Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca el Barca
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Rodríguez Santiago
FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio, Motta, Xavi, Deco, Giuly (Iniesta), Messi és Eto'o.
RCD Espanyol: Kameni, Lacruz, Torrejón, Jarque, Chica, Moisés Hurtado, De la Peña, Rufete, Luis García, Riera és Tamudo.
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Belletti, Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta, Márquez és Gio
Középpályások: Xavi, Iniesta, Deco, és Motta
Támadók: Giuly, Messi, Eto'o, Gudjohnsen, Ezquerro és Ronaldinho.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
#acm
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
#9164: sztem örülni is kell, fiatalok játszottak tõlük sztem jó teljesítmény 😉
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem teljesen ideillõ kérdés, hanem inkább Ronaldinhoval kapcsolatos. Volt/van valakinek Ronaldinhos sípcsontvédõje ("pipa" Tiempo)? És ha igen, mennyire védte a lábat? Mert épp készülök venni egy olyat, csak nem tudom, jó választás-e. Elõre is köszönöm a választ!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!