33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
rumkola #12971 Kik a kezdők?
hajrá fiúk!! -
#12970 http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=37404&part=sports -
icemankimi #12969 itt este majd lehet nézni a meccset??? -
Monoton #12968 10 meccs -
#12967 Először labdát talált.
Földön fekvőt meg nem rugdosott mint Pepe..., nemtudjátok am mennyit kapott? -
#12966 Van az már 3:1 is.De nyilván közünk sincs a meccshez...:D -
Gaba94 #12965 vicc ez a Madrid:S most is jóformán közük sincs a meccshez azt vezetnek 2-1re:S röhejes..
nembaj:) majd a Clásicón -
#12964 Földön fekvőt azért ő sem szokott rugdosni, meg azért még a lábát sem törte el senkinek... -
Monoton #12963 Kövi fórumozónak aki bejön flémet kelteni büntipont.
Itt lehet témázni -
Rudee #12961 Vagy inkább 20-30. -
#12960 Mondjuk az más kérdés, hogy pl Materazzi miket csinál, semmit nem kap sose érte, pedig neki a megmozdulásaiból 2-3 év biztos kijött volna már! -
Rudee #12959 De tört, azért nem jáccott ellenünk, meg azóta se.
Pepét meg majd Metzelder pótolja, nem lesz könnyebb dolgotok.
Lehet amúgy vissza kéne állítani a halálbüntetést, nem? Legalább erre az esetre. -
#12958 1.: Nem törte el a lábát tudtommal
2.: Labdát talált először
Nem hinném hogy a 2 eset összehasonlítható amúgy, mert Pepe lábat és hátat rúgott úgy, hogy ő azt is akarta eltalálni! Fél éves eltiltást érdemel szerintem amúgy, többet nem! -
Gaba94 #12957 ne aggódj..jó ez a 2-2:) a Madrid sem fogja elhozni a 3 pontot Sevillából. jövőhéten az El Clásicón biztos nem így fog játszani a csapat,mint tegnap. szerintem a Real Valenciában egy pontot sem fog szerezni:D szóval nem kell parázni,nem rajtunk van a nyomás, az más kérdés, hogy ha tényleg megnyerné a bajnokságot a Madrid az rohadt igazságtalan dolog lenne..de úgyse fogja megnyerni -
Rudee #12956 Mikor Dani Alves lábat tört, azt hogy kommentáltad? Racing ellen volt, ugye? Tapsoltál neki? Maldecido... -
#12955 okos vagy ismét :D -
campy #12954 nem örülök ennek a 2-2 nek egyszerűen nincs igazság ha innen elbukjuk ezt a bajnokságot...nálunk nincs botrány nincs elnökválasztás van csapatszellem nincs nálunk ámokfutó Pepe aki egy állat...és ha elveszítjük akkor széttöröm a tv-t megint... Realt muszáj lesz megverni vhogy abban reménykedem h a Real is leikszel és marad a 6 pont! Valenciát pedig megölöm ha nem fog a Real ellen hajtani.. -
bodajoci #12953 Huh de nehéz meccs volt ez, de azért van tartása a csapatnak, mert a 2. félidőt keményen megnyomtuk. Az első góljuk ismét Valdezé volt:-/ Eccerűen szögleteknél , meg beadásoknál nulla ez a fickó, hiába véd szemből jövő labdákat nagyon jól, nem ez az első meccs, ami rajta (is) megy el. -
bodajoci #12952 És még a ziccerek kimaradtak...nagyon ilyesztő vége lett volna ha nem -
#12951 csak birjuk ki igy az elkövetkezendő 3-4 mérkőzést:) -
#12950 Barcelona - Sevilla 4 - 0
Gólszerzők: Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry
Iniesta parádésan játszott, gálázott a csapat, úgy hogy Messi egy percet sem játszott. -
campy #12949 4-0 ra vertük a Sevillát... -
Rudee #12948 Amíg az 1-0ért ugyanannyi pontot adnak, mint a 4-0ért, addig fölösleges ilyenről beszélni. A szenvedésekről meg annyit, hogy valahogy mégis sikerült összehozni egy-egy hatost illetve ötöst a Betisnek és a Bilbaonak, vagy épp 4et Gijónba a Sporting ellen.
Az 1 gólos győzelmek meg nem olyanok, hogy épp hogy meglett. Ha láttál volna néhány mecsünket elejétől a végéig, akkor láthattad volna, hogy bármelyiket behúzhattuk volna nagyobb különbséggel is. Remek példa a múltkori Almería elleni mecccs, ahol a vendég kapus 7-8 nagy bravúrjának köszönhették a vendégek, hogy csak hármat kaptak.
