33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31724 Nem, nem intett lest, sot tovabbot intett. -
ToM1113 #31723 Alszunk. Jó játéknak nyoma sincs, a Real lefociz minket eddig. Messi szürke. Neymar és Suqrez inkább a provokálásra játszik, elég unszimpatikusak eddig ezen a meccsen. A védőink parádésan csúsznak be az utolso pillanatokban csak vigyázzunk a 11 es re. Neymar nagy helyzeténél egyébként nem intettek lest? Mintha rémlene 1 pillanat amikor a bíró jelzett.
Ez kevés lesz. -
#31722 teljesen romon van a csapat,a golon es a zicceren kivul nem vagyunk a palyan. A Real hozza a szokasosat,2-3 huzasbol eljutni legalabb lovesig,mi pedig korulmenyesek vagyunk. Ha ma nyer a Real visszajonnek a godorbol az biztos,es megint beindulnak...ezt nem kene hagyni -
#31721 Szegyen modon jatszunk. Raadasul legszebb az egeszben, hogy teljesen megzavarodtunk Neymar kretensege utan. -
#31720 Sima vereség lesz ez. Lassúak és körülményesek vagyunk.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.03.22. 21:43:35 -
#31719 2:0 helyett 1:1 csak gratulalni tudok. -
#31718 Bazd meg Neymar.
Ugyanez jutott nekem is eszembe, osszel ugyanez volt. 3 meterrol nem tudja besodorni se a labdat ures kapuba. -
#31717 Osszel ugyanez volt...1-0nal ziccert hibazunk es 2-0 helyett jon az 1-1...basszameg -
#31716 aztakurva...milyen elokep!! A szurkolokert tegyek ki szivuket lelkuket a palyara,es nem lesz gond,csak ez kell hogy motivalja oket! Na hajra -
#31715 Na sracok, jo szurkolast mindenkinek. -
ToM1113 #31714 Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suárez i Messi
Semmi meglepetés. A lehető legerősebb kezdőcsapat a pályán, nincs mentség és kifogás, hazai pálya, jó forma, győzni kell.
Tipp: Barcelona -Real Madrid 3-2
Hajrá! -
#31713 Nyerni kéne de amilyen kaotikusak és kiszámíthatatlanok az utóbbi időben a Clasicok,én azt mondom ne kapjunk ki,ennyi a lényeg! Lélektanilag nagyon fontos,hogy hétfőn is velünk kezdődjön a tabella -
#31712 a PSG mennyivel jobb? Múltkor is lerúgták Messit... :( -
#31711 Hát, talán utoljára még Guardiola éveiben láttam 1.7es szorzót Barca - Real-on a Barcának amikor nyertünk 5-0ra. Bl-ben viszont a Bayern-t esélyesebbnek tartják, de ez szerintem csak azért van, mert nekik nem a PSG-vel kell meccselniük
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.21. 10:44:30 -
#31710 remélhetőleg a Madridot jól lefárasztja és szétrúgja az atma, az jól fog jönni -
#31709 4 spanyol csapat áll még a nemzetközi kupákban,abból 2 valamelyik sorozat címvédője. Bohócliga -
Nyiri #31708 Atleticot nem szeretem mert egy mezőgazdasági TSZ picsa ahhoz képest amennyi EKE van benne, de jó lenne látni, hogy visszavágnak a tavalyi miatt. -
#31707 fasza a sorsolás,nekem is bejön! A PSG elég jó csapat ahhoz,hogy kiessünk ellenük,de verhetőbbek mint a Bayern például. A madridi párharc abszolút ki-ki lesz,amelyik csapat éppen jobban összekapja magát az továbbmegy,de nyílván a Real az esélyes. A Porto-Bayern az sima német továbbjutás,a Juve-Monaco meg izgalmas lehet,várom azokat a meccseket is! -
ToM1113 #31706 Paris Saint-Germain (francia)–Barcelona (spanyol)
Atlético Madrid (spanyol)–Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál)–Bayern München (német)
Juventus (olasz)–Monaco (francia)
Az első mérkőzéseket április 14-15-én, a visszavágókat 21-22-én rendezik meg.
Szerintem igazságos párosítások születtek. Valamely csapatok mindenképp jobban jártak volna egy árnylatnyival, bár ezt nem tudhatjuk előre, hisz a Shalke majdnem elbúcsúztatta a Realt, a Monaco pedig továbbjutott az Arsenal ellen. Tehát a Bayernnek és Juvénak első ránézésre könnyebb dolga van, azonban szerintem születhetnek meglepetések.
