33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#13297 Nem latta valaki letoltheto allapotban azt a klippet, amit a kozvetites vegen adtak a 2008-2009 BL ideny osszefoglalojarol ? -
#13296 gratulálok a Barcának a BL-győzelemhez!! -
#13295 Ronaldo meg lövöldöz össze vissza -
#13294 Góllövőlista
9: Lionel Messi (FC Barcelona)
7: Steven Gerrard (FC Liverpool), Miroslav Klose (Bayern München)
6: Lisandro Lopez (FC Porto)
5: Alessandro Del Piero (Juventus), Karim Benzema (Olympique Lyon), Thierry Henry (FC Barcelona), Robin van Persie (Arsenal)
Legtöbb kapura tartó lövés
34: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
23: Lisandro Lopez
18: Frank Lampard
17: Thierry Henry
16: Alessandro Del Piero
Azaz ha Messi kapura lő, az valószínű hogy gól -
#13293 Csak a BARCAAA!!!! :D -
...
Grat a csapatnak a BL-hez. -
#13291 Mennyi lovét kaszálhattam volna bazmeg ha ezt megteszem valahol?!
szetm milliomos lennék.
Nah mind1 a lényeg a tripla
Zseniális volt a csapat.
Szép játék amilyet megszokhattunk. -
#13290 Lehetett volna 180 perces is a meccs, mert kár hogy vége lett, hiányérzetem lett így hirtelen -
bodajoci #13289 Megérdemelte, egy rossz szó nem lehet rá -
rumkola #13288 Az öreg Sylvinho mennyire kész volt a végén. :) -
#13287 grat, sima volt! -
#13286 sima volt, gratulálok nektek, maximálisan megérdemeltétek -
rumkola #13285 TRIPLA!
:DDDDD
Jaj de fincsi idény! -
bodajoci #13284 Úgyláccik Eto'o az elmúlt meccseken azt gyakorolta, hogy nem szabad kapura lőniMost egyből egy... -
bodajoci #13283 A tesóm tavalyelőtt hozott a Nou Camp melletti butikból egy sálat. Rongyosra szorongattam bazzeg. Nagyon nagy ez a Csapat. Ezt az évet jól meg kell becsülni, ilyen nem mostanában lesz... -
#13282 grat, megérdemeltétek :) -
#13281 Erdekes most nem jonnek azok a fanyalgok, akik eddig csak azt hajtogattak, hogy az angol a vilag legerosebb bajnoksaga, es a Barcelona csak azert tud gyozni tobb gollal, mert a spanyol bajnoksagban csak kutyauto csapatok talalhatok.
Ajanlom figyelmukbe a vegeredmenyt. Az allitolagos vilag legerosebb bajnoksaganak gyoztese meg golt sem tudott nekik loni, mikozben orulhetnek, hogy csak kettovel megusztak es hizelgo a szamukra ez a vegeredmeny.
Orulok, hogy iden a tamadofoci dialmaskodott es nagyon remelem, hogy visszater a focipalyakra ez a szemlelet.
Koszonjuk Barcelona csak igy tovabb!!!! -
#13280 grat..megérdemelten nyertetek.....nem tettünk semmit a győzelemért..
majd jövőre..Glory MU! -
#13279 hát ez a BARCA zseniális -
#13278 MEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN -
#13277 Gratulálok. Első 10 perc miénk volt, utána össze estünk. Jövőre.. :( -
#13276 gratula! megérdemelt győzelem!
de legközelebb mi nyerünk ;) -
#13275 Szép volt, grat nektek =) -
Gaba94 #13274 VÉGEEEEEEEE! 2-0
CHAMPIONS LEAGUE WINNER 2008/2009: FC BARCELONA -
#13273 Messi de szép gólt fejelt -
Gaba94 #13272 MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSIII 2-0 -
marci9507 #13271 Szép nagyon SZÉP GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
Gaba94 #13270 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
Gaba94 #13269 kezdődik
FORCA BARCA!!! -
marci9507 #13268 HAJRÁ BARCA!! -
Tomy Lee #13267 Hát sok sikert!!!Végig kell izguljam a mérkőzést mert elég szép fogadásom van Barca-ra:)
-
Gaba94 #13266 VÉGLEGES KEZDŐCSAPATOK!
Barcelona: Valdes - Puyol, Piqué, Touré, Sylvinho - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o
Manchester United: Van der Saar - O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Park, Anderson, Giggs - Rooney, Ronaldo -
#13265 Mármint hogyan? Keita a védelem szélén, akkor Sylvinho nem játszik, nem értem hogy mehetne fel attól középpályára Toure! -
Coco #13264 hát hogy nem kapunk gólt az szerintem kizárt -
#13263 De ha Sylvinho helyett játszana Keita és Puyolt bevinné középre Yaya helyett, aki igy Busquets posztját foglalná el az már ugy nekem is szimpatikus lenne (de akkor ki lenne a jobb szélső?).
De sztem a döntőben való játék Syl-nek egyfajta búcsú ajándék a Barcától (sztem szezon végén távozik elég idős már) -
#13262 Mármint Puyol helyett gondolod? Ha igy van ezzel az a gond h Keita bal szélső, Puyol pedig a jobb oldalon nyomja Alves helyett. Arról nem is beszélve h nagyon sok ideig szélső volt, tehát meglehetős rutinja van a poszton. Mondjuk sztem a lehetőségekhez képest talán ez a legjobb amit Pep tehetett.
Igazságtalan h Abidal-t nem engedték játszani, se itt se a bilbao ellen (főként mivel a kiállításai jogtalanok voltak, dehát ez van).
+ én Busquets-t nem játszatnám a döntőben (dehát ezt nem az én tisztem eldönteni)
FORCA BARCA 2-0 át várok Eto'o és Messi gólokkal. MINDENT BELE!!!!!!! -
mate317 #13261 Én Keitát raknám be a védelem szélére, és akkor Yaya játszhatna a saját posztján. Láttátok már Keitát szerelni? A mintaszerű nem kifejezés rá. Persze nem tudom, elég gyors-e ronaldohoz? -
#13260 Várható összeállítás:
Valdes - Puyol, Piqué, Touré, Sylvinho - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Eto'o, Henry -
bodajoci #13259 Puyol -
bmate17 #13258 szerintetek ki lesz a jobb hátvédünk hnap?:P:D