Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ez a Deco. <#shakehead>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

buldozer99
jah😄

Forca Barca

Nekem csak ápr. 1-tõl lesz sport2 😊

B0B0
Bazzeeee! Marquez majdnem gólt fejelt!!<#falbav>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

buldozer99
én streamen az arsenal meccset nézem sport 2 pedig a barcát

Forca Barca

Iniesta!!!!
Épp elindítottam streamet és már jött is a gól 😄

Mostmár 2 kell a zaragozának.

B0B0
Remélem ez azt jelenti, hogy hamar elinézzük a dolgot! 😊

B0B0
GÓÓÓÓL!!! 2:0

buldozer99
jejejejjjjjj
iniesta

Forca Barca

fernando torres
Valdes biztos elaludt 😊

B0B0
Szépen elhúzta a lasztit! 😊

fernando torres
Xavinak jól megy mostanság

fernando torres
1-0 😄

b4rc4
1-0 Xavi

b4rc4
Jorquera véd , miér?:S

fernando torres
mondjuk én átigazolási pletykák közül legjobban Dani Alves transzfernek örülnék

fernando torres
jaja sztem már van,de nem biztos

B0B0

Mostmár van elég eus hely nem? 😄
Didának van eu-s útlevele amúgy?

fernando torres
ezzel egyetértek,Ustari nagyon jó kapus és még nagyon fiatal.
csak nem Eus

Hát nemtudom hogy ingyen jönne vagy pénzért, de ha lóvéért akkor már Ustarival jobban járnánk...

fernando torres
tartaléknak tökéletes

B0B0
Valdes hat klasszissal jobb kapus mint Dida.

fernando torres
sztem jöhetne.
így Valdes is kapna többi pihenõt és nem csinálni olyan bakikat mint szokott

B0B0
Remélem nem

fernando torres
Dida-ról mit tudtok??

igaz e hogy aláír hozzánk?

b4rc4
sztem is menni fog.. :-(

B0B0
Nemzeti Sport szerint Saviola nyáron megy...

GTheo
Emléxel a chelsea elleni meccsre? ugyan ez volt, elsõ meccsen boulahrouz lefogta simán, úgy h odarúgott, roni gondolkozott a köv meccsig és a visszavágón szegény boulahrouzt agyon szivatta, asszem le is cserélték boulahrouzt, Ronaldinho meg ezt az Arbeolát fogja szivatni nemgyengén, vagy akárkit aki ott lesz 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hát a Pool hatástalanította... Nem valószínû hogy Dinho döntött úgy, hogy most nincs kedve focizni, nem az a fajta 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Na ez a nagy kérdés, hogy csak szerényebb képességû csapatok ellen tud élni, vagy erõsebbek ellen is. Monnyuk a Villareal sem volt annyira szerény képességû tavaly, úgyhogy bármi lehet

GTheo
Istenem mit mûvelt tegnap Ronaldinho 😮 megnéztem az összefoglalót, a legszebb az volt szerintem amikr jobb lábbal elhúzta maga mögött majd ballal vissza... vmi mesés volt 😊
Eto'o is jó volt 😊
Srácok Liv'pool ellen Ronie ien lenne akk a pool mehetne rendesen el a pi...ba 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
😄DDDDddddd

b4rc4
hát azért,sztem nincs... a multkori képet nézve sztem nincsen😊

kuci06
Hát ha el van hízva, akkor én is el akarok hízni!!!4<#duma><#zavart1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Robinho14
Hát Ronaldinho nem úgy néz ki mint aki elhízott volna😄Szerintetek?

b4rc4
jaa😄

B0B0
Csak mutogatta, nem faggatták

b4rc4
ha jól veszem ki a 2.képbõl ,akkor a pocjáról faggatják?😊 (köszi a képeket!!)

dienesoft
Hál'istennek nyertünk, egy kis önbizalom sohase árt. Milyen jó, hogy visszajött Eto'o báttyó 😄!

buldozer99
köszi😉

Forca Barca

B0B0
Mostmár él az én összefoglalóm is! 😊

Benne a csersorozat! 😊

Ronaldinhos10
http://www.youtube.com/watch?v=jWWjLLjG138

Itt van az az érdekes mosoly

Visca el Barça !

B0B0
Namost azért ez magáért beszél! Szerintem a #7812-ben lévõ kép valamikor augusztusban készült, amikor a mélyponton volt.

buldozer99
köszi mindent!😄
Ma nincs suli!!ohh jeee😄
de viszont szakad a hó

Forca Barca

B0B0
A részletes összefoglalót is felvettem a varázslattal, de youtubeon még várni kell. Mindenesere állítólag itt lesz fönt:

http://www.youtube.com/watch?v=x59sxpXVtQo

B0B0

hmm 😊 én mondtam 😊

aztán 10-én levertek, és koncentrálhatunk a BL helyre...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

b4rc4
ez alap😊

buldozer99
jövünk fel😄

Népszerû témák
1. Windows: Vista (Longhorn)
2. F1CHL - Retro
3. Battlefield 2
4. Football Manager
5. Partyarcok
6. Photoshop Munkák
7. Chelsea Fan Club