33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12249 Ez igaz,kivéve h messi bal szélső! Messi jobb szélen játszik mindig! Annak ellenére,h bal lábas. Ez azthiszem rijkaard mániája,pl Iniesta aki jobb lábas ,rendre balszélen játszott,pedig ö középső középpályás eredetileg. -
#12248 A barca szélső kp-val nem nagyon játszott, és szerintem nem is fog, csak ha Messi nincs...
csatár lenne, vagy inkább szélső támadóközéppályás.
Különben Giuly volt ilyen, hogy a szélen marad, meghúzza vonalig és be. -
#12247 Silva szélső középpályás, akiket te felsoroltál, azok inkább szélső csatárok! Ők szélről mennek be a kapuig általában, Silva pedig szélen marad és beadja a labdát. -
#12246 Amikor idejött akkor még nem szélső volt, de itt végig bal szélső csatárt játszott... -
#12245 Ronaldinho nem szélső uramisten:D Messi az egyetlen de rá is inkább aztmondanám,hogy csatár aki a szélről indul be a kapu felé aza jobbtámadó,teljesen más,mint david silva.Giuly ugyanígy csak ő még inkább csatárnak mondható.Overmarsról nem tudok nyilatkozni akkor még nem néztem ennyire,h ki mit hogyan.de ez h dinnyo ez viccnek is rossz..irányító ,szervező,támadó középpályás istenem. -
#12244 Végre észhez tértek a csapatnál, Eto'o valószínűleg marad :)
Olyan hírek repkednek most, hogy Eto'ot megtartjuk és Guardiola Berbatovot elhozza. Guardiola mindenképpen akar egy erőcsatárt valószínűleg...
#12243: Nem illenek bele a szélsők a barca taktikájába? Overmars, Giuly, Dinho, Luis Garcia, Messi ? Velük mivan? Ők mind beleillettek. -
#12243 Hát remélem nem megy hozzátok Silva... csak elherdálódna,mint Quaresma,vagy az összes szélső ott,a barca taktikájába, nem illenek bele az olyan tipusú játékosok. -
#12242 100%-ban egyetértek. Eto'o-t nem lehet pótolni idén. -
#12241 David Silva remélem hozzánk igazol és Eto'o marad, úgy teljes lenne a csapat, még ha Guardiola-nak nem is kellene Eto'o, de szerintem olyan minőségű csatárt mint ő, idén nem tud a Barca venni. -
#12240 Hehe valahogy éreztem,h Messi megérett a 10-es re:) -
#12239 Anno vmikor a szezon közbe volt valami, hogy ő meg a felesége nem érzik annyira jól magát, de most július eleje fele megmondta, hogy mindenképpen marad. Szerintem most fog formába jönni, 20-30 gól várható tőle :) -
rumkola #12238 Nem követem annyira, de nekem az jött le hogy nem érzi jól magát és menni akar.... -
#12237 Miért ne maradt volna?
Július elején megmondta, hogy marad. -
rumkola #12236 Henry maradt??? -
#12235 Igen :)
1. Valdés
2. Martín Cáceres
3. Piqué
4. Márquez
5. Puyol
6. Xavi
7. Gudjohnsen
8. A. Iniesta
9. Eto'o
10. Messi
11. Bojan
13. Pinto
14. Henry
15. Keita
16. Sylvinho
18. Milito
20. Alves
21. Hleb
22. Abidal
24. Touré
25. Jorquera
26. Marc Crosas
27. Pedro
28. Sergi Busquets
29. V. Sánchez
30. V. Vázquez
31. Jeffren
Másfél hete rendeltem meg a vendég 19-es Messi mezemet... :\ -
#12234 Te a Tottenham-et és a Barca-t is ennyire magadénak érzed?:D "Megvertük"
csak érdekes,ahogyan több vasat tartasz a tűzbe:)
Tud valaki adni egy listát,h az uj játékosok milyen számozásban játszanak? thx -
#12233 Cáceres - 2
Alves - 20
ez érdekes számozás, tán fordítva kellett volna -
#12232 Bojan gólja az nagyon szép volt! -
#12231 Megvertük a Fiorentinát 3-1re, mind a 3 gól nagyon szép volt, főleg az elsőnél tetszett hogy a két középhátvéd hogy összehozta :D
A link alján ott van egy összefoglaló.
