33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    Na ezt is behúztuk. Nem volt egy sétagalopp, de megvan. Ibrát meg lehet szeretni, utálni, azért talált egy gólt, meg adott egy zseni gólpaszt
  • icemankimi
    ibra játéka ma 10/8 volt szerintem
    jobb lesz mint eto'o
    6 pont kiváló tavaly ilyenkor 1 volt.
  • Gaba94
    micsoda játék :O 0-2 Messi
  • tobias88
    ezt azért szépen lepasszolta
  • marci9507
    énis ezt akartam mondani:D:D
  • Coco
    szerencse h ekkora lábai vannak :Q
  • Gaba94
    Ibrakadabra :) 0-1
  • Coco
    jó értem én de azért ez mégis túlzás :D
  • limperatore
    attól még egy kalap fos a barcában :D
  • tobias88
    gólt is szerzett
  • tobias88
    szerdán BL?
  • WuFraZselic
    lol?
  • limperatore
    még jobb lesz mert ibrát olyan 70.000 ember fogja fütyülni :D
  • Coco
    miért sétál mindenki a kibaszott pályán?
  • Gaba94
    szerdán nem lesz ilyen jó kedved..:\
  • marci9507
    nah kapcsolódok énis a meccshez.
    2. félidőben kéne egypár gól Barca részről:D.
  • limperatore
    ez az ibra nagyon jo :D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D: háááááhhááááááááá
  • hedonist
    de köze nincs a c-hez attól még:D túlzásra próbáltam felhívni a figyelmed.
  • banok
    Messi és Henry jobb náluk vagy nem?
  • hedonist
    pedro és jeffren miatt?:D na neviccelj már
  • banok
    C csapat...
  • Gaba94
    a Getafe elleni kezdőcsapat:

Valdes - Puyol, Piqué, Chygrynskiy, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Pedro, Ibrahimovic, Jeffren
  • horpeti
    Azért nem véletlen, hogy a labda mindig hozzá pattan, és mindig rátapad a lábára... Szegény Sanyinak miért nem ragad a lábához, meg miért az ellenfélhez pattan? :))

Mondjuk ettől függetlenül a francba.
  • sz4bolcs
    Valóban van egy kíésrtetiesen hasonló gólja az Ajax színeiben, amikor a labda úgy gondolja, hogy akkor most kapusról visszapattanva hozzátapad Ibrához -Zlatan Ibrahimovic is Magic (best football player) youtube videó első harmadában lehet látni.
  • tobias88
    a magyart
  • hedonist
    hát ez mondjuk üt.
  • Brolly
    erre a gólra gondolsz? Azért kérdem, mert itt én nem látok se botlást, se pattanást, max azt az egyet lehetne pattanásnak nevezni amikor hozzá került a labda.
  • sz4bolcs
    Az Ajaxosat?
  • tobias88
    B középből sajna tökéletesen láttam az esetet, ott történt az orrom elött...
  • [Jakuza]
    Ilyenek a profi goljai.
    ketszer belebotlik a labdaba bepattan azt sztaroljak miatta, mikozben kinevetik az ilyen szanalmas burlexbe illo golokat.
    Emlekszem egy Ajax beli goljara, ahol kikialtottak az egyik legszebb goljanak. haromszor botlott bele a labdaba es negyszer pattant vissza hozza. Vicc.
  • sz4bolcs
    Na a mocskos köcsög zsiráf, ezután én is ide fogok járni őt oltani. 8))
  • rumkola
    Én sem bírom Ibrát, de bízom benne. Azért rohadtnagy profi, menni fog ez neki.
  • Gaba94
    Nem fogják továbbadni a Stuttgartba:)

btw, legközelebb kulturáltabban kéne megfogalmazni a véleményeteket, fölösleges ez az egész vita, aki nem akarja az úgyse fogja megkedvelni Ibrát, ezt is el kell fogadni, vannak ilyen emberek. Mindenesetre ne temessük el a svédet, három meccs alapján nem lehet ítélkezni.
  • [Jakuza]
    Mint Hleb ertem.
    Akkor minden rendben maximum majd tovabbadjak a Stuttgartba.
  • Gaba94
    Biztos vagyok benne, hogy Ibra tökéletesen be fog illeszkedni a csapatba. Eddig teljesen más rendszerbe kellett neki játszania, nem könnyű felvenni a ritmust egy teljesen más környezetbe, te sem várhatod el tőle, hogy rögtön az első meccsein elkápráztasson minket, nézőket és mesterhármasokat rúgjon. Igen lehet, hogy Eto'o simán lőtt volna három gólt a Gijón ellen, de ő már nincs, így semmi értelme ezzel jönni. Szidhatod Zlatant, elvégre ez egy fórum, mindenki megfogalmazhatja véleményét, de fogod te még isteníteni is, nem egy meccset fog eldönteni egymaga. A másik meg, hogyha Pepnek ő volt az elsőszámú kiszemeltje és mindent elkövettek, hogy leigazolják, akkor ő a legmegfelelőbb ember erre a feladatra. Bízni kéne az edző döntéseiben, ami talán nem nehéz egy ilyen csodálatos szezon után. :)
  • hedonist
    oké helo szia
  • rumkola
    Igen azt észrevettem én is, hogy Ibra néha azt sem tudja hol van. Lesz ez még sokkal jobb, Henry is nehezen indult meg...
  • [Jakuza]
    Valoszinuleg azt a szot viszont te nem is mered, hogy melodrama, pedig aztan a szarkazmus helyett inkabb az volt a hozzaszolasodban, te langesz.
    Fogadom talan le is szopnad Ibrat, ha belebotlik a labdaba, ahelyett, hogy eszrevenned milyen lassu korulmenyes a Barcelona jatekosaihoz kepes, raadasul a "kepzett" zsiraf, olyannyira ugyetlennek hat a tobbiek mellett a palyan, hogy az mar egy vicc.
    Az elso cselet kinevettek a spanyol riporterek olyan suta mozdulatvolt, ahogy magaele akarta tenni sarokkal a labdat es majdnem elesett a sajat lababan.
  • hedonist
    gondolom azt a fogalmat nem ismered, hogy szarkazmus. mindegy hulljanak csak a korcsok:)
  • icemankimi
    ebben az évben ha megfigyeltétek legalább 15% többet birtokolja a labdát a barca, de ez nem látszik meg a gólok tekintetében (még) egyrészt Eto'o hiányzik másrészt Ibra még néha azt sem tudja, hogy hol is van valójában.
    Remélem az első gólja jót tett a lelkének és elkezdi szépen rugdosni a gólokat.
    (szerintem a bajnokságban kb. 15-18 gólig fog jutni)