A Sevilla elleni őszi meccs eredményét pedig ha így tudod, akkor emlékezhetsz az összeállításokra is. Igen, 9 hiányzónk volt, akiből 7 minimum kezdő lett volna.
A Clássico meg olyan lesz, ahol valóban bármi lehet. A 3 évvel ezelőtti 0-3 is, meg a tavalyi 4-1es alázós gála is. -
Gaba94 #12947 több esélyünk van megverni őket, mint nektek..ti a kis kiesés ellen küzdő, a tabella 2. felében lévő csapatok ellen is csak szenvedtek, nem tom mit csináltok majd mikor jönnek az igazi ellenfelek. oké most mi is ilyen 1-0ákat játszunk, de nekünk nem csak a bajnokságra kell koncentrálni:\ másrészt a sevillát idegenbe 3-0ára vertük, tehát hazai pályán se fog nagy gondot okozni. ha jól tudom ti otthon szoptatok ellenük. a valencia sincs nagy formában, szóval szerintem őket is behúzzuk, ti szemszögetekből már máshogy látom a helyzetet:D ha az el clásicón is ezt a focit játsztáok akkor asszem nekünk +3 pont:) igaz ha úgy alakul nekünk jó az X is. ami azért reálisabb mivel a meccs a 2 BL elődöntő közé esik:S
én így látom a helyzetet és szerintem reális,de majd elválik mikor a pályán kell bizonyítani:D -
#12946 lol :D:D:D ilyen jót régen röhögtem:D -
#12945 a madrid ha ellenetek jó formában játszana ti nem lennétek a pályán sem.
-
Rudee #12944 Mint ahogy Ti se nyertek az ellen a hármas ellen. -
#12943 A Madrid megint borzalmasan játszik, és megint megszerezte a vezetést!
De nem idegesít, mert ilyen játékkal nincs esélyük minden meccset megnyerni a nehéz ellenfelek ellen, lehet hogy még nyerni sem fognak, olyan rosszul játszanak! -
bodajoci #12942 Marad az 1:0 "hála" a sporiknak, meg annak, h leengedtünk a 2. félidőre. -
#12941 a gól -
Gaba94 #12940 vége 0-1 Messi (19')
a játék képe alapján több góllal kellett volna nyernünk, de a lényeg a 3 pont:) bízom benne hogy ma a Madrid keciunalmas játéka nem eredményez győzelmet és növeljük az előnyünket:)
további szép estét mindenkinek -
marci9507 #12939 Félidő: FC Barcelona 1 : 0 [b] Getafe [/b
] -
#12938 Eddig jó ! Első félidőben legyen egy pihis 0-3 és maradjon ez a végeredmény egy lagymatag 2. félidővel -
Gaba94 #12937 GÓL!
MESSI 0-1:) -
Gaba94 #12936 kezdődik
HAJRÁ FIÚK nyerni kell!! -
marci9507 #12935 A hivatalos kezdőkeret:Valdés; Aalvés, Márquez, Piqué, Puyol; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Henry , Eto'o -
#12934 18 Apr Getafe CF - FC Barcelona
*
22 Apr FC Barcelona - Sevilla FC
25 Apr Valencia CF - FC Barcelona
28 Apr FC Barcelona - Chelsea
03 May Real Madrid - FC Barcelona
06 May Chelsea - FC Barcelona
10 May FC Barcelona - Villarreal CF
Cup Final 13 May Athletic Club - FC Barcelona
*
17 May RCD Mallorca - FC Barcelona
24 May FC Barcelona - Osasuna
( 27 May CL Final)
31 May Deportivo - FC Barcelona -
#12933 6 meccs a 8ból ha megvan, akkor nyertük, de szerintem a 6 az csak 4, úgy hogy a 4ben benne van a Madrid elleni meccs is, mert nem hinném hogy a Madrid nyer a Villareal-Sevilla-Valencia hármas mindegyike ellen is -
bodajoci #12932 Bazz ezt iggen mexivtuk, pont most jönnek 3 naponta a legnehezebb derbik. Hát ha ezt végigcsinálják a srácok eredményesen, akkor max grat -
#12931 hát én innen elégedett lennék 3 győzelemmel és 3 döntetlennel is, úgy, hogy a Reált megverjük és tovább is jutunk