Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Nem lesznek bajnokok...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mike0013
pff, ezt nem hiszem el, ennyire lazán venni egy meccset, hát meg is lett az eredmény... remélem azért a bajnokságban már jobban fogunk játszani

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

GTheo
Menjenek ezek a picsába, egy getafét nem tudnak megverni...ha én lennék laporta mind1iktõl fél havi fizu levonás minimum...inkább a spurs meccset néztem tegnap este amikor megláttam az eredményt...Spurs bezzeg 1-0ról visszahozta x-re a meccset, meg is nyerhette volna...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

dienesoft
Ez az eredmény így reggel (elaludtam, mert 45 órája folyamatosan fent voltam elõtte) nagyon besokkkolt. Nem hittem volna, hogy így ki tudunk kapni. Szánalmas az egész, ilyen játékkal nem is fogunk bajnokságot nyerni, ez szinte tuti.

HUNtalicska93
ez elképezstõ...4 éve vagyok barca drukker,de ilyen siralmas,és szánalmas meccset..<#szomoru1>és idén ez nem az elsõ olyan meccs ahol sétálgatnak,meg bakiznak,egyszerûen nincs motiváció,a fél csapatot elküldeni(edzõvel együtt) és ezek maradjanak: Dinho(habár...)Eto'o,Messi,Deco,VV,Puyol,Zambi,Iniesta,Guddy(talán), kb ennyi

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

dienesoft
Fúúú... Ezt nem hiszem el.

buldozer99
Még jó hogy inkább a Kész Átverést néztem...!😊
De sajnos ez van,remélem bajnokságot megnyerjük!

Forca Barca

katasztrofális volt...2. félidõt már inkább nem is néztem<#szomoru1>
Nah hát ez gyönyörû volt. Grat a csapatnak :|
Reméljük a bajnokságot már komolyan vesszük...

tobias88
is, de hogyén amikor tegnap fociztam, többet futottam 50 perc alatt mint Ronaldinho, vagy Eto a 90 perc alatt, abban biztos vagyok, sztem Roni nem érte el a 3km-t a meccsen
B0B0
Getafe nagyon megérdemli!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Motiválatlanok...

tobias88
hát, ahogy játszanak, megérdemelt:
Ronaldinho+Eto sétál, erre Giulyt hozza le, nem ám Ronit, ááá, és a védelmen meg én röhögök, ennyi pénzért én is tudnák így focizni
hát vicc 4-0 😄

remek 3-0
kiesésre állunk

nemtom sztem ez ujhús, nem hallom nagyon sûrûn..
tobias88
jók vagyunk,
SPORT2 -õn ki a kommentátor?? VALAKI HALLGASSA MÁR! nem is hallottam még sose, ez nem sportlkubbos volt?
na bazz 2-0...

mármint Getafe elleni meccset.
és már megint nem láthatjuk élõben... már 20 perce megy a meccs.
HUNtalicska93
és mekkora gólt lõtt <#worship>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

tobias88
na, Krkicsék továbbjutottak<#vigyor>
mike0013
köszi😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HUNtalicska93
kösz,akkor asszem felveszem videjóra:S pedig élõbe az igazi,barca sállal a nyakba

B0B0
21:00 Sport1

HUNtalicska93
ezt kérdem én is

mike0013
hánykor? és hol közvetítik?

B0B0
Jó késõn kezdõdik ma a meccs :/

HUNtalicska93
akkor minek vagy itt? <#ravasz1><#violent>

Zizou5
reméljük nem sokiág ; ) : )

dienesoft
Én is úgy gondolom, az X lenne a jó (egy kicsit lejjebb már írtam), de végül is abból a szempontból mind1, hogy ki nyer, mert mi továbbra is vezetjük a bajnokságot.

