33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• banok
    ja közben látom, hogy bari meccset játszotok. Rojadirecta.com-on egy rakás justin.tv-s link van
  • banok
    mihez? A FIFA-gálához?
    Duna TV, Eurosport
    streamek az oldalamon.
  • marci9507
    Valaki tudna adni live steam-et?
  • rumkola
    de szép lenne ha holnap INI vinné a Puskás-díjat!!!!
    :)
  • Coco
    ez gyors volt, köszönöm :D
  • icemankimi
    Guadriola :)
    összefoglaló
    ÜNNEP
  • Coco
    egy összefoglalót + ünnepléses videókat tolhatna vki
  • icemankimi
    6/6 ezt még senkinek nem sikerült és nem is fog egy jó pár évig.
    Guadriola már most a legnagyobba edzők nyomában jár.
    MÉS
  • tobias88
    nézd meg a lassított felvételt, vagy van róla kép is, ahogy az espanyol védő fogja xavi mezét

tessék:

• Gaba94
    az eurobarcán van egy cikk,amelyhez kapcsolódik egy kép és azon tisztán látszik,hogy az Espanyol védője megrántotta/lerántotta Xavit. szóval az a jogtalan tizi nem is volt annyira jogtalan :)
    ja és igen,egyszer nekünk is lehet szerencsénk,egyszer nekünk is befújhatnak egy ilyen szituációt (és most mindjárt jöttök a Chelsea elleni meccsel,de ebbe most nem akarok belemenni). a gond csak az,hogy az ilyesfajta esetek nálatok elég gyakorik :) és most egyáltalán nem az a célom,hogy beszóljak meg hasonlók,csak ha már a 'máknál' tartunk akkor gondoltam megemlítem.
  • bodajoci
    Tényleg vannak nagyon normális Real ,és spanyol foci drukkerek itt az sg-n, de van jópár faszkalap is asszem...
  • bodajoci
    Előtte meg nemkaptunk meg kb 4-5 tizit, ha nézted a meccseinket.Amúgy ha látni szeretnéd a mezhúzást, ajánlok neked egy oldalt: 11-es amit megadnak
  • hedonist
    beleértve a kezét:D
  • SLICK
    a kommented utolsó részét nem gondoltad komolyan te sem.
    Azért említenék neked mákos Barca győzelmet nem is oly régről.
    Az mindenki által istenített Xavi megbotlott egy fűszálban amiért 11-est kaptatok.
  • bodajoci
    Gyerekek, eccerüen tiszta hülye vok, nemtom felfogniVáááá!!!6 kupa.Ezt csinálják utánunk.Pep egy Isten, a csapat meg menybe megy, pedig soha nem jártam templomba
  • Gaba94
    a tag szerintem nem látta a meccset. ez egyáltalán nem mák volt,aki látta a meccset az tanúsíthatja. végig domináltunk,végig küzdöttünk és meg lett az eredménye :) Messi megint elképesztő volt. ő a világ legjobbja. bármely testrészével képes gólt szerezni és mellette parádésan focizik :)
    TÖRTÉNELMET írtunk, itt a 'hatkupás' Barca! sosem felejtem el ezt az évet,ezt a csapatot,remélem sok szép hasonló élményben lesz részünk a közeljövőben.
    a madridisták meg szerintem irigykednek. mert elég szánalmas az ilyesfajta beszólás,hogy 'bemákoltuk'. igen? és ők hány meccset mákoltak be az elmúlt egy évbe? mikor minden 2. meccsüket bírói segédlettel nyerték? szóval mielőtt valaki így reagál átkéne gondolni,hogy miújság feléjük.
    na peace :)
  • bodajoci
    Huh ki nem szarja le a Real topicot, ha ilyen hozzászólók vannak, persze minden tiszteletem a normálisoknak, mert szerencsére ők vannak többen
  • tobias88
    Real fórumban megint értelmes hozzászóló, aki gondolom nézte a meccset:

"a Barca bemákolja a klubVB-t"

• Coco
    2-1. vége
  • bodajoci
    Most mi van Mondjatok má vmit most értem haza....
  • Gaba94
    SIXCHAMPIONS
  • mate317
    http://www.youtube.com/watch?v=FEJUqz8WC7U&feature=related

ismeritek ezt a sorozatot?
    amikor pep elkezd a tiziről legendákat mesélni az állat:D többi részt is csekkoljátok!
  • tobias88
    2 érdekes döntése volt, én amúgy nem tartom logikusnak olyan bírót alkalmazni, akinek esetleg lehet kötődése...
  • Monoton
    Ezt te sem gondolhatod komolyan, már az a meccs előtt meg volt ki vezeti a döntőt.
  • tobias88
    Érdekes, hogy mexikói bírót tesznek a döntőre, mikor a Barca a mexikói csapatot verte el az elődöntőben...
  • marci9507
    Valaki nézi most az Estudiantes-Barca meccset?
  • icemankimi
    stuttgart ellen játszunk a bl-ben
    SIMA Lesz!
  • bodajoci
    Most néztem a gólokat. Kár, h a meccset nem láthattam.Remélem szombaton is nyerünk
  • icemankimi
    döntőben vagyunk 1:3
  • tobias88
    Ezt nem hiszem el, már egyből az elején kaptunk egy gólt
  • bodajoci
    Hát mákos v nem, de jól jáccottak szvsz, megérdemelték. Ez van. Az lenne a bosszantó, ha szar játékkal nyernek.
  • icemankimi
    mákos real is basszus
  • bodajoci
    Amúgy 1 csapatot rühellek a spanyol élvonalban.Hát ez a csicska Espanyol az.Tavaly úgy drukkoltam nekik, h essenek ki:-)
  • bodajoci
    Nah azért a 3 pötty megvan.Ez az össz pozitívum, mégha egy kamu 11-el is akkor is.Most amikor nem volt jogos, megkaptuk.De eddig kb 5-öt nem kaptunk meg. A sors vhol igazságot szolgáltat.De ki nem sz..rja le:-)
  • icemankimi
    jaja holnap nem is játszhat
  • rumkola
    lesérült?
  • bodajoci
    Sikerült Messit azért az uccsó percben agyonrúgni az ukrán geciknek
  • bodajoci
    Azé a bíró felbaszta az agyam. Vhogy nekünk minden szarért sárgázott, az ukránok meg faragtak rendesen, de elfelejtett nekik 2. sárgákat adni.
  • bodajoci
    Jessz
    2:1 ide
    nyertünk:-)
  • icemankimi
    CSOPORTELSŐK VAGYUNK