33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [Jakuza]
    Ugy utsz mint egy lany. Szerintem probalj valami jobbat kitalalni, mert ettol aztan nagyon verig fogok am sertodni, mikozben kikacagom a gyenge szanalmas kis proba;lkozasodat. De ha teged felhuz a dolog a dolog, akkor szerintem nyugodtan szopogass el egy kis nyeles aszpirint, re;axa;lj vegyel mely levegot esetleg csinalj meg par accountot, hatha plusz felhasznalonevvel jobban kitudod ereszteni a gozt. :D
    Amugy valoszinuleg igen Eto'o nem erte volna el, csak anmnyival gyorsabbb, lehet meg mellre is tudta volna venni. Jah es hogy 10bol 9szer melle lenne ? Jah hat elvegre ezert van 144 merkozesbol 108 golja, mikozben a esetlen zsirafnak olyan idenye is volt Juvenel ahol 3 golnal tobbet nem tudott rugni es meg sem kozelitti Mr Gol, goljainak szamat. Elvegre ezen a Gijon merkozesen tizrol tuti nem talalta volna el a kaput, vagy ha passzolni kell Keitanak valoszinuleg kozel nem lett volna olyan bena mint a zsiraf aki ket meterre nem tudott egy ertelmeset passzolni. Thx bye
  • hedonist
    jézusom, ha faragnék szobrot a primitívségről, valszeg rólad formálnám.

csak,h még jól beléd kössek, ibra pont azért tudta megszerezni ezt a "mázlis" gólt, mert ez az "esetlen zsiráf" történetesen elérte amit eto'o max távcsővel nézte volna, de ha eléri is valszeg 10/9 szer kapu mellé menne, ibra meg lehet ritkábban kerül oda, de nem szarozik. cső
  • buldozer99
    oks, fasza vagy!
  • [Jakuza]
    Neked masi9k majom meg annyit uzenek, hogy nem kell elolvasni, ellenben oda irok ahova akarok, es leszarom eppenseggel, ha nem tetszik nektek a szanalmas Ibrahimovicsotokrol a valosag. Egy nagy 0-t alkotott eddig, ers ennyi. Persze lehet ti masik adot neztetek eddig teszem azt a Gyiozike showt, mert az valo nektek. :D
  • [Jakuza]
    Mi van kis majom leakarsz tan spanglizni, hogy szerelmet vallasz nekem ? :D
  • buldozer99
    te nagyon gyökér vagy már bocs, minek írkálsz ide?
  • bodajoci
    Nem tom, mért kell Ibrát fikázni, Henry sem alkotott vmi nagyot első évében, egyszerűen nem ehez a játékrendszerhez szokott. Majd beindul ez az üzlet. 1ébként az is lehet, h Samu kihagyott volna megint 5 ziccert, avval sem lettünk volna előbbre, volt rá példa.
  • marci9507
    Maradjál már b*zmeg már kezdesz idegesítővé válni ezekkel a kib*szott kritikáiddal.HA NEM TETSZIK NEM MUSZÁLY IDE ÍRNI,SENKI SEM KÉNYSZERÍT.;)
  • Ronaldinhos10
    nyugalom Ibra jó lesz meglátod egyébként is Guardiola elég jó edző ahhoz hogy észrevegye ha rajta múlik bármi is a csapat játékát illetően
  • [Jakuza]
    Na igen oke tegnap is kurva jol jatszott ez az esetlen zsiraf, mikozben egy Eto'o kb 3-at lott volna es nem ilyen makbol. Oke minden fasza volt es nagyszeru jatekos aki ket lovessel vetette eszre magat az egyik sikeresen majdnem bedobas lett, mig a masik felporgott a csizmaszarjan es eltorte a labdat kapura loves cimen a 16os vonalanal. Kifejezetten tetszett nekem a Keita kiugratasa is `10 meterre szemben a kaputol, csak a gond az volt hogy 2 meterre nem tudott egy ertelmesett passzolni, ha mar nem rugta kapura a landat. Szoval eljen nagyszeru volt a jatekja annyira sajnalom, hogy csak egy mak golt sikerult ha mar szinte minden tamadas megakadt rajta es a csapat jateka korulmenyes es esetlen lett elol miatta.
  • Ronaldinhos10
    nálad valami gond van rájöttem ha Ibra csúcsformában lesz te akkor is szerencsére fogsz hivatkozni mert nem birod
  • buldozer99
    kitérdekel hogy mákja volt, megvan az első és kész.
  • [Jakuza]
    Meg szerencse hogy vegre makja volt.
  • hedonist
    Nah megvolt Ibra elsó gólja is.
  • icemankimi
    hétfőn remélem szép játékkal és sok góllal kezdjük a bajnokságot.
  • Gaba94
    Csigrinszkij vasárnap érkezik Barcelonába

