Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Samuel Eto'o számára rosszul kezdõdik az idény: alighogy beállt az Inter elleni Joan Gamper meccsen, máris megsérült, s néhány percnyi játék után be kellett ballagnia az öltözõbe. A kameruni a jobb lábát fájlalta egy lövés után, azonban sérülése akkor nem tûnt ennyire komolynak. Az orvosi jelentés viszont rossz hírrel szolgált, Eto'o-nak így két hónapig csak a lelátó jut majd...
A Barça orvosai ma végeztek el részletes vizsgálatokat a csatáron, s a következõket állapították meg: "Samuel Eto'o a tegnapi Internazionale elleni mérkõzésen szenvedett részleges ínszalag-szakadást a jobb lábában, amit a mágneses rezonancia vizsgálat is megerõsített. A következõ órákban eldõl a sérülés kezelésének módja - szükséges-e mûtét -, a támadó pedig 8 hét múlva térhet vissza csapattársaihoz."
További fejlemények még várhatóak késõbb, az viszont már bizonyos, Eto'o több bajnokiról és BL-meccsrõl is hiányozni fog, ami komoly érvágás lehet a csapat számára. De csak lehet, mivel idén olyan játékosok várnak bevetésre készen, mint Henry, Giovani, vagy éppen Krkics, így jó esetben a gárda talán meg sem fogja érezni elsõ számú csatára hiányát...
-------------------------------------------------
ettõl féltem még jo hogy van egy Henry-nk és egy Dos Santosunk.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
egyébként grat a meccshez szégyen amit az inter csinált tegnap
majd a bl-ben ha taláxunk meglátjuk mi lesz ;]
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
The Matrix has you...
Második kalap: Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV Eindhoven, AS Roma, Benfica, Werder Bremen
Harmadik kalap: Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Marseille
Negyedik kalap: Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakosz, Dinamo Kijev, Fenerbahce, Slavia Praha, Rosenborg
A sorsolást ma 18.00 órától az Eurosport élõben közvetíti.
----------------------------------------------------------
-FC Barcelona
-Werder Bremen
-Steaua Bukarest
-Slavia Praha
sztem ez lesz a csoportunk
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
The Matrix has you...
Visca el Barça !
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Beállt Filkor ha jól látom 😛
nem rég azon néztem, jó hangminõséggel egy meccset.
Nem tudja esetleg valaki megadni azt a stream linket?