33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Nuno88
    Most még szidjátok, de novemberben meg ő lesz az Istenetek :D
  • marci9507
    vagy itt csak a képet nézzétek,tiszta Michael Jackson
  • sz4bolcs
    vagy lópofájú..
  • DONGUBA
    nem fa te hanem nagypofaju:DDDDDDDD
  • marci9507
    na te fapofájú meglátjuk hány gólt fogsz szórni:D
  • Gaba94

• Gaba94
    Barcelona-Al Ahly 4-1
    Bojan 16., Rueda 41., Jeffren 56., Pedro 67. - Elagizy 31.
  • Gaba94
    jön Messi
  • Gaba94
    asztakurvaistenfasza :D 2-1 Rudea
  • Gaba94
    1-1 fasza :\
  • Gaba94
    Bojan gyönyörű 1-0:)
  • sz4bolcs
    nem láttam, hogy oda van írva mellé, bocs
  • sz4bolcs
    Mikor kezdődik a meccs?
  • Gaba94
    Streamek a mai meccshez
  • Ronaldinhos10
    Touré hozta a tavalyi formát
  • sz4bolcs
    Ne már, lemaradtam egy meccsről.. :/
  • Gaba94
    Tottenham-Barcelona 1-1
    Livermore 83. - Bojan 32.
  • Gaba94
    ő lőtte a gólt Touré szólója után:)
  • sz4bolcs
    Mi van Bojannal??
  • Gaba94
    0-1 Bojan:)
  • Coco
    kurva unalmas már sztem :/
  • marci9507
    Minden jel arra utal, hogy véget ért Zlatan Ibrahimovic és Samuel Eto’o kálváriája, és bő egy hét után a svéd klasszis és a kameruni támadó „helyet” cserélnek egymással. Eto’o már megállapodott az Interrel, Ibrahimovics pedig már elköszönt a most már volt csapattársaitól, és az Inter szakmai stábjától, hogy előbb Svédországba vegye az irányt, ahol még pár dolgot el kell intéznie a Barcelonába utazása előtt.

Kedden megvolt az áttörés, szerda este pedig az egyezség. Röviden így jellemezhetnénk az elmúlt két nap eseményeit. Eto’o ügynöke, José Maria Mesalles a minap megerősítette a tárgyalások lezárását, illetve tagadta, hogy ügyfele bármikor is kért volna a Barcelonától vigaszdíjt.

Eközben Ibrahimovics sem ül tétlenül az Internazionale amerikai túrján, és miután már napok óta gyakorlatilag össze van pakolva az utazásra, a minap el is indult, hogy Svédországba utazzon. A klasszisnak ugyanis még pár dolgot el kell intéznie a hazájában, aztán repül Barcelonába, hogy aláírja a hivatalos papírokat.

S hogy teljes legyen a kép, a Barca is készen áll az üzlet hivatalossá tételére és egyben lezárására, mivel az egyesület képviseletében Milánóba utazott a Barcelona operatív igazgatója, Joan Oliver.

Ha minden jól megy, Eto’ót jövő héten hétfőn vagy kedden mutathatják be Milánóban, míg ’Ibra’ barcelonai prezentációjáról egyelőre még nincsenek információink.

A mai nappal tehát minden letisztázódott: Eto’o és az Inter megállapodtak, Mesalles tagadta Eto’o 5 millió eurós vigaszdíjáról szóló követeléseit, Ibrahimovics pedig már útón van Barcelonába
  • marci9507
    Szerintem Eto'o már nagyon nagyra vágyó:\.El van szállva hogy mehet az Interbe.Én nem adnám oda neki a pénzt,persze ez nem ilyen egyszerű.Mind1 az a lényeg hogy az Inter fizesse a prémiumot,meg Ibrahimovic jöjjön el,és a katalánonknál is gyártsa majd a góljait;)
  • Gaba94
    Samuel Eto’o és az Inter között immár végleges és hivatalos az egyezség, ami megnyithatja az utat Zlatan Ibrahimovics előtt a Barcelonához. José María Mesalles, a futballista ügynöke csütörtökön délután a tárgyalásának a befejezése után a várakozó újságíróknak megerősítette, hogy teljes az egyetértés a lombardiai klub és a játékos között.

