33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Rudee #12530 Minőségről fogalmam sincs, kommentár a filenévből következtetve portugál
http://www.filefactory.com/file/aacfg0/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_I_pol-www_sport-video_pl_part1_rar
http://www.filefactory.com/file/aacgg5/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_I_pol-www_sport-video_pl_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/aace34/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_I_pol-www_sport-video_pl_part3_rar
http://www.filefactory.com/file/aacgg0/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_II_pol-www_sport-video_pl_part1_rar
http://www.filefactory.com/file/aacg73/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_II_pol-www_sport-video_pl_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/aachac/n/Villareal_CF_-_FC_Barcelona_II_pol-www_sport-video_pl_part3_rar -
Orionk #12529 Sziasztok! Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Tudnátok segíteni egy linkkel, ahonnan le lehetne tölteni a Villareal - Barcelona focimeccset, ami most volt pár napja?
Előre is köszi, én nem találok sehol, még torrent file-t sem...:( -
#12528 Csatlakozom énis:) -
#12527 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
bodajoci #12526 Csatlakozom:-) -
#12525 Hajrá BARCA, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
campy #12524 Boldog Karácsonyt Barcások:) -
pacclacc #12523 Lehet ebből még rekord lesz... -
campy #12522 talán egyedül az Emanuelle Petit volt az egyetlen tudod a copfos szőke...Chelseaban is megfordult
Barca meccs egész jó volt öröm nézni azt a 48-10 es GK a tabellán:D:P -
#12521 Zidane sem igazi francia, a 98as VB döntőn nem volt olyan kezdő játékos, aki Franciaországban született volna.
A meccshez: Kocsmában néztem és csak a második félidőt. Küzdöttünk, hajtottunk, bebizonyítottuk hogy ezt is tudunk ! Henry góljának nagyon örültem, Messi most nem játszott annyira jól, de nyertünk, az a lényeg, azért az első 5-ből 5-t megvertük, 17-2-es gólarány ellenünk. 10 pont előny, szünet után a Mallorcával játszunk otthon, szerintem sima lesz, majd megyünk az Osasunához(utolsó helyezett), majd a 19. fordulóban jön a Depor és vége a szezon felének. 10 pont fölé kéne növelni az előnyünket :) -
bodajoci #12520 Jó az Abidal ebben a Barcában, meg mostanában már Titi is szerencsére. -
campy #12519 Henry, Abidal se nagyon kéne ide egyedül Giulynek tetszett még a játéka aki Francia volt és itt volt...Henryt nagyon nem bírtam az Arsenalban az undorító lepcses stílusa miatt...szerencsére sosem kapott Aranylabdát most sem hozza ki magából a maxot hiába lőtt a múltkor 3 gólt -
bodajoci #12518 Jah a franciákra jellemzően a legnagyobb sztárjaik nem egészen franciák:-) -
campy #12517 Govou nem nagy szám azért nehogy azt hidd csak kiscsapat ellen tud gólt lőni...amugy is gyűlölöm a Franciákat:D kivéve talán Riberyt és Nasrit ők tényleg jók, de ez a Benzema is tehetséges valóban -
campy #12516 megvan a klubcsúcs!!!! ez csúcs...13 győzelem -
bodajoci #12515 Mekkora királyok vagyunk. Mit nekünk meg nem adott 11-es, meg jogtalan kiállítás...akkoris nyerünk. 4-ből 4 Pedig az elején monbdtam, h ha 2 meccs meglesz a 4-ből, már nagyon faxa... -
#12514 1-2
Keita és Henry megfordította. -
#12513 Na szép, Valdes a kapufát védte nehogy eltalálják! De legalábbis biztos hogy nem középen állt! -
#12512 Pep nem nagyon szokott előre kezdőt hirdetni, sőt hazai meccsnél még keretet se hirdet... Annyi biztos, hogy Marquez sérült. -
rumkola #12511 holnapi kezdő? -
#12510 hát az tény hogy a Lyon nem a legerősebb ellenfél de azért nagyon vigyázni kell velük van nekik egy Benzemajuk,Juninho,Govou és a kapusukat külön kiemelném mivel hatalmas tehetség a nyáron több nagy klub is szerette volna megszerezni -
campy #12509 szerencsés a sorsolás a Lyon most nem annyira jó hogy a mi szintű csapatunkat megverje:) de viszont jó meccs lesz -
#12508 Megkaptuk a lehető legkönnyebb ellenfelet :)
Eddig mindig vertük a Lyont, most sem szabad hibázni ! -
bodajoci #12507 A Lyon nem tűnik rossz ellenfélnek, remélem nem is lesz az -
Rudee #12506 Bölcsödébe nem nézett még BL-t :) -
#12505 98-2000-2002 azért szép sorozat -
campy #12504 mikor volt az...talán Puskás, Di Stefano korban:D -
Rudee #12503 Ja ok. -
#12502 Kicsit félreértettetek.:)
Arra értettem hogy Orionk #12495-as hsz-ben a Real ill. a Barca szó felcserélhető attól függően hogy ki melyik csapatnak szurkol... -
Rudee #12501 Ha olvasnál odaát, akkor tudnád miért írta.
Ha oda ír vki, akkor nem úgy fogalmaz, mint Orionk, hanem kicsit szaftosabban. -
Shelton #12500 Hát akkor a real topikban nagyon okos emberek lehetnek..nemtom a realnál mikor volt olyan h tétmeccsen egyszerre hét saját nevelés volt a kezdőcsapatban.. max a castillában , de még ott se biztos. -
#12499 De ebben a topicban így van.A Real topicban meg pont fordítva... -
pinnacle #12498 Pontositok:) Ébredés utáni hsz:S
VdV és Sneijder a világ legjobb támadó középpályásai közé tartoznak. -
#12497 "VdV és Sneijder a világ legjobb kp-ai"
ezzel azért kételkednék, mert középpályásnál sose lehet eldönteni, hogy ki a legjobb, amúgy meg Van Der Vart és Snejder védekezésben elég gyenge, pedig az sem árt egy középpályásnál -
pinnacle #12496 Huntelaar sérült és az is lesz, mikor januárba megérkezik. Túl sokat várnak tőle és szvsz nem fogja tudni felvenni a spanyol liga ritmusát, mert azért a holland bajnokság lókaki bármelyik elit ligához képest.
Sztárok nincsenek, csak bitangjó focisták. VdV és Sneijder a világ legjobb kp-ai, de egymás mellett nem birnak játszani. Casillas Top3-as kapus.
Védelem necces, de azon kivül Top focisták aljkottják, egyzerűen szar a csapatösszhang.
-
Orionk #12495 SZerintem a barca előnye abban van, hogy egy nagy családként játszanak, összetartanak.
A real meg a sztárokra épít, nincs sose összetartás, családias hangulat.
Nem így van? -
#12494 Ez igaz! Már nincs 1 sztárjátékos se, de most posztra kellene igazolniuk sztárokat!
Huntelaar jó kezdet, de ő az a játékos akinek vagy nagyon megy, vagy egyáltalán nem! -
mate317 #12493 real topicban most épp azon tűnődnek, kit kéne leigazolni a csapatba:D Ez a real már nem az a real... -
Orionk #12492 Ez a link a Barcelona-Valencia meccsre mutat, nem pedig a tegnapi el clásicó-ra.
DE nem baj, ezt is letöltöm, köszi szépen! -
#12491 teljes meccs
torrent, Sky Sports cap