33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14260 DigiSport, Sat1, ORF1 -
#14259 Adja ma valami a meccset? -
#14258 Etoo az Interben nagyon hasznosan, más poszton játszik. Tényleg hasznos. Egyébként tegnap elég sok helyzetet elpuskázott, néha amatőr módjára, de egy csak bement és az szép volt. :)
A madridi Sneijder és a barcás Etoo együtt szépeket művel.. :D -
#14257 En meg arra emlexem, hogy a lofeju sveddel halal lassu lett a Barca tamadojateka es csak Messi es a tobbiek zsenialitasa miatt tart ott a Barca ahol tart.
Raadasul milyen golok voltak azok ? Egyik se nyerne meg a golszepsegversenyt az tuti. Eto'o ilyenkor mar legalabb 20 golnal jart ugy, hogy minden evben legalabb 2-3 heten keresztul az afrika kupa miatt nem allt a csapat rendelkezesere. -
rumkola #14256 én meg arra emlékszem mikor ibra idejött minden meccsen gólt lőtt....
most nincs foormában azt ennyi, de nehogymá előadja valaki, hogy miatta nem nyer meg minden meccset a csapat, vagy azt állítsa hogy ibra szar focista :DDDD -
barcames #14255 tegnap ha láttad, hogy etoo milyen gól rúgott akkor eszedbe juthatott, hogy amióta ő elment nincsenek ilyen gólok a barcában. -
marci9507 #14254 A legutóbbi Clásico-n ő lőtte a gólt és csereként állt be:)
Lehethogy az utóbbi időben megingott a teljesítménye,mert szokatlan volt neki oalszból átjönni ide,de ő is visszarázódik majd a régi kerékvágásba.
Henry-t is nézd meg Valencia ellen a beállásával milyen nagy lendületű támadásaink lettek.Ő is nagyon sokat javult:) -
barcames #14253 ha ibra nem kezd a clasicon akkor nyerünk azt mondom -
#14252 Mondjuk a madridi meccs első félideje sem volt valami meggyőző, C. Roni szabadrúgás gólján kívül nagyon sok hiba volt, meg stb. Aztán azért csak jött a többi. :) -
#14251 Az igaz. Én azt nem láttam, mert pont akkor értem haza és kapcsoltam be, amikor Messi lőtte a 2. gólt, aztán a 3.at.. De mondott vmi olyat a kommentár, hogy szörnyű volt az 1. félidő. -
#14250 Nem a gólok számítanak, hanem a mutatott játék, ami egy ilyen első félidő után tökéletes már nem lehet! -
#14249 szimplan csak nem tud angolul:) igen az a mesterhármas jelentése.
Messi-t mindenkinek tisztelnie kell, még aki a barca-t nem is szereti, mint mondjuk én:) -
#14248 De, de, csak régen.. :D -
#14247 Azt ti vágtátok, miért volt Guardiola meg a másik olyan búval baxott messi 2 góljánál is? Nemhogy örültek volna... -
#14246 Pellegrini életében -
#14245 Te sem játszottál sok focis játékkal. :D -
#14244 :D Én pártatlan maradok a vitátokban. :D
Higu is lőtt 3-at, úgyhogy legalább van madridi oldalon is ünneplésre ok. :)
Az El-Classico forduló pont lesz, most már szinte biztos. -
#14243 MEster-hármas féle? -
bodajoci #14242 Hát első félidő gáz volt,de aztán Messi elrendezte a dolgot:-) Persze a csapat is kellett hozzá. -
rumkola #14241 klatty -
#14240 "Lionel Messi Hat Trick"
-Mi az a hat trick?? :D -
barcames #14239 messi nagyon jóóóóóóóóó
ibra nélkül sokkal jobbak vagyunk és ma henry is jobban játszott.
reál is nyert egy gyenge meccsen -
marci9507 #14238 Szenzációs volt ma a csapat!!
Igaz az első félidőt nem láttam,de a második félidő számított igazán.
Messi nem kétséges,hogy a világ legjobbja.
És lazán vezeti a spanyol góllövőlistát.
Grat a Barca-nak. -
#14237 A MESSIAS ELINTEZTE:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Gaba94 #14236 Messi a világ legjobbja,ez nem vitás! mit művelt ma is ez az ember..elképesztő :o nagyon remélem,hogy ez a meccs volt a fordulópont és innentől kezdve újra a régi Barcát láthatjuk!:)
a lényeg: Messi 3 - 0 Valencia
horpeti: nem akarok a Real topikba flémelni,de üzend már meg annak a fasz Lcapitantnak vagy kinek,hogy menjen el az anyjába az ilyen 'buzimessi...' beszólásaival! köszipuszi -
#14235 3 percet láttam a meccsből, de az alatt 2 gól. nemtom mi volt eddig, de már ezért megérte. :D Grat Messinek.
Nah, akkor a Madridnak is virítani kell legalább 3 gólos különbséget. :D -
#14234 Messi hihetetlen komolyan... -
rumkola #14233 LOL
amíg Messi 2. golját ismételték lassítva, belőtte a 3.-at
:DDDDDD -
marci9507 #14232 Egy gyönyörű Messi szóló:O
1:0-ra vzetünk:)
Henry beállásval nagyon nagy lendületbe fogott a támadójátékunk. -
marci9507 #14231 Ő inkább öngólokat szerezne,mint gólokat,mert nem mer belemenni egy szélen való végigfutásba,inkább visszafelé passzol:D
De megértem a kora miatt is. -
#14230 haha:D -
#14229 így van.ennyi.. -
barcames #14228 bekemet meg kell venni -
#14227 Jaj, majd ha a Real topicban teszem föl ezt a kérdést, akkor elküldenek a Bayern topicba. Nem kellene inkább faszozni, mert feltettem egy kérdést egy játékossal kapcsolatban. -
#14226 Jah.. Bár most volt pár sírós barcás kieséskor, de lecsengett. Majd a bajnokik után kiderül, ki hova sír. :P -
Coco #14225 a real topic sem pörög annyira ha nincs miért sírni, nem? :( -
#14224 Nem hogy örülnének a Barcások, hogy legalább a többiek pörgetik a topikot, ha már Barcások nincsenek. :DDD -
#14223 Legutóbbi Bayern meccset nézve ennyire jól nem nyomta, meg nem kapott ennyi lehetőséget (végigtolta a 90 pecet). ill. sokat volt sérült, mindig volt 1-2 meccse , amin jó volt, de aztán visszasérült.
Nincs Robben topik..:D -
#14222 de, de perez egy péló, egyébként én is azt osztom, h a ribery ügy már le volt futva tavaly a real és közte, kár, jó lenne nálunk hiányzik már egy igazi 7-es. -
Gaba94 #14221 ezt nem itt kéne megbeszélni.