33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Gaba94
    F csoport

Barcelona
    Inter
    Dinamo Kijev
    Rubin Kazan

nem kis pikantériája lesz a Barca-Inter meccsnek. Eto'o vs Ibrahimovic :)
    amúgy korrekt csoport, ilyesmire számítottam, verünk mindenkit oda-vissza :D
    egyébként a tavalyi BL legjobb középpályása, csatára Xavi illetve Messi lett, grat nekik :)
  • WuFraZselic
    hát katalánok, ez izgalmas randevú lesz már csak Eto'o és Ibra miatt is (no meg mivel 2 sztárcsapatról van szó). szerintem továbbmegyünk mindketten, de megszenvedi mindkét csapat az ukrán meg orosz telet :)
  • marci9507
    Donyeck ellen behúzzuk a meccsünket:D.
    Azt kívánom hogy minden poszton Barca játékos győzzön:D
  • Gaba94
    A Barcelona megérkezett Monacóba

Ma délben, 11:50-kor leszállt a Barcelona küldöttségét szállító repülő Nizzában, és onnan autóbusszal jutottak el a játékosok a monte carlói Hermitage szállodába. Az együttes holnap este játszik az Európai Szuperkupa címéért az ukrán Sahtar Donyeckkel, és így már ma este edzeni fog a II. Lajos Stadionban. A csapat ott lesz a 18 órakor esedékes Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásán is, ahol akár a magyar Debrecennel is összekerülhet. A sorsoláson azért is lesznek jelen a játékosok, mert a tavalyi BL idény legjobbjait is ma díjazza az Uefa, és több barcelonai győztes is várható a kategóriákban.
  • icemankimi
    4/4 remélem pénteken is nyerünk:D
    Ez a barca jobb lesz mint a tavalyi:P
  • bodajoci
    Egy csapat volt csak a pályán
  • Gaba94
    Bojan 1 perce állt be:D 3-0
  • Gaba94
    Messi dupla:)
  • Gaba94
    11-es
  • Gaba94
    Messi 1-0 :)
  • rumkola
    messzike
  • Gaba94
    elkaptuk a fonalat, 2. félidőben jönnek a gólok :P
    kapusuk nem tudom mit evett a meccs előtt, de milyeneket véd:O
    Ibra szerintem keveset mozog, de egész jól tolja, volt 2-3 nagy helyzete. még össze kell szoknia a többiekkel, de ha összeszokik mi lesz itt..:P
  • bodajoci
    Basszameg, már megint bevettünk vmit gól ellen, nem igaz miket hagyunk ki
  • Gaba94
    eddig elég lapos a meccs :\
  • Rudee
    egy
    kettő
    három
  • marci9507
    :D
  • DONGUBA
    rackeven vok itt nincs sport1 viszont van sportklub+ :D
  • marci9507
    nekem a sopcastok offline-k,a mediplayerek egy időután beszarnak:SSSS,kicsit idegesítő.
  • DONGUBA
    van de nem otthon vok sajna:(
  • Rudee
    Sport1ed nincs? Az összes justin.tv-s stream ki fogja azt írni.
  • DONGUBA
    olyan stram ami mukodik is?
    Mindegyik egy ido utan kiirja hogy maximum user blabla azt bezar
  • marci9507
    Hajrá Barcelona!!!!!
  • Gaba94
    a Bilbao elleni kezdőcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Maxwell - Xavi, Touré, Keita - Messi, Ibrahimovic, Henry
  • Gaba94
    van
  • DONGUBA
    stream van?
  • bodajoci
    Semmivel sem undorítóbb, mint a ti támadó taktikátok, de mivel a focit gólra jáccák, akkor szted melyik a szimpatikusabb??? Amúgy meg szarni bele, ha ugyanúgy lesz , mint tavaly, akkor is döcögve indult a szekér, azt nyertünk mindent
  • hedonist
    sztem undorítobb a ti 0 védelmi taktikátok, összevissza rohangált mindenki nálatok.

szervezettebb volt a city sokkal ma.
  • buldozer99
    Jaja Ibra játéka nagyon tetszett, utolsó 10percben is adott egy szép labdát messinek, ami egy picit hosszu lett...
  • Gaba94
    vége 0-1
    ez a Manchester City ugyanolyan gusztustalan, undorító focit játszott, mint múltkor a Chelsea:S semmi nem jött, össze 4-5 góllal simán nyerhettünk volna..nagyon hiányzott onnan középről az Iniesta-Xavi duó:\ Ibra szerintem jól teljesített, küzdött, helyzetei voltak, csak éppen a gól nem jött össze. a fiatalok is egész ügyesen mozogtak főleg Gai és J.D.S.
    végén Messi is milyen kapufát lőtt:O sajnálom, nem érdemelt győzelmet a City, de hát ez van..
    a teljesítmény jó volt, csak a gól hiányzott. no nem baj, ami itt kimaradt az a Bilbao elleni szuperkupa vissszavágón bemegy :)
  • buldozer99
    Hát ez hihetetlen undorító foci volt a City-től, egyre jobban utűlom már az angol focit, mindne csapat csak védekezik, utolsó 10percről kiváncsi lennék egy labrdarbirtoklásra. Én olyan 85-15-öt saccolok.
  • marci9507
    ja,már csak gól kellene tőle
  • Gaba94
    Ibra kezd belejönni :)
  • marci9507
    :D
  • Gaba94
    Dos Santos mekkora kapufa asztakurva:OO ide hallottam a csattanást
  • Ronaldinhos10
    mert most értem haza de asszem a Digin lehet nézni a Sport ro-n:)
  • Gaba94
    igen :)
  • Ronaldinhos10
    félidő van ugye??
  • marci9507
    úgylegyen
  • Gaba94
    félidőben 0-1
    a meccs képe alapján nekünk kéne vezetni, de ilyen a foci..:S gyakran próbáljuk meg távolról ellőni a labdát, ami nem baj, de túlzásokba nem kell esni :) a City sajnos elég jól védekezik. asszem a 2.félidőben nem sok babér terem a számukra, mert minden bizonnyal jön Ibra és Messi is :)
    fordítani fogunk, érzem
  • marci9507
    félidő
    Ibráé majd csinálnak valamit a második felében:D