Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
1-0
!!!!!!

b4rc4
Rijkaard színtévesztõ lett... 😛

B0B0
Savi nem szõke! Na ez érdekes! 😄

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
5-0hoz lassan jönnie kéne az 1.-nek 😛

hunbasser
😄DDDdddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

buldozer99
éééééééééssssssssss nem játszik jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄

Forca Barca

b4rc4
motta?

REALista
Apát nem érdekli a meccs!REAL szurkoló...😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
tudod mikor kezdõdik.MOST. -.-

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
kezdõdik kezdõdik !!!!😛 apa kezdõdik!😄

b4rc4
hát figyi ha elküdlted a mail-t... akkor valszeg ien is lesz😄 Mekkorát röhögnék ha véletlen ez lenne most a trendi és befestette volna😄

B0B0
Elvileg ugye így kellene kinéznie Saviolának ha tényleg kezd 😊

B0B0
😄

b4rc4
hát bizé😛 3mat rug Saviola😛 1 csukafejes,1 ólló,1 50méteres emelés 1et messi akcióból 1et dinho szabadrúságból😛 KOPP-KOPP-KOPP!😛

buldozer99
mármint havernak😄

Forca Barca

buldozer99
ha 5 nem is lesz de 6 biztos😄😄(vicc)😄

Remélem nyerünk fogadunk a meccsekben 2sajtbugreban tegnap is fogadtunk most ugy állunk hogy 2 van neki:S:S😄
de ma nyer a barca

Forca Barca

Shep
Kösz, az infot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B0B0
Hááát, izééé... 😊

b4rc4
én fogadtam 5-0ra😄

b4rc4
hát elvielg már felépült.. .ez a kamu duma szvsz....mármint az hogy minden rendben csak nincs 100%osan

GTheo
Eto'onak volt egy kisebb balhéja, de állítólag már minden le van rendezve, most nyilatkozta h még nincs 100%-os állapotban, szerintem maximum 1hónapon belül már rendszeres kezdõ lesz...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Shep
Valaki mondja már meg, hogy Eto'o -val mi van, fog játszani a közeljövõben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B0B0
Én meg igen

banok
Én Crouchot nem nevezném sutának...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Az az igazság, hogy jól meg kéne itthon szórni a Liverpoolt, csak akkor van esély a továbbjutásra.

Jagi
a 3-masból 2 játszik, kit érdekel a hypósképû... 😊
szeretnék már focit is látni

B0B0
Hát az a baj, hogy a Nemzeti Sport mostanában nem nagyon találja el a kezdõket 😞

b4rc4
huhh akkor jóó 😄

B0B0
Ezen nem látom a sugárkezeltet:

b4rc4
azt írjk,hogy szõke titán a kezdõ?? na vazze ha meglátom,hogy télleg õ kezd nemis fogom nézni a meccset...<#boxer>

GTheo
Mind2 oldalon vannak kezdõcsapatok:
Eurobarca.hu
Nemzetisportonline.Hu

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
vmi féle kezdõcsapatot lehet már tudni?

b4rc4
😄DDDD

B0B0
Gólokat szerez, de tudtommal "csak" kiscsapatok ellen. Bár lehet, hogy nem vagyok full-informált, nem igazán csípem az angol focit.

Saviolának? Naná! Küldtem neki egy doboz festéket is! 😄DDD

b4rc4
hát figyi akármine suta😄😄DD góloakt szerez.. 😛
De remélem Bobo,hogy elküldted a Nyúlnak a képet,hogy mit tegyen.. 😄DD
Jah és RIjkaard-nak is remélem😛😄😄
mondjuk jaja Gerrard nagyon jó játékos,énis szeretem.

B0B0
Crouchra odafigyelni. Arra a sutára? Ugyan már. Gerrard. Na õrá igen. Bevallom csípem Gerrardot, eszméletlen jó irányító.

b4rc4
Alig várom már a holnapi meccset. Crouch-ra nagyon odakellesz sztem figylenünk nomeg Gerrard-ra...

tobias88
de mikor volt?
b4rc4
<#confused><#confused><#confused>

aktuális

de durva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

buldozer99
ha valami nem tetszik nem kell hangoztatni...

Forca Barca

b4rc4
*ami

b4rc4
kezd hasonlitani gudi önnmagára ... amigy ugye elég sötét.. 😛

b4rc4
LOOOOOOOLLLL 😄DDDDDDD ez hatalmas😄

tobias88
B0B0
😄DD

tobias88
ez a nem mindeggy:
Hristo Stoichkov 3.000.000
Georghe Hagi 4.000.000
mostmeg
Eidur Smari Gudjohnsen 12.000.000

3 Hagit tudtunk volna venni akkor ebbõl a pénzbõl, vagy 4 Stoichkovot<#vigyor>, s nem 1 szõke gyereket, akit úgy is befestünk elõbb-utóbb feketére
GTheo
Volt róla szó, lehet megvettük, semmi sem biztos, bár én örülnék neki, nagyon jó kis kapus lesz !

tobias88
Megvettük volna Ustarit? én nem tudok róla