-
#12230 Josep Guardiola -
#12229 végülis van már új edzőnk? kicsit le vagyok maradva, egy hétig Krétán "éltem" :)) -
#12228 A Hibernians ellen 6-0-val nyitotta meg az előszezont a Barcelona Skóciában, miután félidőben már 4-0-ra vezetett. A katalán együttes teljesen maga mögött hagyta az előző idény szenvedését, játékkedvtől duzzadva látványosan és eredményesen futballozott végig, s 6-0-val ütötte el skót ellenfelét. Részletes beszámoló a későbbiekben. Hibernians - Barcelona: 0-6 (0-4). Gólok: 0-1, 5': Gudjohnsen. 0-2, 15': Messi. 0-3, 17': Gudjohnsen. 0-4, 27': Pedro. 0-5, 48': Bojan. 0-6, 69': Touré Yaya.
Kezdésnek nem rossz de túl gyenge volt az ellenfél majd a Fiorentina ellen bizonyithatnak -
#12227 Nekem hiányozni fog a csapatból, még ha nem is a tavalyiból.. -
#12226 korrekt -
#12225 A Milan új szerzeményéről talán azt gondolták, könnyű szívvel jött el a Katalán fővárosból, de maga Ronnie a Milan hivatalos honlapján közölt egy jegyzetet, amiben a Barcelonánál töltött éveiről írt.
Íme Ronaldinho nem túl rövid "búcsúszövegének" a fordítása.
"Először is ki szeretném fejezni a hálámat az FC Barcelona szurkolóinak. Boldog voltam Barcelonában, mert az emberek mindig örömmel láttak, és tisztelettel bántak velem. Ez a szeretet nagy erőt adott nekem a mindennapjaimhoz. Szerettem a Barcában futballozni, és szerettem átélni a szurkolók örömét. Közelinek éreztem magam az FC Barcelona rajongóihoz, akik mindig kimutatták az érzelmüket irántam. Emiatt sem tudok végleg búcsút mondani a Camp Nou-tól."
"Az AC Milan szeméyében, egy nagyszerű csapathoz érkeztem, de mindenképp fájó dolog elhagyni Barcelonát, ahol nem csak győzelmekben volt részem, hanem hatalmas érzelmek kiváltó oka voltam. A brazilok azért szeretnek futballozni, hogy az embereket boldoggá tegyék. Ez az én feladatom is, és örülök, hogy sikerrel jártam."
"Az egykori csapattársaimnak szintén hálával tartozom. Megtiszteltetés volt számomra olyasvalakikkel együtt játszanom, akik az alázatosságot és a minőséget egy személyben testesítették meg. Egy nagyszerű csapatunk volt, ahol mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. De senki sem nyerhet örökké. Az egyéni elismeréseimet is a társaimnak köszönhetem (Aranylabda, FIFA Év játékosa cím), nem beszélve a klubbal elért címekről. Tehát köszönetet mondok mindazoknak akik segítettek nekem abban, hogy életem legszebb éveit a Barcelonában tölthettem el."
"Szintén meg kell köszönnöm a klub vezetőinek, hogy bíztak bennem, illetve a média egyes embereinek is ki szeretném fejezni a hálámat, amiért végig támogattak engem."
"Most búcsúzom, de a varázslatos pillanatokat magam után hagyom. Szerencsére jópár volt belőlük. Barcelonában mindig boldog voltam, és örökre a szívembe zártam azokat az időket. A labdarúgás egy játék, egy sport, hogy mindenki élvezze. Futballozni csak mosollyal lehet. Köszönöm, hogy veletek mosolyoghattam." -
#12224 6,5 millás lesz a fizuja -
#12223 -
Coco #12222 aláírásod ? :| -
#12221 hát, nagyon nem akart angliába menni, a negyedét kapta fizetésként a Milánnál -
#12220 Szép volt Ronaldihno sok sikert a Milánban! -
#12219 Kedden a késő esti órákban megszületett a megállapodás a Barcelona és a Milan között Ronaldinho átigazolásáról, immár hivatalosan is. A két klub bejelentette az átigazolás tényét, a brazil szerdán délelőtt megérkezik Milánóba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, délután pedig már az új csapatának az edzésén lehet jelen. A lombardiai egyesület végül nem a korábban közölt 18.5 plusz 1.5 millió eurót fizeti ki a Barcelonának, hanem jelentősen többet, 21 plusz négy millió eurót, amiből a négy millió euró teljesítése a Milan következő évekbeli Bajnokok Ligája kvalifikációjától függ majd.
