33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12169 De nem te vagy a mérce. -
ledó #12168 Hát azért szeretnék olyan "szarul" játszani mint Deco! Vagyis nekem elég lenne ha felle olyan jó játékos lennék mint ő! -
#12167 hát ha nálatok a sok eladott labda jó játék akkor jó meccset néztem...pfff
mindegy, ettől függetlenül remélem Ők nyernek. -
#12166 nagyjából jah, jól játszott -
#12165 eddig a portugál válogatott legjobbja volt mindkét meccsen, nem tudom te mit néztél:DD -
#12164 Butaság netovábbja a Barcánál, hogy most lett az első számú kiszemelt Villa, mindenki tudta, hogy kiváló játékos... Eb elött megúsztuk volna 25 millióért, de most 40 alatt esélytelen -
#12163 engem lenyűgöz épp hogy mennyire yo :D -
#12162 Nem tudom te mit nézel, de szerintem a portugáloknál ő irányít és kurva jó formában van.
:S -
#12161 kicsi off, de Deco-n látszik, hogy nagyon szar szezonja volt, iszonyú gyengén játszik, 10/1-es jó passzokkal. egy mákos gólja volt, kész. -
Monoton #12160 nemtudom errefelé minden csak ugy eltűnik :D -
#12159 hol a fotó? :D -
Monoton #12158 A katalán együttes hat felkészülési meccset és két Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik a spanyol bajnokság rajtja előtt.
sport
A Barcelona labdarúgócsapata július 14-én kezdi a felkészülést, a játékosok egy hétig teszteken és vizsgálatokon vesznek részt, de az Európa-bajnokságon részt vevő játékosok egy héttel többet pihenhetnek. A csapat első felkészülési mérkőzését Skóciában, a Hibernian ellen játssza július 24-én, majd a Dundee United lesz az ellenfél.
Július 30-án a Fiorentina otthonában lép pályára a Barca, augusztus elején pedig már Amerikában túrázik Pep Guardiola (fotó) csapata. Augusztus 3-án a Guadalajara, 6-án pedig a New York lesz az ellenfél. A Bajnokok Ligája selejtezőjének első meccsét 12-én vagy 13-án játssza a katalán gárda, néhány nappal később pedig a Boca Juniors lesz az ellenfél a Joan Gamper Trophy-n. A BL-visszavágóját 26-án vagy 27-én rendezik, szeptember elején pedig már rajtol a spanyol pontvadászat.
sport -
#12157 Mancinit ne. -
#12156 Mancini a Barcaba tart
Az Il Romanista szerint egyre közelebb a Barca csapatához Amantino Mancini, miután a személyes kérdésekben megegyezett a két fél.
A katalán klub az utóbbi néhány hétben kezdett el érdeklődni a brazil játékos iránt és Ernesto Bronzetti a napokban Rómában járt, hogy tárgyalásokat folytasson a Barcelona nevében, bár ezt egyelőre a klubtól senki nem erősítette meg.
...............................................................................................................
29 PLUSZ HAT MILLIÓÉRT
Dani Alvés a Barcelonáé
Véget ért az elmúlt hetek egyik átigazolási históriája, Daniel Alvés átigazolási ügye, miután számos spanyol rádióállomás és lap egybehangzóan állítja, hogy a Barca és a Sevilla vezetői pénteken este lezárták a tárgyalásokat a brazil szélső védő átigazolásáról. A végösszeg 29 millió euró, plusz további hat millió a Barca jövőbeli eredményeinek függvényében.
Alvés ezzel hivatalosan még nem a spanyol bajnokság történetének legdrágább védőigazolása - mivel egy évvel ezelőtt a Real Madrid 30 milliót fizetett Pepéért -, de könnyen az lehet már augusztusra, mivel az első kiegészítést azzal kaphatja meg a Sevilla, ha a Barcelona bejut a Bajnokok Ligája főtáblájára. A későbbiekben még további sikeres katalán szereplés esetén Alvés vételára egészen 35 millió euróig kúszhat fel, s egyes források tudni vélik, hogy az üzlet keretében az andalúziaiak megszerezték Fernando Navarrónak - a Barca korábbi balhátvédjének - a 30%-os tulajdonjogát is. Erre azért van szüksége a Sevillának, mert a Mallorcát is meg kívánják győzni a játékos eladásáról, a Barcának ugyanakkor már nincsenek tervei a futballistával.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha Mancinit tényleg sikerülne megszerezni akkor már nem is kéne más igazolás csak ha valaki tavozik jo lenne mert elég jo játékos és ő inkább beleillik a Barca játékába mint Hleb, Alvesnak meg pláne örülök mert Zambrotta távozása után nagyon jol erösitettük a jobboldalt igy remléem jövőre már semmi baj nem lesz a védelemel. -
#12155 Valamikor 1,5 éve írhattam ide, hogy Alvest meg kell venni!
