Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Szerintem egyszerûen annyiról van szó, hogy miután VB-t és Bk-t nyert kicsit nagyobb ltt az arca (van is mire ugye) és emiatt ugyanabba a hibába esett, mint anno Koko. Csak neki még van ideje, hogy rájöjjön, igenis a világ legjobbjaként is meg kell szakadni a pályán!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Túlságosan is túlmagyarázták, hogy mennyire alázatos a foci iránt.Szerintem kicsit szeretne leengedni, és ez talán a teljesesítmény rovására megy ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én azt kezdem unni már, hogy amikor elveszik tõle a labdát (akár szabályosan akár szabálytalanul) akkor állandóan magyaráz meg megáll. Meg kicsit hozzáérnek azt máris megáll és néz a bíróra. Eleinte nem ilyen volt :|

csm
sztem idén nem lesz vmi eredményes a csapat--->Ronaldinho is kicsit belegondol abba, hogy attól hogy zseni, 100%on kell dolgoznia, és jövõre már újra a régi lesz

BMW 325 iX Rallye Car :)

B0B0
Klasszikusan a világ legjobb játékosa, de sajnos mostanra egy kicsit vesztett a foci iránti alázatából ami szerintem anno az egyik legnagyobb fegyvere volt.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Robinho14
Ronaldinho így is a világ legjobb játékosa és sokáig az is marad.Kár nem a Realba csillogtatja tudását😄

csm
én úgy értelmeztem, hogy Puskás túljsúlyosan is tudott kiemelkedõen játszani.

B0B0
Az is a súlyra vonatkozott, nem a játéktudásra. Meg kéne tanulni olvasni

csm
pontosan 😊

banok
Ronaldinho nem csatár szal érdekes ez a Roni-Puskás féle összehasonlítás. A túlsulyra meg annyit, hogy inkább nézek egy túlsúlyos zsenit mint egy tehetségtelen atlétát.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunbasser
"Mellesleg Puskás is mindig túlsúlyos volt"

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
"Dinho meg se közelíti Puskást, legalábbis csatár poszton."<--ki a fasz hasonlította itt össze õket?

csm
Dinho meg se közelíti Puskást, legalábbis csatár poszton.
másrészt passzolni nem a súlya miatt nem tud :S

B0B0
Szerintem nem a túlsúly volt az oka. Mellesleg Puskás is mindig túlsúlyos volt

b4rc4
Nyáron is olyanokat olvastam róla,hogy alig akartam hinni a szememnek... sose néztem volna ki belõle azokat a dolgokat... mostmeg azért nempicit van meghízva:S

b4rc4
akárki akármit mondd... ez picit kemény

és tudjuk mi lett a vége 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jagi
jól emlékszel, 😊 és most arra feszeng, hogy fogyott 10+ kilót, de még mindíg nagy 😊

B0B0
Ha jól emlékszem, amikor hozzátok került Ronaldo, nagyon ment neki és az volt a beceneve, hogy dagi.

tobias88
hát már a régihez képest olyan, már úgy járt ha nem vetted volna észre!
egyébként Dudás-Német magyar 2õs az U-18as Európa vállogatottban, ez azért nem semmi
Nyugi nem fog úgy járni mint Ronaldo vagy Cassano 😛 (reméljük)

Before (2003-04) .. After

Különbség? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Diego Lópezzel is jól járnátok, de nem adjuk <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

egyébként csodálkozok hogy bírja a cserekapus életet, pedig alig rosszabb Casillasnál, ha rosszabb egyáltalán, nem lehet tudni

Hát igen biztos hogy jobb kapus mint Valdes, de a jelenlegi formájukat tekintve ugyanazok. Mindegyik lepkézett mostanában párat.

GTheo
Ha nekünk lenne egy Casillasunk...Casillas a világ 3 legjobb kapusában benne van (buffon,cech+casillas)...
Kül sok külföldi oldal tényként kezeli h nyáron érkezik barcelonába Oscar Ustari. Nagyonnagyon tehetséges srác !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
sajnos ikert nem lehet egy kalap alá venni valdikával
Még szerencse hogy nektek meg van egy Ikeretek 😛

hunbasser
Valdést sosem tartottam jó kapusnak.õ az a fajta kapus,aki képes hihetetlen nagy bravúrokra,meg hihetetlen nagy hibákra is.de nekünk addig jó,míg õ a kapus nálatok 😛

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Hát, sajnáltam, tegnap nem jött össze semmi...Victor Valdes meg nagyon balfék volt! :S

Ronaldinhos10
még igen de ilyen játékkal nem sokáig

Visca el Barça !

