33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bmate17
    ien nincs a f ki van!!
    lövünk 3at és kapunk 4et, istenem...pff...
    kell venni egy kapust meg vkit puyol mellé akk nem fog megtörténni ez mégegyszer!
    dejavum van...megint az lesz mint tavaly v miiii?????
  • tobias88
    kaptak volna ki 6-0ra, akkor összeszednék magukat...

VV 3 fogható gólt kapott!

Forlan lövését egy Barca szintű világklasszis kapus védné! 11esnél jó fele mozdult, de kifele, azt is megfoghatta volna, meg az utolsó gólnál mint egy nyomorék álldogált
  • bodajoci
    Mondjuk az is igaz, h nem csak a védelem lett szarabb, hanem a középpálya is, azért tudnak így rájuk futni. Xavi meccsek óta nem találja magát a pályán.
  • Ronaldinhos10
    megérdemelte a madrid ezt a győzelmet!Nálunk pedig remélem lesz fejmosás(közeledik a Real)
  • bodajoci
    A védelmünk gratulálni akar a Realnak a bajnoksághoz. Nem hiszem el, mit műveltünk hátul már megint. Igaz, ziccereket is kihagytunk, de akkor is a védelem a lexarabb része a csapatnak. Ezt a csapatot 3-szor vertük el ebben az idényben. Vezetünk ellenük 2 góllal azt kikapunk a védelmünk miatt...
  • buldozer99
    Megértemelte az Atletico

Össze kell szedni magunkat
  • el bruja
    hát ez nem igaz... ilyen mákunk is csak nekünk lehet.
  • Coco
    4-3. megisérdemlik
  • buldozer99
    3-3 :S:D
  • buldozer99
    2-3

Henry
  • marci9507
    remélem félidőben mond a Barca edzője egy pár olyan szót a játékosoknak(Hiszek benned...stb,stb:D),amitől majd rúgnak 1-2 gólt a 2. félidőben:D
  • tobias88
    Fogható volt
  • marci9507
    Már-már azthittem Messi elveszett,de mégsem:D
    Forlán tény hogy nagy gólt lőtt,Victor Valdés elmérte,a többiek nem figyeltek.
  • buldozer99
    közben Forlan bomba...:D

1-2
  • buldozer99
    Messi szenzációs :O

0-2
  • Gaba94
    MESSI
    2-0
  • marci9507
    De méghogy mekkora:D
  • marci9507
    De méghogy mekkora:D
  • buldozer99
    Vezetünk!!!!

Henry nagy gól :O
  • Djemba
    én azt mondom a bajnokságból is kieshetünk csak mögöttünk legyen a real:D
  • Djemba
    nem baj úgy is kiesnek:D
    (majd az EL CLASSICO után milyen idegesek leszenk:D
  • campy
    meglátjuk mi lesz!...otthon nyerni kellene, de azért a Lyon nem olyan egyszerű azért te hallod kikéne építeni itt egy közösséget h felvegyük a versenyt a többi topikkal...
  • tobias88
    jajah, ez a döntetlen nem a világ vége, nekik viszont az a vereség, mert innen nem jutnak tovább és a bajnokságban se fognak 7 pontot ledolgozni szerintem!
  • campy
    jol felkapta a vizet Djemba úr az oroszlánbarlangban xD csak nyugi győzelem lesz a Nou campban...de hallod nem igaz már milyen nagyképűek ezek a Reálosok h ki vannak akadva ha nem nyer a Madrid
  • Djemba
    hÉTVÉGÉN REMÉLEM MEGINT LEHENGERELJÜK AZ ELLENFELET.
    2 HETE NEM NYERTÜNK:S
  • campy
    a csoportmeccsek során Boruc mutatott be hatalmas bravúrokat, de mivel a lengyelek korán kiestek ezért nem ő lett a torna legjobb kapusa...de amiket az fogott az osztrákok meg a németek ellen:O
  • campy
    qva jol védett az EB-n! Buffon és Casillas mellett a legjobb kapus volt sztem...
  • bmate17
    jah és az akinfejev 22 éves a malafeev meg 29
    szal mindegyik tökéletes lenne, de én akinfejevre tenném a voksom
  • bmate17
    igy van és érdekes h a bayernnek is kell kapus és kit akartak megvenni...borucot...meg buttot vették nyáron, hihetetlen h még nincsenek vmi nagy klubban
  • mike0013
    hát... nem feltétlenül kell kilépnie, csak akkor ha látja, hogy fejre megy rendesen, de azért nem volt semmi kifli a labdában, hogy össze lehetett volna téveszteni, ez kapushiba volt sztem...
  • buldozer99
    annyira ne volt kapus hiba, sőt sztem ez egyátalán nem, a kapusnak ki kell lépni a beadásra, és ez meg eszeveszetten csapodott, senki sem védte volna szerintem...
  • tobias88
    Csak Valdest nem lehet drágán eladni...
  • campy
    azok zúzós jó kapusok:D milyen érdekes h egyiküket sem keresik:) sztem Valdesnek váltania kéne most megint rossz formában van:(
  • bmate17
    emberek orosz kapus kell a barcába, akinfeev v malafejev v han irja a nevét, nagyon jo kapusok mindegyik, de az elöbbi kifejezetten
  • bodajoci
    Megnéztem felvételről én is, sztem nem volt ez olyan rossz meccs, mint ahogy az Eurobarcán fanyalogtak. Nyerhetett volna a Lyon is, de mi is. Mindenesetre VV tényleg elnézte egy kicsit azt a gólt, de már mexoktuk tőle. Nagyokat tud védeni, de néha hihetetlen dolgokra képes
  • Ronaldinhos10
    egyébként nem ez a mérkőzés alapján mondom hanem láttam egy párszor védeni még a Nice-ben
  • Ronaldinhos10
    sztem Llorist kéne megszerezni k*rva jó kapus és még fejlődik
  • tobias88
    VV megint alkotott! Vehetnénk már egy kapust, hiába saját nevelés, ha ennyire sz@r!
  • campy
    nú ez még jol jöhet ez az Henry fejes:)
  • GTheo
    Lyon - Barca 1-1
    Gólszerzők: Juninho, Henry.

Valdes eléggé benéztem Juninho gólját az elején, az első félidőben jól kontrázott a Lyon, de a második félidőben jól játszottunk, megérdemeltük a gólt.