Ezzel elhárult az Ibrahimovics – Eto’o átigazolás legfőbb akadálya, Eto’o a jövő hét elején írhatja alá a szerződését új klubjánál, míg Ibrahimovics hasonló céllal hamarosan Barcelonába utazhat. Egy kérdés azonban még most sem zárult le: Mesalles úgy nyilatkozott, hogy a játékos egy prémiumot követel még a Barcelonától, minden bizonnyal a szerződéséből hátramaradó egy, nem teljesülő év kártalanítása végett. Ennek érdekessége az, hogy Eto’o még többet is fog keresni az Interben a 2009-2010-es szezonban, mint tette volna a Barcelonában, miután 10.5 millió eurós lesz az alapfizetése.

„Megegyeztünk, megállapodtunk az Interrel. Samuel tegnap telefonon beszélt Mourinhóval, elégedett, és minden apróságot tisztáztunk. Az egyedüli probléma az a bónusz pénz, amit a Barcelonának kellene fizetnie, de optimista vagyok, és remélem, hogy egy héten belül minden lezárul.”

„Az világos, hogy az edzőváltással nagyban nehezedett Eto’o helyzete. Nagyon jó teljesítményt nyújtott, nem tudom, hogy miként gondolkozott most Guardiola” - nyilatkozta Mesalles azzal kapcsolatban, hogy vajon miért döntött a Barcelona vezetőedzője a kameruni távozásáról.
  • marci9507
    Martin Cáceres könnyen távozhat a Barcelonától a nyáron, a kérdés leginkább az, hogy kölcsönben vagy véglegesen teszi át a székhelyét egy másik városba. A Juventus már jó ideje élénk érdeklődést mutatott iránta és ma délután a futballista menedzsere, Daniel Fonseca azt is bejelentette, hogy torinói klub és a játékos között teljes az egyezség. Kérdés mit mond ezek után a Barcelona.

Daniel Fonseca a ’Sky Sport24’ televíziónak nyilatkozva ismerte el, hogy Cáceres távozni szeretne Barcelonából, és már meg is egyezett a Juventusszal. „Még néhány formaság hiányzik, de a megállapodás létrejött. Szintén rendezettnek látszik az átigazolás a Barcelonával, mely eleinte nem volt hajlandó arra, hogy kölcsönbe adja Cácerest, mivel tavaly több mint tíz millió eurót fizetett ki érte” – árulta el Fonseca a lényeget, de több konkrétumra nem derült fény egyelőre.

Elképzelhető jelen pillanatban az is, hogy Cáceres kölcsönbe távozik, de hagyományos adásvétel és játékoscsere is szóba jöhet, mert Pep Guardiola tartalék játékosként szívesen látná a csapatában Christian Poulsent, aki tavaly Sevillából igazolt Torinóba. A dán védekező középpályásra azért lehet szüksége a Barcelonának, mert télen az Afrika Kupa miatt elhagyja majd a keretet egy bő hónapra Touré és Keita is.

Cáceres távozására azonban Poulsen sorsától függetlenül igen nagy esély van, és az is valószínű, hogy az uruguayi ezek után a Juvéban folytatja.
  • marci9507
    utólag is köszi:)
  • mike0013
    boldog szülinapot
  • marci9507
    kösziii^^
  • Gaba94
    HBD Marci!
  • WuFraZselic
    remélem eto'o kitart a 12 milliós fizu mellett, és akkor Ibra marad :)
  • Gaba94
    http://myp2p.eu/
  • mike0013
    meccseket adják valahol?
  • marci9507
    Samuel Eto’o ügynöke, Josep María Mesalles hétfőn kora este megkezdte a tárgyalásokat az Inter vezetőivel védence új szerződéséről, de egyelőre nem ért el áttörő eredményt. A menedzser 12 millió eurós fizetést kíván kiharcolni a csatárnak, az Inter ugyanakkor tartja magát a 9 millió eurós maximum küszöbhöz. Bár ezek a hírek első hallásra nem ígérnek megállapodást, minden bizonnyal lesz előrelépés a keddi tárgyalásokon.

Az ugyanis egyértelmű, hogy az első személyes kapcsolatfelvétel esetében még mindkét oldal igyekszik a maga javára fordítani a megbeszélések alakulását, de a várakozások szerint már kedden engedni fognak képviselők az igényekből. Az Inter kezdetben 9 millió eurót ajánlott a csatárnak, ami 10 millióig emelkedhet eredmények függvényében, míg Eto’o menedzsere 12 millió eurós alapfizetést kívánt. Fontos megjegyezni, hogy a kameruni eddig 8 millió eurót keresett a Barcelonában.

