Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt rossz meccs,Leo tanárian vágott 2 gólt,amilyeneket tényleg csak ő tud. A játék képén nem láttam nagy változást,talán egy pici javulást,de nem egy Elche elleni meccsből kell kiindulni,hanem majd amikor jön a BL. Egyéni dolgokról meg annyit,hogy szegény Alvest sajnálom,az edzőn kívül már mindenki a csapaton kívül látja őt,ezért is hajtott tegnap nagyon,és akart,de nem megy már neki a dolog...megint az ő oldalán jöttek az ellenfél támadási,mert elbalfaszoskodja a támadásokat,és aztán nem tud visszazárni,csóri Rakiticnek kellett mindig kimentenie a brazil seggét,mert különben ég a ház. Matyiról még nem tudok véleményt alkotni. Busi meg kezd egyre jobban átmenni "Xaviba",1-2 jó passza volt a meccsen,de egyébként oldalpasszok tömkelege,1 méteres pöcizések,és néha egészen esetlen balfasz mozgása van,az meg hogy megkapta Carles 5-ös mezét,az no komment. Pozitívumok: Munir játéka nekem nagyon bejött,az elfutásai meg az összjátékokban való szerepe jók voltak,és lőtt egy kibaszott okos gólt. Élete első bajnokiján,a Nou Campban,Messivel az oldalán ennyire felszabadultan játszani talán Pedrot láttam még fénykorában. Nem szabad tőle még sokat várni,de ősszel mindenképp adni kell neki legalább a 20-25 perceket,kitudja lehet megtaláltuk Messi utódját.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.08.24. 21:44:11
Bravo- Alves,Matyi,Pique,Alba- Busi,Rakitic,Ini- Rafinha,Munir,Leo
tetszik,Rafinha rögtön belesz dobva,és a fiatal Munir is,Rakitic élesben is bizonyíthat már rögtön,nagyon várom a meccset !!!
21:00 Sport1
Ez azért nem a Magyar válogatott akik közel 30 éve semmit nem tettek annak érdekében, hogy tovább tudjak nekik őszintén drukkolni 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mindkét csapat erősödött a tavalyihoz képest. Mi is erősödtünk. De míg az ő taktikájuk és hozzáállásuk tavaly is ez volt, addig a miénkben gyökeres változásnak kell végbe mennie az előző szezonhoz képest. Nehéz lesz na....
PS3 Slim 250 PC
http://www.twitch.tv/hegii
Tudni lehetett hogy ez lesz, itt most nem csak fél évre szólóan kell igazolni, hanem meghatározó játékosokat kell hozni hogy a következő 2 évre ne legyen gondunk. Nagyjából kész a keret. Még 1 tehetséges jobbhátvédet hoznék és talán rendben is vagyunk.
Mathieu például eddig számomra kellemes meglepetés. Korához képest gyors, olvassa a játékot, jól lép közbe, remekül inditja meg hátulról a támadásokat.
Más kérdés hogy igazán nagy ellenfelünk talán a Napoli volt a felkészülés alatt.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC

PS3 Slim 250 PC
Munir jöhet a helyére a keretbe.
Duli-t kölcsön akarják adni.
Ez azért érdekes mert jelenleg akkor Messi, Pedro, Neymar a 3 bevethető csatár akikkel neki ugranánk a szezonnak, esetleg Rafinha.
Ez így kevés, jönnie kell még valakinek előre.
PS3 Slim 250 PC
újabb báb Messi mellé

Utoljára szerkesztette: homeless, 2014.08.11. 16:00:44
Salzburg - Grödig 8-0 Jonathan Soriano 5 gólt lőtt,így 3 bajnokin már 9 gólnál jár. 3 évig volt a B keretünk tagja,ontotta a gólokat,és a Salzburgnál is 2012 óta már 73 gólnál jár.
Jordi Masip – Martín Montoya, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Sergi Roberto, Busquets, Iniesta – Munir El Haddadi, Rafinha, Pedro
gólok: Haddadi 2,Pique,S.Roberto,Sandro Ramirez,Bartra
PS3 Slim 250 PC
nem értem minek kell ilyen szar haknitúrákra menni európa másik végébe,mehetne a csapat nyugodtan az olaszokhoz vagy svájcba,ott lenne 3 meccs,.meg még otthon meghívnának egy sztár klubot,és ennyi.
Egy olyan átigazolási szezonban, ami a védőkérdés megoldásra lett beharangozva, vettünk (tök feleslegesen) egy csatárt 80 millióért, majd két hátvédet összesen negyvenért. És még Alves is a nyakunkon marad, szélsőhátvédet nem vettünk, jövőre meg jöhet a transfer ban és Alves meg lelép (lehet hogy jobb is), mert lejár a szerződése.
Összességében csalódott vagyok emiatt, de majd meglátjuk LE mit alkot az új kerettel.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát.... na, jójó, legyünk elégedettek, de én nem erre a 2 belső védőre számítottam. Mondjuk lehetett volna egy Hummels+Maquinhos páros, nyilván 3x ennyibe került volna, de talán minőségibb és sokkal időtállóbb. Valahol a kettő között kellett volna.
PS3 Slim 250 PC
Az első félidőben lehetőséget kapott az A csapat legtöbb játékosa, beleértve Iniesta, Pique, Pedro, Bravo, Busquets, Rakitic.
A második félidő elején a legjobbak lejöttek és a B játékosok kaptak lehetőséget, így mondhatjuk hogy a 2. félidőben már szinte vagy egyáltalán senki sem volt fent a pályán az első csapatból. Az egész mérkőzést uraltuk. Sok bizakodásra okot adó megmozdulás, befutás, előre passz, bejátszás volt. Végre láthattunk letámadást. Bravo fantasztikusan védett.
Itt vége a dicséretnek.
A helyzetkihasználás pocsék. Többször hatalmas ziccereket hibáztunk. A labdabirtoklás továbbra is meddő fölényt mutat, igaz helyzeteink bőven voltak legalább.
Igazából 1 potya gólt kaptunk távolról, az addig kiválóan védő Bravo hibázott a második félidő 80. perce környékén.
Összességében bizakodó vagyok. Bár kérdéses számomra hogy mikor fog összeállni a komplett kezdőcsapat ha Messiék még 1 percet sem játszottak. Valamint a Napolin kívül nem hiszem hogy más nagyobb csapat ellen készülhetünk még a nyáron, ez se valami jó, tekintve hogy a probléma mostanában nem a kis csapatok ellen szokott lenni leginkább hanem a nagyok ellen. Ennek a gárdának újra össze kéne állnia, az új embereknek beilleszkednie, az új taktikát és hadrendet elsajátítani lenne szükséges. Az egy nagyon jó dolog hogy a fiatalok lehetőséget kapnak az előszezonban a bizonyításra, de így a felkészülés valójában nem tekinthető annak amire hivatott lenne a mi esetünkben leginkább.
PS3 Slim 250 PC
annyira hiányzik Puyi...nekem ő volt a Barca,jöhet ide akárki,Neymar,Suarez,Rakitic,világsztárok,de az a Barca amit én megszerettem az vele indult a védelemben,és persze Victorral a kapuban.