33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31484 Elche ellen? Gyakorlatilag 2. osztály, semmit sem jelent. Az már inkább, hogy 27 ezer néző volt kint -
#31483 5-0, ahogy olvasom a jatek is jo volt -
ToM1113 #31482 Ter Stegen - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Rakitic, Mascherano, Roberto - Suárez, Messi, Neymar
Végre egy normális kezdő.... -
#31481 a szezon végén ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSOK lesznek a klubnál,Bartomeu jelentette be.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.07. 17:48:08 -
#31480 na Stoichkov is megszólalt
mostmár nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a dolognak,sokkal mélyebb és szerteágazóbb a FOS amibe van a csapat mint 2008-ban,akkor hullott egy edző,meg világsztár játékosok -
#31479 Carles...
"A jelen kommünikében szeretném bejelenteni, hogy úgy döntöttem, befejezem az FC Barcelonával fennálló eddigi munkaviszonyomat."
"Ez a három és fél hónap megadta azt a lehetőséget, hogy más szemszögből is lássam a klubot. Nagyon sokat tanultam, rendkívül hálás vagyok, és most szeretnék kipróbálni tovább dolgokat, megismerni újabb perspektívákat más helyeken is. Szeretnék fejlődni mind személyesen, mind szakmailag annak érdekében, hogy a jövőben talán visszatérhessek ide, és vissza tudjam adni azt, amit megkaptam itt ezen felejthetetlen évek során."
"Rendkívüli módon hálás vagyok a dolgozóknak, a vezetőknek, az elnöknek és a technikai vezetésnek, hogy bíztak bennem, és segítettek ebben az átmeneti időszakban, ami nem egyszerű nekem. És elsősorban a közönségnek, akiket már játékoskoromban is nagyon közel éreztem magamhoz, és most, hogy visszavonultam, ez csak fokozódott."
"Szerettem volna úgy elköszönni tőletek, hogy még játszom, de az élet nem mindig úgy alakul, ahogyan szeretnénk."
"Szerencsés voltam és vagyok is azért, hogy ennyi szeretetet kaptam, ezért csak hálát adhatok, és ne felejtsétek, hogy mindig itt lesztek a szívemben."
ezen a klubon jelenleg csak egy előrehozott választás segítene,egy teljesen új friss vezérkarral,és fiatal tenni akaró emberekkel a futball szakosztály élén. Átigazolási tilalom ide vagy oda,sokkal nagyobb gondok vannak a háttérben mint a zöld gyepen. Persze előbbi kihat az utóbbira,és sajnos LE nem alkalmas arra,hogy ezt a hatást enyhíteni tudja. Láttuk a Realnál mire "képes" egy totál fogalmatlan vezér ember (Ramon Calderon),3 éves elnöksége alatt 1 óriási mákkal kiszenvedett bajnoki cím,meg egy olyan bajnoki cím ahol a Barca romokban volt tavasszal,ennyit tudott felmutatni.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.06. 17:09:28 -
hagyimiklos #31478 En meg ugy gondolom, hogy zubi fele mutatott lojalitasbol. Amugy is Zubit mar joval elobb elkezdte furni Rosell, emlekezzetek a balhekra vissza, mert megmondta, hogy nem jo amit csinal avezetoseg.
Mar korabban is szo volt, hogy emiatt elhagyja a barcat. Most talaltak rajta egy fogast, pedig semmi koze ahhoy hogy az ifiket, milyen modon igazoljak, hiszen eddig is ezt tettek, sot az osszes nagycsapat ezt az elvet uzi, csak annyira kozpontban volt mar a barca az elmult evekben, hogy az "rosszakaroi" igy is gyengiteni akartak. Az osszes nagycsapatot ugyanigy ellehetne tiltani. -
#31477 Mehet utána LE is, aztán meg jöhetnek az előrehozott választások nyáron.
#31476: Szerintem Puyol a süllyedő hajót hagyja el és majd az új elnökkel tér vissza. -
hagyimiklos #31476 Puyol is megy valoszinuleg nagy gaz van ezzel vezetoseggel. Nem hiaba mondtam, hogy Laporta nelkul elindul majd a lejtmenet, mert ok hoztak uj szemleletet es a sikerek nekik voltak koszonhetoek. A Rossel fele gennyek mar a palyazasnal kimutattak milyen emberek, mert csak a lejaratasrol szolt a kampanyuk mar 2 evvel Laporta ciklusa elottol kezdve. Igy az embere se lehet mas mint a Bartomeu, raadasulezek meg ahhoz sem e1rtenek, hogy mikent lehet sikeresse tenni a csapatot. -
hagyimiklos #31475 Eleve mar az egy vicc hogy a lemondott elnok embere lett a vezeto, ujravalasztas nelkul. -
ToM1113 #31474 :D:D
Igen, remek, meg minden, de a vezetőséget ki fogja meneszteni? -
#31473 Bartomeu menesztette Zubi-t. Bartomeut mikor meneszti valaki? :D -
#31472 Xavi: "Birtokoltuk a labdát, megvoltak a lehetőségeink. A vereség ellenére jól játszottunk. Az öngól döntő jelentőségű volt."
nos,ahogy azt írtak facebookon egy kommentben, "Xavi,itt az ideje felülni egy USA-ba tartó gépre,és csak oda jeggyel"....kezdem azt hinni,hogy nem normálisak a játékosaink -
hagyimiklos #31471 Jo vetel volt ez a Suarez, most banom, hogy nem dragabban vettuk meg. Legalabb akkor elmondhatnank, hogy elvegre ha tudjak, hogy nem tudnak majd igazolni ilyen jatekosra kell kiadni ennyit meg francia 30 ev folott hatvedekre ertelmes jatekosok helyett.