:) -
#12154 KÖZEL 35 MILLIÓÉRT
Alvés egy lépésre a Barcától
Csütörtökön este döntő lépést tett a Barcelona vezetése Daniel Alvés megszerzése felé, mivel Txiki Begiristain és Marc Ingla eredményesen tárgyalt José Maria Del Nidóval, a Sevilla elnökével. Az átigazolás még nem hivatalos, ám a spanyol források egybehangzó állítása szerint immár valóban csak kisebb nézetkülönbségek vannak a klubok között. A megállapodást bármikor bejelenthetik, Alvés vételára pedig 32 és 35 millió euró között mozoghat.
------------------------------------------------------------------------------------
remélem nem kamu jo lenne ma ma vagy holnap hivatalos lenne, tényleg már csak egy támado szellemiségü játékos kellene és jo is lenne a csapat, állitolag Moutinho-ért a Sporting 20-25milliot kér meg Piqet egy évre kölcsön jo lenne ha megtudnánk szerezni de Piqevel nagy kitolás lenne ha rögötn kölcsön adnánk, amugy lassan a játékosok bemutatására annyian lesznek hogy edzömecset simán lenyomhatnának kicsit kemény lenne -
#12153 ahogy olvasom, a Triplázásának köszönhető, hogy megveszi a Tottenham, mert meg akartak bizonyosodni, hogy feljavult sérüléséből -
#12152 Quaresmát még a mai napig se értem, hogy miért adták el... Giovannit is csak kölcsönbe kellett volna, 5 év múlva egy nagyon jó játékos lesz belőle, aki akár alaptagja is lehetne a csapatnak -
#12151 Az.
#12150: Pont ezért volt hiba eladni. Ugyan ez volt Quaresmával is... -
aztán egy két év múlva vissza veszitek 30ért :\ -
el bruja #12149 ez már biztos? -
#12148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Laporta a jó büdös kurva anyádat ! Remélem leváltják most már. Számomra ez volt az utsó húzása.
Laporta eladta Giovani 6 + 4 millió euroért a Tottenhamnek. Kurvára nem örülök ennek hogy eladtuk, de legalább a másik kedvenc csapatomba ment. -
#12147 Hivatalos Cáceres érkezése
Martin Cáceres immár a Barcelona játékosának mondhatja magát, mivel a Villarreal és a Barca is megerősítette az átigazolás tényét. A Barca így az uruguayi védő személyében találta meg az idei harmadik igazolását, akiért 16.5 millió eurót kell majd kifizetnie.
---------------------------------------------------------------------------------------
nagyon tehetségesnek tartják remélem hogy az is sok sikert neki a jövőbe a Barcába. -
el bruja #12146 aaz:) -
#12145 Gyönyörű!!!!! -
Monoton #12144
2008 Barcelona Printed Top - blue
-
#12143 Leigazoltuk Cacerest, 16,5 millió euroért.
Szerintem drága, főleg úgy hogy nem is túl ismert, és Milito is kb ennyi volt tavaly, bár állítólag nagy tehetség a srác. -
#12142 "A kameruni sajtó továbbra is teljesen föl van háborodva Samuel Eto'o múlt heti tette után, mikor a támadó lefejelt egy újságírót, Philippe Boneyt, akinek eltörött a karja, ..."
érdekesen fejel az Eto'o az biztos -
#12141 na most talán jo lesz a linkelés
New Barca Training Shirt:
-
#12140 -
ez lenne az új idegenbeli mez? :o -
el bruja #12138 ha jól tudom Eto'o nem akarna elmenni, de a klub megszabadulna tőle mrt elég "balhés" , és sok vele a baj. -
#12137 Moratti nyilatkozta hogy a Zanetti,Cambiasso,Ibra hármas köré fogj épülni csapat, Mourinho nem mondott ilyet hogy Ibra nem kell neki, ez csak a tutto agyszüleménye... max Adrianot adná klub amugy Etooért. -
campy #12136 Etoo 100x szor jobb mint az a gyökér svéd nehogy idejöjjön az a sportszerűtlen színész köcsög fujjjj -
#12135 Most több az esélye hogy aláírjon hozzánk mint volt, mert Mourinho azt nyilatkozta hogy neki kell Lampard, Essien és Eto'o. Na most már ha kell neki Eto'o akkor egy az egyben el lehet őket cserélni. Az már más kérdés hogy kinek éri meg, ha Eto'o tényleg menni akar akkor nem éri meg itt tartani, de más kérdés hogy amikor nem sérült akkor nagyon jól játszik, de Ibrahimovic is hasonló jó csatár, felépítésben még jobb is, de motiváltságban lehet hogy Eto'o jobb. -
el bruja #12134 akkor remélhetőleg majd hozzánk fog aláírni:) -
#12133 ne légy már butus tottikám, 3 kommenttel lejjebb még azt írtad, hogy aláírt :) -
#12132 de alá fogja, nevem pedig nem az, gabberpirlokasaviola... -
#12131 nem kell félni:)
tottikaforzainter csak félreolvasta, mert a Svéd semmilyen új szerződést még nem írt alá. -
el bruja #12130 :(