33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
bodajoci #13697 Na ezt is behúztuk. Nem volt egy sétagalopp, de megvan. Ibrát meg lehet szeretni, utálni, azért talált egy gólt, meg adott egy zseni gólpaszt -
icemankimi #13696 ibra játéka ma 10/8 volt szerintem
jobb lesz mint eto'o
6 pont kiváló tavaly ilyenkor 1 volt. -
Gaba94 #13695 micsoda játék :O 0-2 Messi -
#13694 ezt azért szépen lepasszolta -
marci9507 #13693 énis ezt akartam mondani:D:D -
Coco #13692 szerencse h ekkora lábai vannak :Q -
Gaba94 #13691 Ibrakadabra :) 0-1 -
Coco #13690 jó értem én de azért ez mégis túlzás :D -
#13689 attól még egy kalap fos a barcában :D -
#13688 gólt is szerzett -
#13687 szerdán BL? -
#13686 lol? -
#13685 még jobb lesz mert ibrát olyan 70.000 ember fogja fütyülni :D -
Coco #13684 miért sétál mindenki a kibaszott pályán? -
Gaba94 #13683 szerdán nem lesz ilyen jó kedved..:\ -
marci9507 #13682 nah kapcsolódok énis a meccshez.
2. félidőben kéne egypár gól Barca részről:D. -
#13681 ez az ibra nagyon jo :D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D: háááááhhááááááááá -
#13680 de köze nincs a c-hez attól még:D túlzásra próbáltam felhívni a figyelmed. -
#13679 Messi és Henry jobb náluk vagy nem? -
#13678 pedro és jeffren miatt?:D na neviccelj már -
#13677 C csapat... -
Gaba94 #13676 a Getafe elleni kezdőcsapat:
Valdes - Puyol, Piqué, Chygrynskiy, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Pedro, Ibrahimovic, Jeffren -
#13675 Azért nem véletlen, hogy a labda mindig hozzá pattan, és mindig rátapad a lábára... Szegény Sanyinak miért nem ragad a lábához, meg miért az ellenfélhez pattan? :))
Mondjuk ettől függetlenül a francba. -
#13674 Valóban van egy kíésrtetiesen hasonló gólja az Ajax színeiben, amikor a labda úgy gondolja, hogy akkor most kapusról visszapattanva hozzátapad Ibrához -Zlatan Ibrahimovic is Magic (best football player) youtube videó első harmadában lehet látni. -
#13673 a magyart -
#13672 hát ez mondjuk üt. -
#13671 erre a gólra gondolsz? Azért kérdem, mert itt én nem látok se botlást, se pattanást, max azt az egyet lehetne pattanásnak nevezni amikor hozzá került a labda. -
#13670 Az Ajaxosat? -
#13669 B középből sajna tökéletesen láttam az esetet, ott történt az orrom elött... -
#13668 Ilyenek a profi goljai.
ketszer belebotlik a labdaba bepattan azt sztaroljak miatta, mikozben kinevetik az ilyen szanalmas burlexbe illo golokat.
Emlekszem egy Ajax beli goljara, ahol kikialtottak az egyik legszebb goljanak. haromszor botlott bele a labdaba es negyszer pattant vissza hozza. Vicc. -
#13667 Na a mocskos köcsög zsiráf, ezután én is ide fogok járni őt oltani. 8)) -
rumkola #13666 Én sem bírom Ibrát, de bízom benne. Azért rohadtnagy profi, menni fog ez neki. -
Gaba94 #13665 Nem fogják továbbadni a Stuttgartba:)
btw, legközelebb kulturáltabban kéne megfogalmazni a véleményeteket, fölösleges ez az egész vita, aki nem akarja az úgyse fogja megkedvelni Ibrát, ezt is el kell fogadni, vannak ilyen emberek. Mindenesetre ne temessük el a svédet, három meccs alapján nem lehet ítélkezni. -
#13664 Mint Hleb ertem.
Akkor minden rendben maximum majd tovabbadjak a Stuttgartba. -
Gaba94 #13663 Biztos vagyok benne, hogy Ibra tökéletesen be fog illeszkedni a csapatba. Eddig teljesen más rendszerbe kellett neki játszania, nem könnyű felvenni a ritmust egy teljesen más környezetbe, te sem várhatod el tőle, hogy rögtön az első meccsein elkápráztasson minket, nézőket és mesterhármasokat rúgjon. Igen lehet, hogy Eto'o simán lőtt volna három gólt a Gijón ellen, de ő már nincs, így semmi értelme ezzel jönni. Szidhatod Zlatant, elvégre ez egy fórum, mindenki megfogalmazhatja véleményét, de fogod te még isteníteni is, nem egy meccset fog eldönteni egymaga. A másik meg, hogyha Pepnek ő volt az elsőszámú kiszemeltje és mindent elkövettek, hogy leigazolják, akkor ő a legmegfelelőbb ember erre a feladatra. Bízni kéne az edző döntéseiben, ami talán nem nehéz egy ilyen csodálatos szezon után. :) -
#13662 oké helo szia -
rumkola #13661 Igen azt észrevettem én is, hogy Ibra néha azt sem tudja hol van. Lesz ez még sokkal jobb, Henry is nehezen indult meg... -
#13660 Valoszinuleg azt a szot viszont te nem is mered, hogy melodrama, pedig aztan a szarkazmus helyett inkabb az volt a hozzaszolasodban, te langesz.
Fogadom talan le is szopnad Ibrat, ha belebotlik a labdaba, ahelyett, hogy eszrevenned milyen lassu korulmenyes a Barcelona jatekosaihoz kepes, raadasul a "kepzett" zsiraf, olyannyira ugyetlennek hat a tobbiek mellett a palyan, hogy az mar egy vicc.
Az elso cselet kinevettek a spanyol riporterek olyan suta mozdulatvolt, ahogy magaele akarta tenni sarokkal a labdat es majdnem elesett a sajat lababan. -
#13659 gondolom azt a fogalmat nem ismered, hogy szarkazmus. mindegy hulljanak csak a korcsok:) -
icemankimi #13658 ebben az évben ha megfigyeltétek legalább 15% többet birtokolja a labdát a barca, de ez nem látszik meg a gólok tekintetében (még) egyrészt Eto'o hiányzik másrészt Ibra még néha azt sem tudja, hogy hol is van valójában.
Remélem az első gólja jót tett a lelkének és elkezdi szépen rugdosni a gólokat.
(szerintem a bajnokságban kb. 15-18 gólig fog jutni)