33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Monoton
    En ezt ajanlom, sok fele statisztika van.
  • Ronaldinhos10
    és tudtok olyan oldalt ahol a meccs teljes leirása fent van(szögletek,kapurarugások stb.)????
  • bigapó
    első félidőben még 75-25 volt, de mondták a "szakértők" is, hogy ez semmit nem jelent, mert inkább odadom nekik a labdát, csak én nyerjek, szal... persze tudom, ha nincs náluk a labda nem rúgnak gólt, de a foci nem így működik (sajnos vagy hála istennek??) :)
  • banok
    Barcelona-Real Madrid 2-0 :::: 14 perces összefoglaló

labdatartás: 66% - 35%
  • Ronaldinhos10
    Tudna nekem valaki mondani egy labdabirtoklási arányt?? mert egyenlőre nem találtam sehol
  • tobias88
    ilyen meccset le akarsz tölteni? szerintem nem volt valami szuper, de biztosan fent lesz torrenten, csak várj pár napot
  • Orionk
    SZiasztok!

Nem tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne jó minőségben letölteni a meccset? a tegnapi el clásicó-t. Torrent-en sem találom.

köszi
  • bigapó
    Casillas-nak köszönhetik megint, hogy nem lett nagyobb bukta belőle, szvsz. egyrészt a tizenegyes, másrészt kivédte a szemünket:D
  • campy
    Messinek kellett volna lőnie aztán Xavinak és talán Alvesnek végül még a lepcses Henryt tettem volna 4. lövőnek Eto'o t max 5. nek mert tudom hogy szarul rúgja a multban is volt hogy kihagyott egy párat
  • campy
    ez nem olyan biztos... 1. gólt nehéz megrúgni látjátok belőtték az elsőt a 83. perc környékén és be is kaptak mégegyet szval itt meg lehetett volna durván legalább a 3-4 gólos VE
  • campy
    nyertünk!!!! nagyon örülök ideje volt 3 év után ismét elkapni a Madridot 12 pont velük szemben és még a Sevilla és a Villareal egymást fogja kinyírni még ma:D
  • GTheo
    IGEEEN !
    Megvan a kötelező győzelem, 12 pont az előny a Madrid előtt.
    Eto'o-ra nagyon ideges voltam amikor kihagyta a tizit, de amikor berúgta már el is felejtettem :D
    A Madrid meg vicc, hogy az a taktikájuk hogy megölni Messit.
  • Ronaldinhos10
    FORCA BARCA
  • bodajoci
    Arra értettem, h a tét nyomta agyon a játékunkat, amúgy kösz a gratulációt. Ez volt az egyetlen esélye a Madridnak, hogy 10-en védekeznek. Szal az elvárás az nagyon nagy volt, ez megláccott a meccsen.
  • tobias88
    de amúgy tényleg
  • REALista
    Ja meg ha a Real-t nem Real-nak, a Barcát meg nem Barcá-nak hívják meg se nézem a meccset..:D
  • tobias88
    arra gondolt, ha egy kiscsapat így védekezik, ilyen jól, és kontrából ennyire jók, azt valószínűleg jobban megverte volna a Barca
  • REALista
    "Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna őket. "

Ezt szerintem csak te érted...:)
    Amúgy grat a győzelemhez.
  • mate317
    inkább ha a barcát nem barcának hívják, kap ki nagyon a real. de mivel rangadó volt, minen madridi igyekezett 200%-on teljesíteni
  • bodajoci
    Huh, beszartam, behugyoztam, de megvan!!! Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna őket. De megvan, szép volt.
  • Forrest Gump
    Nah, jól van!
    Minden megbocsátva Etonak. :D
  • Monoton
    Grat. jó meccs volt.
  • buldozer99
    és milyen igazuk volt a stódióban,messi az ilyet berugja nem mint a drenthe gyerek...
  • buldozer99
    meeesssssiiiiiii:D:DD:D:D:D:D:D
  • tobias88
    ilyen góllal nyerni egy classicón
  • buldozer99
    etoooooooooooooooooo
  • Forrest Gump
    Nálam is ők benne vannak a háromban.
    A 3. meg vagy Messi, vagy Alves.
    Ennyi.
  • tobias88
    Egyértelműen Henry vagy Xavi rúgta volna nálam
  • Forrest Gump
    A faszért Eto rúgja a tizit!!!!:S
    Nálam a 4. lenne a sorban.
  • banok
    b+ kivédte
  • banok
    büntető
  • buldozer99
    Messit széttrugják ...

- tudsz te kulturaltan is forumozni ugye? -
  • buldozer99
    Gyerünk srácok!!!!

Barca mez rajtam;)
  • campy
    meg kell szakadni minden rossz sorozatnak egyszer gyertek már szurkolni kell a csapatnak a bíztatás...gyerünk gyerünk én már a sálamat is előkészítettem a meccsre
  • GTheo
    Pont ezt akartam írni :)
    Nem nyertük meg a tegnap esti "gálát" :D
    Hétvégén KELL nyerni, ez a tegnapi meccs teljesen mindegy volt. 3 éve nem vertük meg a Realt, utoljára még 2005. November 19-dikén a Santiago Bernabeúban 3-0-ra :)
  • Ronaldinhos10
    Hát ez a meccs egy kis szórakozás volt a fiataloknak
  • bodajoci
    Hát a csikóvédelem, még nem az igazi, de a mezőnyjáték egész jól ment. Mind1, nem ez a meccs a lényeges
  • tobias88
    előbb leállnak szerintem
  • campy
    Realnak esélye se lesz ellenünk 6-ost fogunk rőgni nekik:D
  • campy
    ezt öröm visszanézni:) nekem már hiányom van idén megkell nyernünk a bajnokságot torony magas a csapat egyelőre:) ja és jó lenne a BL-t is nagyon pipa vagyok a Manchesterre hogy tavaly kivertek minket fújj...