A Barcelona teljesen korrekt ellenfelet kapott, nem a legerősebbet de nem is a leggyengébbnek vélt csapatot sorsolták velük össze.
Izgalmas párharc lesz ez, kiváncsian várom.
Az Athletico-Real párharc is elég igazságosnak tűnik, végre nem valami középcsapatot kapott a Madrid. Bár itt jegyezném meg hogy most valamiért azt érzem, hogy a Reál túl fog jutni ellenfelén, ugyanis ebben a szezonban mindig kikaptak az Athletico-tól, viszont szerintem ki fog pukkadni a lufi, elfáradnak az Atma játékosok és a Real tovább megy. A bajnokságban is kezd leszakadni Simeone csapata. Szabálytalanságokkal teli, kemény játékot várok, esetleges piros lapokkal.
-
Nyiri #31705 Egy kukkot nem értek de élvezet hallgatni :D -
#31704 Amúgy itt van teljes összefoglaló, 6 és fél perc visszajátszások nélkül...
http://www.soccerhighlightstoday.com/2015/03/video-barcelona-1-0-manchester-city.html -
Nyiri #31703 Nagyon jó volt a meccs. Sajnos félek hogy a Bayernt kapjuk. Azért vicces volt nézni mikor egy két köténynél mutatták Pep-et a lelátón és fogta a fejét :) -
#31702 Még az ember reggele is sokkal üdébb egy jó Barca meccs után! Grat a csapatnak jöhet a Clasico! -
homeless #31701 Úristen! Mit játszott ma az egész csapat meg Messi, különösen az első félidőben. Atyaúristen!!! A végeredmény egyáltalán nem tükrözi a 2 csapat közötti különbséget. A mai football legszánalmasabb vicce, hogy valaki egyáltalán veszi a bátorságot, hogy Christiano Ronaldot Messihez hasonlítsa. -
#31700 na ne vicceljünk... ne vicceljünk... -
ToM1113 #31699 Kell egy gól, hogy ne maradjon afejükbe a sok kihagyott ziccer.
A Real nem lesz ilyen impotens mint a City... -
#31698 najólvan javított a kapus :D -
ToM1113 #31697 az tizi volt... sokat kihagytunk eddig, nehogy ráfázzunk
!!!!!!!!!!!!!!!!!! TS
Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.03.18. 22:21:18 -
#31696 azért nagyon remélem hogy vasárnap nem ilyen pocsék helyzetkihasználásunk lesz -
#31695 Még annyi köze sem volt a Citynek a meccshez, mint az előző meccs első félidejében :D Hasonló folytatást! -
ToM1113 #31694 Istenem de szép amit látunk! :) -
#31693 szerintem vagy gólt lövünk az első 30 percben és ki is tömhetjük őket, ha nem spórolunk a classicóra vagy találnak egy gólt és egy izgi meccs lehet. -
#31692 Guardiola a helyszínen, a Camp Nouban tekinti meg a Barça - City meccset. Kedd este az Atlético - Bayer mérkőzéssel kezdi a túráját. [sport]
Lehet ő már tudja,hogy a 8 között összerakja az UEFA a két csapatot :D -
#31691 na továbbmegyünk ma? Ki mirre tippel? Szerintem megint 2-1-re nyerünk -
#31690 Azért az ilyenek után felmerül bennem a kérdés, hogy miért is passzol
-
#31689 azt még ronaldora mondják hogy a legjobban fejelő játékos...hát nem azért,de összehasonlítva a kettejük magasságát Messinél nagyobb dolog hogy mennyi gólt ér el fejjel,ez a gól is baszott zseniális volt
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.14. 19:16:06 -
#31688 Atletic gyakorlatilag ma kiszállt a versenyfutásból. A biztos bl indulós 3. hely lehet neki mostantól tét -
#31687 Aztán nehogy megint rábasszunk mint a Sociedad elleni variálásnál... -
#31686 örülök hogy nem bontotta meg az első hármasunkat LE,hiába fontos BL meccsünk lesz jövőhéten muszáj együtt tartani őket jelenleg a legnagyobb fegyverünk ez a hármas -
ToM1113 #31685 Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Neymar, Suárez i Messi
Hajrá!
Isten bizony hétről hétre ötletes, jó kezdőcsapatokat láthatunk a pályán szerintem.