HUNtalicska93
szerintem meg egy X lenne jó nekünk,legalábbis én ezt szeretném,de a lényeg,tegnap jó játékkal nyertünk,így mi nyugodtak lehetünk😊

Zizou5
aha. legyen ugy 😊 de érezz amit akarsz csak nyerjünk 😊

tobias88
hát, most Roni mentette meg a csapatot 2 szép passzal, és sztem nyerjen a Madrid, mert nem érzem annyira jónak, hogy a többi meccseit mind hozza
Úgy tûnik volt rá esély hogy nyerjünk 😄

dienesoft
Vége! A második félidõ eseményei: Eto'o nagyon sok helyzetet kihagyott, volt egy lesgól is, illetve a les is elõfordul jónéhányszor. Ronaldinho mindkét gólpasszban nagyon ott volt, kellett is a munkálkodása. A Sociedadnak csak egy-két veszélyes megmozdulása volt, ezeket mind hárítottuk vagy kihagyták. Teljesen megérdemelt gyõzelem volt, nem volt nyögvenyelõs, tetszetõs játékkal, Eto'o és Iniesta góljával megnyertük a meccset, mienk az újabb három pont! 0-2!
Már csak az kéne, hogy a Madrid-Sevilla döntetlen legyen, így egy kicsit el tudnánk tõlük húzni. Ha ezt a játékot tudnánk hozni, mint amit ma játszottunk, simán élvezhetõ lenne az összes meccs. Ez is az volt, csak így tovább, fiúk!

Zizou5
ejejj :/

fernando torres
<#eljen><#worship><#taps>

dienesoft
GÓÓÓL!!!!!! Eto'o eldöntötte a meccset! Innét már nem lehet elveszíteni! Ronadinho újab zsemfüles passza után egyedül jöhetett Eto'o a kapu felé és szépen elpöccintette a labdát! 0-2!

Eto'o!!!!!
Fontos volt ez a gyõzelem 😛

dienesoft
GÓÓÓÓÓL INIESTA!!!!!!!!!!!!! Ronaldinho szemfüles passza után Iniesta biztosan hozta el a kapus mellett és pöccintette be a hálóba!! 0-1!!!

Zizou5
van rá esély hogy nyertek? 😊 (A)

dienesoft
Barcelona- Real Sociedad 1.félidõ eseményei: A meccs képe elég változó, bár a félidõ vége felé mienk volt. Két nagy helyzet volt, ami említésre méltó: Ronadinhotol Xavi nagyon nagy labdát kapott a tizenhatoson belül, amit erõsen, a feje fölé akarta bebombázni, ám a kapus ujjheggyel védte, illetve a másik pedig majdnem egy hazai öngól, ám ugyan mentésnek szánta a sociedad játékosa, mégis majdnem gól lett belõle. A Sociedad is "támadgatott", ám feleannyira nem voltak veszélyes helyzeteik. Iniesta nagyon aktív, ma õ lehet a meccs embere! A szünetben: Barcelona- Sociedad 0-0

dienesoft
Na most meg kéne ütni a Sociedadot, aztán talán kicsit elhuzhatunk a Sevilla és a Real elõl.

tobias88
Forlán az lol, Militonál meg jobb Huntelaar meg fiatalabb, és vagy 3szor drágább
fernando torres
Barca-kiszemeltek: Milito, Forlán, Huntelaar

A Barcelona menedzsmentje szeretné megerõsíteni a csatársorát a következõ szezonban. Hiába rugdosta a gólokat Samuel Eto'o sérülése idején az argentin Javier Saviola, nem hatotta meg Frank Rijkaardot és a sportigazgató Txiki Beguiristaint.

A katalánok három topcsatárt is megkörnyékeznek a nyáron: Diego Milito (Real Zaragoza) és Diego Forlán (Villarreal) mellett Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) ügynökeit is megkeresik majd. A klub vezetése egyébként hármójuk közül leginkább Militót és - a Sunderlandet nemrég visszautasító - Forlánt favorizálja a hollanddal szemben, akinek a megszerzéséért viszont a Juventus mozgat meg minden követ.

tobias88
Na, azt hiszem, Saviola elmegy<#wow3>.
dienesoft
ezt kicsit taknyosan mondtap 😊

*szegénykém 😄

dienesoft
Szegénykép...begörcsölt a lába 😄

buldozer99
xDDDD
😄😄

Forca Barca