33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Csabesz6
    lol
  • tobias88
    Hogyne...
  • campy
    nem volt rossz ott sem a Puyol...ja Sylvinho jól jött volna tán biztos vmi kis sérülése volt...
  • bodajoci
    Sylvinhoval, nem is értem, mért nem ő jött be, igaz Puyol sem volt rossz, de mint balhátvéd kicsit fura. A brazil jobban mozog ott.
  • campy
    Abidalt simán tudjuk pótolni nem olyan nagy játékos őő ...
  • campy
    na most biztosan dörzsölik a tenyerüket a Reálosok nem fogják megérdemelni a bajnokságot...igazságtalan lenne pedig...
  • bodajoci
    Abidal 2 hónap, fasza. Remélem nem folytatódik a dolog. Nem elég, h a játék sem az igazi, most még a sérülések is.
  • bodajoci
    Amúgy tipikus "az utolsó elveri az elsőt" meccs volt, mert hajlamosak vagyunk a csicska csapatok ellen leereszteni. Henry pl egy nulla volt ezen a meccsen, és ez nem az első neki. Aki mindig felszántja a pályát az Puyol. Sokmindent elbírtunk eddig, de a 2 gólos meg 1 emberes hátrányt azt már nem, függetlenül attól, h túl szigorú volt a kiállítás sztem. Ráadásul Abidal is megsérült, szal nem ez lesz a kedvenc meccsem
  • bodajoci
    Jó kis figyelmeztetés ez azoknak, akik a 12 pontnál, már megnyerték a bajnokságot
  • bodajoci
    Kár a bíróval foglalkozni, semmi értelme. Remélem mielőbb kikecmergünk ebből a gödörből, mert mostanában nem ment úgy a játék, ahogy kellett volna, kicsit kiénekelték a sajtot a szánkból. Ilyen tróger csapatokat is meg kell verni, nem mással foglalkozni.
  • tobias88
    Vicc volt ma ez a bíró! Spanyol szövetség kezdhetne valamit ezzel a helyzettel!
  • Ronaldinhos10
    na ez van amikor egy profi játékos leereszkedik egy bizonyos szintre
  • bodajoci
    Nem tom mi van evvel a csapattal Előbb hagyjuk h, szétszedjék a játékunkat mindenféle provokációval, aztán meg ilyen amatőr gólokat kapunk. Ez a meccs elment, jó kis leckének.
  • buldozer99
    jah ok, azért mondtam h nem tuti ;)
  • bodajoci
    Jól mondod, sztem most megint vmi spanyol tv-s faxág miatt van így.
  • Rudee
    Azért csak az utolsó 3-4 forulóban szokták egy időre rakni.
  • buldozer99
    Valami volt erről tavaj, asszem hogy ne lehessen "bundázni", de nem tuti, csak nekem úgy rémlik...
  • bodajoci
    Azt nem tom, mi a faxért rendezik egy időben a Barca meg a Real meccset
  • bodajoci
    Iniesta minimum 2 hét pihi, kár, mert ő a baloldali Messi, jól jött volna a játéka a BL meccsen is.
  • bodajoci
    Tudom én is nem is úgy írtam, mintha csodálkoznék
  • campy
    csodálkozol válogatott meccsek voltak a héten a Barcából vagy 3-4 játékos ott volt és a Pique - Caseres hátsó sor nem tul acélos:S
  • bodajoci
    Fejben nem voltunk ott teljesen, sok volt az a helyzet, amit kihagytunk. A Betisnek mákja volt, h kivételesen szarul tudtuk levédekezni a pontrúgásokat a tarcsi védelem miatt, egyébként is ez a leggyengébb pontunk. Mezőnyben sehol nem voltak legtöbbször. De pozitívum, h még 2 gólról is képesek voltunk felállni. Henry bosszantott a legjobban, csak kárt okozott vele Pep, h bejött Iniesta helyére, őt meg visszaküldte a középpályára. Benne még láttam volna 1-2 kavarást a 16-oson belül. Hihetetlen dolgokat művelt néha. Végülis, ha nyer a Real, még akkor is ott a 10 pont, nem katasztrófa, ők sem nyernek meg minden meccset, de azért résen kell lenni. Most, ha minden igaz végre pihenhetnek egy hetet a srácok.
  • Ronaldinhos10
    hihetetlen amit művel:)
  • Rudee
    Sneijder sajnos olyan szar formában van, hogy az Ő kiesése jelenleg erősítés.
  • GTheo
    Eto'o megmentett minket :)
    A második gólja gyönyörű volt, az elsőnél már a tizit be kellett volna lőnie.
    Szerintem a Real nem nyer holnap, megsérült Robben és Sneijder és a Gijón azért otthon nehéz lehet.
  • mate317
    etoo mérlege 22 meccs 23 gól:D
  • buldozer99
    maradt a 2-2, de megint hihetelten ilyen szar játékkal is fel tudtunk állni, holnap a "REAL-nak" nem lesz könnyű dolga a sporting otthonában...
  • pAtOcA
    2-2 Eto'o :D
  • pAtOcA
    Eto'o még szépített 2-1 szal sztem innen fordítás lesz Messi módra.. :P
  • bmate17
    jah és a hleb meg nagyon nem a Barcába valo, felesleges lenne itt tartani, nyáron el kell adni
  • bmate17
    a szünetbe helyre rakja a guardiola a belsö védök eszét...be hozza henryt meg messit és meg nyertük 3-2re:D jobb esetben
    de sztem kapunk mégegyet és rugunk 3at:p
  • tobias88
    hát, tán egyszer már kikapunk mi is, köszönhető a belső kettős Cáceres Piquenek!
  • pAtOcA
    25.perc Betis-Barcelona 2-0 :OOOO Melli,Mark Gonzalez
  • bodajoci
    Pep is csupa jót nyilatkozott róla:
    „Cáceres az örömöm egyik oka ma este. Egy kicsit úgy érzem, hogy adós vagyok felé, ő pedig így válaszolt erre, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Megnyugtat, hogy ilyen teljesítményt nyújtott.”
    Szerintem is jól játszott, nagyon jó szerelései, meg közbelépései voltak.
  • Ronaldinhos10
    kiválló szereléseire gondoltam
  • tobias88
    10 méterről ellenfélhez
  • buldozer99
    Megint nagyon jók voltunk, Alves hatalmas gól vágott
  • bodajoci
    Hát nem kellett megerőltetnünk magunkat, nem is tettük
  • Ronaldinhos10
    egyébként Cáceres kiválló formában játszott:)
  • GTheo
    3-1re megvertük a Gijónt, Eto'o duplájával és Alves góljával.
    Megúsztuk a "középhátvéd válságot" is :D