Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na b+,bunyóval meglehet oldani nagyon..

b4rc4
azt nemértem mért egy nagy tankot játszat aki alig bír mozogni... OTtvan Saviola aki úgy cikázik mint egy nyúl és rugja a gólokat tucatszámra..

Johny se jó de jó labdát se kapott..Basszameg Rijkaard

Shep
Nyugi 2-2 lesz, vagy kapunk még egyet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

b4rc4
majdnem 3 baszki
ez hihetetlen ha +1szer a kezdõbe rakja gudit mennyen a faxba

Egyetértek

B0B0
Kurva jókor hozza be Messit. Amikor már ég a ház! Gratulálok. Rijakaard menjen a picsába év végén tényleg!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nah errõl a meccsrõl ennyit...

Na már 2-0,loller most kéne egy remek Eto meg Messi..

NeoMaN
Hát, sztem ETO jön.

B0B0
Vége!

Rijakaard meg elmehet a kurva annyába amikor az izlandit játszatja!!!!!!!!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
úúúúúúúúúristen bazmeg!

b4rc4
JÖnni fog messi,meg savioal sztem..

b4rc4
mostantól kezdõdik a meccs!!!

NeoMaN
Úristen

B0B0
Jöhetne Messi, mert Ediur eléggé 0

Shep
Hát elég öreguras a játék, ez egy nagy X lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

b4rc4
ezt a kérdést énis feltettem már 1-2x 😛

B0B0
Sugárkezelt Gugjonszen mi a faszt keres még mindig a pályán?????

B0B0
Na persze! Még az kéne, hogy a Sport 2-n õ legyen

b4rc4
Hát sztem Rijkaard ráfog unni Gudi-ra hogy állandóan lesen van...

b4rc4
Dehogyis!!!! LÉDERER kell oda😄DDDDD<#idiota><#idiota>

B0B0
Na végre egy normális kommentátort raktak Barca meccsre

b4rc4
:S:S:S::S nemértem RIjkaard-t....

Gudjohnsen kezdõ 😮

banok
az enyém.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

b4rc4
kezdõdik kezdõdik kezdõdik😄DDDD

Sport2 adja tehát én is csak streamen tudom nézni...

tobias88
"mert 1 éve kb regisztráltam már" - ez csak mint plussz információ
tobias88
van sport 1! sportklub a fos, ez amúgy kinek az oldala, mert 1 éve kb regisztráltam már
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Én még annyit hozzáteszek, hogy Messi, ahhoz képest, hogy elsõ meccse volt a visszatérése után, nagyon jó volt, folyamatosan lekötött vagy 2 embert és jól kavart ott elõl. Én benne nagyon bízom ma este

Valaki nem tud olyan oldalt mint a milan higy élõben lehet nézni neten???????????????
b4rc4
Sztem kezdünk formába lendülni,és ahogy láttam van 1-2 kimaradó a Valenciából. MEg hát a multkori meccsük(nemvolt vmi rózsás)
MOndjuk attól is függ hogy Rijkaard mennyire lesz óvatos a BL meccs miatt.
De szerintem ha iniesta,ronaldinho,saviola,xavi ottlesznek ( õk sztem most bomba formában vannak) akkor lesz mitõl félnie a Valenciának.

B0B0
Okés! Belegyezem! Csak mikor rúgjuk a gólokat, mert majd akkor kapcsolok oda! 😄D

Hát én kicsit tartok a meccstõl. Sztem csak x lesz vagy rosszabb 😞 (de ne legyen igazam)

b4rc4
sztem 2-1re nyerünk Ronaldinho meg Saviola góljaival :-)<#bohoc>

B0B0
Most nézem, hogy a Sevilla az Atletico Madriddal játszik. Ott nagyon kinéz egy x, úhygogy most kéne meglógni. Real is ixelt

B0B0
reméljük

Shep
Eto'o mikor fog már játszani?

Ronaldinhos10
sztem most már a félidõben be is fogja tenni a mester

Visca el Barça !

B0B0
Messi remélem padon van!

fernando torres
Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Edmílson, Zambrotta, Márquez, Xavi, Deco, Iniesta, Ronaldinho és Saviola (Gudjohnsen).

fernando torres
uuhh de várom már a meccset

fernando torres
a miénket sajnos nem tudom,de a Valencianal nagyon sok hiányzó van.

Quique Sánchez Flores nem számíthat Barajára, Vicentére, del Hornóra, Canizaresre, Gavilánra, Regueiróra és Edura sem.

A Valencia 18 fõs kerete a következõ: Butelle, Mora, Curro Torres, Miguel, Ayala, Navarro, Marchena, Albiol, Moretti, Pallardó, Albelda, Joaquín, Hugo Viana, Jorge López, Angulo, Silva, Villa és Morientes.

Shep
Lehet már tudni a kezdõt?

Shep
Hát kezd kezd, de valamiért ilyen érzésem van, persze lehet simán nyerünk 0-3 ra 😊

B0B0
Szerintem meg kezd formába lendülni a banda

Shep
Nemtudom miért de valahogy úgy érzem, hogy holnap nem fogunk nyerni, sõt de inkább nem folytatom.

b4rc4
jah igazad van...