33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#13537 utálják is érte... -
#13536 lol, te miről beszélsz ember? Inter drukker vagy, szerintem egy KICSIT több Inter meccset láttam mint Te, azért mert belinkelnek egy "goal compilation" videót, nem abból kell kiindulni. epic fail -
Gaba94 #13535 LA Galaxy-Barcelona 1-2
Beckham 45. - Pedro 11., Jeffren 67. -
Gaba94 #13534 félidőben 1-1
Becks nem gyenge szabadrúgást csavart..:\ -
Gaba94 #13533 0-1 Pedro:) -
Gaba94 #13532 a Galaxy elleni kezdőcsapat:
Pinto - Alves, Márquez, Muniesa, Maxwell - Touré, Keita, Jonathan Dos Santos - Messi, Bojan, Pedro -
#13531 hmmm. melyiken adják? -
Gaba94 #13530 holnap LA Galaxy - Barcelona :) -
#13529 Sajnálom.
"A tüdőrákkal küzdő egykori kiváló futballistánál 1990-ben diagnosztizáltak először rosszindulatú daganatot, de sikeres kezelésekkel legyőzte a bélrákot, majd az agyrákot is."
-Azért kemény gyerek volt. :-) -
#13528 nem értem mit kell itt problémázni, nem óvodások ezek az emberek, tudják mit csinálnak (Barca vezetősége), illetve Ibra egy sztár, simán jó lesz a Barca játéka... nagyon hálás vagyok Eto'o-nak, nem örülök, hogy elment, viszont nagyon örülök, hogy Ibra érkezett, és meglátjuk mi lesz, de szerintem nem lesz gond. Ha esetleg nem játszana jól... 1 emberen múlik egy csapat sorsa? nem, főként igaz ez a Barca-nal -
#13527 Elhunyt Bobby Robson -
#13526 ok te biztos jobban tudod mint a barca vezetősége, nem is tudom miért nem inkább téged igazoltak le ibra helyett..., az meg hogy az összes golja makk vicc...:D:D, na mnid1 majd kiderül, de szerintem eto'o-nál sokkal de sokkal jobb lesz... -
Kurafi #13525 Hát én a helyedben inkább csöndben maradtam volna, mert aki itt nem ért valamihez az inkább te vagy, ha még egy gólösszefoglalóból azt sem tudod megállapitani, hogy milyen távolságból és hogyan születnek a gólok.
THX BYE -
#13524 KHMezhetsz a golok 80-90%-a ebben a videoban is arrol arulkodnak, hogy 15-22 meterrol eltalalt loves utan szulettek.
En meg nem ajulok el az olaszok elleni makolt goljanak, meg az acelos holland bajnoksag 147. helyesettje ellen elert mokazasnak.
Eto jatekat meg se fogja kozelitteni a Barcelonaban, mert egyszeruen nem valo ebbe a csapatba. -
#13523 Inkább Eto' ra vagyok kiváncsi, mit fog alkotni az Interben... :)
Ha azt mondjátok Ibrára, hogy nem a Barca stílusa, akkor az fordítva még inkább igaz.
Bár lehet a vérfrissítés mindkét csapatnak jó. :) -
#13522 amiről fogalmad sincs, arról ne kommentálj. thx -
#13521 khm...
http://www.youtube.com/watch?v=O2q8slUNF64 -
#13520 Raadasul en megneztem a golosszefoglalokat, a tobbseg nem fifikas megoldasbol szuletett, hiaba is probaljak ezt bemeselni.
Volt ket sarkazos golja, aztan a tobbi vagy beiveles utani fejes vagy 16-20 meterrol leadott loves es kb ennyi. -
#13519 Ez mind így van, csak szerintem nem illik a Barcába. Szerintem az ő stílusa túl sok teret igényel, és a Barca gyors játékát jó eséllyel csak lassítani fogja.
Nézd meg, Berbatov milyen volt a Tottenhamben, és aztán milyen volt a MU-ban...pedig világklasszis, ehhez nem férhet kétség. -
#13518 nem értem h mit károgtok, Ibra egy világklasszis, aki BL-t akar nyerni, motivációjával nem lesz gond, a képességeit és a klasszis megmozdulásait meg ugye nem kell bemutatni... -
#13517 Olyan lesz ez, mint a MU-nak Berbatov. -
#13516 Tördelni fogja, amitől a csapattársak a hajukat fogják tépni. :D -
rumkola #13515 mint Dinho tette az utóbbi időben a megtorpanásos cselezgetéseivel -
#13514 Az igaz de viszont a barca a gyors játékra épült, henry messi etoo talán a 3 leggyorsabb játékos, ibra meg pont h folyamatosan lassítja a játékot -
#13513 LOL. Te láttál valaha is Inter meccset? :DDD
Ibra 30-ról lövöldözné a gólokat? Ibra kik*rt kreativ, hihetetlen megoldásai vannak, ezért lett gólkirály idén. kb. 2 szabadrúgás gólja volt (a 60 próbálkozásból kb), a lövőereje igaz hogy óriási, de a kaput nem igazán találja el távolról. viszont 16ról emelgeti át a kapusokat, a legváratlanabb megoldásokkal juttatja a kapuba a labdát... -
pinnacle #13512 szvsz nem szivták meg.
egy mocskosul kreativ középpálya van mögötte és ha úgyvesszük, ez az interbe nem volt meg.
Cambiasso, Stanko, Muntari nem épp a kreativ, szervező irányitó játékos. Inkább labdaszerző. Talán Stanko nem annyira...
Tehát szerintem ,ha Ibra statikusan játszik akkor is jó, mert olyan mozgó középpálya van mögötte, ami ki tudja használni. -
#13511 má hiányzik vagy mi??? -
#13510 szvsz megszívtátok ibrával -
#13509 Azért csak nem lesz akkora tragédia. Ha Eto'o helyett egy játékos sem jött volna, még akkor sem lennének szarban. Sok csapat egyetlen olyan játékossal is szép eredményeket tudna elérni, mint pl. Messi vagy Henry.
Ha Ibra játékromboló, saját kapujára hajtó botlábú lenne, akkor sem tudna tönkretenni egy ennyire jól összerakott csapatot, mint a Barca. -
#13508 Majd kiderül. :) Van így is elég sok robbanékony játékos... :) -
#13507 Marmint milyen sokoldalubb ? Joval lassabb lesz es statikusabb kozepen a jatek. Raadasul azt tudni kell, hogy Ibrahimovics inkabb a lovoereje miatt tud annyi golt elerni, mig Eto'o, pont sokkal robbanekonyabb es hamarabb kerul golhelyzetbe.
A Barcelona meg nem arrol hires , hogy 30-rol akar bombagolokat loni. -
#13506 Így jóval sokoldalúbb lesz a Barca, új Barca stílus elemek lehetnek. :) -
Monoton #13505 Annyi biztos, hogy Eto játéka jobban passzol a Barca stílusához mint Ibrahimovic-é. Szerintem. -
#13504 Én meg biztos vagyok benne hogy nem! :)
Nagyon örülök a cserének! -
#13503 Ezt a cseret meg ezerszer megfogjuk banni, elore erzem. -
Gaba94 #13502 Ibra bemutatása ittene(18:30) -
Gaba94 #13501 nem lesz -
#13500 ma lesz meccsetek?? egyik oldalon irtak vmit de arról semmit h ki ellen vagy mikor... -
marci9507 #13499 Majd meglátjuk xD -
#13498 ez nem szidas.........kurva nagy jatekos de majd megtudjuk mire megyunk vele