33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Nyiri #31644 Oké oké. Örülök neki -
#31643 Suarez !!! Na ezekert vettuk meg,ez kell! Megvan az idegenben lott gol -
#31642 egyelőre vezet a barca :) -
Nyiri #31641 Hallgatom a műsorvezetőket hogy így a Barca úgy a Barca és hogy a City-nek nehéz lesz. De közben akkorát zakózhatunk itt mint egy ház...
HARJÁ! -
#31640 Én abban biztos vagyok hogy nyerünk. Egy meccs nem a világ és nem védekező ellenfél ellen mindig is jó volt a csapat, a City meg tipikusan ilyen -
ToM1113 #31639 Suarez gólt lő. Meggyőző játékkal nyerünk. 2-1 -
#31638 tippek mára? én 2-1-es győzelemre tippelek,megszerezzzük a vezetést,de city visszatud jönni,félidőben döntetlen,aztán a második félidőben bemákolunk egy gólt,és nyerünk. De 1-1-es döntetlennel is kiegyeznék,a lényeg hogy muszáj gólt lőnünk,hazai pályán jobbak leszünk ebben biztos vagyok,ezért fontos a lőtt gól idegenben (na meg hogy ne kapjunk ki)
VAMOS! -
#31637 Nem a legjobbkor találkozunk velük, az biztos:
-
ToM1113 #31636 igazad van. :)
Csak felhúzott kicsit ez a meccs ismét...
"Erre irtam, hogy lehet peldalozni a Madriddal, csakhogy ellenuk nem jatszak ezt altalaban, eppen azert lonek annyi golt kontrabol. Ellenunk pedig 11 emberrel vedekeznek a 16os elott."
Ez viszont a Barca hibája. Mert kitalálhatnának valamit erre. Pont azért állnak be védekezni mert tudják hogy tili toli türelem játék lesz nem pedig gyors támadások, A Real ellen nyilván nem éri meg annyira betömörülni. -
#31635 "Hely az lenne, ha a kontráink nem olyan lassúak lennének amilyenek, ha egy szerzett labdánál nem várnánk meg míg rendeződik az ellenfél hátsó alakzata."
Biztos mas merkozest neztel. Milyen helyrol beszelsz ? Meg a labdas embert se tamadtak le, hanem mar akkor hatrafutottak vedekezni.
Az osszes tamadasi lehetosegunknel is 6-7 emberuk mar hatul volt. Tehat lehetetlen volt kontrazni.
Erre irtam, hogy lehet peldalozni a Madriddal, csakhogy ellenuk nem jatszak ezt altalaban, eppen azert lonek annyi golt kontrabol. Ellenunk pedig 11 emberrel vedekeznek a 16os elott. Megis latszott, ahogy ellenuk kezdi ezt jatszani az Atletico, sehol sincsenek ok sem.
Azt meg nem kene, hogy nem hajtottunk. Pont hogy szarul jatszottunk, de mindenki ezerrel akart, nem ugy mikor regen szoktunk.
Az mas kerdes, hogy nem ment a jatek, se Neymarnak,se Messinek , Suareznek meg amugy se szokott menni, Iniesta meg eszrevehetetlen volt.
Ha egybol egyenlitettunk volna a lovesbol lett volna eselyunk, de igy ahogy telt az ido, ugy lett egyre magabiztosabb a Malaga es ilyenkor ez tovabbi osztonzest ad a jatekosoknak, mig az ellenfelet elbizonytalanitja akarhogy is akar, es ilyenkor szoktak jonni a hibak, rossz passzok, rossz lovesek, rossz megoldasok. Ezt a meccset egyertelmuen Alves nyakaba lehet varrni, mert igy utolagosan is biztos vagyok benne, hogy nincs az ongol, akkor mashogy alakul, de elcseszte az egesz merkozest es utana hiaba hajtottak ezerrel az elso felidoben vegig es utana a masodikban 30 percet a fiuk, utana szetesett a jatek es mar fejben nem tudtak elviselni ami tortent. Pont itt latszodott, hogy mennyire akartak. -
ToM1113 #31634 Ja hogy a Malaga a hibás azért mert vezetés esetén védekezik, vagy az összes csapat hibás azért mert nem akar 25 gólt kapni meccsenként ellenünk és mert kiismerték hogy a legtöbb esélyük ezzel a kevésbé szimpatikus de eredményre vezető játékkal van. Sőt ők a hibásak azért is, mert önfejű csapat a Barcelona, és hátrányban is azt játssza, amit. Igazából mindig azt játsza, mert nem tud mást. Milyen példát? Robotolás, hajtás, megszerezem a labdát és végigszántom a pályát, nem lötyögök meg 5 ember között akarom megoldani egyedül.
