33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• GTheo
    75. percben értem haza, Gudjohnsen gólját még pont láttam :P
  • banok
    Barcelona-Real Betis 3-2 ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/241031
  • tobias88
    hát, a 6.ért lehet megint szólnak, hogy alázni nem kéne
  • Ronaldinhos10
    6-1 végeredmény!!!
  • GTheo
    5-1 eddig :)
  • tobias88
    kedden csak tv6, szerdán tv6+m1
  • Rockynhooo
    viasat már nem közvetít bl-t , hanem a TV6 , és kedden adták a Barca meccset felvételről 22:45-kor :) úgy lesz a dolog h 1 Bl meccs élőben az M1-en , meg 2 élőben a TV6on meg 2 felvételről.
  • mike0013
    neeeee:(
    francba, azt hittem szerdán sem lesz, ezért hagytam is a fenébe:(:(:(
  • bigapó
    szerdán adta az m1 is meg a viasat3 is, csak kedden nem volt, legalábbis úgy tudom. mindenestre Én az M1-en néztem a Manu meccsét.
  • Ronaldinhos10
    hát jó lenne épp itt az ideje
  • GTheo
    Ma nyerni kell ! Kell az első győzelem a bajnokságban !
  • mike0013
    hátja, az lenne a legjobb:D
  • Ronaldinhos10
    OFF:
    hát most már a UPC-sek is bevezethetnék
  • tobias88
    még jó hogy nekünk van, csak a szórakozóhelyen nincs, ahol nézem
  • mike0013
    legalább végre győzelem, annyira kár, hogy a tv6-on adják a bl-t:(
  • dienesoft
    Barca Sporting 3-1, nem túl meggyőző játékkal..
  • neevous
    Irónia rulzzz.
  • Monoton
    2 meccs után? Még az FM se durva ennyire :|
  • Ronaldinhos10
    hát az edző cserébe még nem hiszem hogy belemenne a vezetőség de valami ultimátum kellene
  • neevous
    Szerintem ha mégegyszer kikapunk akkor már edzőt kellene cserélni, nem gondolod?
  • Ronaldinhos10
    Sok lesz mert ha jövő hétvégén sem teszünk le semmit az asztalra akkor bajok vannak
  • pinnacle
    Az elvárt az, hogy nyerjenek hazai pályán, nem történt meg, igy gyengébben tolták. Na mindegy. Jövőhéten talán...
  • neevous
    Guardiola védi a csapatát

Josep Guardiola vezetőedző nem ismerte el, hogy csapata gyengébben játszott az elvárthoz képest a hazai bemutatkozásán a Racing Santander ellen, és védte játékosait, akik szerinte győzelmet érdemeltek volna.

„Nem lehet fölróni a játékosoknak semmit, mert jobbak voltak. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, és ugyan nekem is rosszul esik a döntetlen, az eredményen túl nincs miért sajnálkozni."

„Győzelmet érdemeltünk volna egy olyan csapat ellen, mely csak arra törekedett, hogy a meccs ritmusát széttördelje, illetve mindig ott voltak a játékosai a labda közelében. Voltak lehetőségeink, de bármilyen körülményről beszélek, a szavaim elveszítik az erejüket annak tudatában, hogy végül döntetlent játszottunk. Így nem sok mindent tudok ehhez hozzáfűzni" - fogalmazott Guardiola, aki visszatekintett az első forduló tapasztalataira is.

„A futball az egyedüli sport, melyben úgy is nyerhetsz, hogy nem lősz kapura. Az ellenfeleink nagyon kevés esetben jutottak el a kapunkig az elmúlt két meccsen, mégis elvettek tőlünk öt pontot" - sajnálkozott, majd végezetül is védelmébe vette Xaviékat, és a rossz eredmény okaként csak annyit ismert el, hogy „a csapatból hiányzott az erő a gólszerzésre".

„A játékosoknak fáj az eredmény, de nekem az a dolgom, hogy támogassam őket, és biztosítsam őket afelől, hogy jól tették a dolgukat. Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."

forrás: eurobarca.hu

Eléggé "magyarázom a bizonyítványomat" szagú nyilatkozat, de ennyiből még nem lehet megítélni a munkáját...majd elvállik.
  • pinnacle
    Alszanak, kicsik még.
    Én vagyok a rangidős:)
  • hunbasser
    _:A?SDASDASDASDASDaa

két hét után megtört a csend O.o hol vagytok barca drukkerek?
  • neevous
    :)
  • pinnacle
    vFORCA BARCA!!!!!

KISKOROM ÓTA!!!!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
  • Ronaldinhos10
    hát ja ezen a hétvégén mindenki szopott
  • buldozer99
    Sevilla is:D
  • Ronaldinhos10
    Lesz ez még jobb is(Real is bukott)!
  • GTheo
    Fasza... Kezdésként vereség a Numanciától...
  • Tota12
    Szép napot Barca drukkerek
    Elnézést a zavarásért
    az alábbi 2 barca mezemet szeretném eladni. Az ennek megfelelő topikban is meghirdettem csak ott sztem a kutya se nézi az első 100%os állapotu a második teljesen uj még a gyári nike fityegő is rajta van egy emberen sem volt sosem.

ha érdekel valakit akkor pü vagy email a [email protected] ra

kösz és mégegyszer elnézést az offért
  • tobias88
    Hogy Ronaldinho milyen kondícióban van, azt tökéletesen mutatja, hogy az első gólnál a bronzmeccsen nem akart odafutni (vagy nem volt ereje) gratulálni a gólszerzőnek, annyira fáradt volt!
  • tobias88
    első sor az szinte lehetetlen a sociok miatt, de internetes jegyirodáknál vásárolhatsz jegyet, pl:

nem biztos hogy ez a legolcsóbb, de ezt dobta ki legelsőnek
  • Orionk
    Sziasztok!

SZegedi vagyok.
    Szeretnék kimenni egy barca-real el classico-ra. De lövésem sincs, hogy hogyan illetve hl tudnék venni egy jegyet egy ilyenn meccsre, ráadásul az első sorba.

Tudnátok segíteni?
    Előre is köszi
  • tobias88
    Ennyit arról, hogy Eto'o nem kell... Hálaég Henry is formába jött! Az a Pedro gyerek meg nagyon jó, ha nem Guardiola lett volna az edző, ő is elmegy, és később bánhatta volna a Barca
  • Razol11
    Csak sajnos Dinho már elment..
  • sygmaBlueJersey
    fifában néha én is megcserélem a szélsőket pont ezért mert csel utan jobban jön ki a jobb/bal lábra:DD
  • GTheo
    Igen, ezt régen Rijkaard papa találta ki, Dinho balról jött befele és Messi jobbról, Eto'o meg középen volt. Verhetetlen csatár hármas volt :)
  • Csabesz6
    Persze, mer becselezi magát, aztán bamo vazze!