33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11889 ilyen szép -
#11888 -
#11887 "Szép" volt fiúk :( -
#11886 azért így a sérültek nélkül is bivaly erős a keretetek, főleg a támadó szekció -
#11885 Tegnapi Madrid meccs érdekes volt, mert szerintem 3. sárga után lett kiállítva Ramos... A leges legelső sárgáját vették le így utólag pl az eurosporton, de ott a bíró felmutat egy sárgát, és Ramos szabálytalankodik, úgy hogy az sárgalapos belépő! -
#11884 A Getafe ellen készülő keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.
Mienk a zárómeccs, a Madrid döntetlent játszott a Mallorcával. Sevillában játszik a Villareal, az azért kemény lesz. A mi meccsünket meg kötelező megnyerni , bár ilyen eredmények után én már nem merek semmit sem mondani...de szerintem megint rá fog cáfolni a csapat, mert egy teljesen más képet fog adni magáról. Ez így szokott lenni felénk. Jön egy rossz meccs (Betis elleni), egy-két fölényesebb győzelem, aztán "épphogy győzünk", és megint bukdácsolunk...általában ez a forgatókönyv. -
#11883 Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a "Milan"ban max... -
#11882 "Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a Barcelonában." vagy már nem itt. -
#11881 Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában.
A klub közleménye szerint a brazil klasszis a csütörtöki edzésen sérült meg, s az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a jobb lábában, így legalább hat hétig nem léphet pályára.
Mivel a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság miatt a nemzeti bajnoki és kupaküzdelmek is május közepéig befejeződnek, Ronaldinho már csak a következő idényben szerepelhet a Barcelonában.
(MTI)
-
#11880 az az állítás már akkor is megdőlt, hogy egy percig sem lesz esélyünk.. szerintem mostmár van esélyünk.. -
#11879 +k -
#11878 étségkívül különös, ám most már jelentős hírértéke van annak a ténynek, hogy Ronaldinho Gaúcho a társaival együtt teljes értékű edzésmunkát végzett szerdán délután.
Ronaldinho rájött, hogy szeretne játszani az elődöntőben. Rijkaard ide vagy oda... -
Coco #11877 lesz még visszavágó Oo -
#11876 hát enyhén szólva nem lett igazad bobo! :D -
#11875 Mélyentisztelt B0B0! Szigorúan a tényekre szorítkozva:
AS Roma - Manchester United 0-2
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11753]#11753[/url]
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11757]#11757[/url]
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=11760]#11760[/url]
-
#11874 zsír :) akkor ha összejön a Mu - Barca akkor lesz aki megmutassa c.Roninak :D -
#11873 a vége húzós volt -
#11872 április 10. körül lesz bevethető -
#11871 Messi felépülése mikorra várható? -
#11870 akkor nem -
#11869 a kis Messi(egy kis tulzással):) -
Zsolcz #11868 nemtuggya valaki hollehet neten nénzni schalke-barca meccst? a Schalke-nak fog szurkolni -
Zséé #11867 Bojan -
#11866 Barca:)))
egyértelmű, hogy ezt mondjuk itt:D -
#11865 hát...talán a Barca.. -
#11864 Na szóval...Váltsunk témát! Szerintetek? Ki nyer ma? Jelen állás szerint? (gyors szóelterelés :] ) -
#11863 előferdül az ilyen -
#11862 Baszki ez eszembe se jutott:D:D:D:D:D...De fogyi vagyok..azért nem hittem, hgoy ilyen sűrűn frissítik az oldalt...beégtem.Nem kicsit, nagyon. :D
-
#11861 -
#11860 2008.04.01. -
#11859 Amúgy meg olyan hírek terjengnek, hogy Schuster jöhet a Barcába Riijkard helyére?? Szerintem nagy hülyeség... -
#11858 Na mi történt? Már nem is drukkolunk a csapatnak? Ma este játszunk idegenben a Schalke ellen!!!
Akik utaznak a kerettel:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.
Hát, remélem nyerünk, a BL-ben még nem elítélendő a csapat, ott teljesen más felfogásban játszanak (bár ezen a meccsen eldől, hogy valójában tényleg máshoyg játszanak-e, vagy gyanazt meg tudják csinálni, mint a bajnokságban). Hajrá, fiúk! -
#11857 "amúgy ronaldinho,xavi,deco,iniesta miért nem jók"
Deco kivételével jók!
Szerintem a portugál márnemtudja azt nyújtani amit "tudna".Rengeteget hibázik a meccseken,már amikor játszik.
Meg talán márnem is anynira sikeréhes,hisz megnyert már sokmindent.
Juninho tényleg nem fiatal,de annyit fut mint Deco:-)
Csak ő még enyni idősen is képeslenne fazontadni,és nemutolsósorban esetlegesen győzelemre segiteni a klubot. Nyilatkozta,hogy szeretne egyszer BL-t nyerni,ami a Lyon-nal nehéz,mert folyton eladják a jó játékosokat.De ez csak egy vélemény volt.Ami tényleg ellene szól az életkora.De bekell vallani azért Barca játékát Ronnie,Messi,Eto 3-as fémjelzi,vagyis ha ők jók verhetetlenek. Kedvelem Iniesta-t is,és Xavi csupasziv ők kellenek,hogy van aki robotoljon is a meccseken.
Na mindegy,marad mostmár a BL.,ott aztán megkellene mutatni,de nehéz lesz.
MU-irtó jó az idén!
Ja,azért Diego tényleg jólenne középre! -
#11856 Szerinted -
DJ BP #11855 mindkettő egy feltétel, egyik kutya másik eb :) -
#11854 Nem a csapat eredményességétől függ, hanem az ő és a management hozzállásától. -
#11853 Értem. Akkor mielőbbi viszontlátásra, ha már jól megy a csapatnak :] -
#11852 Madrid nyert a Sevilla ellen 3-1-re. 7 pontos különbség, és a Villareal megelőzött minket. -
#11851 Sosem tagadtam, hogy a Barcelonának csap bizonyos csapatait szerettem. Konkrétan anno a Romárió Stoichkov duó miatt szerettem meg. Legutóbb akkor kezdtem megint drukkolni, mikor jött Ronaldinho, Larsson és Eto'o. -
Monoton #11850