A tárgyalások este hat órától fél tízig tartottak, tehát három és fél órán keresztül, és ugyan számot tevő eredményt nem hoztak, mindenki előrelépést, akár végső megegyezést vár a keddi naptól. Kedden Massimo Moratti Inter elnök is csatlakozni fog a résztvevőkhöz, és maradnak az eddigi főszereplők, Mesalles az egyik, Marco Branca a másik oldalon. Várhatóan már a délelőtti órákban folytatódnak a tárgyalások, és adott esetben előfordulhat, hogy Eto’o már kedden az Inter játékosa lesz.

• marci9507
    nem volt ideje:D
  • sz4bolcs
    Néztem egy videot erről az Ibra-ról...
  • Gaba94
    A következő játékosok vettek részt ma az orvosi vizsgálaton:
    Valdés, Pinto, Jorquera, Márquez, Henrique, Cáceres, Abidal, Touré, Víctor Sánchez, Keita, Gudjohnsen, Hleb, Pedro, Henry, Bojan + Maxwell még múlt pénteken.

Valamint a tegnapi napon 10 fiatal játékos, akik szintén utaznak Angliába:
    Védők: Martín Montoya, Albert Dalmau, Marc Muniesa, Andreu Fontàs, Víctor Espansandín
    Középpályások: Rueda, Jonathan Dos Santos
    Szélsők: Jeffren, Gai Assulin
    Csatárok: Rubén Rochina

Tottenham - FC Barcelona
    Július 24. Péntek (21:00)

Al-Ahly - FC Barcelona
    Július 26. Vasárnap (14:15)
  • rumkola
    Korrekt....
    Azt viszont nem értem, mi az hogy nem beszélt Eto-val?
  • marci9507
    Megtartotta a 2009-2010-es idény első sajtótájékoztatóját Josep Guardiola, a Barcelona katalán szakvezetője. A szurkolók, és a média által is rendkívül várt „beszélgetés” egy óráig zajlott, ami eléggé terjedelmesnek nevezhető, és ennek okán a lehető legmélyebb szintig tisztázva lett a kameruni Samuel Eto’o ügye. Guardiola továbbá beszélt még a Madridról, illetve számos játékossal kapcsolatosan is nyilatkozott. Más magyar sajtóorgánumokban több esetben pontatlanul közölték Guardiola szavait, az Eurobarca a nyilatkozat kiemelt jelentősége miatt törekedett az elhangzottak lehető legpontosabb tolmácsolására.

Lezajlott Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzőjének az első hivatalos sajtótájékoztatója. A délben kezdődő, és közel egy órás „beszélgetésen” a fő téma természetesen Samuel Eto’o volt, és a katalán mester válaszai után – mi úgy hisszük – nincs olyan kérdés, amely tisztázatlan maradt volna.

Megértem, hogy az emberek okokat keresnek a ’miért-re’. Samuel egy fantasztikus játékos, és többek közt neki is köszönhetjük a tavalyi, szenzációs idényt, ezért nagyon hálás vagyok neki. Nincsenek sportszakmai, és magatartásbeli indokok a távozása mögött, én döntöttem így, mert az edzői szakma egy olyan pozíció, ahol az adott személynek meg kell hoznia egy döntést. Mivel én vagyok a Barcelona vezetőedzője, az én felelősségem határozni az ilyen esetekről. Eto’ónak megvan a saját karaktere, a személyisége, amitől ő az, aki. Én nem azért vagyok a Barcelona edzője, hogy megváltoztassam a játékosaim személyiségét, hanem azért, hogy a klub a lehető legsikeresebben szerepeljen. Meg vagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy. Hogy tévedhetek-e? Nos természetesen igen. De én vagyok itt, hogy meghozzam a döntéseket” – szögezte le Guardiola, hogy Eto’o nem azért távozik, mert gyengébb képességű labdarúgó lenne, mint bármely más csatár a világon.

"Akkor mégis miért kell mennie? Benyomások, érzések. Mert nekem kell megmondanom, hogy ki fog játszani jövőre, és kik lesznek a csapat tagjai. És én úgy gondolom, hogy azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben. Ezt a döntést olyan élmények alapján hoztam meg, amiket még játékoskoromban átéltem, tapasztaltam."

