Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
jaja!
Töröljétek a hozzászolást mert szét huzza a topikot!
Nah én megyek pakolni,mindjárt megyek edzõmeccsre😄 (szakad az esõ)😄

Forca Barca

Jólvan ezt már kitárgyaltuk párszor.
Biztos egy rakat stream lesz a meccshez.

tobias88
-moderálva-
b4rc4
én a magyar-brazilon voltam ,meg a Real-magyaron😄

b4rc4
akkor ne 2õt kérjetek😛 Rám is gondolj 😊

Robinho14
Telefonáljon nekem is😄

GTheo
Srácok nemzetisportban az van h lehet jön a Barca magyarországra!!!!!
Állítólag a B verzió az arsenal ha a barca nem jönne, szerintem vmikor nyáron lenne ez...
Apának már most szóltam h ha jön a barca telefonálj az mlsznek jegyért 😛 [ magyar-törökre is kaptunk jegyet Vipbe 😛]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nem a keménység a kérdés, melyik a legnagyobb? Inkább a focit nézném, nem a szurkolók háborúját, nem errõl szól. El Classico a pályán igazi sportszerû harc (max. Figo dobálása volt a közelmúltban, de azon még én is csak röhögtem anno 😊, és ezt szeretem, nem a Betis-Sevilla állatjait...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Hááát, azért a Boca River az szerintem is sokkal keményebb. Ott háborúk vannak egyes meccsek után.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
LOL!
<#idiota>

nunogomes
A BARCA - Real sokkal nagyobb presztízs azoknál, azok csak gyûlölködnek, az El Clasico sokkal több...

Visca Barca! Visca Cataluna!

OFF
Azér a Fradi-Újpest tábor se semmi...<#buck>
Mor3llo
Azért sztem 1 Boca - River, vagy egy Roma - Lazio keményebb...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Eurosporton lévõ szavazás:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nunogomes
Visca Barca!!! <#worship>

Visca Barca! Visca Cataluna!

Robinho14
Mennyi arra az esély h Barcelonába igazoljon?

b4rc4
Iniesta,Fabregas 😊 mien szép kis középpálya tengely lenne😛 majd pár év mulva😊

fernando torres
nem lenne rossz,de régebben még utálta a Barcat :S

b4rc4
remélem ,hogy minnél hamarabb jönni fog :-)

b4rc4
figyu,azért igy-is ugy-is kiállítás jár... ahogy mondta a kommentátor a SZÁNDÉKOT kell "jutalmazni" nem csak akkor kell pirosat adni ha utána elkezd vérezni a szenvedõ fél.. sztem telejsen jogos volt a kiállítás. Az a kis szinészkedés meg kellett sztem,de ettõl nem azt mondom,hogy mien ügyes... a Messi angyon Jóó volt pedig a játékára mondtam.. sztem bõven jobbvolt,mint Dinho..

B0B0
Cesc Fabregas biztos benne, hogy egy napon hazatér Katalóniába

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenal fiatal középpályása Francesc Fabregas kijelentette szeretne még pályafutása során Spanyolországban focizni. Az Arsenal játékosa viszont még nem látja elérkezettnek az idõt a váltásra.

Az Arsenal világklasszis középpályása Cesc Fabregas úgy gondolja egy nap biztosan visszatér Katalóniába, de jelen pillanatban még Angliában szeretne mindent megtanulni a labdarúgásról.

A fiatal játékos iránt nyáron igen élénken érdeklõdött a Barcelona és a Real Madrid csapata is, a játékos azonban akkor kijelentette: nagyon boldog az Arsenalban. A helyzet azóta nem sokat változott, az óriásklubok továbbra is csábítják a játékost, aki mostani nyilatkozatában viszont már elismerte, hogy egyszer szándékában áll majd visszatérni szülõföldjére.

„Nem tudom hol leszek két, három, négy év múlva” – nyilatkozta Fabregas.

„Még csak 19 éves vagyok, nagyon fiatal, és még nagyon sokat kell tanulnom. Boldog vagyok az Arsenalban, de nem tudom megjósolni, hogy mi történik a jövõben” – tette hozzá kissé sejtelmesen a játékos.

A tisztánlátás érdekében érdemes megemlíteni, hogy Fabregasnak katalán barátnõje van (a nõ szava pedig sokszor fontosabb bármilyen szerzõdésnél), és az egész családja Katalóniában él.

„A barátnõm katalán, és valószínûnek tartom, hogy Katalóniában fogom befejezni a pályafutásomat” – fogalmazott egyértelmûen a 16 éves korában a Barcelonától az Arsenalba szerzõdõ játékos.

