Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt birtam mikor meccs közben elkezdték Ronnie nevét énekelni valószinû a nézõk is bevoltak szarva a cseleitõl
Visca el Barça !
azon én is mosolyogtam 😄
Az az önelégült fej 😄 NAgyon király meccs volt , Ronnie és Iniesta nagyon jól játszott... MEg persze Eto'o is 😉
Az az önelégült fej 😄 NAgyon király meccs volt , Ronnie és Iniesta nagyon jól játszott... MEg persze Eto'o is 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ááááááá denagy volt Roni, ahogy tolta le a gatyát:
eztnézzétek vazzeg, háááj mi? Közbe meg füligvigyor.
😊))))))
Kurvajó!!!!
eztnézzétek vazzeg, háááj mi? Közbe meg füligvigyor.
😊))))))
Kurvajó!!!!
23' <1 - 0>1 - 0> F. Amorebieta (o.g.)
30' <2 - 0>2 - 0> X. Hernandez
41' ❤️ - 0>3 - 0> S. Eto'o
örülsz?😄 amugy nem ezt kérdezted:S
30' <2 - 0>2 - 0> X. Hernandez
41' ❤️ - 0>3 - 0> S. Eto'o
örülsz?😄 amugy nem ezt kérdezted:S
Forca Barca
áááááááááá ilyet nem látok én sem<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
remélem valahol fent lesz a meccs az le huzom😄
remélem valahol fent lesz a meccs az le huzom😄
Forca Barca
Az bameg! ÁÁÁÁ, ez mekkora lett volna ha bemegy!
Kezd gálameccsé fajulni a találkozó 😊
Kezd gálameccsé fajulni a találkozó 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Valami olyasmira 😛
Még Messi bejönne Giuly helyett akkor aztán szépen néznénk ki ott elöl. (No persze Giuly is jól tolja ma, nem azért mondom)
Még Messi bejönne Giuly helyett akkor aztán szépen néznénk ki ott elöl. (No persze Giuly is jól tolja ma, nem azért mondom)
Biztos jönni fog, ilyen eredmény mellett.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Csak nem Gio-ra célzol meg Eto'o-ra? 😊
Dejó újra látni a "tavalyi Barcát" 😛
Azért az hihetetlen mennyit számít hogy Eto'o pályán van.
Azért az hihetetlen mennyit számít hogy Eto'o pályán van.
Na azt volt a világ legelb...tabb üzlete!
Jah! És parádés gólpassz Ronaldinho-tól!
3-0
ETOOOOOO!!!!!!!4
ETOOOOOO!!!!!!!4
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...