B0B0
ÁÁÁ, Liverpool otthon kibekkeli a meccset. Tudják, hogy nincs jó formában lévõ csatár, max Saviola, de ugye láttuk, hogy tegnap neki sem volt elég 2 ordítóan nagy helyzet!

Jagi
az egy dolog, de a hanyatlás az hanyatlás szarul játszunk már régóta, ezen nincs mit szépíteni, de ne legyen igazam...

Robinho14
Egy vereség miatt nem kell temetni a barcát ti vezetitek a bajnokságot is.

Jagi
jóvan basszameg bejött amitõl tartottam...<#szomoru2>
kifejteném, de mindenki tudja mi lett anno a Reallal.
El kell adni mindenkit kell egy nagypofájú angol focista és szívni kell 3 évig, utána jó lesz.
Fasza thx b+

Nuno88
részvétem srácok, utálom a Poolt szal nektek szorítottam, de sajnos nem jött össze, majd a visszavágón jobak lesztek 😊

Valdeznek meg üzenem h hihetetlen egy ember.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Robinho14
szerintem még semi sincs veszve a barcának.Csak össze kell kapniuk magukat a visszavágóra!

B0B0
Az erõsen meglehet. Én még alszom 😊

REALista
Szerintem a #7779-nek szánta a hsz-t!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
??

NeoMaN
Hagyd már el, hogy a KELL helyett kellESZ-t írsz, mert kiráz tõle a hideg.
Fõnököm nyomja így, azt néznek rá mint a birkára...
😄

Csak azért kérdeztem, mert rengeteg példa volt rá az elmúlt idõszakban, hogy bombaformában lévõ játékosaink lesérülnek pár hónapra, és mikor visszatérnek, csak árnyékuk önmaguknak:
Guily: Eleinte nagyon jó volt, de aztán lesérült pár hétre, és azóta nem az igazi...
Van Bommel: Mikor végre elkapta a fonalat, lesérült, utána már gyenge volt, el is adtuk.
Xavi: Egy zseni, iszonyatosan jólment neki a játék, de lesérült fél évre, és hát azóta õ sem az igazi.
Messi: Sérülése elõtt klasszis, most egyelõre meg sem közelíti régi önmagát (bár még csak most tért vissza, van még ideje).

Azt mondom, ez a sok sérülés vágta tönkre a csapatot, ezek nélkül idén sem lenne gondunk...
Egyetlen játékos, aki sérülése után ugyanolyan jó volt, az Larsson, de hát õ sajnos elment... Hiányzik, nélküle sokkal rosszabbak lettünk...

Sõt biztos u.e. lett volna az eredmény.
Még szép, gondolod ha Eto'o is játszott volna akkor is 1-2 lett volna a végeredmény? Talán. De mivel még mindig nincs formában (mint Messi, õ sem az igazi még), ha játszott volna se hiszem hogy nyert volna a Barca<#szomoru1>
Nem olyan szar a csapat, csak a kapuhoz érve elfogy a tudomány. Kíváncsi vagyok, ha Eto'o végre méltóztatik visszatérni, megélénkülünk-e elõl?

Ronaldinhos10
pontossan ez a BL elment és hihetetlen milyen szar a csapat Cruyffnak igaza volt ezt a Barcát már mindenki kiismerte ide valami frissités kell

Visca el Barça !

Na sziasztok! Én barca druker vagyok de kuvra szar ez a barcelona nagyon dühös vagyok.Azt monta Ronaldinho hogy azért nem jáccik olyan jól mert sok mecset játszot és faradt szerintetek jövöre ugyanolyan lesz Ronaldinho mint tavaly??? És szerintem ki eset a barca a bl-bõl :@
Prince23
rossz-rossz érzés, kapufa az se ment be.
Külön köszönet Deconak, mérges vaok Ronaldinhora, szarul játszott.

GTheo
Ien szar hülye gólokkal kikapni...Márquezt mitcsinált a másodiknál? utána rákellett volna ugrania bellamyra...Deco kapufája...Õ volt a legjobb, Bellettit sajnálom, velem is történt ien és borzasztó utána még játszani...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nah lehet a bajnokságra koncentrálni, mert a mostani formánkat tekintve 2 gólt 99% hogy nem fogunk rúgni idegenbe.(az meg egyensen kizárt hogy ne kapjunk)
A mai meccsen meg egyedül Puyolról mondható el hogy hozta a tõle elvárható átlagot.
Mostmár nagyon oda kell tenni magunkat a bajnokságban, mert az még nincs elvesztve, de ebbõl a gödörbõl ki kell már mászni...

b4rc4
neked is bye