Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Köszönöm 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tobias88
bocs, az ígyet nem láttam valamiért
Ritkán játszik ilyen jól, így érti 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
azért haragszik rá mert elég ritkán játszik?<#vigyor>
VAGY
azért nem játszatja sûrûbben, mert ritkán játszik<#vigyor>
B0B0
Mert eléggé ritkán játszik így

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
jól van hoztuk a kötelezõt

Visca el Barça !

Jagi
Nah, nemtom a "Franky" miért nem játszatja sûrûben Saviolat, pedig...
szal, a fene se tudja miért "haragszik rá"

B0B0
Helyes! 😊

FT Deportivo Alaves <0 - 2> Barcelona
57' <0 - 1> J.P. Saviola
80' <0 - 2> J.P. Saviola

Asszem eldõlt a továbbjutás...

74' Deportivo Alaves <0 - 1> Barcelona
57' <0 - 1> J.P. Saviola

Eljött a várva várt nap--->remélem a barca gyõzelmének a napja😊
bigapó
tartalék csapattal maximum gyengébb csapat ellen állnak ki, de persze ez attól is függ, hogy milyen forduló jön, mert elõdöntõben egy valahogy odakerült 2. osztályú csapat ellen is az "A" csapat áll fel, esetleg egy-két poszt változással.

The Matrix has you...

tobias88
Ez sztem hülyeség hogy nagyobbra tartják, akkor mért játszanak általában tartalék csapattal? s a Liga megnyerése sokkal fontosabb ott is, sztem a Bl-cím se ér annyit náluk!
B0B0
Jó, de az FA kupa az mindenki tudja, hogy mást, mint bármely másik nemzet kupája

bigapó
érdekes, hogy így látjátok, mert hétvégén pont FA kupát néztem (Liverpool-Arsenal) és éppen azt ecsetelgette a szpíker, hogy az angolok sokkal többre tartják az FA-kupát, mint pölö a Premier League megnyerését😊)
nekem meg mindegy, csak jó meccset lássak. legutóbbi tartalékok-tartalékával játszott döntetlen a Getafe szerintem elég vérszegény volt. nem is bánom, hogy csak összvisz 30 percet láttam belõle.

The Matrix has you...

hunbasser
no,az iffhs-es statokról meg szavazásokról nc -.-

#7312:azóta már volt vagy másik 2 szabálymódosítás,sztem már a bírók sem tudják,h mikor van les egyvonalban 😄

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
<#eljen><#worship>

egyetértek Zséével.a kupa bajnokság meg a bl mögött van

Rijkaard az év edzõje az IFFHS-nél
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS ma este, Salzburgban nyilvánosságra hozta a tavalyi teljesítmények értékelését. Az év edzõjének Frank Rijkaardot választották, aki spanyol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert a Barcelonával, mögötte José Mourinho (Chelsea) és Juande Ramos (Sevilla) végzett. Az év csapata díj viszont nem Katalóniába került, mert itt az Uefa és Európai Szuperkupa gyõztes Sevilla diadalmaskodott.

Jó hogy nem ezt is Cannavarónak adták <#hehe>

#7314 Engem az sem zavarna, ha kiesnénk a kupából, mert fontosabb a bl meg a bajnokság, és ennyi sérült mellett nehéz 3 fronton nyomni...

Jagi
Nincs mese, nyerni kell és alázni^^

Szerintetek Szerdán nyerni fog a Barca???--->mert én reménykedem, azért a nyolcaddöntõbe nem bukunk el😊
hucsáááááá mirég jártam erre 😄

hiányoztam aranyoskáim -.- 😄DDDd

REAL MADRID

GTheo
Emléxetek Gudi lesgóljára?ha az a szabály h vmien testrész 1vonalban l1en akk 1vonal volt...szal szabályos gólt volt, mivel gudi egyik lába a védõvel egy vonalban vlt..nem csak ezen múlt de akkor is...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ronaldinhos10
hát bizony hiányzott Ronnie és Deco remélem a Real is botlik mint a Sevilla

Visca el Barça !

Kösz a videókat Gabber! <#eljen>

Hihetetlen, hogy ilyen hurka gólokat kell kapnunk állandóan <#falbav>
Viszont Xavi gólja gyönyörû volt 😊

gabber_saviola
Getafe 1 - 1 Barcelona XAVI (70)

http://www.youtube.com/watch?v=yBT94m6MN5w

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Shep
Ha ez kell hogy beírjak, akkor csuda lesz ha x lesz a vége és nem nyerünk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!! Xavi!!!!! 1:1

Shep
Á mekkora csuda gól, csúny lesz ha ennyivel kap ki a csapat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabber_saviola
Getafe 1 - 0 Barcelona 54' <1 - 0> D. Guiza

http://www.youtube.com/watch?v=7L1vGyADjJ0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kuci06
ejjj, 64. perc 1-0 getafe javára :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nah félidõ 0-0. Sajnos nem látom a meccset...

fernando torres
MIaln - Belletti ügyrõl van vmi új hír?

fernando torres
én se látom..😞..meek vissza a koliba

Jah. Idegenben. Sport2 adja. Így valszeg csak streamen látom (ha látom) 😞

fernando torres
Getafe igaz?

Nah Sevilla kikapott. Holnap nyerni kell!!!

B0B0
Ne legyél olyan! Ha te is ezt csinálod, semmivel sem leszel különb, mint õ!

tobias88
3után törlik?? ha igen akkor hecceljük fel a bénáját!
B0B0
Ahogy kell! 😄

Ronaldinhos10
Látom gabber már dijazta is a tudását

Visca el Barça !

B0B0
De õ ezt nem tudja, csak a bemutató smile-k beszúrásához van esze

tobias88
ezt minek nyitottad, már van Real vs. Barca flém topik
B0B0
Gratulálhatsz magadnak!

Jagi
Viszont Buék, hajrá Gránátvörös-kékek!<#pias>

2007--ben is BARCA!!!
Ronaldinhos10
B.U.É.K. nektek is

Visca el Barça !

neevous
Boldog új évet mindenkinek!

B.U.É.K. mindenkinek aki erre jár!

Hajrá Katalánok😊
Hajrá Barca