Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a malaga megfogott minket,nem volt kreativitás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
jut eszembe... há mi a szar volt szerdán?!
bakkerman
ma késő délután 18:00-tól fogadjuk a Granadát,TV Sport2 !
És ne feledjük kedden BL csata a PSG ellen!

úgy néz ki Verma ma debütálhat a csapatban,2-3 gólos előnynél szerintem becseréli Lucho
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.27. 12:03:50

Hivatalos kezdő: Bravo, Douglas, Piqué, Bartra, Alba, , Sergio, Rakitic, Iniesta, Pedro, , Messi, Neymar

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
22:00 !
Sport1 !
Malaga - FCB !

Mathieu hibáit komoly csapat kegyetlenül ki fogja használni. Nem barca színt....
bakkerman
mit keres a kezdőben? Pénzt...

[HUN]FaTaL
Most. Az első meccsen kiállítatta magát, emiatt a másodikon nem játszott, a harmadikon meg homály volt, miközben vkp poszton világklasszis teljesítményre képes.

De a mai csapatból szerintem Alves a legszarabb, nem is értem mit keres még a kezdőben.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Mascherano-val semmi baj. Mathieu a probléma
Sippie
az meg mi gól volt 😮 😄
csak BL-ben is lövöldözzön ilyeneket, mondjuk a döntőben.
[HUN]FaTaL
Messi ezt hova rúgta <#wilting>

Na de legalább Rakitic rúgott egy bombát 😄

Sippie
hát ez meg milyen 11-es volt <#wilting>
[HUN]FaTaL
Ez nem jött be 😄 Amíg Mascheranot erőlteti LE középhátvédként, addig nem lesz védelem.

bakkerman
Rakiticnek megint koszonetet mondhat a vedelem...hihetetlen milyen lelkes a horvat, es odateszi magat ennyire

Sippie
hát eddig jó szarok vagyunk 😄
bakkerman
jon a meccs,Shakira ferje padon van, ma jo lesz a vedelmunk 😄DD HAJRA !!!!

bakkerman
30-40 év múlva Leo meg Schweinsteiger fognak visszaemlékezni,milyen érdekes belegondolni hogy egyszer a mai nagy sztárok is lesznek 60 évesek,és ők fognak nyilatkozni hogy "bezzeg régen" stb..😄

bakkerman
az eurobarca nem nagyon volt képben tegnap 😄 végülis nyertünk,de én elvártam volna azért még 1-2 gólt,de fontos 3 pont,az arabok beikszeltek az Ajax-szal,ez jó nekünk

11-ből 4-et csak sikerült eltalálni a kezdőből.
Itt a kezdő: TerStegen - Alves Bartra Pique Adriano - Xavi Samper SergiRoberto - Munir Messi Neymar
tobias88
Busquets és Montoya a keretben sincs <#crazya>
bakkerman
ma kezdünk a BL-ben,egy biztos győzelmet remélek a csapattól!!
FC Barcelona - Apoel Nicosia
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Deniz Ayketin

FCB: Bravo - Montoya (Alves), Piqué, Bartra, Alba - Busquets, Rakitic (Xavi), Iniesta - Rafinha, Messi, Neymar.

Apoel: Pardo - Sérgio, Carlao, Guilherme, Antoniades - Vinicius, Morais, Gomes - Vincenti, Sheridan, Manduca.

bakkerman
<#awink>

bakkerman
most ősszel még nem kell a hú de szép foci,jöjjenek a 3 pontok,nyerjük meg a csoportot a BL-ben,ez a lényeg,tavaszra szépen összerázódik a csapat,beépül Suarez és akkor jöhet látvány 😄 Amúgy szerintem is jobb most a csapat mint tavasszal,már most látszódik hogy LE nem tanácstalan,mint amilyen Martino volt

Én a tegnapi meccsre gondoltam elsősorban, most visszaolvasva látom hogy te a 3 bajnokit mondod. Azért hoztam szóba Pedrot, mert szerintem keveset tesz hozzá, azt is legfeljebb védekezésben, támadásban ha kapura is lő rendszerint a kapusba, nagyon rég láttam jól játszani.

PS3 Slim 250 PC

Christian88
Én a játéktól azért nem dobok egy hátast, bár kétség kívűl eredményes. Remélem a játék szépségén is tudunk javítani, ha egy kicsit még összeszoknak.

http://www.twitch.tv/hegii

tobias88
nem tudom, hogy jön ehhez pedro
Csaknem Pedro-ra gondolsz? 😄

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Madridban már fagy, nem is kicsit <#crazya>
tobias88
Eddig pozitív csalódás az idei Barca. A védelem nagyon meg van szervezve. Három forduló alatt nem kaptunk gólt, pedig emberhátrányban voltunk egy félidőt, miközben a Madrid kapott 6ot. Ennyit számít, hogy mi vettünk védőket, ők meg még a védekező középpályásokat is irányítókra cserélték
tobias88
Sippie
Mi mikor játszunk az Atleticoval? Suarez még el lesz tiltva?
bakkerman
Suarez:
„Az igazság az, hogy szenvedek. Csak beszélek, ordítok és nézem a csapattársaimat – ebbe lassan beleőrülök. Tudom, el kellene tudom fogadni az eltiltást, és bele kellene törődnöm, hogy a tettemnek ez a következménye, de egyszerűen nem megy"
"Nagyon sok van még hátra, rossz ebbe belegondolni. Erőtlennek érzem magam, már csak a visszatérés jár a fejemben. Nem érzek egyébként extra nyomást, voltam már hasonló helyzetben Angliában is, bízom a képességeimben."

