33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12289 75. percben értem haza, Gudjohnsen gólját még pont láttam :P -
#12288 Barcelona-Real Betis 3-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/241031 -
#12287 hát, a 6.ért lehet megint szólnak, hogy alázni nem kéne -
#12286 6-1 végeredmény!!!
-
#12285 5-1 eddig :) -
#12284 kedden csak tv6, szerdán tv6+m1 -
#12283 viasat már nem közvetít bl-t , hanem a TV6 , és kedden adták a Barca meccset felvételről 22:45-kor :) úgy lesz a dolog h 1 Bl meccs élőben az M1-en , meg 2 élőben a TV6on meg 2 felvételről. -
#12282 neeeee:(
francba, azt hittem szerdán sem lesz, ezért hagytam is a fenébe:(:(:( -
#12281 szerdán adta az m1 is meg a viasat3 is, csak kedden nem volt, legalábbis úgy tudom. mindenestre Én az M1-en néztem a Manu meccsét. -
#12280 hát jó lenne épp itt az ideje -
#12279 Ma nyerni kell ! Kell az első győzelem a bajnokságban ! -
#12278 hátja, az lenne a legjobb:D -
#12277 OFF:
hát most már a UPC-sek is bevezethetnék -
#12276 még jó hogy nekünk van, csak a szórakozóhelyen nincs, ahol nézem -
#12275 legalább végre győzelem, annyira kár, hogy a tv6-on adják a bl-t:( -
#12274 Barca Sporting 3-1, nem túl meggyőző játékkal.. -
#12273 Irónia rulzzz. -
Monoton #12272 2 meccs után? Még az FM se durva ennyire :| -
#12271 hát az edző cserébe még nem hiszem hogy belemenne a vezetőség de valami ultimátum kellene -
#12270 Szerintem ha mégegyszer kikapunk akkor már edzőt kellene cserélni, nem gondolod? -
#12269 Sok lesz mert ha jövő hétvégén sem teszünk le semmit az asztalra akkor bajok vannak -
pinnacle #12268 Az elvárt az, hogy nyerjenek hazai pályán, nem történt meg, igy gyengébben tolták. Na mindegy. Jövőhéten talán... -
#12267 Guardiola védi a csapatát
Josep Guardiola vezetőedző nem ismerte el, hogy csapata gyengébben játszott az elvárthoz képest a hazai bemutatkozásán a Racing Santander ellen, és védte játékosait, akik szerinte győzelmet érdemeltek volna.
„Nem lehet fölróni a játékosoknak semmit, mert jobbak voltak. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, és ugyan nekem is rosszul esik a döntetlen, az eredményen túl nincs miért sajnálkozni."
„Győzelmet érdemeltünk volna egy olyan csapat ellen, mely csak arra törekedett, hogy a meccs ritmusát széttördelje, illetve mindig ott voltak a játékosai a labda közelében. Voltak lehetőségeink, de bármilyen körülményről beszélek, a szavaim elveszítik az erejüket annak tudatában, hogy végül döntetlent játszottunk. Így nem sok mindent tudok ehhez hozzáfűzni" - fogalmazott Guardiola, aki visszatekintett az első forduló tapasztalataira is.
„A futball az egyedüli sport, melyben úgy is nyerhetsz, hogy nem lősz kapura. Az ellenfeleink nagyon kevés esetben jutottak el a kapunkig az elmúlt két meccsen, mégis elvettek tőlünk öt pontot" - sajnálkozott, majd végezetül is védelmébe vette Xaviékat, és a rossz eredmény okaként csak annyit ismert el, hogy „a csapatból hiányzott az erő a gólszerzésre".
„A játékosoknak fáj az eredmény, de nekem az a dolgom, hogy támogassam őket, és biztosítsam őket afelől, hogy jól tették a dolgukat. Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."
forrás: eurobarca.hu
Eléggé "magyarázom a bizonyítványomat" szagú nyilatkozat, de ennyiből még nem lehet megítélni a munkáját...majd elvállik. -
pinnacle #12266 Alszanak, kicsik még.
Én vagyok a rangidős:) -
#12265 _:A?SDASDASDASDASDaa
két hét után megtört a csend O.o hol vagytok barca drukkerek? -
#12264 :) -
pinnacle #12263 vFORCA BARCA!!!!!
KISKOROM ÓTA!!!!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! -
#12262 hát ja ezen a hétvégén mindenki szopott -
#12261 Sevilla is:D -
#12260 Lesz ez még jobb is(Real is bukott)! -
#12259 Fasza... Kezdésként vereség a Numanciától... -
Tota12 #12258 Szép napot Barca drukkerek
Elnézést a zavarásért
az alábbi 2 barca mezemet szeretném eladni. Az ennek megfelelő topikban is meghirdettem csak ott sztem a kutya se nézi az első 100%os állapotu a második teljesen uj még a gyári nike fityegő is rajta van egy emberen sem volt sosem.
ha érdekel valakit akkor pü vagy email a [email protected] ra
kösz és mégegyszer elnézést az offért
-
#12257 Hogy Ronaldinho milyen kondícióban van, azt tökéletesen mutatja, hogy az első gólnál a bronzmeccsen nem akart odafutni (vagy nem volt ereje) gratulálni a gólszerzőnek, annyira fáradt volt! -
#12256 első sor az szinte lehetetlen a sociok miatt, de internetes jegyirodáknál vásárolhatsz jegyet, pl:
nem biztos hogy ez a legolcsóbb, de ezt dobta ki legelsőnek -
Orionk #12255 Sziasztok!
SZegedi vagyok.
Szeretnék kimenni egy barca-real el classico-ra. De lövésem sincs, hogy hogyan illetve hl tudnék venni egy jegyet egy ilyenn meccsre, ráadásul az első sorba.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi -
#12254 Ennyit arról, hogy Eto'o nem kell... Hálaég Henry is formába jött! Az a Pedro gyerek meg nagyon jó, ha nem Guardiola lett volna az edző, ő is elmegy, és később bánhatta volna a Barca -
Razol11 #12253 Csak sajnos Dinho már elment.. -
#12252 fifában néha én is megcserélem a szélsőket pont ezért mert csel utan jobban jön ki a jobb/bal lábra:DD -
#12251 Igen, ezt régen Rijkaard papa találta ki, Dinho balról jött befele és Messi jobbról, Eto'o meg középen volt. Verhetetlen csatár hármas volt :) -
#12250 Persze, mer becselezi magát, aztán bamo vazze!