A Barcelona harmadik nyári igazolása, az ukrán Dmitro Csigrinszkij vasárnap fog megérkezni Katalónia szívébe, ahol délután a Camp Nou-t övező irodaházakhoz megy - többek közt azért, hogy az őt váró zsurnaliszták lencsevégre kaphassák a Barca címere előtt. Ha minden a tervek szerint alakul, holnap délután az orvosi tesztet is abszolválja majd az ukrán bekk, hogy hétfőn aztán már be is mutathassák a közönségnek. Csigrinszkij a mai napon a Sahtar új stadionjának az avatóján volt, ahol jelen volt még a Barcelonától Joan Laporta klubelnök és Rafael Yuste alelnök, hogy aztán vasárnap délután már az újdonsült igazolással térjenek vissza Barcelonába.
  • [Jakuza]
    Jah-jah hat hogyne. Csak be ne fossak Ibratol ahogy belebotlik a labdaba.
  • Ronaldinhos10
    figyeld ezt a témát majd egy 5-6 mérkőzés múlva folytatjuk te azok közé tartozol akik egy játékost egy mérkőzés után itélnek meg...
  • [Jakuza]
    Aztan milyen szep megmozdulasai voltak, amikor majdnem bedobasra lotte a labdat 11 meterrol ? Vagy te mit neztel valami mas adot ? Egy jo megmozdulasa kb nem volt , ennyi.
    Ahhoz meg nem kell szokni egy csapatot, hogy egy allitolagos vilagklasszis a kapu kozelebe tudjon loni egy labdat. Egyszeruen rossz volt nezni az esetlenkedeset.
  • Ronaldinhos10
    olvasd el mit irtam voltak szép megmozdulásai de ez kevés!!!!abban biztos vagyok lesz még jobb szoknia kell még a csapatot....
  • [Jakuza]
    Volt szep megmozdulasa ? Mar a harmadik merkozesen jatszott halal gyengen.
    Raadasul az egesz Batrcelona jatekara nem lehet raismerni, ha jatszik, mert olyan mintha nem is lenne csatar elol.

Nem lehet jatszani a gyors lyukrafuttatasokat vele, mint Etooval.
    Na de hala istennek amikor levittek az egesz jatek kepe megvaltozott.
  • Ronaldinhos10
    Voltak szép megmozdulásai Ibrának de ez kevés lesz de biztos vagyok benne hogy fog még ő oktatniegyébként szépen játszottunk megérdemeltük
  • icemankimi
    de lehet úgy lesz ahogy mondta hajdú b., ibra egyszer sarkaz egyszer levesz a labdát felnéz és szétlövi a hálót.(így legyen)
  • icemankimi
    5/5 a mérleg:D
    de ibra nagyon gyenge volt... remélem 10 meccs múlva már elkezdi termelni a gólokat, ha nem akkor ott van bojan és pedro.
  • bodajoci
    A 70. perctől láttam kb, mert melóztam, nem szartam össze magam, de ismét győzött a foci az antifoci felett, fogjuk fel úgy
  • DONGUBA
    olé olé
  • Gaba94
    MEGVAN!!!

nagy nehezen, de behúztuk a Kupát:)

2/2
  • Gaba94
    PEDROOOO 1-0 :) yeaahhh
  • rumkola
    nagyon erőltetve van a hosszú, előreívelt indítás...
    nem mintha baj lenne, csak megjegyeztem :D
  • marci9507
    itt vannak a stream-ek
  • Gaba94
    a Sahtar elleni kezdőcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Messi, Ibrahimovic, Henry
  • rumkola
    Gálaműsort mára ha kérhetném! :DD
  • marci9507
    Eto'o-t majd a védőink a 16-oson belülre se fogják engedni;)
  • sz4bolcs
    Akkor jön a csodacsere, Ibra->Bojan, és 5 labdaérintésből bepasszolja a kapuba. :D
  • rumkola
    azt, hogy ETO még mindig király!
    :D
  • hedonist
    olyan gólokat kaptok majd etotól majd akkor kiváncsi vagyok mit mondogattok:D szar váldes vagy mi?:D
  • sz4bolcs
    "F csoport

Barcelona
    Inter"

-Ilyen a mesében nincs... :D:D:D
  • WuFraZselic
    eto'o nélkül erősebb a barca? végülis csak ~110 gólt köszönhettek neki, meg jópár címet :)
  • Gaba94
    azé majd fasza lesz -40 fokba szaladgálni az ukránok meg az oroszok ellen :D
  • icemankimi
    2 megverjük az intert remélem mert eto'o nélkül erősebb a barca.