Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töröljétek a hozzászolást mert szét huzza a topikot!
Nah én megyek pakolni,mindjárt megyek edzõmeccsre😄 (szakad az esõ)😄
Forca Barca
Biztos egy rakat stream lesz a meccshez.
Állítólag a B verzió az arsenal ha a barca nem jönne, szerintem vmikor nyáron lenne ez...
Apának már most szóltam h ha jön a barca telefonálj az mlsznek jegyért 😛 [ magyar-törökre is kaptunk jegyet Vipbe 😛]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Visca Barca! Visca Cataluna!
Azér a Fradi-Újpest tábor se semmi...<#buck>#buck>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenal fiatal középpályása Francesc Fabregas kijelentette szeretne még pályafutása során Spanyolországban focizni. Az Arsenal játékosa viszont még nem látja elérkezettnek az idõt a váltásra.
Az Arsenal világklasszis középpályása Cesc Fabregas úgy gondolja egy nap biztosan visszatér Katalóniába, de jelen pillanatban még Angliában szeretne mindent megtanulni a labdarúgásról.
A fiatal játékos iránt nyáron igen élénken érdeklõdött a Barcelona és a Real Madrid csapata is, a játékos azonban akkor kijelentette: nagyon boldog az Arsenalban. A helyzet azóta nem sokat változott, az óriásklubok továbbra is csábítják a játékost, aki mostani nyilatkozatában viszont már elismerte, hogy egyszer szándékában áll majd visszatérni szülõföldjére.
„Nem tudom hol leszek két, három, négy év múlva” – nyilatkozta Fabregas.
„Még csak 19 éves vagyok, nagyon fiatal, és még nagyon sokat kell tanulnom. Boldog vagyok az Arsenalban, de nem tudom megjósolni, hogy mi történik a jövõben” – tette hozzá kissé sejtelmesen a játékos.
A tisztánlátás érdekében érdemes megemlíteni, hogy Fabregasnak katalán barátnõje van (a nõ szava pedig sokszor fontosabb bármilyen szerzõdésnél), és az egész családja Katalóniában él.
„A barátnõm katalán, és valószínûnek tartom, hogy Katalóniában fogom befejezni a pályafutásomat” – fogalmazott egyértelmûen a 16 éves korában a Barcelonától az Arsenalba szerzõdõ játékos.
Fabregast egykori klubja Liverpool elleni esélyeirõl is faggatták. Mint ismeretes a Bajnokok Ligájának címvédõje idén már a nyolcaddöntõben nehéz helyzetbe került, miután az elsõ mérkõzésen hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a „vörösöktõl”.
„Nehéz lesz, de meggyõzõdésem hogy a Barcának olyan játékosai vannak, akik képesek visszajönni 2-1-es hátrányból" - zárta mondandóját Fabregas.
Én legszivesebben fölpofoznám az ilyen játékosokat! Mennyen szinésznek, vagy egy ilyen mozdulat után ki a nézõknek autógramot osztogatni! Régen nem érdekelt, de 2 eset óta érdekel, 1.: Villareal-Arsenal, Reyes visszapörgött "fájdalmában" az oldalvonal mellõl 3 méterrõl, meg Franciaország-Brazilia, alias Henry mûlekönyöklése: 1 méterre volt tõle a Brazil, erre õ elkezdi fogni a fejét hogy lekönyökölték->JOGA BONITO, ami után gólt is kapott Brazilia a szabadrugásból!
Ronaldinho meg megint,aohgy hozzáértek feldobta magát ,ment magyarázni :-(
Remélem bajnokin és a Pool ellen nem fogja ezt csinálni.. am jó volt a csapat ,sztem Xavi,Iniesta,Messi 3mas volt a legjobb.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
!!!
az nem igazi drukker!
Szerintetek?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Messinek külön gratula a színészi teljesitményéért, meg a kapufáért<#levele>#levele>. Na de az égiek így kvíttek lettek Messivel kapcs...
17.000
http://kep.kepfeltolto.hu/749/1172700959.jpg
17.000
http://kep.kepfeltolto.hu/401/1172700977.jpg
25.000
Szerintetek?😄
Forca Barca
amugy meg az arsenal meccsen a bíró akkorát esett mint az atom😄DDDDD
Forca Barca