33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14741 Amúgy azt nem értettem, hogy lehetett Messit ennyire kikapcsolni.. AMF-ként volt kb. Iniesta helyén, és csak mindig továbbpasszolta a labdát. Amikor megpróbált valamit, azonnal leszerelték (ez mondjuk ok). Helyette Daniel Alves jött előre... Ez nem nagyon jött be. Igaz, felállt védelem ellen nem nagyon lehet brillirozni, simán összezárt a védelem, se ki se be.
A jégkorongos felállás viszont durva volt, minden védő mellett ott volt egy Barca támadó is. :)
Pique gólja szép volt, de akkor már Valdes is inkább DMF-et játszott, de hát nyugodtan lehetett, mert nem volt elől úgyse senki. -
#14740 Érthető, hogy nagy a csalódottság, én is kb. ugyanezt éreztem, amikor kiesett a Madrid a Lyontól.. Főleg, amit produkált a Bayern ellen, szánalom. De ott is kismillió helyezete volt a Madridnak, simán tovább lehetett volna jutni. Marhára bosszantott, hogy nem ment.
Ha én nem qrvaanyáztam, Ti se. :D
Attól még jó csapat a Barca, meg a Madrid is. :D
A bajnokságban kell drukkolni ezerrel... :) -
cambiasso83 #14739 jav.:a nem kicsi esély:) -
cambiasso83 #14738 10 emberrel,2 gólos előnyben igen.:)Nem csak ők csinálják ezt emberhátrányban.
A bunkerfocit játszó csapatok nem rúgnak közel 100 gól egy idényben és nem nyernek 2-0ra emberhátrányban a Milan ellen.
Nem sok Inter meccset látsz.
Itt ezt kellett csinálni.
Ott volt a Barca előtt a kicsi esély,nem éltek vele.Ha mi esünk ki én nem játszom el soha a savanyú a szőlő effektust:)Ennyi.Megérdemeljük a döntőt.Csak bajnokokkal játszottunk a BL-ben. -
#14737 És pont egy Bayern drukker beszél,a Fio elleni kamulesgólra persze már nem emlékszik:D -
#14736 ja tényleg nem megérdemelt, a Barcelona ellen kihúzott 60 percet emberhátrányba 1 kapott góllal, vélhetően ez minden csapatnak a legegyszerűbb feladat
a barca meg kapott egy ajándék piros lapot, nem éltek vele, szánalmas hogy erre fogod a kiesést. militot meg megállították lesen 1-1be múlthéten, ha azt nagy valószínűséggel belövi, akkor sem oszt-szoroz az a büntető. ja, és az is normális hogy a barcának 2 igazi helyzete volt a gólon kívül hazai pályán. ezt is a bíró intézte, ugye?! PFFF -
#14735 Tavaly, mikor elég érdekes körülmények között kerültetek a döntőbe, az NSO címlapján nem ez szerepelt: "Botrányos meccsen jutott a döntőbe a Barca", vagy valami hasonló, hanem ment a seggnyalás, hogy milyen fenomenálisak vagytok...
Nem azért nem jutottatok tovább, mert kapufákat lőttetek és pechetek volt, hanem mert nem volt helyzetetek... -
#14734 Azért a Nemzeti Sport is elmehet a picsába! Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntőbe az Inter, nem adtak meg az első meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Gusztustalan egy a catanaccioval megfertőzött foci, ha a nemzetközi porondon ezt fogják támogatni a bírók, akkor sötét évtized elé nézünk a sportág történelmében. -
#14733 Amugy végén inter felállás?:D 5-4-0 :D hát ez van, csúnya, de kűzdős játék volt, kényszerből.. -
#14732 lehet szidni az Intert, hogy rondán játszott, de a dologhoz hozzátartozik, hogy a Barca 15 percet focizott csak (félidei Maxwell csere az wtf?!)
rendkivül kemény próba elé állítottatok minket, most mi jöttünk ki szerencsésen, ha van 10-15 perc hátra meglett volna a 2-0 -
IXEMGabeo #14731 persze nincs itt gond, a Barca még nyerhet idén kupát...nem jöhet össze minden:) -
#14730 persze nem investnek ment szándékosan csak véletlen rányomtam :S -
#14729 Sajna ma nem jöttek össze a dolgok, Hiányzott az a kicsi plusz (mondjuk +2 gól). A Bajnokság meglesz. Összességében így is remek évünk lehet. (EU Szupekupa, Klub VB, Bajnokság).
Innentől nekem tárgytalan a BL.
-
Invest #14728 - moderalva - -
IXEMGabeo #14727 sajnálom srácok, Guardiolának is meg kell ízlelni a kudarcokat, egy tavalyi tökéletes év után nem lehet mindent megnyerni, azért sajnálom ettől még a világ legjobb csapata marad jelenleg!!! -
#14726 Skacok teljesen megérdemelte az Inter nincs az a hülye csapat aki 2 gólos előnyben 10emberrel kitámad, kiestünk sajnos,el kell viselni.
ott a bajnokság az meglesz:) -
#14725 Hát igen, a védekezés sokkal nagyobb koncentráltságot igényel. Általában a csapatok többségének nem sikerül a 90 perce Barca támadásokat fejben bírni. Az Internek, 10 emberrel is, sikerült.
Bár, ha csak 1 kellett volna, akkor a Barca tovább jutott volna. Mondjuk ha még 10 percig tart a meccs, akkor behúzza a Barca, mert már kezdett alábbhagyni a koncentráció, de így is durva, hogy ennyi ideig állják a sarat a játékosok. Ilyen védekezésre nem igazán képes sok csapat, az biztos. Barca a támadással védekezik. :) -
#14724 hozzá kellene szokni h van olyan csapat amelyik védekezni is tud, ez már nem a La Liga... -
#14723 és? minek támadjanak ha van két gól előnyük? :) -
#14722 szerinted 11 emberrel mit csináltak volna? ugyan ezt... -
#14721 ez vicc... nem hiszem el.......... ilyen nincsen
remélem kirohad a döntőből ez a fos inter -
#14720 mit csináltak volna 10 emberrel a nou campban? támadjanak eszetlenül? ismerd el: ebben a helyzetben ezt kellett csinálniuk és nagyon jól csinálták - megérdemelték. Mondom ezt Manchesteresként úgy, hogy végig nektek drukkoltam. Nagyon.. -
Monoton #14719 De te sem gondolhattad komolyan hogy majd 10 emberrel kitámadnak 2 gólos előnyben :) -
#14718 Bunkerfocié a jövő ezek szerint sajnos -
DopeBob #14717 akkor a lesgólok száma most 1-1 -
Gaba94 #14716 te vagy a szánalmos,hogy ezen lovagolsz. arról meséljél már,hogy az első meccsen mi volt az a lesgól meg miért nem kaptunk meg egy jogos tizenegyeset..de persze ez lényegtelen csak a Barcának fúj a bíró-.-
szánalmas? az Inter szánalmas ezzel a bunkerfocival. világ legjobb csapata? IGEN, a világ legjobb csapata! inkább menj vissza az Interes barátaidhoz és istenítsétek a Mourinhótokat,hogy mekkora taktikus edző,hogy képes kiejteni a Barcát ezzel az undorító focijával. (ha kiejti??) -
DopeBob #14715 Jaj bocs, elfelejtettem, hogy ez arrafelé így szokás :D
De most komolyan? Erre van szükség? Direkt kiállítani egy játékost? A világ legjobb csapata? Valahogy szánalmas nem?
peace -
Gaba94 #14714 halkuljál már el,nem kell itt osztani az észt-.- -
DopeBob #14713 http://tweetphoto.com/20272290
A piros lapot érő szabálytalánság... szegénykém... csoda hogy túlélte én azt mondom! -
Gaba94 #14712 nekem jó :) -
#14711 Neked jó? Nekem folyton akad.. kivéve akkor, amikor ide írok, akkor elég folyamatos a hang. :P -
Gaba94 #14710 digi -
#14709 Jólvan, inkább nézzük. :D
Szánalom Digi, másnak meg jó, azt mondja..
Ti min nézitek?:D -
Gaba94 #14708 ne kezdjed már te is:D -
#14707 Eléggé olyan hangulat van a topikban, hogy veszik a fejsze... :PPP
Inkább szurkoljatok!! :) Hala Madrid :DD -
#14706 40-60 % esély van most szerintem, mert az inter brutálisan fog védekezni a 2. félidőben -
Gaba94 #14705 Inter topikba meg nyomják a rizsát,hogy így segítik a Barcát,úgy nyomják be a döntőbe a Barcát stb. tiszta szánalom ott néhány ember-.- arról bezzeg nem mesél egyikse,hogy az első meccsen nem adtak meg egy jogos tizit a Barcának,meg volt egy gyönyörű lesgóluk is. de erről már nem beszélnek hisz mindig a Barcát segítik a bírók. komolyan mondom szánalmas:s -
#14704 régi szép időkben ha egy csapat nyert az odavágón, a visszavágón nem bunkerfocit játszott, de ma már sajnos ez a menő... -
#14703 nagy hiba volt beengedni a pályára Ibrat...Bojan sokkal jobb formában van jelenleg... -
#14702 szánalom Digi!!!