33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Gaba94
    MESSI
    2-5
  • tobias88
    Mindkét csapat beleeggyezett ránézésre a 2-4be
  • Gaba94
    HENRY 2-4 :)
  • Gaba94
    hát igen.. ez a Barcelona:)
  • banok
    szépen játszotok
  • Gaba94
    MESSI 1-3
  • banok
    3-1 Messi
  • Gaba94
    PUYOOOOOOL 1-2
  • Gaba94
    HENRYYYYYYY 1-1 :)
  • Gaba94
    [i]a Real elleni kezdőcsapat:

Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o
  • tobias88
    Én aláírnák egy Reál elleni 2-0t is, ha a Chelsea ellen továbbjutnánk! (Egy MU-Barca "álom"döntő kellene!)
  • Monoton
    Banner alatt hétvégéig az El Clásico topik linkje, ott lehet flémelni, offolni, háborúzni. Csapatok topikjaiból meg törlöm a felesleges megnyilvánulást.

• Coco
    hála az égnek. bár ha jól emléxem, valamelyik évben az utsó pillanatig ki volt írva sport1en hogy adják, aztán még is a szopós klub közvetitette.
  • Gaba94
    de ezt inkább az El Clásicó topikba kéne folytatni..viszont erre reagálnom kellett:D
  • Gaba94
    szerintem 0-1 vagy 0-2 lesz:P nem fog nyerni a Madrid..
    "nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem..." - nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem azt a szintet,amit ők(és a csapat játszik) nem lehet végig fenntartani..azért ők is emberek. no meg megnéztem volna,hogy a Madrid mit csinált volna ez ellen a Chelsea ellen.:) meg most mindenki beszél,hogy meglehet a bajnoki cím a Realnak,aha ja, csak nem ebbe az évbe:\ ha nyernek is a Clásicón akkor is még 1 pont a különbség és sokkal kedvezőbb a sorsolásunk,mint nekik. ha meg ennyire jó a Madrid,hogy 18 meccse veretlenek akkor fellehetne tenni a kérdést: bajnokságban csak 2.-ok?:O kupában hol vannak?:O BL-ben hol vannak?:O
  • Rockynhooo
    nem szerencsére :D sport1-en lesz.
  • Coco
    nem a szaros sportklub adja ugye? :D
  • Rockynhooo
    szombaton majd meg látod ne legyél már türelmetlen :)
  • Coco
    :) úgy legyen
  • Rudee
    Szombaton éjfélre megtudod
  • Coco
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na de hol a real? :)
  • Rockynhooo
    azt csinálták csak amit kell idegenben , otthon is ilyen szervezettek lesznek csak lőnek is majd gólt. nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem...
  • Monoton
    Gamecast és Match Action amit erdemes nezni

Labdabirtoklás elég súlyos
  • Forza Italia
    Tegnap végignéztem a meccset Barcának szurkoltam mert eddig a legjobb és a legszebb focit ők játszották. A Chelseaben nagyot csalódtam. Angol focit megszényenítően játszottak.
  • tobias88
    statisztikát tud valaki belinkelni?
  • Ronaldinhos10
    hát igen Bojan és Hleb meccshiányban szenvednek egyébként jól játszottunk csak a gól maradt el majd a visszavágón...
  • bodajoci
    Bezzeg az a köcsög német Puyolnak figyelmeztetés nélkül felmutatta a sárgát. Alexet, vagy Ballackot rég ki kellett volna állítania. Mind1, idegenbe sztem egy 1:1-re jók leszünk, ha így jáccunk.
  • icemankimi
    a visszavágón nagyon nehéz dolgunk lesz:S
    ma legalább 1 be kellett volna rúgnunk mert otthon a Chelsea szerintem tovább megy (de remélem nem így lesz)
  • GTheo
    Undorító amit ez a a Chelsea játszott... Ballackot ki kellett volna állítani, második sárgával. Kár, hogy a végén Bojannak és Hlebnek volt helyzete, ha másnak lett volna, lehet hogy 1-0 lett volna.
    Idegenben gólt kell lőni, ami kontrából meg is lesz ! :)
  • Gaba94
    röhejes..Bojan, Hleb miket hagytak ki:OO

mindegy. ez az elődöntő még messze nincs lefutva,igaz ez az eredmény a Chelsea számára kedvező,de hazai pályán nem számíthatnak könnyű meccsre,támadni fogunk:) és szerintem a továbbjutás is meglesz [optimista:D]
    mondjuk ez a 0-0 kicsit(igazából nagyon:\) elkeserítő mivel megvoltak a helyzeteink,de ez van majd a visszavágón:)
  • Gaba94
    én már az 1-0ás győzelemnek is örülnék,sőt a 0-0 miatt se verném a falba a fejem..ez a Barcelona idegenbe is képes jól játszani, és jó eredményt elérni:)
    de most már koncentráljunk a 2. félidőre
  • bodajoci
    Tudtam, h a cselszki azt fogja jáccani, mint a spanyol kiscsapatok. beállnak 10-en, azt lesz ami lesz. Qrva nehéz lesz nekik gólt rúgni, ha egyáltalán tudunk. Viszont az ilyen hazaadásokkal nagyon vigyázni kell.
  • Gaba94
    félidőben 0-0
    elég jól játszunk viszont az ellenfél is szervezett:S nagyon kemény meccs,de a 2. félidőben gólt/gólokat kell lőni!!
  • Gaba94
    pillanatokon belül kezdődik:)

Forca Barça!
  • Matthew Prosac
    hy, ez a link működni fog?
  • Gaba94
    Barcelona:

Valdes - Alves, Márquez, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o

Chelsea:

Cech - Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa - Essien, Obi Mikel, Ballack, Lampard, Malouda - Drogba
  • mate317
    Hát ha úgy játszanak majd Londonban ahogy a pool ellen, akkor kevés lehet az a kettő, elvégre a védelmünk nem elég jó. Én 5-0 ra tippelek.
  • GTheo
    Ütni kéne ma a Chelseat!
    Egy 2-0-val nagyon megelégednék :)
  • banok
    vlaszeg igen. és valszeg Tv6 lesz.
  • Gaba94
    majd ha meglesznek a hivatalos kezdők beteszem