A délutáni órákban Olaszországból már tényként kürtölték világgá, hogy Ronaldinho a Milan játékosa lett, és szerdán már edzeni is fog új csapatával, ám a valóságban ekkor még közel sem értek a tárgyalások végére a felek. A Barcelona előbb elutasította a Rossoneri 18.5 plusz 1.5 milliós ajánlatát, majd a játékos menedzsmentjével közösen sikerült egy új ajánlatot formálnia a lombardiaiaknak, ami már elnyerte Joan Laportáék tetszését, akik szem előtt tartották a játékos elhatározását. A Barcelona ezért volt hajlandó kevesebb pénzért is elengedni a brazilt, ahhoz a 32 millióhoz képest legalábbis mindenképpen, amennyit a Manchester City ajánlott érte.
Kedden késő este ugyanakkor nagy szükség volt a játékos és menedzsmentjének közbenjárására is, mert ha a futballista nem enged az anyagi elvárásaiból, könnyen előfordulhat, hogy nem születik megegyezés. A legjelentősebb áldozat Ronaldinho részéről az volt, hogy egy korábbi szerződés szerint a játékos átigazolási összegének 15 %-a nem a Barcelonát illette volna meg, hanem a futballistát, de erről a pénzről most lemondott az érintett. Ezen felül fontos kiemelni, hogy Ronaldinho csak 3.5 millió eurót fog keresni az új klubjában, tehát ebben a tekintetben is sokat engedett az igényeiből, hiszen Barcelonában 8.5 millió euró volt az alapfizetése. 2005 aranylabdása csak három évre ír alá a piros-fekete milánói klubhoz, aminek az-az érdekessége, hogy a Milan négy évig fizetheti majd a Barcelonának a vételár függőben maradt részét.
A Milan most 21 millió eurót fizet ki a gránátvörös-kéknek, s a következő években akkor ad hozzá ehhez egy-egy milliót, ha a gárda bejut a BL főtáblájára. A papírforma szerint ez minden évben sikerülhet a Rossonerinek, így Ronaldinho vételára elérheti a 25 millió eurót.
Ezzel végérvényesen lezárul egy sikerkorszak Barcelonában, az elmúlt öt esztendő legfontosabb játékosa távozik a klubtól, akinek jelentős szerepe volt abban, hogy a számos sikertelen év után a katalán csapat ismét fölért a csúcsra. Az elmúlt időszakban ugyan Ronaldinho nem hagyott maga után szép emlékeket, és a neve végül nem emelkedhetett történelmi szinten Cruyff és Kubala magasságába a klub életében, de a Rijkaard éra sikerességét elsősorban ő határozta meg, s ezért a klub örökké hálás lehet neki.
-
#12218 Hleb tényleg nagyon jó játékos, de egy fecske nem csinál nyarat. oda kell a többi 10 játékos(fecske) is. Ha nincs csapatjáték, akkor lőttek a sztároknak, lásd Real anno. -
forsbergp21 #12217 Véleményem szerint a Barcelona-ra ráfér a változtatás és szerintem Hleb egy nagyon jó játékos (lesz). Persze minden kiderül majd később. -
#12216 Én nagyon örülök neki :] Nagyon szeretem az Arsenal fociját, szerintem nagyon jó hatással lenne ránk Hleb. -
Zséé #12215 Én speciel nem nagyon örülök neki. Remélem meglepetést fog okozni :) -
#12214 még nem hivatalos de az eurobarca tény ként közli. -
#12213 megvették -
#12212 miiiiiiiiiiiiiiii???? -
#12211 szerk.: multidő sajnos -
#12210 Hlebet mi az istennek akarják megvenni????