Nem 200 at passzolok hanem 10 passzból gólt lövök...
De nincs igazam teljesen, most részben az idegesség beszél belőlem. Mert már megint azt láthattam amitől írtóztunk nemrég... a tanácstalanságot, az egysíkú, unalmas játékunkat. -
#31633 Megis milyen peldat ? Ellenuk kb 2 csapat jatsza ezt, ellenunk meg ketto kivetelevel mindenki. Raadasul a maki Alves elintezte meccset, abban a pillanatban tudtam, amikor nem lefejelte labdat Albanak, hanem flegmaskodva egybol akart hazaadni. Abban a pillanatban tudtam, hogy vege a meccsnek, mert ha addig nem akarta volna jatszani a bekkelest a Malaga, ezzel a gollal tuti volt, hogy onnan azt fogjak jatszani. -
#31632 tipikus hirtelen jött vereség volt,kb 50%-on pörgött a csapat,nem volt futás,csak nyögdécselés. Tudjuk be annak,hogy kedden megyünk a Cityhez,remélem megérte tartalékolni arra a meccsre,és győzünk -
ToM1113 #31631 Erről beszéltem....
Ez a meccs nem az előző 11 mérkőzésből álló veretlenségi szériát erősítette, hanem az az előtti kritikán aluli szar játékot. Nekem ne jöjjön már azzal senki hogy a felállt védelem stb... Ez a Barcelona, ha van csapat a világon, ha vannak támadók a világon, akik képesek lehetnek egy ennyire bunkerfocira játszó csapatot megbontani akkor azok ők. Ne mondja senki hogy jajj de hát minden játékos a saját térfelén védekezik, meg hogy nincs hely sehol támadást végig vinni. Ez hülyeség. Hely az lenne, ha a kontráink nem olyan lassúak lennének amilyenek, ha egy szerzett labdánál nem várnánk meg míg rendeződik az ellenfél hátsó alakzata. Neymar, Messi, Suarez, Iniesta, Pedro mind gyorsabbnál gyorsabb játékosok, tessék futni kicsit. Lehet példát venni a Real Madridról ebből a szempontból.
Megint 4 pont lesz a különbség, a Classicót meg kell nyernünk, nincs mese.
Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.02.21. 17:58:39 -
#31630 Respect. Igy kell beszelni az ellenfelekrol.
Paul Scholes az angol Independent szakírójaként dolgozik, és ezúttal Lionel Messiről írt hosszabban.
„Messi egy zseni, egy pillanat alatt kicselez és hülyét csinál belőled – én már csak tudom" – kezdte Scholes.
„Egy pillanat műve volt az egész. Elment mellettem, én pedig otthagytam a lábamat és szabálytalankodtam vele szemben a tizenhatoson belül. Ez a Barcelona elleni 2008-as Bajnokok Ligája*elődöntő visszavágóján történt az Old Traffordon, amikor már egygólos előnyben voltunk. Ha a 2008-as BL-címünkre gondolok, mindig eszembe jut ez a szabálytalanság. Igen, én szereztem a párharc egyetlen gólját, de akkor a világ legjobb focistája arra »kényszerített«, hogy szabálytalankodjak vele szemben. Tizenegyesnek kellett volna következnie, és azzal a góllal a Barcelona ment volna tovább. Ám valamiért a játékvezető nem ítélt semmit, a játék ment tovább, és Messi sem csinált belőle nagy felhajtást. Óriási megkönnyebbülés volt..."