Még egyszer hangsúlyozom: nincs sportszakmai indok, nagyon hálás vagyok neki, amit tett a klubért. Samu egy példa, hogyan viselkedjünk a pályán és azon kívül egyaránt.” – dicsérte meg a valószínűleg az Interhez igazoló kamerunit, végül nagyon szimpatikusan még hozzátette, hogy ő is tévedhet, de „majd meglátjuk, hogyan sül el…”

„Nem beszéltem Samuellel, ám nagyon remélem, hogy nem neheztel rám. Jelenleg csakis arra koncentrálok, hogy a csapatommal felkészüljek a következő idényre. Soha nem tudnék úgy döntéseket hozni, hogy nem vagyok egyenes.” – osztotta meg a közvéleménnyel az „ars poeticáját” Guardiola, a következőkben pedig megpedzette, hogy nem esik kétségbe, ha esetleg mégis marad a Barcát 2004 óta szolgáló csatár.

„Van arra esély, hogy maradni fog, és ha így lesz, ki fogjuk értékelni a lehetőségeinket.” – mondta, azt viszont teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy mind ’Ibra’, mind ’Samu’ a Barcelona játékosai legyenek: „Ha Eto’o marad, nem érkezik Ibrahimovics. Gazdagok vagyunk, de ennyire azért nem…” – vette elő a humoros oldalát a katalán tréner.

A következő, már sokadik Eto’o-kérdés azzal foglalkozott, hogy Guardiola nem érez-e hasonlóságot Ronaldinho tavalyi, illetve Eto’o esetleges idei távozása között: „Ronaldinho esete teljesen más, mert akkor még nem én voltam az edző. Eto’o nélkül nem tripláztunk volna az elmúlt évben, de előre kell nézni, mert a múltból nem lehet megélni. Megértem, hogy az emberek nehezen tudják ezt elfogadni, de ez az én döntésem!”
    Pep ezek után elmondta, hogy „nekünk nem az új Real Madrid a kihívás, a legfőbb feladatunk ugyanis a motiváció és az egység fenntartása lesz. Még azzal együtt sem ők lesznek a legnagyobb gondjaink, hogy kiváló labdarúgókat igazoltak, szerződtettek egy rendkívül képzett edzőt, és egyelőre az összkép mindenképp pozitív.”

„Ibrahimovics még az Internazionale játékosa, és korántsem biztos, hogy végül Barcelonában köt ki, mivel a piacon mindent nagyon nehéz elérni, komplikált a dolog, mert van egy csapat, amely nagyon sokat fektetett az együttesébe, és igazolt…” – utalt a Real Madrid költekezésére Guardiola, attól viszont teljesen elhatárolódott, hogy kritizálja az „örök” riválist.

A sajtótájékoztató legvégén jöttek az úgynevezett villámkérdések, azaz hogy mi lesz a sorsuk a már leigazolt játékosoknak, illetve Henriquének, aki kölcsönből tér vissza: „Keirrisonnal nem számolok a következő szezonban, Henrique remek idényt produkált, meglátjuk, hogyan illeszkedik be az alapozás során, de azért jön, hogy itt is maradjon. Maxwell pedig remek csapatokban játszott már eddig is, tökéletes a fizikuma, és technikás. Egyszóval egy remek igazolás.” – értékelt a katalán mester, végül kategorikusan elutasította azt a felvetést, hogy Puyol vagy Márquez távozna a klubtól.

„Ugyan már, Puyol nem megy sehova… Ahogy Márquez sem, mindketten hosszabbítani fognak.”

Elkezdődött a 2009-2010-es szezon – méghozzá micsoda sajtótájékoztatóval…

Aki akarja megnézheti
    Guardiola indoklását is:)
  • marci9507
    Egy kis összehaonlítás:

Néhány nap még valószínűleg van addig, hogy elmondhassuk: Samuel Eto’o már nem a Barcelona játékosa, Zlatan Ibrahimovics pedig már a Blaugranát erősíti. Ezért most a mérleg két oldalára odahelyezzük a két világklasszis csatárt, és megvizsgáljuk: mit nyer, és mit veszít a Barcelona ezzel a játékoscserével. Világos, hogy az összehasonlítások soha nem szerencsések, de ez esetben lehet latolgatni, hogy miként változik majd meg a Barcelona játéka, mert ez a két futballista valóban sok szempontból más.