Fabregast egykori klubja Liverpool elleni esélyeirõl is faggatták. Mint ismeretes a Bajnokok Ligájának címvédõje idén már a nyolcaddöntõben nehéz helyzetbe került, miután az elsõ mérkõzésen hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a „vörösöktõl”.

„Nehéz lesz, de meggyõzõdésem hogy a Barcának olyan játékosai vannak, akik képesek visszajönni 2-1-es hátrányból" - zárta mondandóját Fabregas.

tobias88
"Messi nagyon jóó volt😄 ,ahogy kiállítatta a másik argentínt😄😄😄" -
Én legszivesebben fölpofoznám az ilyen játékosokat! Mennyen szinésznek, vagy egy ilyen mozdulat után ki a nézõknek autógramot osztogatni! Régen nem érdekelt, de 2 eset óta érdekel, 1.: Villareal-Arsenal, Reyes visszapörgött "fájdalmában" az oldalvonal mellõl 3 méterrõl, meg Franciaország-Brazilia, alias Henry mûlekönyöklése: 1 méterre volt tõle a Brazil, erre õ elkezdi fogni a fejét hogy lekönyökölték->JOGA BONITO, ami után gólt is kapott Brazilia a szabadrugásból!
b4rc4
Sziasztok! hát néztem a tegnapi meccset,lényeg,hogy továbmentünk.. 😊 Messi nagyon jóó volt😄 ,ahogy kiállítatta a másik argentínt😄😄😄
Ronaldinho meg megint,aohgy hozzáértek feldobta magát ,ment magyarázni :-(
Remélem bajnokin és a Pool ellen nem fogja ezt csinálni.. am jó volt a csapat ,sztem Xavi,Iniesta,Messi 3mas volt a legjobb.

Nuno88
nem akarok én rosszat csak megkérdeztem, ennyi 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tobias88
Milan jelenleg fos! A Barcelona nem csak jelenleg jó! A Chelseanek ha valaki drukkol, azt tudom sajnálni: én a szép focit szeretem, és nyerjen a jobb, szebb focit játszó, ne az aki úgy lerugja az ellenfél játékosait, hogy azok abban fáradnak el!
fernando torres
egyéni szocpol hogy kinek szurkol,ne foglalkozz vele

B0B0
Si, senor!

Robinho14
nem szeretem az ilyet h annak drukol valaki aki éppen jó
!!!
az nem igazi drukker!
Szerintetek?

buldozer99
csak megkérdezem mondom😄
most akarok venni valamient😄

Forca Barca

fernando torres
ezt miért ide??

am 1.

Prince23
Ja ja, off: chelsea, barcelona, milan: ezeknek kötelezõen.
Miért baj ez neked?

Nuno88
bazz te mindenkinek drukkolsz? :o

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Ronaldinhos10
meg a Sevillanak is üzentünk ezzel

Visca el Barça !

B0B0
Nem értem miért játszottuk az a játékot amit a 2. félidõben játsazottunk. Mindenesetre a lényeg, hogy továbbmentünk. Ez üzenet volt a Liverpoolnak!

Prince23
Gyõztünk...
Messinek külön gratula a színészi teljesitményéért, meg a kapufáért<#levele>. Na de az égiek így kvíttek lettek Messivel kapcs...

buldozer99
jaja lefujás után.. én sem tudom miért:S

Forca Barca

Streamen is elvették a képet. Miért mivolt? Lefújás után volt bunyó?

buldozer99
jah.. de geci sport2 a kurva golokat mutatta nem láttam semmit:S csak az elejét😄

Forca Barca

NeoMaN
BunyÓ!!!!!!

buldozer99

17.000

17.000

25.000

Forca Barca

buldozer99
nah ez szép lett😄

Forca Barca

buldozer99
http://kep.kepfeltolto.hu/133/1172700926.jpg
17.000

http://kep.kepfeltolto.hu/749/1172700959.jpg
17.000

http://kep.kepfeltolto.hu/401/1172700977.jpg
25.000

Szerintetek?😄

Forca Barca

NeoMaN
Monnyuk Zambro felfut simán. 😊

NeoMaN
Csatár le? Naneee.....

NeoMaN
Pont most jutott eszembe, hogy Zambri kéne Markez helyett...

NeoMaN
Húha, meleg van bazzeg!

buldozer99
eszem faszom megál😄

Forca Barca

buldozer99
nem baj😄 jó az😄
amugy meg az arsenal meccsen a bíró akkorát esett mint az atom😄DDDDD

Forca Barca

NeoMaN
Hehhh, Messi mekora színész.
😄DDDDDDDDD