Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
VAGY
azért nem játszatja sûrûbben, mert ritkán játszik<#vigyor>#vigyor>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
szal, a fene se tudja miért "haragszik rá"
57' <0 - 1>0 - 1> J.P. Saviola
80' <0 - 2>0 - 2> J.P. Saviola
Asszem eldõlt a továbbjutás...
57' <0 - 1>0 - 1> J.P. Saviola
The Matrix has you...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nekem meg mindegy, csak jó meccset lássak. legutóbbi tartalékok-tartalékával játszott döntetlen a Getafe szerintem elég vérszegény volt. nem is bánom, hogy csak összvisz 30 percet láttam belõle.
The Matrix has you...
#7312:azóta már volt vagy másik 2 szabálymódosítás,sztem már a bírók sem tudják,h mikor van les egyvonalban 😄
ReaL MaDRid x siempre
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS ma este, Salzburgban nyilvánosságra hozta a tavalyi teljesítmények értékelését. Az év edzõjének Frank Rijkaardot választották, aki spanyol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert a Barcelonával, mögötte José Mourinho (Chelsea) és Juande Ramos (Sevilla) végzett. Az év csapata díj viszont nem Katalóniába került, mert itt az Uefa és Európai Szuperkupa gyõztes Sevilla diadalmaskodott.
Jó hogy nem ezt is Cannavarónak adták <#hehe>#hehe>
#7314 Engem az sem zavarna, ha kiesnénk a kupából, mert fontosabb a bl meg a bajnokság, és ennyi sérült mellett nehéz 3 fronton nyomni...
hiányoztam aranyoskáim -.- 😄DDDd
REAL MADRID
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Hihetetlen, hogy ilyen hurka gólokat kell kapnunk állandóan <#falbav>#falbav>
Viszont Xavi gólja gyönyörû volt 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...