Azt mindenekelőtt le kell szögezni, hogy Ibrahimovics nem ér 45 millió euróval többet, mint Eto’o, az-az Eto’o, aki idényenként több mint 30 gólt ígér minden sorozatban, és aki döntő tényező a legtöbb rangadón. De lássuk; miben lehet jobb, és miben rosszabb a Barcelona ezzel az igazolással…

A Barcelona erősödik:

Sokoldalúság:

Samuel Eto’o született kilences. Gyors, és az utolsó métereken gyilkos. Ám ha elkerül a posztjáról, nem boldogul, persze általában nincs is rákényszerítve arra, hogy máshol erőlködjön a védőkkel szemben. A kameruni a sérülései után veszített a gyorsaságából, de nem elsősorban ezért gyengébb egy az egyben a védőkkel szemben. Ha nincs lendülete, nehezebben veri meg az emberét, márpedig erre igen nagy szüksége van mindenkinek, aki akár a szélen, akár visszavontabban szeretne boldogulni. Ebből a szempontból Ibrahimovics összehasonlíthatatlanul jobb, még akkor is, ha jóval magasabb Eto’ónál, ergo nehézkesebb is lehetne papíron.

A 192 centis magassága ellenére a svéd igen könnyen meg tudja verni álló helyzetből is a védőit, cselei kiszámíthatatlanok, és ez többet ér idegen posztokon, mint Eto’o alapvető gyorsasága. A kameruni Henryval néha-néha helyet cserélt az idény folyamán, de alapvetően szenvedett a vonal mellett.

Fejjáték:

Samuel Eto’o ugyan sokat fejlődött fejjátékban fiatalkori önmagához képest az elmúlt években, és már veszélyes tud lenni beívelések után is, de ott soha nem tartott a Barcelona, hogy bármilyen helyzetben éppen Eto’o fejjátékában bízott volna. Ha Eto’o gólt fejelt, az többnyire csak egy véletlen szituáció kihasználásának volt köszönhető. Ibrahimovics nem csak magasabb, határozottabb is ilyen téren. Atletikus, erősen és pontosan fejel, a kapu rövid vagy hosszú oldalán egyaránt, ami nagy segítségére lehet a csapatnak minden rögzített szituáció esetében is.[left]

[left]Befejezések:

A jó játékosokat és az igazi sztárokat a csatárok esetében általában ez különbözteti meg. Egy sztár támadónak be kell lőnie a helyzeteit igen nagy hatékonysággal. Ibrahimovics ebben a tekintetben nem csak megfelel a követelményeknek, hanem kétségkívül a világ egyik legjobbja. Alig-alig fordul elő olyan meccs, ahol két-három ziccert is kihasználatlanul hagyna. Rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményre képes, hidegvérű, nem ereszkedik le a lila köd a szeme elé, történjen akármi az adott meccsen. Eto’o ennek bizonyos szempontból éppen az ellenkezője, ami különösen azért érdekes, mert a kameruni bármikor ígérhet 30 gólt egy idényben, és talán a legerősebb tulajdonsága, hogy a helyzeteit belövi. Ugyanakkor kiegyensúlyozottságról Eto’o esetében nem lehet beszélni. Sok esetben minden második helyzetéből gólt szerez, máskor viszont akár tíz tiszta gólhelyzete is lehet, nem talál a kapuba. Eto’o gyakran türelmetlen, forrófejű, az akarata görcsösségbe vezet.

[jutify]Technika és lövés:

Amíg Eto’o nem föltétlenül a finom labdaérintésekről, sarkazásokról, látványos megoldásokról híres, addig Ibrahimovics a középcsatárok között alighanem a legképzettebb ilyen téren. Zseniális labdalevételek, hibátlan labdavezetés, zsenialitásra utaló megmozdulások a mezőnyben is. Mindemellett a hórihorgas futballista bármikor bárhonnan képes eredményesen kapura lőni. Nem csak pontosan, megsemmisítő erővel is. Legyen szó szabadrúgásokról, vagy folyó játékról, Ibra lövéseire mindig számítania kell a kapusoknak, és sokszor ez sem elegendő. Eto’o játékából mindig hiányoztak a távoli lövések, ő szinte csak a büntetőterületen belülről veszélyes, de onnan kétségkívül nagyon.[/justify]

Összjáték és játékintelligencia:

Ibrahimovics nagyon sok ember szemében az egyik legönzőbb futballista, ami talán igaz is volt korábban. Egoista jelleme miatt, és csapatainak játékstílusa miatt sok esetben rá volt kényszerítve arra, hogy maga oldja meg a munka nehezét, és kevésbé használja fel társai segítségét. A sztárválogatottnak nehezen nevezhető svéd nemzeti csapatban, és a sokszor minden kreativitást nélkülöző Interben Ibra tehetsége kiemelkedő volt. Az elmúlt időszakban azonban bebizonyosodott, hogy Zlatan nem csak hogy jól lát a pályán, hanem meg is tudja oldani a szorult helyzeteket egy nem várt átadással. Más szóval képes az előkészítésre is, ami óriási fór számára Eto’óval szemben. A kameruni többet játszik leszegett fejjel, bízva a gyorsaságában és a helyzeti előnyében, azzal együtt, hogy nem nevezhető buta futballistának.

