Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemment nekik vasárnap
b4rc4
kicsit durva figo😛😄

b4rc4
<#wilting> rád csak ennyit tudok mondani 😊

NeoMaN
Höh, Figo durva bázz....

GTheo
http://www.transfermarkt.de/de/verein/131/fcbarcelona/transfers/uebersicht.html

Ezt az oldalt érdekességnek benyomtam, azért elég vicces 2000ben 40millió dollár Overmarsért, Gérard anno 24 volt, most nemrég asszem ingyen ment el, van egy pár vicces ár nézzétek át...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
<#kacsint>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
LOhááÁL<#worship> 😉

a nicked raul végzõdése miatt én kérek elnézést minden Barcástól...
határozottan elhatárolódunk tõle 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jagi
Háhááát, nem tiszta az fix 😊 lehet sokat szív mostanában xD

B0B0
Vazz! Frankie azt nyilatkozta, hogy eredményesebb támadójátékot vár el a csapatától. Ez tényleg megbuggyant

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Torres! Takaríts!

tobias88
ne haragudj de takarodj innen a bdös pcsába(szándékos magánhangzó kihagyás), van erre egy másik topik te szerencsétlen, a ti fajtátok miatt kellett megnyitni
nem értem mi a faszomat szerettek ebbe a szar csicska Barcelónában hmmm mert telivan sztárokkal csak azért szeretitek?? majd a liverpooltól kikaptok mint a szar 😊

Jagi
hát én inkább most (sem) írok (semmit), tegnap nem tette volna ki az ablakba Franky. Elõttemmár elmondtatok mindent...
csak annyi hogy amíg a meccs ment (és utána is) az asztalt csapkodtam olyan ideg voltam...
ma a reakcióm már csak ennyi: B+ Feri!<#szomoru2>

b4rc4
Gudit meg kicsit bekéne sötétíteni,hogy nelegyen anniyra feltûnõ 😛

b4rc4
Jaja😄DD

b4rc4
tökéletes😄DD én már beraknám a kezdõbe😄DDD

B0B0
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Meg Saviolának. Talán nem árt, ha õ is tud róla! 😄D

B0B0
Na, elég csókos lett? 😄

b4rc4
már Rijkaard-nak küldd el e-mail-be 😉😛

b4rc4
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

B0B0
Saviola csak így kerülhet be! 😄

Messi elõt még nagy jõvõ van!!!
szerintem nem kéne basztatni Rijkaard.. . Õ miatta is ott van a barca ahol van!!!!!!!!!!!44
Eto'o nem fog még végigjátszani egy meccset. Fõleg nem egy ilyen nagy tétmeccset...

Ronaldinhos10
sztem is Messi elõtt meg lehet hajolni ahoz képest hogy hónapokig sérült volt és ez a második meccse kurva jól nyomta

Visca el Barça !

B0B0
Egy a lényeg. Gólt kell lõni! Ki nem szarja, hogy kapunk 2 gólt, ha lövünk 3-at vagy 4-et! Ez a lényeg. Nem kapott sok gólt idén ez a csapat, de rendre gólínség van mostanában!

tobias88
oda Eto't pihenteti
tobias88
Értékelésem: Védelem egy fos, fõleg Zambrotta(1.gól,2.gól) és Edmilson miatt(1.gól). Támadosor a meccs elején alibizett, amikor bejött Messi, akkor Ronaldinho is elkezdett focizni, addig sz@rt se csinált! Messi sztem nagyon jól játszott. A Valneciának bejött ez a 4-4-2es, széleken elõrébtölt középpálya, konrára játszás!
b4rc4
sztem amugy igen😉😛

Nah lehet szúrkolni az atletikónak egy x-re

Remélem hogy azért nem állította be ma Saviolát mert a bl-re pihentette.
Ha ott is Guddy kezd akkor meg...

B0B0
Akkor lehet, hogy Saviolának hidrogéneztetni kéne a haját? 😄D Akkor bekerülne kezdõbe? 😄DDD

b4rc4
a szép haját...

B0B0
Ha ezek után Gudjohnsen kezd a Liverpool ellen, akkor én azt hiszem Frankie-t elmegyógyba kéne vinni. Most mondjátok meg, mi a faszt lát abban az emberben. 20 meccs alatt rugott 4 gól, Saviola meg 7 meccs alatt 5-öt.

B0B0
Miért! Melyik spanyol bíró jó? Mind mind vaksi és ökör.

b4rc4
Ez a bíró is egy gyökér

b4rc4
ezsem jó , Ritkán van ein mikor Ronadlinho agya elborul ,eddig 1szer tapasztaltam mikor Rijkaard huzta le a pályáról.. de ha ien van akkor gáz van.. és mostis ezvan 😮

b4rc4
jaja,azt sem értem mért õ játszik.. :S Gudi is nagyon ottvan....

B0B0
Monnyuk Oleguer sem való ebbe a csapatba, bár ezt már mindenki mondja vagy 2 éve

Így a Sevilla feljöhet!És sztem is elment már..nem fognak fordítani?még talán egyenlíteni se!

b4rc4
erre ezaz Giuly!!!! éljen!!!!!! hát b+ még Saviola véletlenül gólt rúgna......

B0B0
A meccs már 0:1-nél elment. Ez a csapat nem tud meccset fordítani. Nézd csak vissza az utóbbi 2 idény meccseit. Egyedül a BL döntõn sikerült, de akkor is kínkeservesen 10 ember ellen

Jah,barom Rijkaard..

B0B0
Ne is cseréld be baszki Saviolát, mert a végén még gól lõ marhája!!!!!!!!!!!!!

Lement Deco de ugy hogy a helyére nem jött senki..annyira mégse jó sztem elment ÍGY a meccs..Saviola meg persze még mindig a padon..

b4rc4
hát kb jahh
MOst mennyire jól jönne Larsson 😊
de remélem megpróbálunk mindent..

NeoMaN
Hehe, Roni hogy védi Messit.
Kurvanagy.
Amúgy ez a meccs már elment, mindenki tiszta idegroncs.

B0B0
Nézzük a jó oldalát! Lement a fasz Deco!

NeoMaN
Azért az tetszet, hogy amint felrúgták Messit Deco és Roni azonnal ráment a gyerekre..
😊))

b4rc4
na ennek annyi