Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
ja hogy mink itt már két gólt belõttünk neki😊

Visca el Barça !

B0B0
Most már csak a Racing kapusának kell szólni! 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
jöhet

Visca el Barça !

B0B0
Vagy kettõt! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
hát ha vasárnap is berak egy ilyet a Racingnek akkor biztos nem fogunk megharagudni😊

Visca el Barça !

B0B0
Köszi

B0B0
Nem csúnya, bár én azt hittem, hogy végigcselezte a fél pályát 😊

B0B0
"ez azért van, mert Madridban mindenki türelmetlen. A média nyomása, hogy válság van, kötelezõ nyerni, ez vezet ide, hogy cserélgetik a fél csapatot évente."<--- Nem érdekel miért, a focit döntik romba az ilyen jellegû tevékenységek! És emiatt már több kisebb klub, szakember és futball-személyiség is felemelte a hangját (nemcsak a Real, hanem a Chelsea ellen is). A Barcelonánál miért nem csinálták ezt 2000-ben? A Bayernban miért nem csinálják ezt most? A Manchesterben miért nem csinálták ezt 2002-ben??? Pedig ezeknél a kluboknál is akkor éppen válstág volt (van).

"hidd el tudom én is hogy ez nem jó, mert nem érünk vele semmit."<--- nincs több kérdésem!

"rohadtul idegesít hogy mások is ezzel vannak elfoglalva, így nem elég hogy a csapatom szerencsétlenkedését kell néznem évek óta, még ilyen további folyamatos piszkálódás is ér minket szurkolókat"<---- én soha nem jártam még a Real Madrid topicjába, úgyhogy nekem ne csacsogjál, hogy támadás ér téged, mert mindjárt kibontom a beton!!! Ne gyere ide, s akkor nem fogod hallani a keserû igazságot! Ne is számíts másra egy Barcelona topicban! És ha neked az jön le, hogy egy realos rossz ember, akkor csak szánni tudlak!

Na nekem ebbõl elég!

tobias88
aBarcának az éves bevétele, annyi amennyi, de azt nefeledd, hogy -ba van még most is! A Madridnak meg kitudja mennyi a felhalmozódott vagyona
éves bevétel...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

banok
Anglia - Spanyolország
Letöltés Youtube

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
292 millió? az érdekes felmérés! nyáron ennek a feléért fognak vásárolni
ha észrevetted volna ez azért van, mert Madridban mindenki türelmetlen. A média nyomása, hogy válság van, kötelezõ nyerni, ez vezet ide, hogy cserélgetik a fél csapatot évente. És láthatod, ez nem vezet semmire. Nem értem mit lehet ezen utálni, hidd el tudom én is hogy ez nem jó, mert nem érünk vele semmit. Semmi hasznunk nem származik belõle. Most fiatalítunk, de sokak ezért is piszkálódnak most. De ez a mi problémánk, ezért rohadtul idegesít hogy mások is ezzel vannak elfoglalva, így nem elég hogy a csapatom szerencsétlenkedését kell néznem évek óta, még ilyen további folyamatos piszkálódás is ér minket szurkolókat (,,realosok"). Megérthetnél minket is szurkolókat, semmivel se vagyünk hülyébb, rosszabb emberek mint te, csak azért mert Realnak szurkolunk, mert ez jön le nekem, ez látszik több hozzászólásnál.
off vége

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Ez a te fóbiád, hogy én utálom a gazdag csapatokat. Én azt nem szeretem (hozzáteszem, nem egyedül), ha egy klub mértéktelen pénzt költ játékosokra. De ezt már lassan 1 éve próbálom a fejetekbe verni, realosoknak, de még mindig nem sikerült felfognotok.

B0B0, hogy is van az, hogy te utálod a gazdag csapatokat? A te csapataid olyan szegények mint a templom egere?

Deloitte - A világ leggazdagabb tíz csapata
1. Real Madrid (292.2 millió euró)
2. Barcelona (259.1 millió euró)
3. Juventus (251.2 millió euró)
4. Manchester United (242.6 millió euró)
5. AC Milan (238.7 millió euró)
6. Chelsea (221.0 millió euró)
7. Internazionale (206.6 millió euró)
8. Bayern München (204.7 millió euró)
9. Arsenal (192.4 millió euró)
10. Liverpool (176.0 millió euró)

GTheo
Ini góljával nyertek a spanyolok, Savioláéval az argentínok mi kell még ? 😊
Vki tud linket ini góljához?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Iniesta nemgyenge gólt lõtt az angoloknak 😛

B0B0
Utálják is.