A masik jol nezze meg mindenki milyen buntetot kapott a real es mi egy latvanyosabb kezezesert semmit, csak szettarta a kezet a biro.
Szegyen az hogy zseleshaju szamolatlanul loheti a kamu tiziket, mi meg a nyilvanvalokat se kapjuk meg. -
ToM1113 #31470 +1 -
#31469 mert akkor durcizni fog az adott játékos,ha neki megmondják hogy mit csináljon :D kibaszott nagy széthúzások mennek az öltözőnkben,van akit dédelgetnek és a seggét nyalják lépten nyomon,pedig csak akkor focizik amikor éppen kedve van,más meg hiába teszi oda magát edzéseken is 110%-ra,nem kaphat esélyt,mert levannak zsírozva a szerepek a csapatban. Pep lelépése óta csak bábok vezetik (próbálják) a csapatot,pedig igazából 4-5 játékosé a döntő szó. Szerintem,én így látom. Persze nem vagyok ott Barcelonaban,de vannak erre utaló jelek,hogy mi folyhat a csapatnál... -
#31468 De legalább mi a 2. félidőben jól játszottunk, még ha a végjáték nem is jött össze. Mondjuk azért megkérdezném LE-től, hogy miért kaphat valaki 3 nappal több szabit, mint mások és miért csak 3 nappal egy meccs előtt kell hazatérni a szabiról -
#31467 vicc az egesz..vegre kikap az eddig ürfocit jatszo real erre mi is kikapunk egy szanalmas meccsen. Felhaborito ez a csapat :( -
#31466 Ez ezerszer jogosabb 11es lett volna, itt legalább oldalra ki volt téve a kéz... Ez van -
Nyiri #31465 Biztos a magas szórzós öngólra játszott. -
#31464 LE mit akart ezzel a meccsel? Mindegy, ne rúgják ki, bukjon vele együtt az egész vezetőség, röhejes az egész. -
#31463 nem lesz bajnok a Real... -
#31462 Ez nálunk miért nem tizi? :DD szánalom bazz... -
#31461 LE takarodj? -
#31460 Ezt az Orbán gyereket kell leigazolni -
#31459 volt a bajnokságban Barca éra,most Real éra jön,éppen jelenleg ez a legkifizetődőbb a szövetségnek úgy tűnik. Persze azért mi is "kellünk hozzá",hogy a Real legyen bajnok -
#31458 Úgy látom idén megint Bajnokságot akarnak nyeretni a Madriddal. Egy 0-0ás első félidőre megint kihoz a bíró egy kamu 11est, elképesztő. Most vagy a Spanyol bírók vakok, vagy nem tudják a szabálykönyvet, vagy a Madrid ellen ez 11es és kész... -
#31457 hát hoppon maradtak, mégse úszunk meg mindent :( Levettük az Unicef feliratot, már büntetnek is... ejj, hibás lépés :D -
Nyiri #31456 A többi csapat lobbizott emiatt. Ugyanis így nem tudnak jó játékosokat olcsón venni. :D A Barca megveszi jó drágán a piac legjobbjait aztán nyomott áron adja egy évvel tovább a szerencsés csapatoknak. :D -
#31455 uefalona minden büntetést megúsz -
#31454 a CAS újratárgyalja az eltiltásunkat a piacról,és hétfőn hozhatják nyílvánosságra az itéletet -
#31453 Luis Suárez igazi nemzeti hős Uruguayban. Persze nemcsak a futballtudása miatt imádják hazájában a Barcelona labdarúgócsapatának csatárát, hanem az olyan tettek miatt is, mint a mostani.
Az uruguayi El Observador beszámolója szerint Luis Suárez hatalmas meglepetéssel készült a Montevideóban található Pereira Russell gyermekkórház kis betegeinek.
A Barcelona csatára a Pérez Scremini Alapítvánnyal együttműködve 500, játékokkal teletömött ajándékkosarat adományozott a gyerekeknek, akiknek a karácsonyt is a kórházban kell tölteniük.
„Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok neked és a szeretteidnek" – állt a csomagokon elhelyezett kártyán, amelyet Suárez az aláírásával is ellátott.
-
homeless #31452 Messi meg Chelsea 250m, aztán jövőre bizonyíthat a b csapat. -
#31451 pedro meg arsenal 33 millióért... volt pár napja. -
#31450 jaja,nem szoktam hinni nekik de van valóságalapja szerintem -
#31449 nso? -
#31448 Busquets -> Bayern nyáron (?) -
#31447 Ez az év is eltelt :)
-
#31446 aztakurva ez a második Leo gól iszonyat flegma volt :D zseniális -
homeless #31445 Az első félidő értékelhetetlen, a másodikban viszont jól játszottunk.
Pozitívumok:
- Sokkal többször próbálkoztak kényszerítővel átjutni az ellenfél védelmén, mint korábban, emiatt persze többet is hibáztak, de ez még mindig jobb mint ha szokás szerint kitették volna oldalra Alvesnek vagy Albanak.
- Pique, Pedro :)
- Letámadás
- Messi jobb lába (Mindkettőt jobbal lőtte. Az második zseniális volt)
Negatívumok:
- Az egész középpálya
- Suarez
Messi 2. gólja 0:46-tól: