33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
rumkola #14941 Kanoute
1-3
Pep megkckboxolta a kispad oldalfalát, olyan Rijkaard módon. :DDD -
rumkola #14940 61. perc Pedrito
0-3 -
#14939 Messi ma szépen kihagyja a helyzeteit... Volt már 3 ziccere -
#14938 Túl a barátságon. -
rumkola #14937 Bilbao egyenlített 10emberrel a madrid ellen! -
rumkola #14936 Bojan!
0-2 :D -
rumkola #14935 b+ real is vezet ronaldoval, ráadásul az ellenféltől kiállítottak 1 embert :( -
#14934 Ez remélem csak valami érzelmes pillanatot ábrázol
-
#14933 eddig elmegy -
rumkola #14932 Messi!
0-1 csókolom
:D -
#14931 azért ez erős túlzás,a Madrid végig kontrollálta a meccset,gyakorlatilag minden második támadásukból gól születhetett volna,a Mallorca se játszott rosszul,de a Madrid a második félidőt nagyon odakente! -
#14930 ? -
IXEMGabeo #14929 nem a Mallorca jól nyomta csak sajnos ezúttal Ronaldonak bejött 1-2 dolog egy hajszálon múlt h az egyenlítő gól nem ment be, azt se tudta hova emeli akár fölé is mehetett volna...mind1 igazából Casillas bravúrjai is kellettek ehhez, mert bizony 3-0 lehetett volna akár az első félidőben az állás egy szót nem szólhattak volna a Blancok...már megszoktuk h megúsznak mindent:D -
barcames #14928 20:D -
#14927 várható felállás:
Valdés, Alves, Piqué (Milito), Puyol, Maxwell – Busquets, Xavi, Keita – Messi, Pedro és Bojan (Ibrahimovics).
Ibra-ra most szükség lesz,van rutinja ilyen helyzetekben,és akármikor beszenvedhet egy gólt!! Ma minden eldől,ha nyerünk bajnoki címet védünk,ha nem nyerünk bajnoki címet adunk a Madridnak,ennyi!
CSAK A BARCA!!! MA MEGNYERHETJÜK A 20.-AT!!!! -
#14926 A. Undiano Mallenco lesz a biro sracok, lehet nem orulni, mert ez az a biro aki latvanyosan szokta utalni a Barcat, lasd a Espagnol merkozesen is. -
#14925 Mondtam, hogy az lesz, hogy mákunk volt, ill. nem akart a Mallorca játszani. :D Így együtt elég volt a győzelemhez hál istennek.
Hasonlókat remélek szombatra is. :)
Köcsög mákerfosRonaldo. :P -
IXEMGabeo #14924 ezen csak nevetni tudok hogy mennyire sztárolja ezt a múmájer Krisztiánót...:D labdarúgot ennyire még nem utáltam tegnap is tök mázlija volt a gólokkal...Messi milliószor jobb és a Barca már bizonyított nélküle is... -
#14923 Pellegrini egy idiota barom ha ilyet nyilatkozott. -
#14922 A Madridból Guardiola is repülne max. 1 év után, ha mindent megnyernénk vele, akkor is. :D
Ki nem repül az elmúlt években... -
#14921 szerintem nincs gond ezzel a nyilatkozattal, azt hiszem már volt ilyenre példa és szerintem megoldották a srácok a dolgot. valószínű tényleg savanyú a szőlő van :)
inkább az lehet, hogy nem akarja, hogy elszálljon magától a kisgyerek, mert arra viszont hajlamos, így is eleget színészkedik. tény, hogy rugdossák is, de hát kit nem aki ilyen jó játékos mint Ő. nem kell messzire menni, Messi is szép csomagokat szokott kapni, valamint brazil névrokona, Ronaldo is sokat kapott anno. térde ezért is ment szét, nem csak a focitól. -
#14920 nézhet is csórikám,de sajna max tévéből,ugyebár kibasszák,így hát savanyú a szőlő ugye :) dehát,nem lehet mindenki Pep Guardiola -
#14919 "Kiegyensúlyozottan kell kezelni Cristiano Ronaldo teljesítményét"
Ez meg milyen fordítás? Értelmetlen a szöveg.. .:P -
#14918 Hát szerintem ha nincs Ronaldo, akkor nem nyerünk. :)
És amikor nem volt Ronaldo, akkor döcögött is a szekér.
