33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Voyager5
    DigiSport, Sat1, ORF1
  • DONGUBA
    Adja ma valami a meccset?
  • horpeti
    Etoo az Interben nagyon hasznosan, más poszton játszik. Tényleg hasznos. Egyébként tegnap elég sok helyzetet elpuskázott, néha amatőr módjára, de egy csak bement és az szép volt. :)
    A madridi Sneijder és a barcás Etoo együtt szépeket művel.. :D
  • Jakuza001
    En meg arra emlexem, hogy a lofeju sveddel halal lassu lett a Barca tamadojateka es csak Messi es a tobbiek zsenialitasa miatt tart ott a Barca ahol tart.
    Raadasul milyen golok voltak azok ? Egyik se nyerne meg a golszepsegversenyt az tuti. Eto'o ilyenkor mar legalabb 20 golnal jart ugy, hogy minden evben legalabb 2-3 heten keresztul az afrika kupa miatt nem allt a csapat rendelkezesere.
  • rumkola
    én meg arra emlékszem mikor ibra idejött minden meccsen gólt lőtt....
    most nincs foormában azt ennyi, de nehogymá előadja valaki, hogy miatta nem nyer meg minden meccset a csapat, vagy azt állítsa hogy ibra szar focista :DDDD
  • barcames
    tegnap ha láttad, hogy etoo milyen gól rúgott akkor eszedbe juthatott, hogy amióta ő elment nincsenek ilyen gólok a barcában.
  • marci9507
    A legutóbbi Clásico-n ő lőtte a gólt és csereként állt be:)
    Lehethogy az utóbbi időben megingott a teljesítménye,mert szokatlan volt neki oalszból átjönni ide,de ő is visszarázódik majd a régi kerékvágásba.
    Henry-t is nézd meg Valencia ellen a beállásával milyen nagy lendületű támadásaink lettek.Ő is nagyon sokat javult:)
  • barcames
    ha ibra nem kezd a clasicon akkor nyerünk azt mondom
  • horpeti
    Mondjuk a madridi meccs első félideje sem volt valami meggyőző, C. Roni szabadrúgás gólján kívül nagyon sok hiba volt, meg stb. Aztán azért csak jött a többi. :)
  • horpeti
    Az igaz. Én azt nem láttam, mert pont akkor értem haza és kapcsoltam be, amikor Messi lőtte a 2. gólt, aztán a 3.at.. De mondott vmi olyat a kommentár, hogy szörnyű volt az 1. félidő.
  • tobias88
    Nem a gólok számítanak, hanem a mutatott játék, ami egy ilyen első félidő után tökéletes már nem lehet!
  • hedonist
    szimplan csak nem tud angolul:) igen az a mesterhármas jelentése.

Messi-t mindenkinek tisztelnie kell, még aki a barca-t nem is szereti, mint mondjuk én:)
  • sz4bolcs
    De, de, csak régen.. :D
  • horpeti
    Azt ti vágtátok, miért volt Guardiola meg a másik olyan búval baxott messi 2 góljánál is? Nemhogy örültek volna...
  • tobias88
    Pellegrini életében
  • horpeti
    Te sem játszottál sok focis játékkal. :D
  • horpeti
    :D Én pártatlan maradok a vitátokban. :D
    Higu is lőtt 3-at, úgyhogy legalább van madridi oldalon is ünneplésre ok. :)
    Az El-Classico forduló pont lesz, most már szinte biztos.
  • sz4bolcs
    MEster-hármas féle?
  • bodajoci
    Hát első félidő gáz volt,de aztán Messi elrendezte a dolgot:-) Persze a csapat is kellett hozzá.
  • rumkola
    klatty
  • sz4bolcs
    "Lionel Messi Hat Trick"
    -Mi az a hat trick?? :D
  • barcames
    messi nagyon jóóóóóóóóó
    ibra nélkül sokkal jobbak vagyunk és ma henry is jobban játszott.
    reál is nyert egy gyenge meccsen
  • marci9507
    Szenzációs volt ma a csapat!!
    Igaz az első félidőt nem láttam,de a második félidő számított igazán.
    Messi nem kétséges,hogy a világ legjobbja.
    És lazán vezeti a spanyol góllövőlistát.

Grat a Barca-nak.
  • DONGUBA
    A MESSIAS ELINTEZTE:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gaba94
    Messi a világ legjobbja,ez nem vitás! mit művelt ma is ez az ember..elképesztő :o nagyon remélem,hogy ez a meccs volt a fordulópont és innentől kezdve újra a régi Barcát láthatjuk!:)
    a lényeg: Messi 3 - 0 Valencia

horpeti: nem akarok a Real topikba flémelni,de üzend már meg annak a fasz Lcapitantnak vagy kinek,hogy menjen el az anyjába az ilyen 'buzimessi...' beszólásaival! köszipuszi
  • horpeti
    3 percet láttam a meccsből, de az alatt 2 gól. nemtom mi volt eddig, de már ezért megérte. :D Grat Messinek.
    Nah, akkor a Madridnak is virítani kell legalább 3 gólos különbséget. :D
  • Nuno88
    Messi hihetetlen komolyan...
  • rumkola
    LOL
    amíg Messi 2. golját ismételték lassítva, belőtte a 3.-at
    :DDDDDD
  • marci9507
    Egy gyönyörű Messi szóló:O
    1:0-ra vzetünk:)
    Henry beállásval nagyon nagy lendületbe fogott a támadójátékunk.
  • marci9507
    Ő inkább öngólokat szerezne,mint gólokat,mert nem mer belemenni egy szélen való végigfutásba,inkább visszafelé passzol:D
    De megértem a kora miatt is.
  • hedonist
    haha:D
  • hedonist
    így van.ennyi..
  • barcames
    bekemet meg kell venni
  • sz4bolcs
    Jaj, majd ha a Real topicban teszem föl ezt a kérdést, akkor elküldenek a Bayern topicba. Nem kellene inkább faszozni, mert feltettem egy kérdést egy játékossal kapcsolatban.
  • horpeti
    Jah.. Bár most volt pár sírós barcás kieséskor, de lecsengett. Majd a bajnokik után kiderül, ki hova sír. :P
  • Coco
    a real topic sem pörög annyira ha nincs miért sírni, nem? :(
  • horpeti
    Nem hogy örülnének a Barcások, hogy legalább a többiek pörgetik a topikot, ha már Barcások nincsenek. :DDD
  • horpeti
    Legutóbbi Bayern meccset nézve ennyire jól nem nyomta, meg nem kapott ennyi lehetőséget (végigtolta a 90 pecet). ill. sokat volt sérült, mindig volt 1-2 meccse , amin jó volt, de aztán visszasérült.

Nincs Robben topik..:D
  • hedonist
    de, de perez egy péló, egyébként én is azt osztom, h a ribery ügy már le volt futva tavaly a real és közte, kár, jó lenne nálunk hiányzik már egy igazi 7-es.
  • Gaba94
    ezt nem itt kéne megbeszélni.