A Barcelona gyengül:

Gyorsaság:

Samuel Eto’o a sérülései előtt maga volt a megtestesült ’Superman’ a pályákon. Rakéta sebességgel indult, és később sem lassított. Ez a sérüléseivel némileg kopott ez az erénye, de még most is Eto’o az egyik legsebesebb középcsatár, és ha csak egy kicsit is előnyösebb helyzetbe kerül a védőjénél, akkor már szinte lehetetlen beérni. Kiváló fegyver a kontráknál, és fantasztikus ügyességgel lép be az üresen hagyott területekre is. Ibrahimovics nem lassú, de nem is ezen a területen a legjobb. Az indulósebessége ezzel együtt megfelelő.

Önfeláldozás:

Amíg Ibrahimovicsra jellemző, hogy egy rosszabbul sikerült meccsen egyszerűen elkedvetlenedik vagy megsértődik, nem küzd az utolsó leheletéig. Mindemellett nem védekezik, a csapatvédekezésből alig, vagy egyáltalán nem veszi ki a részét, amivel problémája lehet a Barcelonában, mivel a triplázó csapatban valóban mindenki elvégezte a defenzív feladatait is. Különösképpen Eto’o, aki labda nélkül is közel úgy fut, mint ahogy labdával teszi. Minden meccsen száz százalékot ad, hajt és harcol, hogy segítsen a csapatnak. Gyakorlatilag mindenre képes az eredményért. A védőmunkájával hibára kényszeríti és fárasztja az ellenfeleket, és labdaszerzés után ugyanúgy fut tovább, mint előtte. A gyűrű soha nem esik le az ujjáról…

Győztes karakter:

A győzni akarás tekintetében Eto’o a világ összes játékosa között is kiemelkedő, ami megmutatkozik abban is, hogy számára nincs elveszett labda. Ez a hozzáállás pedig átragad a csapattársaira is, ami nem jelentéktelen tényező. Ibrahimovics is egy született győztes, van benne jó értelemben vett agresszivitás is, de nem úgy áll hozzá egy mérkőzéshez, hogy a végletekig fanatizálná magát.

• marci9507
    Mino Raiola most már nap, mint nap nyilatkozik az újságíróknak, de mindig csak röviden és tömören, a tényekre szorítkozva. Egyelőre az a tény, hogy a Barcelona és az Inter megállapodtak egymással, de a két játékos szerződéseiről egyelőre nem kezdődtek meg az egyeztetések. A svéd csatár menedzsere ezen felül a Real Madrid összes sztárigazolása fölé helyezte Ibrahimovicsot képességek terén…

A két klub megállapodott egymással, most meglátjuk mi lesz a játékosokkal. Én még nem beszéltem a Barcelonával, nem tárgyaltunk” - maradt kimért a menedzser, majd ehhez hozzátette, hogy ha az akarat meglesz a két félben az egyezségre, úgy alighanem le fog zárulni a transzfer. „Egyelőre nem írtunk alá semmit, de ahogy Zlatan is mondta: ha megvan a szándék az átigazolásra, akkor azt végre is lehet hajtani.

Ibrahimovics 12 millió eurót keres az Interben évente, amit a Barcelonában szinte biztos, hogy nem fog megkapni, de erről a témáról bővebben nem kívánt beszélni az ügynök. „Már fáraszt ez a kérdés. Ez csak rám és a játékosra tartozik, ez a mi problémánk. Amikor aláírunk egy szerződést, teljesen egyértelmű, hogy elégedettek is vagyunk azzal. Ha egy játékos aláír egy szerződést akár a Barcelonával, akár más klubbal, akkor boldog vele.

Zlatan lelki állapotáról Raiola elmondta: „Gyakran beszélek vele. Nem ideges egyáltalán, tudja jól, hogy dolgozunk az ügyön. Most több fontos dolgot is el kell rendezni.

Az átigazolástól kicsit elvonatkoztatva egy összehasonlításra is vállalkozott Raiola, aki a Real Madrid összes új sztárigazolásához hasonlította Ibrát. „[b]Ő Jobb, mint Kaká, Cristiano Ronaldo és Benzema együttvéve, mert technikailag rendkívül képzett”[/i] - magyarázta.

Nagyon remélem hogy Guardiola megneveli:D.