Amúgy meg mi a ráció abban, hogy felhozom mindig és zavar. Mellesleg most sem én hoztam fel, hanem Scolari. Nyilván õt is zavarja ugye? 😊

Ki mondta, hogy zavar engem???? Hol mondtam én ilyet? Áruld már el.

hát folyton felhozod a témát... Miközben te sem egy Betisnek, meg egy Hannover büdzséjû csapatnak szurkolsz 😄D Õk ugyanúgy utálhatnák a Barcát pl., mert több pénzük van sztárokat venni

B0B0
Ki mondta, hogy zavar engem???? Hol mondtam én ilyet? Áruld már el.

És én nem az a fajta vagyok aki azért jár örömtáncot, mert egy másik csapatnak nem megy.

jó, csak nem értem, hogy ez miért zavar téged? (de szinte folyamatos téma nálad) Ez nem a mi problémánk? Te inkább örülj neki akkor, hogy nem megy nekünk...

De tényleg, most azért utálják a Realt, mert nem megy a játék a sztárokkal. Ha menne a játék, akkor meg azért utálnának minket, mert sztárokkal könnyû... Innentõl kezdve esztelenség az egész...

Mellesleg ez nem Real hiba, ez Perez elnök hibája volt, most láthatod, elindult valami változás, sajnos a játékon még nem látszik, de ott is meglátszik majd. Még csak nem is irigykedhetsz, mert a Barca is pont olyan pénzes TV szerzõdést kötött...

off vége, láthatjátok, nekem semmi bajom a Barcával, ellenben Reallal annál több embernek, miközben rohadtul nincs miért, a játékunkat elnézve...

B0B0
Nem azt mondtad, hogy jó formában lévõ játékosokat mondjak, hanem hogy sztárokat. És Raúl tök mindegy, hogy saját nevelés, akkor is világsztár, csakúgy mint a világ egyik legjobb befejezõ csatára, Nistelrooy is, valamint Reyes, a cselkirály, aki az Arsenalban állandóan lekötött legalább 3 embert. Diarra a világ egyik (ha nem a) legjobb univerzális középpályása, a Lyonban áttörhetetlen volt. Cannavaro én sosem tartottam nagyra, mindig ti ajnároztátok. De ez annyira tipikus. A Real felvásárolja mindenhonnan a sztárokat, akik egy ideig még hozzák a formájukat, aztán egyántalán nem meglepõ módon beleszürkül a sztárcsapatba. A Real már évek óta játékostemetõ annak ellenére, hogy a mostani Chelsea-n kívül senki sem költ nagyobb pénzt rá. Ez a szomorú igazság. Most itt felsorotad az összes világsztárt, hogy nincsenek formában. Furcsállom, hogy nem szoktál hozzá az utóbbi idõkben 😊

És szerintem ezzel hagyjuk is abba az offot!

Raul saját nevelés...
És szted Van Nistelrooy és Cannavaro top formában van? 😄D

Diarra meg Reyes ér valamit, de...

NeoMaN
Hát igen, valószínûleg totál életveszélyes lenne a támadósor...

tobias88
de neked is igazad van, mert az összes focistátok vagy kimenõben van, vagy nem képes olyan teljestményre, amiért megvették,
nálunk sztem ha jön Eto'o és Messi, megoldódik minden, csak a hátsó alagzatot kell rendbe szedni
tobias88
teljesen igazad van, és most ment el Ronaldo, meg ott volt Beckham is(mondjuk)
B0B0
Mondok:
Raul
Van Nistelrooy
Reyes
Diarra
Cannavaro

mondj egy igazi sztárt nálunk! megmondom, nincs jelenleg top focistánk, és épp ez a probléma... Ronaldinho, Messi, Eto'o, nos ilyen kaliberek nincsenek nálunk. Szóval a sztereotípiákat unom már

kuci06
nekem is tetszene ha eljönne ronaldo, szerintem az õ játéka nagyon beleillik ebbe a csapatba

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#eljen>
Én örülnék neki, csak nemtudom hol tudna játszani, ha Messi is hadra fogható lenne.

