Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
Jaja énis nagyon remélem!

B0B0
Belletti még 2 évet aláírt. Remélem Oleguer nem követi a példáját!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
b4rc4
Hát jah már inkább Lampard.. de legjobban Dani Alves,Fabregas párosnak örülnék a nyáron.. 😛

kuci06
Robben?? :S
Inkább jöjjön Lampard.. Õt akarták elcserélni Deco-ra, nem? Mert szerintem most jöhetne helyette <#rolleyes>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mike0013
na fasza... nem kéne robben

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

b4rc4
pff:S

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
bocs most látom hogy reklámozzák a Sport1-en de a mûsorban a neten nem irja

Visca el Barça !

B0B0
Tök mindegy, szerintem több embernek van Eurosportja, mint Sport1-e

Sport1 ÉLÕ 20:45 Labdarúgás, Manchester United-Európa XI, jótékonysági mérkõzés (élõ)

Ronaldinhos10
a Sport1 nem közvetiti csak az Eurosport

Visca el Barça !

B0B0
Zidane nem akart egy csapatban lenni Materazzival 😄D

b4rc4
mondjuk ha már ROnaldo-t,Ronaldinho-t,Juninho-t behívták , Messi is mehetett volna😊😛 De elég látványos foci lesz ez így is 😊

b4rc4
szép kis örömfoci lesz<#wink>

fsgh
Az európai labdarúgás kiválóságai játszanak kedden Manchesterben az Európai Unió alapjait megteremtõ római szerzõdés aláírásának 50. évfordulóján - jelentette be Brüsszelben José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke valamint a Manchester United képviseletében Sir Bobby Charlton. A Manchester United ugyancsak idén ünnepli annak az 50. évfordulóját, hogy elsõ angol csapatként elindult az UEFA Kupában. A brit sztárgárda a gálaelõadáson a világbajnok olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi vezette Europe XI ellen lép pályára. Utóbbi alakulatban az olasz válogatott számos játékosa mellett Carles Puyol, a Barcelona és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya is játszik. Három brazil futballsztár is feltûnik majd a Europe XI vendégjátékosaként: Ronaldinho, Ronaldo és Juninho Pernambucano.
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerûbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelsõ ebben a játékban. A gálamérkõzés lehetõséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerû ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthetõ nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerzõdést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különbözõ közösségeket. A legmagasabb szintû labdarúgás magában hordozza a fõbb alapvetõ európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetõsége nyílt különleges mérkõzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.

(forrás: MTI)

Puyol,Zambrotta,Ronaldinho vagyis titeket is érint😊. a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
persze,már az utóbbi idõben folyamatosan.figyeld meg,örülnek majd,ha a bajnokság végén meglesz a 4. hely

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
hátja, de attól függetlenül nagyon nagy meccs volt a mostani El Clásico

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

B0B0
El sem hiszem, hogy ezzel a 3:3-mal elõrébb léptünk 😊

b4rc4
bejött a tippem 😄

Ronaldinhos10
végül x lett de nekünk most az is nagyon jó

Visca el Barça !

csm
ideje lenne már😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

Vezet az Osasuna a Valencia ellen 😛

B0B0
Basszus, nem akartam elhinni amikor megláttam! Kezdõdik az kipukkadás? 😊

dienesoft
Ezazzz! 😄 köszönjük Gimnasztik, ez most nagyon jól jött 😄

GTheo
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😄😄😄D😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

FT Gimnastic 1 - 0 Sevilla <#vigyor1>

Köszönjük Násztik 😛

B0B0
Jah, most nézem, mindig keverem a kettõt 😊

b4rc4
Na megnéztem a linket😊 Hat minek ide új kapus?😊 Valdes vmi remek volt!!! Messi annál inkább, és Eto'O ,Ronaldinho is jól játszott sztem. Az a Diarra "szerelés" meg sztem lazán büntetõ,nemtom mit csinált a bíró. úgylátszi kkezd formába jönni a Messi Eto'O Ronaldinho 3mas és ez nekünk sok örömet fog még okozni😊😛 Ami nagy negativum,hogy Oleguer mit keresett megin a pályán?😊 Na mind1 ha így tudtunk 1gólos hátrányban és emberhátrányban játszani ,akkor menni fog ez a szezon további részében is. Sõt! ha nem lettünk volna emberhátrányban sztem 1-2góllal lazán nyerthettünk volna😛 fõleg ha a bíró látja azt a remek szerelést diarra-tól ... 😊

