33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12209 Laportáékról csak ennyit:
2002-2003-as idény zárásakor 123 millió euró volt összesített bevétel
2007-2008-as idény zárásakor meg 308.8 millió euró
-
#12208 "A világ talán leghíresebb, ám semmiképp sem tekintélyes bulvárlapja, a 'The Sun' értesülései szerint a Chelsea komolyan megfontolja Samuel Eto'o megszerzését, mivel Didier Drogba könnyen elhagyhatja a klubot, s a Milánba igazolhat. Eto'óval könnyen pótolhatná az elefántcsontpartit a kékmezes gárda, s ennek érdekében állítólag 22 millió eurót, valamint még Florent Maloudát is fölajánlaná a Barcának. Malouda azok közé a játékosok közé tartozik, akik elnyerték a Barcelona technikai vezetésének tetszését, mivel a franciával sikerülne betölteni a baloldali támadórészleget, bár az átigazolás lezárná Andrej Arsavin ügyét, az oroszra már nem lenne szüksége a Barcelonának. A hír valóságtartalmára ugyanakkor nincs garancia, s könnyen előfordulhat, hogy a felvetés csupán a képzelet szüleménye..."
ha ez igaz akkor azonnal bele kell menni! -
#12207 remélem én is h marad Laporta :), vasárnapi szavazás más eredménnyel zárulna akkor a R10 transzfer is sokat csúszna=/ Rossel viszont asszem megtartaná Ronaldinhot :s nem tom nektek mi a jó de maradjon Laporta :D -
#12206 REmélem maradnak Laportáék, mert gazdaságilag mindenképpen előnyös amit eddig csináltak! Biztos anyagi hátteret kell teremteni a klubbnál, mert még van adósság bőven, amit le kell rendezni! Nameg, ha most menesztik őket a sociok a 66%os szavazásukkal esetleg, átigazolási téren marad az aznapi helyzet a következő egész szezonra, nem erősítenénk és nem adnánk el azokat akik nem kellenek... -
#12205 -
#12204 a lényeg hogy te okos vagy -
#12203 kövezzük már meg mert elírta :\ -
forsbergp21 #12202 Érdekes, én még semmilyen HAMIL Altintop-ról nem hallottam, bár ha logikusan követekeztetek a magasfokú ismeretet tükröző beszélgetésetekből, akkor azt kell, hogy tippeljem: a kis Hamil az Altintop testvérek, Hamit és Halil kisöccse lehet... -
#12201 -
Zséé #12200
-
#12199 jah, de:)) kicsit elírtam:)) de legalább ti tudjátok így is kire gondoltam, nem vagytok véletlenül Uri Geller utódjai? :DDD -
#12198 ezt a piszok gyorsaságot -
#12197 nem inkább Fatih Terim-re gondolsz? -
#12196 Hamil Altintop játékos. Fatim Terim a török edző :D -
#12195 jól el is tűnt utánna Kluivert, pedig istentelen jó focista volt, asszem akkor láttuk utoljára válogatottban is:(
összeségében nagyon jó formában játszott végig az EB során a Spanyol csapat, megérdemelten nyerték meg a kupát. Csak tudnám, hogy akkor akik Barcások voltak azoknak hogy, hogy ilyen évük lett bajnokságban?
Annyira nem rossz játékosok vannak ott sem, mégse ment ebben az évben túl jól. Ez mind Rijkard hibája lenne? Ennyire nem tudta motiválni a játékosokat?
Egy ilyen Hamil Altintop tipusú edző kellene most, kicsit meghajtaná a szekeret talán:)) lásd törökök szereplését, ha nincs annyi sérült és eltiltás, akkor akár döntőbe is juthattak volna, még így is majdnem összejött:) -
DJ BP #12194 Ramos defenzívre lett fogva, biztos nem tetszett a döntnököknek :), hibázgatott is az elején.
De Xavi a legjobb? Hát nem tudom, sztem Senna is csinált annyit, én Puyolnak dtam volna, hibátlanul játszott, rengeteget dolgozott, ott volt mindenütt -
#12193 Ááá, nem... Elvileg támadóközéppályás volt, de sok hiba volt az előrejátékában. Sergio Ramost én hiányolom a legjobb 23as keretből. -
#12192 Iniesta is lazán megkaphatta volna -
#12191 Jajah, nagyon szép meglátásai voltak! -
#12190 Xavi lett az EB legjobbja :) -
#12189 Rivaldot is nagyon imádom, a kedvenc a Valencia elleni ollózós gólja :) -
#12188 Én akkor, amikor Rivaldo a Barcához igazolt (1997) borzalmas összegért, akkor lettem Barca drukker! Az elött még nem is néztem a focit, meg nem drukkoltam -
#12187 Én még a "holland barca" miatt lettem holland és barca drukker :) -
#12186 jaja nekem a kedvenc játékosom volt akkoriban őmiatta szerettem meg a Barcát :) -
#12185 Ma egy sajtótájékoztatón Adebayor azt nyilatkozta, hogy marad az Arsenalban. Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy Eto'o marad Barcelonában :)))) Ez az idei legjobb "igazolás" :P
Kinyírtam volna Laportát ha Eto'ot is "elküldi", anno 4éve elküldte az egyik kedvenc csatáromat... Az akkori 28 éves Patrick Kluivertet...
u.i.: Mondjuk az Patrick hibája is volt, mert folyton bulizott és nagy volt a fizuja. -
Monoton #12184 Ramos és Puyol nemkicsit jól tolják a védelemben ;) -
#12183 A 2dik és 3dik gólt pedig a Barca nevelések, kivétel Silva :D -
Zséé #12182 Barcások összehozták a spanyol vezetést -
el bruja #12181 mégjobban irigyellek:D -
#12180 OFF
én is megyek méghozzá holnap 6-kor indulok de ez kéthetes túra abból 5 nap Barcelona -
el bruja #12179 nem kicsit irigyellek:) -
#12178 15nél sokkal többet fognak kérni érte -
#12177 Arshavin álma hogy Barcelonában játszon. 15 millió euro körüli az ára, lehet hogy lekéne csapni rá :)
OFF
1 hét múlva megyek Spanyolországba, és hazafele megyünk barcelonába, a Nou Campbe, már voltam ott 3 éve de nagyon várom megint :) -
#12176 valami ilyesmi van a háttérben -
#12175 pénz beszél, Dunga behív Ronaldinho -
#12174 azt tudom hogy 3 23 év feletti játékos is mehet de gondolom Ronaldinho hivtam volna be utoljára a jelenlegi teljesitménye alapján -
#12173 úgy, hogy 23 éven felüli is játszhat 3, de főleg azért mert a Kína busás összeget "adományoz" ez miatt a Brazil szövetségnek -
#12172 Az Olimpiára 3 23 év feletti játékos is mehet.
Én ezért láttam élőben 4 éve Pirlot :) -
#12171 Dunga behivta Ronaldinhot az olimpiai keretbe
Oda meg hogy került?? -
ledó #12170 Hát még jó mert akkor ki sem jutotak volna XD!