33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
rumkola #14981 2-0 :)))) -
marci9507 #14980 Gól,vezetünk 1:0-ra,igaz öngól volt,de már nagyon érett a vezetés:D -
#14979 1:0
Bár elég nevetséges öngól volt :) -
marci9507 #14978 Nincsmit;) -
#14977 Értem,ezt nem tudtam,kösz:) -
marci9507 #14976 Felváltva adják,egyszer a Barca-Valladolid megy,egyszer meg a Malaga-Real meccset közvetítik. -
#14975 H-h nem a Ti meccseteket adják tv-be? :\ -
marci9507 #14974 A Real ellen vezet a Malaga,de nem kockáztathatunk,szóval mindenképp nyerni kell.
FORCA BARCA! -
#14973 HAJRÁ BARCAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Gaba94 #14972 A Barca hivatalos kezdője a Valladolid elleni, sorsdöntő bajnoki meccsre: Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Keita - Messi, Pedro, Bojan -
#14971 a mai várható kezdőcsapat a Valladolid ellen:
Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré Yaya, Keita - Messi, Bojan (Ibrahimovics), Pedro.
remélem ma is Bojan kezd,Iniesta végre leülhet a kispadra,és Yaya is végre kezd :) ugye nem kell külön hangsúlyozni,hogy ma bajnokok leszünk -
#14970 interjú a Bolhával -
#14969 héhé,horpeti eddig egyszer sem szólta le az itt lévő Barca fanokat,és flamet keltő hsz-t se írt,szóval amíg egy Real drukker így tud hozzászólni a Barca dolgaihoz,akkor jöhet akárhány! Te meg ne szidd Ronaldot,és akkor mind a két tábor meglehet a másik topicjában :) énis irogatok néha a Real fórumba,de csak véleményezek,flame nélkül :) -
#14968 Nem tiszted megmondani valakinek,h hova írjon és hova nem, ugyanis bármilyen furcsa is, de teljesen független az, h ki melyik csapatnak szurkol és,h hova ír vagy nem ír. Nem a tied a topik. -
IXEMGabeo #14967 ne már írjál már ne foglalkozz Yakuzával...az egyik legnormálisabb Real drukker vagy, és az tetszik h elismered, ha Barca jól játszik, és ha mondjuk télleg a Madrid is rosszul játszik, tehát a talajon maradsz és reálisan látsz a Barca topiknak amúgy is kellene egy kis fellendítés:) -
#14966 Ok, akkor nem írok ide többet. Rád nem vagyok kiváncsi. :) -
#14965 Wait, mit is keresel te akkor itt a Barcelona topicban ? Ez nem a hajzsele bolt oregem. :D -
#14964 Nem mindenki paraszt kötekedő, aki csak a saját csapatát ismeri el, a többit meg szídja mint a rossebb. :P
(persze itt senkisem!! :DD) -
#14963 Jah, nem mindenki mondja ki az igazat -
#14962 Szerencsére nem minden Barca drukker olyan, mint Te. :-) -
#14961 Nagyon Iron man-es: "Magára szánok egy álmatlan éjszakát." xD -
#14960 Pedig erdekelhetne a sajat csapatod, hiszen remek evet zarnak igaz nem cimekben, hanem hajzsele eladasban :"D -
#14959 aztakurva :D -
#14958 Tököm mindegy, mennyi pénz, nem az én pénzem. De a Tied sem, ezért nem értem, nem tök mindegy? :)
Annyira nem fáj, hogy nem nyerünk semmit. De az meg pláne nem, hogy mennyit költött a Madrid. Az engem sehol nem érdekel, ha nem költ, akkor se lenne jobb nekem. :) -
IXEMGabeo #14957 xDDD ez szép volt, Ibra a lehető legjobbat válaszolta a kérdésre, így kell a médiával poénosan, irónikusan kell visszavágni nekik -
#14956 ibra macso valaszt adott az ujsagirononek
HAHAHAHAHAA:D:D:D -
#14955 hidd el,nem véletlenül adnak ennyi pénzt a bankok a Madridnak,nekik is csurran-cseppen a marketing pénzekből :) Állítólag a Santander külön kérte,hogy CR árának nagyrészét ők fizethessék -
Monoton #14954 Pénzügyileg aztán semmi problémánk nem lesz, ehhez az 1-hez ért Perez. Kár hogy máshoz nem. CR ára már a mez eladásokból visszajött. -
#14953 igen,inkább tavaszi-őszi dzsekik vannak,ami nekem nem kell,no meg most zárták be itt nálunk (nyíregyháza) -
el bruja #14952 football world általában tömve van Barcás cuccokkal, ott jártál már? -
#14951 hát, pénzügyileg így érdekes helyzetbe hozta Perez a Madridot, az lesz majd vicces, ha 10 év múlva nem tudnak új játékost venni, mert a bankok nem hiteleznek nekik (saját pénz ugye nincs...) -
#14950 Latom neked nagyon faj a valosag, hogy iden sem nyertek semmit, meg ennyi penzbol sem. :D -
bodajoci #14949 Xavit nem is kell berakni, mert megkapta az 5. sárgáját asszem...Azért nehéz lesz még az a Valladolid elleni meccs. -
#14948 ilyen pulcsit keresek már régóta itthon,de se webshopokban nem találok,se nike boltokban :S 2 éve betudtam szerezni egy Barca-s inget,ismerős által (volt Barcelonaban),és most ez a pulcsi nagyon megfogott
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=69193&cid=3546&tid=&bid=0&nav=
szerintetek érdemes lenne megvenni? az ára annyira nem érdekes,mert itthon abszolút nem lehet kapni ilyen pulcsikat... -
#14947 csak meglett az a győzelem,azért 2-3-nál egy picit ideges voltam Leora és Bojan-ra,hogy miket hagytak ki...valljuk be őszintén,a mi meccsünk is véghőzdhetett volna 1-5-re,sőt,a Sevilla lehet nem is lőtt volna gólt,ha Messi kihasználja a ziccereit! No,mind1,a lényeg a 3 pont,és a 99%-os bajnoki cím!!! a Valladolid ellen már nem raknám be se Xavit,se Pique-t,ők kellenek majd a spanyol válogatottba is! -
#14946 A bajnokság megvan, de örülök, hogy a Madrid is hozta a meccseket, ők megtettek mindent, díjazandó. Remélhetőleg nem szedik szét nyáron NAGYON.
Nincs is semmi győzelem, de mégis ég és föld a tavalyi és ez az idény játékélményben. -
#14945 Te még mindig leragadtál a negyed millió euródnál? Úristen... :D -
#14944 huhhúúúú:)
vége izgalmas lett, de a lényeg a győzelem. Már csak egy akadály és legalább a bajnokság meglehet nagyon nagy eséllyel:P -
#14943 Ennyi!!! Azt hiszem lehet gratulalni negyed milliard euro nelkul is. :D -
rumkola #14942 Azistembaxxxameg.
2-3