33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Gaba94 #13013 MESSI
2-5 -
#13012 Mindkét csapat beleeggyezett ránézésre a 2-4be -
Gaba94 #13011 HENRY 2-4 :) -
Gaba94 #13010 hát igen.. ez a Barcelona:) -
#13009 szépen játszotok
-
Gaba94 #13008 MESSI 1-3 -
#13007 3-1 Messi -
Gaba94 #13006 PUYOOOOOOL 1-2 -
Gaba94 #13005 HENRYYYYYYY 1-1 :) -
Gaba94 #13004 [i]a Real elleni kezdőcsapat:
Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o -
#13003 Én aláírnák egy Reál elleni 2-0t is, ha a Chelsea ellen továbbjutnánk! (Egy MU-Barca "álom"döntő kellene!) -
Monoton #13002 Banner alatt hétvégéig az El Clásico topik linkje, ott lehet flémelni, offolni, háborúzni. Csapatok topikjaiból meg törlöm a felesleges megnyilvánulást.
-
Coco #12999 hála az égnek. bár ha jól emléxem, valamelyik évben az utsó pillanatig ki volt írva sport1en hogy adják, aztán még is a szopós klub közvetitette. -
Gaba94 #12998 de ezt inkább az El Clásicó topikba kéne folytatni..viszont erre reagálnom kellett:D -
Gaba94 #12997 szerintem 0-1 vagy 0-2 lesz:P nem fog nyerni a Madrid..
"nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem..." - nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem azt a szintet,amit ők(és a csapat játszik) nem lehet végig fenntartani..azért ők is emberek. no meg megnéztem volna,hogy a Madrid mit csinált volna ez ellen a Chelsea ellen.:) meg most mindenki beszél,hogy meglehet a bajnoki cím a Realnak,aha ja, csak nem ebbe az évbe:\ ha nyernek is a Clásicón akkor is még 1 pont a különbség és sokkal kedvezőbb a sorsolásunk,mint nekik. ha meg ennyire jó a Madrid,hogy 18 meccse veretlenek akkor fellehetne tenni a kérdést: bajnokságban csak 2.-ok?:O kupában hol vannak?:O BL-ben hol vannak?:O -
#12996 nem szerencsére :D sport1-en lesz. -
Coco #12995 nem a szaros sportklub adja ugye? :D -
#12994 szombaton majd meg látod ne legyél már türelmetlen :) -
Coco #12993 :) úgy legyen -
Rudee #12992 Szombaton éjfélre megtudod -
Coco #12991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na de hol a real? :) -
#12990 azt csinálták csak amit kell idegenben , otthon is ilyen szervezettek lesznek csak lőnek is majd gólt. nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem... -
Monoton #12989 Gamecast és Match Action amit erdemes nezni
Labdabirtoklás elég súlyos -
#12988 Tegnap végignéztem a meccset Barcának szurkoltam mert eddig a legjobb és a legszebb focit ők játszották. A Chelseaben nagyot csalódtam. Angol focit megszényenítően játszottak. -
#12987 statisztikát tud valaki belinkelni? -
#12986 hát igen Bojan és Hleb meccshiányban szenvednek egyébként jól játszottunk csak a gól maradt el majd a visszavágón... -
bodajoci #12985 Bezzeg az a köcsög német Puyolnak figyelmeztetés nélkül felmutatta a sárgát. Alexet, vagy Ballackot rég ki kellett volna állítania. Mind1, idegenbe sztem egy 1:1-re jók leszünk, ha így jáccunk.
-
icemankimi #12984 a visszavágón nagyon nehéz dolgunk lesz:S
ma legalább 1 be kellett volna rúgnunk mert otthon a Chelsea szerintem tovább megy (de remélem nem így lesz) -
#12983 Undorító amit ez a a Chelsea játszott... Ballackot ki kellett volna állítani, második sárgával. Kár, hogy a végén Bojannak és Hlebnek volt helyzete, ha másnak lett volna, lehet hogy 1-0 lett volna.
Idegenben gólt kell lőni, ami kontrából meg is lesz ! :) -
Gaba94 #12982 röhejes..Bojan, Hleb miket hagytak ki:OO
mindegy. ez az elődöntő még messze nincs lefutva,igaz ez az eredmény a Chelsea számára kedvező,de hazai pályán nem számíthatnak könnyű meccsre,támadni fogunk:) és szerintem a továbbjutás is meglesz [optimista:D]
mondjuk ez a 0-0 kicsit(igazából nagyon:\) elkeserítő mivel megvoltak a helyzeteink,de ez van majd a visszavágón:) -
Gaba94 #12981 én már az 1-0ás győzelemnek is örülnék,sőt a 0-0 miatt se verném a falba a fejem..ez a Barcelona idegenbe is képes jól játszani, és jó eredményt elérni:)
de most már koncentráljunk a 2. félidőre -
bodajoci #12980 Tudtam, h a cselszki azt fogja jáccani, mint a spanyol kiscsapatok. beállnak 10-en, azt lesz ami lesz. Qrva nehéz lesz nekik gólt rúgni, ha egyáltalán tudunk. Viszont az ilyen hazaadásokkal nagyon vigyázni kell. -
Gaba94 #12979 félidőben 0-0
elég jól játszunk viszont az ellenfél is szervezett:S nagyon kemény meccs,de a 2. félidőben gólt/gólokat kell lőni!! -
Gaba94 #12978 pillanatokon belül kezdődik:)
Forca Barça! -
#12977 hy, ez a link működni fog? -
Gaba94 #12976 Barcelona:
Valdes - Alves, Márquez, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o
Chelsea:
Cech - Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa - Essien, Obi Mikel, Ballack, Lampard, Malouda - Drogba -
mate317 #12975 Hát ha úgy játszanak majd Londonban ahogy a pool ellen, akkor kevés lehet az a kettő, elvégre a védelmünk nem elég jó. Én 5-0 ra tippelek. -
#12974 Ütni kéne ma a Chelseat!
Egy 2-0-val nagyon megelégednék :) -
#12973 vlaszeg igen. és valszeg Tv6 lesz. -
Gaba94 #12972 majd ha meglesznek a hivatalos kezdők beteszem