„Négyszer játszottam Messi ellen a karrierem során, kétszer ebben a 2008-as párharcban, majd a 2009-es és a 2011-es BL-döntőben, amikor mindkétszer a Barcelona örülhetett. Messi jövő héten visszatér Manchesterbe, és mindig érdekes, ha a valaha volt egyik legjobb játékost láthatod."
„Amit még elmondhatok róla, hogy sohasem beszél a pályán, nem emlékszem, hogy valaha egy szót is hallottam volna tőle. Másodszor, nem is hinné az ember, hogy a termete ellenére milyen erős. Nem szégyellem bevallani, a Barca elleni meccsek során csak reménykedtem benne, hogy minél távolabb kerül tőlem a pályán. Nehezen elkapható – ez jut először az eszembe, ha Messi játékára gondolok. Azt hiszed, szemmel tartod, aztán egyszer csak eltűnik, és valahol máshol tűnik fel a labdával. Sokszor hiába tudod, mit fog csinálni a labdával, mégsem bírsz lépést tartani vele. Kerüli a szélsőséges megnyilvánulásokat – nem látni túlzottan örülni egy-egy gólnál, de nagyon csalódott sem szokott lenni."
„Amikor felkészülsz a Barcelonából, sorra veszed az ismert gyenge pontokat, de csak akkor tudsz ebből hasznot húzni, ha nálad van a labda. 2011-ben 37 százalékban volt nálunk, ehhez nem voltunk hozzászokva. Nem volt speciális tervünk Messivel szemben, csak hogy mindig az veszi fel, aki a legközelebb van hozzá. Ha valaki ennyire különböző módokon tud gólt szerezni, akkor minden oka megvan rá, hogy magabiztos legyen. Sokan mondják, hogy manchesteri játékosként folyamatos nyomás alatt játszottam. De ez semmi ahhoz képest, amit Messinek vagy Cristiano Ronaldónak ki kell állnia. Eltelik egy meccs úgy, hogy nem szereztek gólt, és az emberek rögtön tudni szeretnék az okát. Messi van olyan híres, mint bármely korábbi nagy játékos, mégis keveset tudunk róla, egy kis misztérium lengi körül. Ez tetszik, főleg most, amikor a közösségi médiának is köszönhetően ismerjük az emberek legkülönbözőbb érzéseit." -
Rdinho10 #31629 Nem tudom láttátok-e a mai Bayern meccset?!de ez valami vicc volt...soha ne jöjjön vissza Guardiola,ugyanúgy ment a tili-toli,távoli lövések ellen beoltva,néha kiszakad a zsák de ennyi...szánalmas lett a Bayern!nézhetetlen mint nálunk a vége fele....és tartom azt hogy Guardiola 1 rendszert tud,azt akarja ráerőltetni minden aktuális "csapataira".Nagyon remélem hogy találkozunk velük mert ezt a "nagy" Münchent oda vissza ütjük.Visca Barcaa
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.17. 23:03:48 -
#31628 Engem nem erdekel, ha nem nyerunk semmit iden, csak jojjon vissza a regi lenduletes, jo jatekunk mint 2009 kornyeken.
Utana majd megjon a cimek nyerese is, csakhogy ahhoz az kell , hogy a jatekunk megfelelo legyen. -
Nyiri #31627 Én is így látom. Kezdem benyalni hogy akár BL-t is nyerhetünk, de a City elleni meccs fogja beárazni a mostani csapatot. -
ToM1113 #31626 Na azért ezzel vitatkoznék.... Kétségtelen 11 mérkőzést nyertünk zsinórban, a játékunk sem olyan tanácstalan mint korábban. Elől a csatárok jó formában vannak, Neymar végre kezdi megérni az árát. Suarez talán a következő szezonra már teljesen beilleszkedik és túllendül ezen a görcsös megfelelni akaráson. Emellett a védelmünk is stabilabb és a középpályán is feljavult a teljesítmény.
DE!
Az Athletico Madridon kívül nem találkoztunk igazán nagy csapattal. Igaz őket 3x is megvertük de nem voltak olyan egyszerű meccsek. Jövő héten jön a City elleni bajnokok ligája mérkőzés ha ellenük is meggyőző játékot mutatunk, valamint a Real ellen a classicón győzünk, na akkor beszélhetünk valami olyasmiről hogy Európa legjobb csapata vagyunk. De még akkor is csak 2 nagy csapattal találkoztunk.
