33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14020 ja közben látom, hogy bari meccset játszotok. Rojadirecta.com-on egy rakás justin.tv-s link van -
#14019 mihez? A FIFA-gálához?
Duna TV, Eurosport
streamek az oldalamon. -
marci9507 #14018 Valaki tudna adni live steam-et? -
rumkola #14017 de szép lenne ha holnap INI vinné a Puskás-díjat!!!!
:) -
Coco #14015 ez gyors volt, köszönöm :D -
icemankimi #14014 Guadriola :)
összefoglaló
ÜNNEP -
Coco #14013 egy összefoglalót + ünnepléses videókat tolhatna vki -
icemankimi #14012 6/6 ezt még senkinek nem sikerült és nem is fog egy jó pár évig.
Guadriola már most a legnagyobba edzők nyomában jár.
MÉS -
#14011 nézd meg a lassított felvételt, vagy van róla kép is, ahogy az espanyol védő fogja xavi mezét
tessék:
-
Gaba94 #14010 az eurobarcán van egy cikk,amelyhez kapcsolódik egy kép és azon tisztán látszik,hogy az Espanyol védője megrántotta/lerántotta Xavit. szóval az a jogtalan tizi nem is volt annyira jogtalan :)
ja és igen,egyszer nekünk is lehet szerencsénk,egyszer nekünk is befújhatnak egy ilyen szituációt (és most mindjárt jöttök a Chelsea elleni meccsel,de ebbe most nem akarok belemenni). a gond csak az,hogy az ilyesfajta esetek nálatok elég gyakorik :) és most egyáltalán nem az a célom,hogy beszóljak meg hasonlók,csak ha már a 'máknál' tartunk akkor gondoltam megemlítem. -
bodajoci #14009 Tényleg vannak nagyon normális Real ,és spanyol foci drukkerek itt az sg-n, de van jópár faszkalap is asszem... -
bodajoci #14008 Előtte meg nemkaptunk meg kb 4-5 tizit, ha nézted a meccseinket.Amúgy ha látni szeretnéd a mezhúzást, ajánlok neked egy oldalt: 11-es amit megadnak -
#14007 beleértve a kezét:D -
#14006 a kommented utolsó részét nem gondoltad komolyan te sem.
Azért említenék neked mákos Barca győzelmet nem is oly régről.
Az mindenki által istenített Xavi megbotlott egy fűszálban amiért 11-est kaptatok. -
bodajoci #14005 Gyerekek, eccerüen tiszta hülye vok, nemtom felfogniVáááá!!!6 kupa.Ezt csinálják utánunk.Pep egy Isten, a csapat meg menybe megy, pedig soha nem jártam templomba -
Gaba94 #14004 a tag szerintem nem látta a meccset. ez egyáltalán nem mák volt,aki látta a meccset az tanúsíthatja. végig domináltunk,végig küzdöttünk és meg lett az eredménye :) Messi megint elképesztő volt. ő a világ legjobbja. bármely testrészével képes gólt szerezni és mellette parádésan focizik :)
TÖRTÉNELMET írtunk, itt a 'hatkupás' Barca! sosem felejtem el ezt az évet,ezt a csapatot,remélem sok szép hasonló élményben lesz részünk a közeljövőben.
a madridisták meg szerintem irigykednek. mert elég szánalmas az ilyesfajta beszólás,hogy 'bemákoltuk'. igen? és ők hány meccset mákoltak be az elmúlt egy évbe? mikor minden 2. meccsüket bírói segédlettel nyerték? szóval mielőtt valaki így reagál átkéne gondolni,hogy miújság feléjük.
na peace :) -
bodajoci #14003 Huh ki nem szarja le a Real topicot, ha ilyen hozzászólók vannak, persze minden tiszteletem a normálisoknak, mert szerencsére ők vannak többen -
#14002 Real fórumban megint értelmes hozzászóló, aki gondolom nézte a meccset:
"a Barca bemákolja a klubVB-t"
-
Coco #14001 2-1. vége -
bodajoci #14000 Most mi van Mondjatok má vmit most értem haza.... -
Gaba94 #13999 SIXCHAMPIONS -
mate317 #13998 http://www.youtube.com/watch?v=FEJUqz8WC7U&feature=related
ismeritek ezt a sorozatot?
amikor pep elkezd a tiziről legendákat mesélni az állat:D többi részt is csekkoljátok! -
#13997 2 érdekes döntése volt, én amúgy nem tartom logikusnak olyan bírót alkalmazni, akinek esetleg lehet kötődése... -
Monoton #13996 Ezt te sem gondolhatod komolyan, már az a meccs előtt meg volt ki vezeti a döntőt. -
#13995 Érdekes, hogy mexikói bírót tesznek a döntőre, mikor a Barca a mexikói csapatot verte el az elődöntőben... -
marci9507 #13994 Valaki nézi most az Estudiantes-Barca meccset? -
icemankimi #13993 stuttgart ellen játszunk a bl-ben
SIMA Lesz! -
bodajoci #13992 Most néztem a gólokat. Kár, h a meccset nem láthattam.Remélem szombaton is nyerünk -
icemankimi #13991 döntőben vagyunk 1:3 -
#13990 Ezt nem hiszem el, már egyből az elején kaptunk egy gólt -
bodajoci #13989 Hát mákos v nem, de jól jáccottak szvsz, megérdemelték. Ez van. Az lenne a bosszantó, ha szar játékkal nyernek. -
icemankimi #13988 mákos real is basszus -
bodajoci #13987 Amúgy 1 csapatot rühellek a spanyol élvonalban.Hát ez a csicska Espanyol az.Tavaly úgy drukkoltam nekik, h essenek ki:-) -
bodajoci #13986 Nah azért a 3 pötty megvan.Ez az össz pozitívum, mégha egy kamu 11-el is akkor is.Most amikor nem volt jogos, megkaptuk.De eddig kb 5-öt nem kaptunk meg. A sors vhol igazságot szolgáltat.De ki nem sz..rja le:-) -
icemankimi #13985 jaja holnap nem is játszhat -
rumkola #13984 lesérült? -
bodajoci #13983 Sikerült Messit azért az uccsó percben agyonrúgni az ukrán geciknek -
bodajoci #13982 Azé a bíró felbaszta az agyam. Vhogy nekünk minden szarért sárgázott, az ukránok meg faragtak rendesen, de elfelejtett nekik 2. sárgákat adni. -
bodajoci #13981 Jessz
2:1 ide
nyertünk:-)
-
icemankimi #13980 CSOPORTELSŐK VAGYUNK