Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-0
vicc...

B0B0
Volt rá 70 perc. Be kellett volna lõni a ziccereket. Ennyit a meccsrõl!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
mér ennyi?
😛PPPPPPPP

25 perc alatt 10 golt is lehet lõni

NeoMaN
irritál ez a riporter
ütném
😛

Robinho14
Még nem dölt el semmi!

hát akkor errõl ennyit, még jó hogy nem látom...megint csak felidegelném magam rajta.
Robinho14
alig akarták kiirni a spanyolok õk se hitték el😄

Villarrealnak...
Pires lõtte

kinek?
valaki kommentáljon, mert nincs sport klub-om
nah remek 1-0...

Robinho14
például amit Messi beadott azt simán be lehetett volna fejelni.

Ronaldinhos10
nem veszik elég komolyan a meccset végén is ezt a Ronaldinho helyzetet azért belehetett volna rúgni de Etonak is volt már egy

Visca el Barça !

B0B0
Az hagyján. Fölbasznak egy játékos úgy, hogy majd eltörik a lába, erre 5 mp késéssel: miért esett ott el xy?
Eto'o levesz egy 60 méteres átadást légstoppal, visszalassítják erre: ez nem tudom miért lassították le, biztos nem tudták végigadni a lassítást, mert pörög a játék...
Ronaldinho egy passzt a bal lába mögött passzolt egy a jobbal. Közönség tapsol. Visszalassítják erre mesterünk: hmmm, ez szép volt bár biztos a feledésbe merült volna, ha nem lassítják vissza, mert senki sem látta...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Robinho14
Ronaldinho mit hagyott ki😄 érthetetlen

B0B0
Hát ennél nagyobb nem nagyon létezik...

Hány helyzet kell már egy gólhoz?!
Ahhoz hogy kapjunk tuti elég lesz 1 is :S

Robinho14
"Cani is jól huzogat ám"😄 ilyen beszolásai vannak mindig a sport klubbon😄

B0B0
Ez a kommentátor krapek nem semmi...

Robinho14
Pontosan😄köszi

Csabesz6
<#wow3>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

B0B0
Eddig elég langyos a meccs 😊

tobias88
bemásoltam az övét, és amit hibát láttam, javítottam, de nem eléggé
shevy
egyébként minden évben, és nem minden évbe

B0B0
Játékostemetõ...

NeoMaN
Én szeretem a Realt is nagyon, de a tény az tény.
Ahol egy Beckham meg egy Roni a kispadon ül, ott valami kurvára nincs rendben....

Csabesz6
nem kell egyböl leugatni, csak mert a rivális csapatnak szurkol-.-gondolom sietett, mert máskor nem igy szokott írni.😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tobias88
nyelvtan 1es, azta, ilyet még nem láttam!
talán így kellett volna:
"Beckham most futja élete formáját! Robinho is jó most, és Ronaldo is jó volt amikor odajött, minden évbe gól király lett, csak már nem maradt motiváció számára! A Realnál nincs rossz helye senkinek. De a Barcánál se! Igaz hogy rivális csapat és Realos vagyok, de elismerem a Barca érdemeit!
B0B0
Te lenni magyar?

Robinho14
Beckham most futja élete formáját RObinho is jó most !Ronaldo is jó volt amikor odajött minden évbe gól király csak már nem marqadt motiváció!a Realnak nincs rossz hellye senkinek.De a Barcánál se!Igaz h rivális csapat és Realos vagyok de elismerem a Barca érdemeit!

NeoMaN
Robi sztem ugyanúgy szopik Realban mint anno Beckham vagy Roni.
Máshol sokkal jobb lehetne szvsz.

S. Ramos is veszélyesebb nála gyakran, õ nincs rossz helyen? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Mindig nyerni kéne, nem csak ma 😊

Hát ma igencsak nyerni kéne a Villarreal ellen mert tapad a Real... :|

B0B0
Én ezt arra alapozom, hogy õ állítólag otthon császár volt.

NeoMaN
Robi rosszkor került rossz helyre sajnos...

Robinho14
Szerintem is jobb Messi de szerintem a Robinho késõn érõ tipus de Messi akkor is jobb lessz nála!De nem lessz sok külömbség szerintem😄de lehet h tévedek.

Robinhonak köze nincs Messi formájához, ezt én mondom neked. Sokkal kiismerhetõbb Robinho, a lövései meg nagy gyatrák mostanában... Jobb játékos Messi sokkal, legalábbis jelenleg nagy a különbség

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bigapó
😄DD

ez melyik csapat? tudatlan vagyok😊 a vége a legviccesebb, ahogy a néni odalép az meg elõtte csinálja, aztán meg tisztára zavarba van😊

The Matrix has you...

tobias88
nem, Messi megindulásokkal próbál átjutni a védõkön, Robinho inkább álló helyzetbeli egy az egy elleneket részesíti elõnyben
tobias88
ezt láttátok már? kegyetlenowl-ék
B0B0
Ugyanaz a stílus, csak Messi formában van Robinho meg nem. Ja! És egy fontos különbség: Messit nehezen tolják el, Robinho viszont mindenkirõl lepattan.

b4rc4
sztem 2 különbözõ játékstílus . Robinho az a "szambás" aki nyomja a biciklicseleket és elég gyakran sokat is...
Messi viszont az az ember aki hihetetlen jó ütemben érzi meg,hogy mikor kell egy picit tolni-huzni a labdán és szivatja halálra az ellenfelet😊

Z
Most már értem, hogy miért mondták, hogy Messibõl lehet Maradona...
hihetlen az a gyerek. Ilyen nincs is.

Imádom a Barcát, és a Madridot is, de sajnálom, hogy Robinho sehol nincs Messihez képest. 😞

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

B0B0
😄DD

Jagi
máris fõnök^^

B0B0
Na akkor olaj! 😄D

Jagi
ha nem írok ide jól játszanak 😊

tobias88
végre, már nem szemétkednek a spanyolok:
a meccs + Messidona
dienesoft
3-0 a vége...

na ez jo... már 2-0 Sevillának...