Semmit nem ér ez a 11 meccs ha idén sem nyerünk semmit. (Bl vagy bajnokság.)
Mert azért ne felejtsük hogy pár hete még edzőváltásról beszéltünk, meg kiégett szar játékosokról... Ennyi idő alatt nem tudom hogy feje tetejére állhatott-e a világ. Azonban kétségtelen jobb a játék, még 1x mondom.
Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.02.17. 17:56:27 -
#31625 oké az igaz... de a reált is meg kéne már verni :D -
#31624 Atletico ellen nyertünk 3szor 1 hónap alatt. Tavalyi bl döntős csapatnál nagyobb nem sok van. Jelenlegi Atma-nál ebben a pillanatban talán a Bayern és a Chelsea jobb egyedül, a Real is kapott tőlük egy 4est. Európában most újfent a Barca a legjobb, de nyilván az számít aki a végén a kupát is elhódítja
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.02.16. 12:44:20 -
#31623 Na igen,amikor "kirobbant" a Lucho vs Messi balhe azota mintha egy masik csapat jatszana,nem az amelyik elotte. -
bodajoci #31622 hát azé' az atma ellen sem voltak rossz meccseink :) -
#31621 jó lenne már nagy csapatok ellen is gálázni :) Nem sokra megyünk ezekkel, ha idén sem nyerünk trófeát. -
#31620 És ezek nem is éppen hogy győzelmek, hanem általában gálák. Remélem kitart az év végéig a jó forma -
#31619 zsinórban 11 győzelem,utoljára ezt a Pep érában tudta elérni a csapat! -
#31618 Megérdemelte már szegény, eddig nem nagyon ment neki de ez gyönyörű volt. -
#31617 Na ez nem szar volt :D -
ToM1113 #31616 Istenem végre kezdi érezni LE a kezdő összeállítást! :)
Ter Stegen, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Iniesta, Rafinha, Neymar, Suárez i Messi
-
#31615 Jo lesz az csak ossze kell erniuk,nem egy szezonra vettuk a harapost,Neymar meg még mindig fiatal -
#31614 Szerntem egyikuk se jatszott jol, de azert egy ilyen szintu kozepcsatarnak illene 3 meterrol golt szereznie teljesen tiszta helyzetbol. -
#31613 Neymar ma kihagyott 3 darab 1 az 1 ellenes szituációt, szóval ő még gyengébb volt -
#31612 Most assists in the history of LA LIGA:
1. Luis Figo (106)
2. Lionel Messi (105) -
#31611 Azert Suarezt ma is ketszer kuldtem el melegebb eghajlatokra. Meg szerncsem, hogy kozben makolt egy golt 17rol.
De elotte, meg utana a 3 meterril kihagyott szaz %-s helyzetet kihagyni az mar maga a muveszet volt, foleg egy 87 millio erteku csatartol. -
#31610 Azon mulik, messi mennyire motivalt.Ha nagyon akar, nyerunk, ha setla mint a VB donton, akkor nem. Nem is ertettem, hogy a VB donton is miert volt annyira alulmotivalt. Pedig ha ott nem kuzd valaki, akkor hol kellene ? Bar mostanaban az elmult honapban kevesebbet setafikalt. -
#31609 Nyerni kell, nincs mese.
De a Bilbao pálya nem tartozik a könnyűek közé :) -
#31608 Remelem a csapat nem foglalkozik a Reallal es csak magukra figyelnek ha elkapunk egy jo szeriat meglehet a bajnoksag,a Clasico otthon lesz,lelektanilag elonybe kerulhetunk ezzel a tegnapi Real botlassal. Ma verni kell a Bilbaot!! -
#31607 csak tisztességesen letöltötte a 3 meccses eltiltást :D -
#31606 Valaki latta a 3x aranylabdast? Utoljara a bemelegitesnel volt nala a labda,azota eltunt. A spanyol titkosszolgalat mar keresi :D -
#31605 Legjobb öröm a káröröm