Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
de bizony ha Rijkaard igy folytatja akkor menni fog hiába X simán nyerhettünk volna az a hüje Oleguer

Visca el Barça !

Iwant2Belive
eh a végén ez a durung diarra féle fellökés sem volt a legszabályosabb

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

B0B0
Hát nem vagyok felhõtlenül boldog! Ez faszfej Oleguer -1 embert jelent állandóan a csapatban! Jó lenne ha már végre nagyon de nagyon elfelejtenék már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Iwant2Belive
IIIIIIIIIGGGGGGEEEEEEEEN

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

gabber_saviola
nahvégre, így az igazságos 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

buldozer99
jeeeeeeeeeeeeeeee

Forca Barca

B0B0
Heheheeeeeee Casillas milyen pipa <#smile>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Messi mester3as!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MESSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

Mor3llo
MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSI !!!!! 😄😄😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mor3llo
mit fogott már Casillas...ellenünk is csak miatta nem kapott 3-4 gólt a Real...Van Nistelrooy meg bebizonyította, ha nem 2 méterrõl üres kapura kell lõnie, nem megy neki a góllövés.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
A lófejû az a Van Nistelrooy, ez inkább sárkányfûárus! 😊

Iwant2Belive
kész, ez ennyi...

Mor3llo
pont az a lófejû...

B0B0
Ez sajnos érett 😞

buldozer99
jah😄

Forca Barca

Iwant2Belive
én azt nézem, csak sérti a fülem az a hablatyolás

buldozer99
és most hol a 2. sárga??
áhh a biro a real-al van

Forca Barca

buldozer99
TVUPlayer progit szedjétek le,abban benne van a cctv5
és tökéletes!

Forca Barca

Iwant2Belive
The channel is offline, ezt írja MK Sportra.

Shep
Elvileg azt, hogy nincsen olyan ember akitõl kapnád az adatot, szerintem indítsd újra a netet, gépet meg mindent hátha jó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B0B0
Az tény, ki kellett volna szórni! De nekünk akkor sem erre kell játszani!

Iwant2Belive
Nem szép dolog de abban bízom Ramos megkapja a második sárgáját és hamar egalizálódik a létszám. Mondjuk már az elsõ sárga miatt is pirosat érdemelt volna...

Mor3llo
Finom lesz 10 emberrel...de szurkolok Nektek !!!

B0B0
Remélem Oleguert eltiltják év végéig. Úgy látszik csak õk tudnak megszabadítani tõle

buldozer99
cctv5 tökéletes...

milyen feje van a két mukinak... itt beszélgetnek😄DDDDDDDDD

Forca Barca

tobias88
most mi nyerünk 1el kevesebbrõl mint a sevilla<#beka3>
tobias88
neke mindenhol no peers to connect, ez mit jelent?
Iwant2Belive
kiállíttatta magát

Ronaldinhos10
Hát ha Rijkaard ekkora egy fasz hogy megint elvan(volt) a kis olival akkor ki is kell hogy kapjunk nem igaz hogy nem lássák a kispadon hogy rajta volt mind a két gól

Visca el Barça !

rosszab gud...en nél
buldozer99
piros.. megkapta 2.sárgát

Forca Barca

tobias88
mivan Oleguerrel?
Shep
nekem sopcast és guandong nekem ez jön a legjobban, érteni meg úgyse értem egyik ázsiai nyelvet sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

már rég le kelett volna hozni!!!!!!!!!!!!!!
Iwant2Belive
gratulálok olegernek vicc amit az az ember csinál

buldozer99
a balfasz mindenit neki

Forca Barca

brávó oleguer

Iwant2Belive
mármint nekem is lehalt a sop

B0B0
Szerintem Oleguert elnevezhetjük retardáltnak! Ez egy barom!

Iwant2Belive
nekem is CCTV-5 megy a TVU-val csak szarabb a minöség

Shep
nekem jó

tobias88
nektek megy a sopcast?? nekem meghalt, mindenhol valami no peer connectet ír
B0B0
Oleguer megint majdnem összehozott egy gól <#shakehead>

buldozer99
2x is elküldte öket😄

Forca Barca

buldozer99
Ronaldinho nem volt semmi...😄

Forca Barca

buldozer99
2-2

Forca Barca

tobias88
MESSSSSIIIIIIIIII
fúú hát milyen meccs ez? 😮
Viszont jólenne ha nem lenne minden Real akcióból gól...
Messi meg <#worship><#taps>