Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Lásd... 😊
Ez a kép, valóban azt sugallja, hogy nem a régi Dinho. Aki a fociért él hal. [ nem flém keltés irányzatával írtam ezt a hszt.]
de... A Sopcast (P2P streaming program amit az oldalamról le lehet tölteni) programon lehet (!), hogy lesz stream aminek a neve valszeg a mérkõzés párostása lesz. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-99 helyzetünk van 1. félidõben,max lövünk egy gólt
-2. félidõ Olger vagy vki megbolondul, kapunk 1et.
-ezután jön a szenvedés, és az ellenfél bemákol +1et..
- végén pedig kikaptunk
Barca: Levante(H), Sociedad(I), Betis(H), Atlético(I), Getafe(H), Espanyol(H), Gimnastic(I)
Sevilla: Espanyol(H), Real(I), Recreativo(H), Depor(I), Zaragoza(H), Mallorca(I), Villarreal(H)
Real: Bilbao(I), Sevilla(H), Espanyol(H), Recreativo(I), Depor(H), Zaragoza(I), Mallorca(H)
lol játékkal nem lehet nyerni. Az meg hogy volt 90 perc alatt 34 helyzetük, vagy adott esetben szarrá lövik mind a két "kapu fáját" azzal nem nyernek... "mert a focit gólra játszák"
...anno azt mondták, ha egy világversenyen 80 perces meccsek lennének, akkor a válogatottunk simán ott lenne a világ 5 legjobbjában. De nem 80, hanem 90 perc és szarok vagyunk, ennyi.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez van ezt kell szeretni.
Talán nem is fogok meccset nézni, mert minek, úgy is tudom mi lesz :S
REAL MADRID
Visca el Barça !
5-0 ide