Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.22. 15:23:11
elég jók most
szerintem hétvégén levernek titeket otthon (nem szurkolok nekik csak jobbak most mint ti, szerintem)
Visca El Barça!
FCB - Eibar
PS3 Slim 250 PC

Pedro továbbra is csak dísznek van a pályán. Iniesta messze önmagától. Xavi a megszokott biztos játék, de már abba is bele bele hibázgat.
Bravo stabil. Pique meglepően jó volt szerintem ma. Mathieu posztja lehet hogy inkább szélsőhátvéd lenne, csak akkor hol játszik Alba.... Mondjuk Alves helyett is kezdhet a francia. Bartra-nak több lehetőséget kell kapnia. Rakitics örülök hogy padozott, pihenhetett legalább.
Összességében szerintem egyáltalán nem játszunk jól. Megint az van, hogy az ilyen kiscsapatok ellen ezzel a komótos játékkal simán nyerünk, és minden szurkoló verheti a mellét hogy még gólt se kaptunk a bajnokságban. De könyörgöm, megint jön egy PSG vagy egy még jobb csapat és se a támadójátékunk nem lesz gördülékeny, a védelmünk pedig szó szerint sírni fog a bekapott gólok után. Van még hova fejlődni.... Dehát október van, jön majd a Real elleni bajnoki, aztán meglátjuk... Érdekes lesz.
PS3 Slim 250 PC
Sport2
Rayo - FCB
azért az "öreg" Dinnye még mindig varázsol
visszagondolva azért sajnálom hogy anno Pep elzavarta,vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy ahhoz képest amit tett a klubért méltatlanul lett elküldve. Nem volt ő már olyan mint 2005/2006-ban,de megérdemelt volna egy búcsúmeccset,vagy egy kisebb búcsú rendezvényt a Nou Campban. Még most is olyan dolgokat művel a labdával,hogy a pofám leszakad amikor nézem a brazil összefoglalókat
Ter Stegen iszonyú gyenge napot fogott ki, de ez betudható a meccshiánynak, sokkal inkább kéne neki védenie bajnokikon, és a kupameccseken mondjuk Bravo-nak, mivel ő még fiatal, kevesebb tapasztalattal, míg idősebb kapusunk már tapasztalt, könnyebben tudna szerintem be-be szállni egy meccsbe mint a német.
Neymaron továbbra is azt érzem hogy nem mer annyit vállalni mint korábban a Santosban, nincsenek meg az 1v1-ek, inkább passzol minden esetben. Játéka kiszámítható, lassú. A bajnokságban ez a kiscsapatok ellen elég.. Jól mozog de ő többet tud.
Pedro-t nem értem, mintha eggyel kevesebben lennénk a pályán, teljesen haszontalan. Igaz a két fiatal beállítása helyette, szerintem hosszú távon nem oldaná meg a problémát. Suarez hiányzik.
Messi szemlátomást feljavult. Bár még mindig futhatna többet.
Alves botrány.
Alba is gyenge volt.
Rakiticsre figyelni kell hogy ne fáradjon el az állandó szerepeltetésben. Eddig kiváló.
Masch védekező középbe kéne hogy szerepeljen. Busi mehet a padra néha pihenni.
Iniesta stabilan hozza az átlagosat, tőle is több kéne.
Összességében a csapat szerintem jó úton jár, de sokat kell még tenni azért hogy újra meghatározó klub lehessünk a világ elitben. Jelenleg a PSG is jobb nálunk. Hatékonyabbak, gyorsabbak, célra törőek. A kispadunk az elmúlt évekhez képest kimondottan gyenge. Nincs sok olyan játékos a padon, akik beállítása hátrányban lévő Barcelona esetén jelentős lendületet adna a csapatnak. A fiatalok még fiatalok....
PS3 Slim 250 PC
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Oda a nulla gólos idény 😄
Ibra ide vagy oda, most kiderülhet hol is tartunk valójában. Nem az eredményt fogom nézni, hanem a mutatott játékot. Remélem nem a tavalyi, birtoklom azt majd lesz valami nulla támadással szar védekezéssel lesz.
Kezdő:
Ter Stegen, Alba, Mascherano, Mathieu, Alves, Sergio, Rakitic, , Iniesta Pedro, , Messi, Neymar
PS3 Slim 250 PC
még leírni is durva,142 meccs a legnagyobb sorozatban...bámulatos