Mondjuk igaz, ami igaz, Messi nélkül valszeg jobban döcögne a Barca is, mint vele. :D -
Gaba94 #14917 „Kiegyensúlyozottan kell kezelni Cristiano Ronaldo teljesítményét, ő nagyon fontos játékos. Rendkívül nagy szerepe van a csapatban, de a Mallorca elleni meccsen az egész együttes munkáját ki kell emelnem. Ne feledjük azt sem, hogy két hónapig nélküle játszottunk ebben a szezonban, és mégis hoztuk az eredményeket. Szívesen megnézném a Barcelonát, ha két hónapig Messi nélkül kellene helytállnia! Ronaldo kivételes képességű játékos" – mondta Pellegrini.
undorító.. -
Gaba94 #14916 nyáron 3 igazolásra lesz szükségünk.
- egy jobbhátvéd, Alves cseréjeként
- egy középpályás (Fabregas)
- egy bal oldali támadó (Villa) -
rumkola #14915 én meg az 1-4-5-öt látnám szívesen :)))
hátul egyedül Puyol a barbár, elöl meg 5 támadó állat :D -
#14914 én egy ilyet szívesen látnék:
--------------Villa--------------------
Pedro---------------------------Ribery/Silva
--------------Messi------------------
------Xavi-------------Iniesta-------------
idén annyi mindent köszönhetünk már Pedronak,nem tudnám nézni,ahogy padozik...inkább legyen más taktika,de neki egyszerűen kezdenie kell!! Remekül beilleszkedett,nagyon jól passzol,a helyzetkihasználása is remek,és jól lát a pályán!! Egy Ribery miatt nehogymár padozzon egy katalán...ha viszont ez lenne a felállás,akkor egy vkp-t elkéne adnia Pepnek,aki lehetne Busquets is,de csak kölcsönbe -
#14913 bazmeg,OMG....csak annyira a cikkre koncentráltam...xd tudom,a Valenciában nyomja :) -
#14912 Mindegy. De konnyen meglehet hogy balszelre Riberyt megveszi a Barcelona es kozepre pedig Villat es akkor valoszinuleg a sved mehet es Pedro pedig allando csere lesz.
Igaz a svedet nehez lesz eladni egy ilyen szezon utan szoval valoszinuleg rafizeteses lesz az uzlet.
Mindenesetre jobban orulnek a Barcelonanal egy igazi 3 csataros jateknak ahol Ribery a baloldalon,kozepen Villa es a szelen a helyen Messi.
De meg az sem tartanam elkepzelhetetlennek, hogy Ribery,Villa,Pedro es Xavi elott egy hatravont eket jatszatnanak Messivel, mert az a szerepkor fekudt ebben az evben nagyon neki. -
#14911 lol -
#14910 Még jó, hogy Silva a Valenciában játszik. -
#14909 http://www.focimagazin.hu/2010/05/05/angel-di-maria-real-madridhoz-szerz%C5%91d%C3%B6tt
kezdődik az ár felverés...nos,akkor a mi (állítólagos) kiszemeltünk,David Silva-ért mennyit kérne a Benfica???? -
bodajoci #14908 Sajna csak a gólokat láttam, mert tegnap dolgoztam, de újabb 4:1, újabb 2 Messi gól...;-) Remélem megnyerjük a Ligát. -
#14907 szerintem Diego Milito -
rumkola #14906 mi az a principe? -
#14905 azért a tavalyi,meg azelőtti bajnoki címhez kellettek a góljai...
tegnap kurvajól játszott a csapat,Bojan,Dani Alves zseniálisan játszottak,az uccsó gólnál pedig Alves előreívelése nagyon nagy volt :)
Ma hajrá Mallorca!!!! Az utolsó sansz,hogy bukjon a Madrid! -
#14904 A lofeju egy bena zsiraf.
Mindig is tul volt favorizalva, kulonben pedig a valosagban meg sem kozelitti a barcelonai jatekosok tobbsegenek az ugyesseget.
amugy meg elmondtam a velemenyem ezerszer, lott ket golt tavolrol kozben a goljai tobbseget az interben is 10-12 meteren belul szerezte ugy hogy belebikazott a labdaba. Sokkal, de sokkal jobb jaetkosok vannak a posztjan es a felet se erte az atigazolasi osszegnek amit kifizettek erte, az igazi erteke jo ha eleri a 25-30 millio euroit ezert volt egy rohej, hogy kepesek voltak annyi penzert rafizetve eladni Eto'o-t erte. -
#14903 Azért amikor ott játszott te is istenítetted valld be. Elhiszem,hogy patkány volt,mert elment, meg csókolgatta a Barca címert, de nem szabad elvitatni amit tud. -
#14902 főleg mikor már nagy csapatok ellen kellet volna produkálni vmit, akkor milyen zseni volt, nem csinált semmit
de örülök h elment.. principe oda vissza veri