Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eto'o <#worship>#worship>
2-0 😛
2-0 😛
Messi!!!!! Deszép gól!
Bár eddig elég nyögvenyelõs volt...
Bár eddig elég nyögvenyelõs volt...
Egyikõjük sem pótolhatatlan.
Én is gyõzelmet várok. 😊
Én is gyõzelmet várok. 😊
Hát azért nem szabad lebecsülni a Getafét. Depor se lett volna könnyebb ellenfél.
Miért jó az neketek hogy ti kaptátok a nehezebb ellenfelet???<#fejvakaras>#fejvakaras>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Getafét kaptuk a spanyol kupában. A Sevilla pedig a Deporral játszik.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Csak a szokásos! 😄
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hááát a Sevaillának nem lesz könnyû dolga!
Celta - Real Madrid
Osasuna - Sevilla
Valencia - Espanyol
Barcelona - Deportivo
Sztem elég jól alakulhat ez a forduló 😛
Osasuna - Sevilla
Valencia - Espanyol
Barcelona - Deportivo
Sztem elég jól alakulhat ez a forduló 😛
Nyert a Sevilla is.
Következõ meccsünk a Depor ellen lesz otthon. Nyerni kell, mert az ellenlábasok idegenbe mennek elvileg.
Következõ meccsünk a Depor ellen lesz otthon. Nyerni kell, mert az ellenlábasok idegenbe mennek elvileg.
<#wave>#wave>
Kõ összefoglaló?
Nah 4-0 lett. Szép volt!! Mostantól remélem mindig ilyen magabiztosak leszünk.
Messi!! 😛
VISSZA VETTEK A TEMPOBOL
😄DDD jól tolod...én meg a kényelmetlen széken, negyed perces megakadásokkal pikszeles képpel 5 perces késéssel nézem a meccset...😛P
a meccsrõl valaki tud majd összefoglaló linket nyújtani, mert mi csórok vagyunk és nincs sportklubbunk - se netközelbe nem leszek, max erre az idõszakra amíg megnézem!