Essien az Diarra 😄
Amúgy sztem is megadható lett volna, ha Gutiét megadta

B0B0
Jó, de én ezt arra értettem, ha nem állítják ki azt a gyökeret:

"Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f..."

B0B0
Hát így utólag megnézve, az az utsó percebn történõ Essien "szerelés" sima tizenegyes, ha a bíró következetes lett volna!

Hát azért a 3. góljuk elõtt volt 4-5 nagy helyzetük, tehát azért a pályán voltak.

gabber_saviola

El Clásico Barcelona 3 - 3 Real Madrid Preview
LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dienesoft
A tegnapi meccsel kapcsolatban:
Akárki akármit mondd, talpra álltunk a Madridiak ellen, akármilyen
sz*rok vagyunk mostanában, egy gól után összekaptuk magunkat és egyenlítettünk. Borzalmas, ahogy mostanában játsszunk és várható volt a vereség, ehhez képest számomra ez meglepetés volt.

csm
a meccs elõtt, azt gondoltam, hogy az el clasico gyõztese és a sevilla közt dõl el a bajnoki cím. ezek alapján a sevilla lesz a befutó, de azért lehet hogy kipukkadnak a hajrában

BMW 325 iX Rallye Car :)

akkor sorstársak 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
Sevillaé lessz, pontosan ugyanaz miatt mint nektek, mi is elrontjuk a meccsek végét, alias Sevillai vereség.
bigapó
eddig csak ezt találtam, de ez naggyon jó😊

El Clasico - Válogatás

The Matrix has you...

bigapó
sziasztok!

valakinek van összefoglalója? mármint video.

The Matrix has you...

B0B0
Ti? Több góllal? 2:2 után a pályán sem voltatok!!!

B0B0
Fölbaszott valakit, már nem emlékszem ki volt az, de simán sárgát érõ falt volt!

grat nektek. Igazságosabb így, nem is a kiállítás miatt, ennyire balfácánkodó Realtól illik nem kikapni. NO COMMENT ahogy a meccsek végét elpuskázzunk. Bajnokság is tuti tiétek lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Igen.

Jagumo
Barca-real 3-3 lett?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

andaxxin
Nem kell a rizsa mi is nyerhettünk volna több góllal.
Ez így igazságos.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

tobias88
hogy állíttatta kin magát Oleguer, mert a kötsög sopcast akkor halt meg, a Tvu sokkal jobb
buldozer99
Messi mindig hatalmasat játszik... még ha formán kivül is van😄
hihetetlen ez az ember

Forca Barca

B0B0
Valdez és Messi volt ma a legjobb, de Eto'o és Ronaldinho is jó volt, míg Eto'o le nem ment. És Thuram is nagyon kellett oda a 2. félidõben.

Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f...<#falbav>

Na mindegy. Legalább a Bayern nyerjen már ezen a hétvégén! Mee eddig egyik csapatom sem tette ezt meg!

Hát oleguer elmehet a ......., mert ez a meccs rajta ment el. Mostmár nagyon kilóg ebbõl a csabatból, és ezt észrevehetné már Rijkaard. Ezt a 3-4-3-as felállást is el lehetne felejteni, mert látszik, hogy így nagyon szellõsek vagyunk hátul. Elõl nagyon jók voltunk amíg fennvolt Eto'o.
Azért ezt az 1 pontot Valdesnak is megköszönhetjük, mert volt pár nagy védése. Messi meg egyszerûen hatalmas volt ma 😊