Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Azért azt jobban venném ha Oleguer menne Zambrotta helyett... kár érte<#szomoru1>
B0B0
Neki is kéne valami Saviola-féle ügynököt szerezni! <#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
sztem Zambrotta-nak is jó itt.. 😛

Olvastam, valami olyasmit nyilatkozott, hogy soha nem akar elmenni a Barcából, itt jól érzi magát, erre nagyon nem számíts<#buck>
b4rc4
még örülnék egy olyan cikknek:

Sokak örömére. a Barcelona keretébõl TÁVOZIK Oleguer! 😊

B0B0
<#eljen>

fernando torres
Jagi
Nah fasza, úgy szét voltam csúszva, hogy a meccset sem láttam
Látom megint 2szépen játszottunk és "ólegeert" volt a sztárjátékos.
Kéne a csapatnak egy kis fenyítés, "mert ha aranyban is úsznak elõbb-utóbb elsûlyednek..." (és akkor szopa van)

Nyugodjon békében!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Csabesz6
rip

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

B0B0
Érdekes, azóta nyugalom honol itt.

B0B0

huderégjártamn erre 😄DD

REAL MADRID

tobias88
Nem az volt a gond!
Csapategység: 0
Összjáték: 0
Akarás: -1
Ronaldinhos10
nem láttam tegnap a meccset de látom megint szarul nyomták!
De ez a hüje Rijkaard megint a kezdõbe tette a balfasz Oleguert??

Visca el Barça !

B0B0
Szégyen, hogy ennek kell "örülnünk".

Viszonylag jól kijöttünk ebbõl a vereségünkbõl... Csak a Real tudott nyerni. :|
Jövõ héten:
Barca - Mallorca
Racing Santander - Real Madrid
Valencia - Sevilla
Gimnástic - Zaragoza

Szóval ismét el lehet lépni... <#vigyor3>

buldozer99
Teljes mértékben igazad van!
Én is csak a Barcá-ból azt látom mindig hogy Messi és Eto'o hajt...

Forca Barca

B0B0
Én meg pont a védelemben nem látok hibát. Annál inkább középen és elõl! Szerintem ezekben a hónapokban elbúcsúzhatunk ettõl a csapattól, mert õszre a játékosoknak legalább fele megy. Szerintem 3-4 embert tekinthetünk fixnek: Ronaldinho, Messi, Puyol, Xavi és valószínüleg Eto'o. A többiek nagyon bizonytalanok. Személy szerint én nagyon hamar elzavarnám Oleguert, Zambrottát (ott egy fasza Bellettink!!!) és Deco-t. Ronaldinho-t pedig egy alapos szemléletváltási kúrára vinném, meg a hozzáállása kezd unszimpatikussá válni.

A mai meccs kellett ahhoz, hogy rájöjjek: délután volt kedvenc külföldi csapatom, a jelenleg állítólag szenvedõ formában lévõ Bayern bajnokija. Hát ég és föld volt a két meccs. Akkora kontraszt volt volt közöttük. A Bayern az elsõ félidõben nem sokat mutatott, nem ment a játék, csakúgy mint a Barcának ma. Csakhát a németek hajtottak, csúsztak másztak. A Barcánál nem lehet látni ilyet. Miért????? Mert nem éheznek a sikerre. Az utóbbi 1-2 évebn mindent megnyertek, amit klubszinten meg lehetett. Sikerre éhes emberek kellenek ide! Egyedül Messinél látom azt küzd. Ma nem ment neki, de hajtott. A többiek túlságosan jóllakottak.

fernando torres
ennek a csapatnak komoly frissítésre van szüksége

itt fõleg a középpályára és a védelemre gondolok.

B0B0
Gyerekek. Ennek a csapatnak nem szabad megnyernie a bajnokságot, nem érdemlik meg!!! Totálisan motiválatlanok!

az egy dolog, de hogy Eto'o nélkül 0-ák vagyunk elõl azis biztos...

fernando torres
hát basszameg ezt már nem hiszem el amit ez f@sz Oleguer mûvel...

kimegy róla a labda és nézi,tudja hogy van hátánál D'Alessandro erre azt bámulja hogy átdobják felette a labdát..

hát hihetetlen komolyan mondom,takarítsák már innen el ezt a ...............

... ebbõl asszem nem lesz gyõzelem... 1-0 😞
Hát ez várható volt... 0-1 😞

B0B0
Nyerni kéne, mert a Sevilla szarrá veri a Racinget otthon

hát jah
x is jólenne, csak ne kapjunk ki...

B0B0
Kissé langyos a meccs

B0B0
Van Zsülink! 😊 (Illetve Világi (tökfej) Péternél Dzsulink)

na kíváncsi vagyok mire leszünk képesek zaragozában Eto'o nélkül... :S

báttyó02
fudekecivagy csopi:ddsafSAF

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

amúgyse érdekel 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
mielõtt még írsz rá, ez csak poénnak jó, és az is volt
tobias88
a kis homi
B0B0
😄DDD

Jagi
lol xDDDDDDDDDDDDD

a helyes jelen esetben rendest jelent 😄

9csöves9
tudtommal van barátnõje

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

helyes ez a Deco 😄DD

B0B0

ááá még oda is írták az eurobarcán 1 napra rá hogy áprilisi tréfa...<#zavart2>
B0B0

Vánhál még viccnek is rossz :S

...tréfa lenne?<#rolleyes> Az igaz lehet hogy Rijkaard elmegy, de Ronaldinho...
Ronaldinhos10
THX

Visca el Barça !

tobias88
barca
Kis április elsejei tréfa
Ronaldinhos10
csinál majd valaki valami összefoglalót mert tegnap buliban voltam
különben hogy játszottunk????

Visca el Barça !

b4rc4
Újra mosolyog :-)<#wink>