bemutatkozik,megérzi a Nou Camp 90 ezres atmoszféráját,két oldalról körbevéve egy Neymarral,Messivel,már most sajnálom az ellenfeleinket,ez az ember szét fogja szedni a védelmeket,ha csak olyan munkát végez mint a Poolban,vagy a válogatottban! Figyeljétek meg,a szívével sose volt gond

bakkerman

jól nézzük meg ezt a táblázatot,egy ideig nem látjuk <#boxer>

bakkerman
az indoklás hogy miért nem jött Marquinhos:

"Nagyszerű ajánlatot kaptunk a nyár folyamán az FC Barcelonától, amely több, mint 40 millió eurót adott volna Marquinhosért. Mi azonban nem azért igazolunk játékosokat, hogy utána eladjuk őket. Nem az a célunk, hogy jó üzleteket bonyolítsunk le, hanem az, hogy egy nagy klubot építsünk fel tehetséges játékosokkal. Ha a profitszerzés lenne az elsődleges cél, idén nyáron 3-4 játékost eladtunk volna. Nem ez az én filozófiám" - így Nasser Al-Khelaifi, a párizsiak elnöke a 'Le Parisien' lapnak adott interjújában.

bakkerman
olvastam én,de eléggé kacsaszagú,az ő posztján tele vagyunk

limperatore
utolsó este kovacicért bejelentkeztetek, olvastátok v halottatok róla?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

[HUN]FaTaL
Meglátjuk mi lesz, elnézve a tabellát, meg kell becsülni ezt a három pontot. Egyrészt a Madrigalban nem olyan könnyű nyerni, másrészt mi maradtunk az egyetlen 100 százalékos csapat. 😊

Félek tőle, hogy nem sokáig lesz így.

bakkerman
igen,a 3 ponton kívül semmi pozitívumot nem találtam. A védekezésünk megint össze-vissza volt,ha nagyon akart,akkor átment rajtunk a Villareal,és csak a szerencsén múlt,hogy nem fordítanak. Támadásban voltak szép villanások,de nagy átlagban megint csak hugyozott a labda,2 méteres passzok,Messi tologatásai,és ennyi. Persze még csak most indult el egy folyamat,Lucho elképzelései még csak haloványan látszódnak,de kapkodni kell magukat az edzőknek meg a játékosoknak is,mostmár jön a BL,a rangadók a bajnokságban. A BL csoportunk nagyon kemény,az Ajaxban tavaly is bennevolt a meglepetés,meg is vertek minket,a PSG meg egy brutál csapat.

[HUN]FaTaL
"Sajnos rossz hírek is jutottak ma estére: Messi meghúzta a combközelítő izmot a jobb lábában, és Munir is összeszedett egy zúzódást. Pontos diagnózis holnap várható. Talán mégsem jön olyan rosszkor a válogatott szünet..."

Forrás: Tot El Camp (fb)

[HUN]FaTaL
Azért csak behúztuk 😊

nehéz szülés volt... 😊

Visca El Barça!

😞

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Elég gyengén játszunk 😞

bakkerman
hivatalos kezdő:
Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir

7kor kezdés,HAJRÁ BARCA!!!

bakkerman
Holnap!
19:00 Villareal - FCB
Sport1

bakkerman
Az FC Barcelona szerdán hajnalban bejelentette, hogy megállapodott a Sao Paulóval Douglas Pereira átigazolásáról. A jobbhátvédet feltehetően azért igazolja le már most a katalán klub, mert a jövő nyári átigazolási időszakban a FIFA döntése értelmében nem vehet majd részt.
Douglas öt évre ír alá a Barcelonához, az ára pedig 4 millió euró, ami további 1,5 millió euróval emelkedhet attól függően, hogy a játékos hány mérkőzésen szerepel. Itt kell megemlíteni, hogy sokan nincsenek meggyőződve arról, hogy a szélső elegendően képzett ahhoz, hogy a Barcelonában futballozzon.
A brazil ennek a hétnek a végén utazik Katalóniába, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, és hogy bemutassák, mint új igazolást. Ezzel Luis Enrique már három jobbhátvéd közül válogathat majd, Montoya és Dani Alves mellett ugyanis Douglas is a csapatban lesz.

én már tolnám is be a kezdőbe,a padra meg Montoya,ha nem jön be a brazil srác,akkor meg Monti jön

bakkerman

bakkerman
és mindezt gecire ütemtelenül,gyilkos,nem lehet ezeket levédekezni,a kapus meg kb akkor kapcsol amikor már csak a labdát látja maga mellett elmenni 😄

Valóban, ezek a gyenge elgurítások a védők és a kapus mellett valami bámulatos... Csak Messitől látni rendszerint ilyet.

PS3 Slim 250 PC