33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
bmate17 #12730 ien nincs a f ki van!!
lövünk 3at és kapunk 4et, istenem...pff...
kell venni egy kapust meg vkit puyol mellé akk nem fog megtörténni ez mégegyszer!
dejavum van...megint az lesz mint tavaly v miiii????? -
#12729 kaptak volna ki 6-0ra, akkor összeszednék magukat...
VV 3 fogható gólt kapott!
Forlan lövését egy Barca szintű világklasszis kapus védné! 11esnél jó fele mozdult, de kifele, azt is megfoghatta volna, meg az utolsó gólnál mint egy nyomorék álldogált -
bodajoci #12728 Mondjuk az is igaz, h nem csak a védelem lett szarabb, hanem a középpálya is, azért tudnak így rájuk futni. Xavi meccsek óta nem találja magát a pályán. -
#12727 megérdemelte a madrid ezt a győzelmet!Nálunk pedig remélem lesz fejmosás(közeledik a Real) -
bodajoci #12726 A védelmünk gratulálni akar a Realnak a bajnoksághoz. Nem hiszem el, mit műveltünk hátul már megint. Igaz, ziccereket is kihagytunk, de akkor is a védelem a lexarabb része a csapatnak. Ezt a csapatot 3-szor vertük el ebben az idényben. Vezetünk ellenük 2 góllal azt kikapunk a védelmünk miatt... -
#12725 Megértemelte az Atletico
Össze kell szedni magunkat -
el bruja #12724 hát ez nem igaz... ilyen mákunk is csak nekünk lehet. -
Coco #12723 4-3. megisérdemlik -
#12722 3-3 :S:D -
#12721 2-3
Henry -
marci9507 #12720 remélem félidőben mond a Barca edzője egy pár olyan szót a játékosoknak(Hiszek benned...stb,stb:D),amitől majd rúgnak 1-2 gólt a 2. félidőben:D -
#12719 Fogható volt -
marci9507 #12718 Már-már azthittem Messi elveszett,de mégsem:D
Forlán tény hogy nagy gólt lőtt,Victor Valdés elmérte,a többiek nem figyeltek. -
#12717 közben Forlan bomba...:D
1-2 -
#12716 Messi szenzációs :O
0-2 -
Gaba94 #12715 MESSI
2-0 -
marci9507 #12714 De méghogy mekkora:D -
marci9507 #12713 De méghogy mekkora:D -
#12712 Vezetünk!!!!
Henry nagy gól :O -
Djemba #12711 én azt mondom a bajnokságból is kieshetünk csak mögöttünk legyen a real:D
-
Djemba #12710 nem baj úgy is kiesnek:D
(majd az EL CLASSICO után milyen idegesek leszenk:D -
campy #12709 meglátjuk mi lesz!...otthon nyerni kellene, de azért a Lyon nem olyan egyszerű azért te hallod kikéne építeni itt egy közösséget h felvegyük a versenyt a többi topikkal... -
#12708 jajah, ez a döntetlen nem a világ vége, nekik viszont az a vereség, mert innen nem jutnak tovább és a bajnokságban se fognak 7 pontot ledolgozni szerintem! -
campy #12707 jol felkapta a vizet Djemba úr az oroszlánbarlangban xD csak nyugi győzelem lesz a Nou campban...de hallod nem igaz már milyen nagyképűek ezek a Reálosok h ki vannak akadva ha nem nyer a Madrid -
Djemba #12706 hÉTVÉGÉN REMÉLEM MEGINT LEHENGERELJÜK AZ ELLENFELET.
2 HETE NEM NYERTÜNK:S -
campy #12705 a csoportmeccsek során Boruc mutatott be hatalmas bravúrokat, de mivel a lengyelek korán kiestek ezért nem ő lett a torna legjobb kapusa...de amiket az fogott az osztrákok meg a németek ellen:O -
campy #12704 qva jol védett az EB-n! Buffon és Casillas mellett a legjobb kapus volt sztem... -
bmate17 #12703 jah és az akinfejev 22 éves a malafeev meg 29
szal mindegyik tökéletes lenne, de én akinfejevre tenném a voksom -
bmate17 #12702 igy van és érdekes h a bayernnek is kell kapus és kit akartak megvenni...borucot...meg buttot vették nyáron, hihetetlen h még nincsenek vmi nagy klubban -
#12701 hát... nem feltétlenül kell kilépnie, csak akkor ha látja, hogy fejre megy rendesen, de azért nem volt semmi kifli a labdában, hogy össze lehetett volna téveszteni, ez kapushiba volt sztem... -
#12700 annyira ne volt kapus hiba, sőt sztem ez egyátalán nem, a kapusnak ki kell lépni a beadásra, és ez meg eszeveszetten csapodott, senki sem védte volna szerintem... -
#12699 Csak Valdest nem lehet drágán eladni... -
campy #12698 azok zúzós jó kapusok:D milyen érdekes h egyiküket sem keresik:) sztem Valdesnek váltania kéne most megint rossz formában van:( -
bmate17 #12697 emberek orosz kapus kell a barcába, akinfeev v malafejev v han irja a nevét, nagyon jo kapusok mindegyik, de az elöbbi kifejezetten -
bodajoci #12696 Megnéztem felvételről én is, sztem nem volt ez olyan rossz meccs, mint ahogy az Eurobarcán fanyalogtak. Nyerhetett volna a Lyon is, de mi is. Mindenesetre VV tényleg elnézte egy kicsit azt a gólt, de már mexoktuk tőle. Nagyokat tud védeni, de néha hihetetlen dolgokra képes -
#12695 egyébként nem ez a mérkőzés alapján mondom hanem láttam egy párszor védeni még a Nice-ben -
#12694 sztem Llorist kéne megszerezni k*rva jó kapus és még fejlődik -
#12693 VV megint alkotott! Vehetnénk már egy kapust, hiába saját nevelés, ha ennyire sz@r! -
campy #12692 nú ez még jol jöhet ez az Henry fejes:) -
#12691 Lyon - Barca 1-1
Gólszerzők: Juninho, Henry.
Valdes eléggé benéztem Juninho gólját az elején, az első félidőben jól kontrázott a Lyon, de a második félidőben jól játszottunk, megérdemeltük a gólt.