33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Monoton #12490 En ezt ajanlom, sok fele statisztika van. -
#12489 és tudtok olyan oldalt ahol a meccs teljes leirása fent van(szögletek,kapurarugások stb.)???? -
#12488 első félidőben még 75-25 volt, de mondták a "szakértők" is, hogy ez semmit nem jelent, mert inkább odadom nekik a labdát, csak én nyerjek, szal... persze tudom, ha nincs náluk a labda nem rúgnak gólt, de a foci nem így működik (sajnos vagy hála istennek??) :) -
#12487 Barcelona-Real Madrid 2-0 :::: 14 perces összefoglaló
labdatartás: 66% - 35%
-
#12486 Tudna nekem valaki mondani egy labdabirtoklási arányt?? mert egyenlőre nem találtam sehol -
#12485 ilyen meccset le akarsz tölteni? szerintem nem volt valami szuper, de biztosan fent lesz torrenten, csak várj pár napot -
Orionk #12484 SZiasztok!
Nem tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne jó minőségben letölteni a meccset? a tegnapi el clásicó-t. Torrent-en sem találom.
köszi -
#12483 Casillas-nak köszönhetik megint, hogy nem lett nagyobb bukta belőle, szvsz. egyrészt a tizenegyes, másrészt kivédte a szemünket:D
-
campy #12482 Messinek kellett volna lőnie aztán Xavinak és talán Alvesnek végül még a lepcses Henryt tettem volna 4. lövőnek Eto'o t max 5. nek mert tudom hogy szarul rúgja a multban is volt hogy kihagyott egy párat -
campy #12481 ez nem olyan biztos... 1. gólt nehéz megrúgni látjátok belőtték az elsőt a 83. perc környékén és be is kaptak mégegyet szval itt meg lehetett volna durván legalább a 3-4 gólos VE -
campy #12480 nyertünk!!!! nagyon örülök ideje volt 3 év után ismét elkapni a Madridot 12 pont velük szemben és még a Sevilla és a Villareal egymást fogja kinyírni még ma:D -
#12479 IGEEEN !
Megvan a kötelező győzelem, 12 pont az előny a Madrid előtt.
Eto'o-ra nagyon ideges voltam amikor kihagyta a tizit, de amikor berúgta már el is felejtettem :D
A Madrid meg vicc, hogy az a taktikájuk hogy megölni Messit. -
#12478 FORCA BARCA -
bodajoci #12477 Arra értettem, h a tét nyomta agyon a játékunkat, amúgy kösz a gratulációt. Ez volt az egyetlen esélye a Madridnak, hogy 10-en védekeznek. Szal az elvárás az nagyon nagy volt, ez megláccott a meccsen. -
#12476 de amúgy tényleg -
#12475 Ja meg ha a Real-t nem Real-nak, a Barcát meg nem Barcá-nak hívják meg se nézem a meccset..:D -
#12474 arra gondolt, ha egy kiscsapat így védekezik, ilyen jól, és kontrából ennyire jók, azt valószínűleg jobban megverte volna a Barca -
#12473 "Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna őket. "
Ezt szerintem csak te érted...:)
Amúgy grat a győzelemhez. -
mate317 #12472 inkább ha a barcát nem barcának hívják, kap ki nagyon a real. de mivel rangadó volt, minen madridi igyekezett 200%-on teljesíteni -
bodajoci #12471 Huh, beszartam, behugyoztam, de megvan!!! Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna őket. De megvan, szép volt. -
#12470 Nah, jól van!
Minden megbocsátva Etonak. :D
-
Monoton #12469 Grat. jó meccs volt. -
#12468 és milyen igazuk volt a stódióban,messi az ilyet berugja nem mint a drenthe gyerek... -
#12467 meeesssssiiiiiii:D:DD:D:D:D:D:D -
#12466 ilyen góllal nyerni egy classicón -
#12465 etoooooooooooooooooo -
#12464 Nálam is ők benne vannak a háromban.
A 3. meg vagy Messi, vagy Alves.
Ennyi. -
#12463 Egyértelműen Henry vagy Xavi rúgta volna nálam -
#12462 A faszért Eto rúgja a tizit!!!!:S
Nálam a 4. lenne a sorban.
-
#12461 b+ kivédte -
#12460 büntető -
#12459 Messit széttrugják ...
- tudsz te kulturaltan is forumozni ugye? - -
#12458 Gyerünk srácok!!!!
Barca mez rajtam;) -
campy #12457 meg kell szakadni minden rossz sorozatnak egyszer gyertek már szurkolni kell a csapatnak a bíztatás...gyerünk gyerünk én már a sálamat is előkészítettem a meccsre -
#12456 Pont ezt akartam írni :)
Nem nyertük meg a tegnap esti "gálát" :D
Hétvégén KELL nyerni, ez a tegnapi meccs teljesen mindegy volt. 3 éve nem vertük meg a Realt, utoljára még 2005. November 19-dikén a Santiago Bernabeúban 3-0-ra :) -
#12455 Hát ez a meccs egy kis szórakozás volt a fiataloknak -
bodajoci #12454 Hát a csikóvédelem, még nem az igazi, de a mezőnyjáték egész jól ment. Mind1, nem ez a meccs a lényeges -
#12453 előbb leállnak szerintem -
campy #12452 Realnak esélye se lesz ellenünk 6-ost fogunk rőgni nekik:D -
campy #12451 ezt öröm visszanézni:) nekem már hiányom van idén megkell nyernünk a bajnokságot torony magas a csapat egyelőre:) ja és jó lenne a BL-t is nagyon pipa vagyok a Manchesterre hogy tavaly kivertek minket fújj...