Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
köcsög sport1,2 nem tudom mért nem adja:S<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Forca Barca
De most lõtt Xavi egy gólt
2-0!!!!!!!!!!!! jeeee
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Szerintem ma 2-0 lesz, Zaragoza ellen is, és a pool ellen 2-0 vagy 3-1 szerintem...Kül kupában szerintem továbbjutunk zaragoza nincs vmi nagy formában...bár a valencia se volt...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sevilla ixelt, Real ixelt, most kell meglógni!
Forca Barca
Remélem Eto'o már beszáll 10 percnél többre is...
Visca el Barça !
Valdes az egyik gyenge pont szvsz. Parádézni is tud, meg lepkézni is. Kellene egy kiegy. kapus. Kellene egy szürõ a kp.-ra (pl. Appiah).
Amúgy rendben van a csapat. Meg azért 3 évig folyamatos jó teljesítményt nehéz tartani. És tényleg nem kell itt igazolgatni, de C.Ronaldo azért szvsz jó igazolás lenne. Mert a Premiership nem hozzávaló. Ott is kiemelkedõt nyújt, de mit tudna egy olyan ligában, ahol nem aprítanak mint egy favágócsapat.?😊
Divatcsapatok OLÉ!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Meggyengítették a sérülések, mert ugye amikor Gudjohnsen van a pályán akkor elõl a felé rúgott labdák elhalnak. Nem kell ugye ecsetelni mennyire nagy (volt) Eto'o és Messi hiánya!
És bárki bármit mond, szidhatják Ronaldinho-t, kritizálhatják, ebben az idényben õ viszi a hátán a csapatot, középpályás létére több mint 20 gólnál jár, számtalan meccsen az õ gólja ért 3 pontot, vagy továbbjutást!
Ronaldinho, Iniesta, Messi, de igazából Deco-t is idevehetném!
nem ide tartozik de jó videó😄DD
Forca Barca
-Gáz van??? bajban van a csapat?? NEMBAj! veszünk új játékost..fiatalt vagy öreget mind1
a madrid ezt csinálja kb. Ronadlot emg azé is felesleges megvenni sztem ,mert ez a csapat majnem ugyan az ,mint a tavalyi... egy-két változás volt,de TAVLY mégis megtudtuk csinálni.. mostmeg nem..
ide semmi nemkell csak csapat összhang és motiváció!
sztem egy felállás cserék kel:
VV/jorquera
Zambrotta/Belletti Puyol/oleguer Thuram/marquez gio/zambr.
marquez/edmilson
Xavi/iniesta Deco/Iniesta
Messi/Giuly Ronaldinho/nemtom
Eto'o/Saviola
csak hát az eddigiekben nem nagyon volt ez a Xavi,Deco,Messi,Eto'O,Dinho 5ös egyszerre a pályán,peidg jól modnta Ronie,hogy õk ismeri kegymás játékát és mozgását.. 😊 az meg ,hogy kiismerték a játékunkat,ezvan! változtatni kell evvel a játékos kerettel.. ha megvennékn C.Ronie-t akkor kb a passzok száma 10-edére csökkenne.. és hova raknád be? Xavi,Deco,Dinho,MEssi,Eto'O >>nekik bérelt helyük van. 3 védõvel meg nemfogunk játszani az tuti a vkp meg kell sztem Marquez.. összekell kovácsolódnia a csapatnak... meg remélem hogy picit változni fog a motiváció is
ami a fontos, hogy sztem hagyjuk abba a csapatcsinálást, még olyan majmok leszünk mint a madridosok, akik próbálták régen a csapatfelállást találgatni
remélem eszébe fog jutni,ha nézni az a képet amit linkeltek,hogy ez nem õ...
Kapus sem kell sztem VV jó.. esetleg jobbhátvéd,meg csapatösszhang kell.. Ja meg Dinho-nak kicsit komolyabban venni a dolgokat.. és leadni azt a pár kilót és izmot felszedni
Mondjuk arról is vlt hír h Riijkard rájött h kiismerték a játékunkat és CRoni azért jönne mert h taktika váltás, én 4-2-3-1re térnék át, és a két szélsõ tkp nem lenne annyira támadó mint most.vhogy így
VV
Új jobbhátvéd-Puyol-Marquez-Zambrotta
Xavi Deco(vagy vmi új srác)
Messi Ronie CRoni
Eto'o