B0B0
Az utolsó mondatra felhívnám a figyelmet!

B0B0
Cristiano Ronaldónak a Barcelonánál a helye! – így véli Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott szövetségi kapitánya. A brazil válogatottal 2002-ben vb-t nyert szakember szerint a kiváló szélsõ csak a katalánoknál tudna tovább fejlõdni.

Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Cristiano Ronaldónak a Barcelonában kellene folytatnia pályafutását.

Luiz Felipe Scolari szerint a portugál játékos a Barcelonában még tovább fejlõdhetne
„Úgy érzem, Ronaldónak nagyon jót tenne egy környezetváltozás. A Barcelonának nagy szüksége lenne a portugál játékosra, mivel Ronaldinhóval nagyon jól kiegészítenék egymást.”

Ronaldo iránt a Real Madrid érdeklõdött leginkább, de végül nem jött össze az üzlet, pedig a hírek szerint a spanyol klub 40 millió fontot is áldozott volna a futballistára.

Scolari szerint azonban a Barca lenne az ideális végállomás a kiváló játékos számára, ha tovább akar fejlõdni. A kapitány hozzátette, hogy Barcelona éghajlati adottságai sokkal jobbak, mint Manchesteré. Szerinte ez nagyon fontos tényezõ, mivel szép idõben a játékos is szívesebben edz és futballozik, mint hidegben.

A brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet szerzõ szakember elmondta, hogy annak viszont örül, hogy a Real Madrid-üzlet nem jött létre. Szerinte Ronaldónak olyan helyre kell mennie, ahol igazi csapat van, nem pedig egyes „sztárokra” vagy „hõsökre” épül egy együttes.

B0B0
Tudod az a baj, hogy Rijakaard nem akarja tudomásul venni, hogy Deco egy nagy nulla. A tegnapi meccsen is nulla volt. Egy indítása nem volt, nem irányított.
Amikor bejött Iniesta, azt sem igazán értem miért kellett csatárposztra vinni. Inkább visszatolta volta a helyére elõrébb küldte volna Xavit! Na de mindegy. Nem én vagyok az edzõ, csak azt látom, hogy Frankie mindent Ronaldinho-ra épít, és ha õ nincs, akkor olyan szinten ötlettelenség van a játékban, hogy az kész, mert mint már mondtam, Deco nulla, Xavi meg egyedül kevés oda, kell mellé mégegy spiller (mondjuk Iniesta) csakhát eddig nem terjed az agya.

sadasdasdas

sorry

bannoltzasd kecibe -.-

REAL MADRID

csm
liverpool is rossz formában van, sõt.
a madridról meg ne is beszéljünk

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ronaldinhos10
jól van nyugi most már van Eto'o és Messi is visszatérõben meg Ronnie(ugye õ sem játszott ma) azért ez a trió valamire képes lesz a jövõben az biztos

Visca el Barça !

kuci06
0-0 lett a végeredmény 😞
mostanában nagyon nem megy a játék, nemtom mi lesz így a liverpool ellen <#rinya>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

B0B0
Ennyire ötlettelen játékot <#shakehead>

B0B0
Végre rejkárd rá jött, hogy Marquezt elõrébb kéne vinni

Kösz de nekem nem most van 😄DDDDDDDDd
Akinek ma van annak egy é-vel kevesebbje van 😛

heppibörzdéj mr zséééééééééééé

REAL MADRID

tobias88
nekem meg nincs még netem koliban, majd jövõhéten<#szomoru1>
banok
Vagy a stream 😄 Ajánlom oldalam

😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Marad az eurosport live

fernando torres
basszus koliba nincs sportklub 😞
pics@ba

B0B0
Ma este 21:00-kor meccs a sportklubon!

Shep
Na végre visszatér Eto'o? Akkor hátha nem x lesz megint mint már 2,5 hónapja mindig ha idegenben játszik a csapat

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fernando torres
sztem lehet róla szó,annak ellenére hogy Eto'o felépült.

Ronaldinhos10
csak az a kérdés hogy a Barca akar-e hosszabitani Saviolával mert sztem nem

Visca el Barça !

tobias88
Éjjen