy győzünk", és megint bukdácsolunk...általában ez a forgatókönyv.
  • dienesoft
    Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a "Milan"ban max...
  • fernando torres
    "Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a Barcelonában." vagy már nem itt.
  • hunbasser
    Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában.
    A klub közleménye szerint a brazil klasszis a csütörtöki edzésen sérült meg, s az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a jobb lábában, így legalább hat hétig nem léphet pályára.
    Mivel a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság miatt a nemzeti bajnoki és kupaküzdelmek is május közepéig befejeződnek, Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a Barcelonában.
    (MTI)
  • Matthew Prosac
    az az állítás már akkor is megdőlt, hogy egy percig sem lesz esélyünk.. szerintem mostmár van esélyünk..
  • tobias88
    +k
  • tobias88
    étségkívül különös, ám most már jelentős hírértéke van annak a ténynek, hogy Ronaldinho Gaúcho a társaival együtt teljes értékű edzésmunkát végzett szerdán délután.

Ronaldinho rájött, hogy szeretne játszani az elődöntőben. Rijkaard ide vagy oda...
  • Coco
    lesz még visszavágó Oo
  • Scholes18
    hát enyhén szólva nem lett igazad bobo! :D
  • Matthew Prosac
    Mélyentisztelt B0B0! Szigorúan a tényekre szorítkozva:
    AS Roma - Manchester United 0-2

[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11753]#11753[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11757]#11757[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11760]#11760[/url]
  • Rockynhooo
    zsír :) akkor ha összejön a Mu - Barca akkor lesz aki megmutassa c.Roninak :D
  • tobias88
    a vége húzós volt
  • Ronaldinhos10
    április 10. körül lesz bevethető
  • Rockynhooo
    Messi felépülése mikorra várható?
  • tobias88
    akkor nem
  • Ronaldinhos10
    a kis Messi(egy kis tulzással):)
  • Zsolcz
    nemtuggya valaki hollehet neten nénzni schalke-barca meccst? a Schalke-nak fog szurkolni
  • Zséé
    Bojan
  • mike0013
    Barca:)))
    egyértelmű, hogy ezt mondjuk itt:D
  • fernando torres
    hát...talán a Barca..
  • dienesoft
    Na szóval...Váltsunk témát! Szerintetek? Ki nyer ma? Jelen állás szerint? (gyors szóelterelés :] )
  • fernando torres
    előferdül az ilyen
  • dienesoft
    Baszki ez eszembe se jutott:D:D:D:D:D...De fogyi vagyok..azért nem hittem, hgoy ilyen sűrűn frissítik az oldalt...beégtem.Nem kicsit, nagyon. :D
  • fernando torres
  • Csabesz6
    2008.04.01.
  • dienesoft
    Amúgy meg olyan hírek terjengnek, hogy Schuster jöhet a Barcába Riijkard helyére?? Szerintem nagy hülyeség...
  • dienesoft
    Na mi történt? Már nem is drukkolunk a csapatnak? Ma este játszunk idegenben a Schalke ellen!!!

Akik utaznak a kerettel:

Kapusok: Valdés, Pinto
    Védők: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
    Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
    Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.

Hát, remélem nyerünk, a BL-ben még nem elítélendő a csapat, ott teljesen más felfogásban játszanak (bár ezen a meccsen eldől, hogy valójában tényleg máshoyg játszanak-e, vagy gyanazt meg tudják csinálni, mint a bajnokságban). Hajrá, fiúk!
  • MrSpock
    "amúgy ronaldinho,xavi,deco,iniesta miért nem jók"
    Deco kivételével jók!
    Szerintem a portugál márnemtudja azt nyújtani amit "tudna".Rengeteget hibázik a meccseken,már amikor játszik.
    Meg talán márnem is anynira sikeréhes,hisz megnyert már sokmindent.
    Juninho tényleg nem fiatal,de annyit fut mint Deco:-)
    Csak ő még enyni idősen is képeslenne fazontadni,és nemutolsósorban esetlegesen győzelemre segiteni a klubot. Nyilatkozta,hogy szeretne egyszer BL-t nyerni,ami a Lyon-nal nehéz,mert folyton eladják a jó játékosokat.De ez csak egy vélemény volt.Ami tényleg ellene szól az életkora.De bekell vallani azért Barca játékát Ronnie,Messi,Eto 3-as fémjelzi,vagyis ha ők jók verhetetlenek. Kedvelem Iniesta-t is,és Xavi csupasziv ők kellenek,hogy van aki robotoljon is a meccseken.
    Na mindegy,marad mostmár a BL.,ott aztán megkellene mutatni,de nehéz lesz.
    MU-irtó jó az idén!
    Ja,azért Diego tényleg jólenne középre!
  • B0B0
    Szerinted
  • DJ BP
    mindkettő egy feltétel, egyik kutya másik eb :)
  • B0B0
    Nem a csapat eredményességétől függ, hanem az ő és a management hozzállásától.
  • neevous
    Értem. Akkor mielőbbi viszontlátásra, ha már jól megy a csapatnak :]
  • dienesoft
    Madrid nyert a Sevilla ellen 3-1-re. 7 pontos különbség, és a Villareal megelőzött minket.
  • B0B0
    Sosem tagadtam, hogy a Barcelonának csap bizonyos csapatait szerettem. Konkrétan anno a Romárió Stoichkov duó miatt szerettem meg. Legutóbb akkor kezdtem megint drukkolni, mikor jött Ronaldinho, Larsson és Eto'o.
  • Monoton