33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Hazai palyan csunyan elbaszta,emberelonyben...egyertelmuen ez az ö sara. Special one :DDD inkabb Special last sixteen :DDD
  • tobias88
    Tudom hogy Barca fórum, de azért nah, örülünk ha Mou kikap bárhol is legyen
  • Jakuza1
    Agyban nincsenek rendben. Most vannak abban a fazisban, mint mi egy evvel ezelott, amikor Messi megserult.
  • [HUN]FaTaL
    Már nagyon régóta szar formában vannak, szerintem a classico előtt vért fognak inni...

De ne legyen igazam :)
  • bakkerman
    a Real most vagy altat,vagy elfogytak tavaszra,vagy csak Ancelotti balfasz. Clasicon sok minden eldől,remelem nekunk kitart a lenduletunk hogy legalabb a bajnoksagot visszaszerezzuk a tavalyi blama utan,plusz a kupa
  • bakkerman
    2015-ben eddig:
    -MSN (Messi,Suarez,Neymar) 41 gól,20 gólpassz
    -BBC (Bale,Benzema,CR) 15 gól,6 gólpassz
  • bakkerman
    igen én tudtam rosszul,azt hittem az egyből piros az alapból 2 meccs. De mindegy,akkor is buta belépő volt
  • tobias88
    2 meccs csak indokolt esetben van. Ezért 1 jár csak
  • bodajoci
    Nem biztos, h 2 meccsre meszelik el...sztem nem ért ez annyit
  • bakkerman
    Alves baszki...Real ellen nem fog játszani. 5-0-s vezetésnél így odacsúszni,igazi gyökér
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.08. 13:40:14
  • bakkerman
    ez a harmadik Leo gól bámulatos volt,ő meg beérte CR-t
  • Nyiri
    Bár még nincs vége szerintem átvettük a tabellát.
  • bodajoci
    A city meccs óta megy ez a töketlenkedős játék, igaz szerencsénk volt mindig, rem a sok kihagyott helyzet nem bosszulja meg magát. Nem igazán tetszik ahogy játszunk, és így volt ez a kupameccsen is...
  • Jakuza1
    Vegre Suarez.
  • bakkerman
    Suarez beszarás mit csinál hetek óta
  • bakkerman
    FC Barcelona – Rayo Vallecano
    Barcelona, Camp Nou
    12:00
    Vezeti: Gil Manzano

FCB: Bravo, - Alves, Piqué, Mathieu (Bartra), Alba, - Mascherano, Rakitic, Iniesta, - Messi, Suárez, Pedro

Rayo: Álvarez, - Tito, Ba, Amaya, Nacho – Jozabed, Trashorras, - Licá, Bueno, Kakuta - Baptistao

Na remélem nyerünk,nem kéne hogy gondot okozzon otthon a Rayo
  • Jakuza1
    Ovatosan. De igen jo lenne holnap nyerni es az elre ugrani.
  • bakkerman
    *élére ugrunk
  • bakkerman
    Kikapott a Real...ha holnap győzünk a tabella élére,és ha az Atletico is nyer akkor ők is már csak 4 pontra lesznek a kisebbik madridi csapattól
  • tobias88
    Bilbao
  • bakkerman
    remélem marad ez a tendencia,és akkor szarul félgőzzel játszva minimum duplázunk,a BL meg csak aktuális forma kérdése...
  • bodajoci
    Bűn rosszul játszottak a srácok, de még így is hozták 3:1-re...
  • Nyiri
    Gratula a csapatnak!
  • tobias88
    Neymarnak nem árt ez az 5 sárgás eltiltás, mert mostanában nagyon nincs ott a toppon
  • bakkerman
  • bakkerman
    de azért 0-2,Suarez,hatalmas akció volt,Rakitic gólpasszából,a horvát ma is motorja a csapatnak
  • Jakuza1
    Harmat gyengen jatszunk.
  • bakkerman
    0-1 Raki
  • bakkerman
    A Barcelona hivatalos kezdőcsapata Granadában: Bravo - Alves Bartra Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar

na hajrá! sport2
  • tobias88
    Ma megint jön egy olyan csapat, amelyik imád védekezni és a 0-0 is megfelel neki, szóval nincsenek jó előjelek. Találnak valahogy egy gólt és akár a meccset is megnyerhetik
  • tobias88
    Mindent elmond az, hogy úgy lett a meccs embere, hogy kihagyott egy 11est, nem lőtt gólt miközben Suarez kettőt is. Néztem én már a kezdésnél hogy dörzsöli a kezét mert fázik. Gondoltam is magamban, hogy most végre futni fog hogy melege legyen
  • Nyiri
    Én is. 50%-s tizi aránnyal Messi átadhatta volna. De nem mondok róla semmi rosszat, mert rohadt jó volt a meccsen.
  • ToM1113
    Azért írtam hogy nem kell 2 gólos vereség ahhoz hogy kiessünk. :)
  • Gizda
    3-2-re kikapnánk otthon akkor kiesnénk
  • ToM1113
    De 3-2 re is ki lehet :D
    Amúgy valószínűleg továbbjutunk. Külön öröm hogy a végeredményt eltaláltam és azt is hogy Suarez betalál. :)
  • Christian88
    Ha otthon kikapunk 2 góllal, akkor meg is érdemeljük, hogy kiessünk. Nem lehetne ezt a kihagyott tizire fogni.
    Amúgy én átengedtem volna Suareznek a tizenegyest.
  • bakkerman
    én is bánom a tizit szebb lett volna az 1-3,de ígyis nagyon jó helyzetben vagyunk,gratula a srácoknak,Suarez meg a lehető legjobbkor rázta meg a saját pofonfáját,gyakorlatilag továbblőtt minket,de azért lekopogom! :D
  • Nyiri
    Valamiért éreztem hogy Messi kihagyja a tizit :( Remélem nem fog hiányozni a gól.
  • Nyiri
    Mesterhármast AKAROK! :D
  • Nyiri
    SUAREZ!!!!