33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza1
    Nem, nem intett lest, sot tovabbot intett.
  • ToM1113
    Alszunk. Jó játéknak nyoma sincs, a Real lefociz minket eddig. Messi szürke. Neymar és Suqrez inkább a provokálásra játszik, elég unszimpatikusak eddig ezen a meccsen. A védőink parádésan csúsznak be az utolso pillanatokban csak vigyázzunk a 11 es re. Neymar nagy helyzeténél egyébként nem intettek lest? Mintha rémlene 1 pillanat amikor a bíró jelzett.

Ez kevés lesz.
  • bakkerman
    teljesen romon van a csapat,a golon es a zicceren kivul nem vagyunk a palyan. A Real hozza a szokasosat,2-3 huzasbol eljutni legalabb lovesig,mi pedig korulmenyesek vagyunk. Ha ma nyer a Real visszajonnek a godorbol az biztos,es megint beindulnak...ezt nem kene hagyni
  • Jakuza1
    Szegyen modon jatszunk. Raadasul legszebb az egeszben, hogy teljesen megzavarodtunk Neymar kretensege utan.
  • [HUN]FaTaL
    Sima vereség lesz ez. Lassúak és körülményesek vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.03.22. 21:43:35
  • Jakuza1
    2:0 helyett 1:1 csak gratulalni tudok.
  • Jakuza1
    Bazd meg Neymar.
    Ugyanez jutott nekem is eszembe, osszel ugyanez volt. 3 meterrol nem tudja besodorni se a labdat ures kapuba.
  • bakkerman
    Osszel ugyanez volt...1-0nal ziccert hibazunk es 2-0 helyett jon az 1-1...basszameg
  • bakkerman
    aztakurva...milyen elokep!! A szurkolokert tegyek ki szivuket lelkuket a palyara,es nem lesz gond,csak ez kell hogy motivalja oket! Na hajra
  • Jakuza1
    Na sracok, jo szurkolast mindenkinek.
  • ToM1113
    Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suárez i Messi

Semmi meglepetés. A lehető legerősebb kezdőcsapat a pályán, nincs mentség és kifogás, hazai pálya, jó forma, győzni kell.

Tipp: Barcelona -Real Madrid 3-2

Hajrá!
  • bakkerman
    Nyerni kéne de amilyen kaotikusak és kiszámíthatatlanok az utóbbi időben a Clasicok,én azt mondom ne kapjunk ki,ennyi a lényeg! Lélektanilag nagyon fontos,hogy hétfőn is velünk kezdődjön a tabella
  • Sippie
    a PSG mennyivel jobb? Múltkor is lerúgták Messit... :(
  • tobias88
    Hát, talán utoljára még Guardiola éveiben láttam 1.7es szorzót Barca - Real-on a Barcának amikor nyertünk 5-0ra. Bl-ben viszont a Bayern-t esélyesebbnek tartják, de ez szerintem csak azért van, mert nekik nem a PSG-vel kell meccselniük
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.21. 10:44:30
  • tobias88
    remélhetőleg a Madridot jól lefárasztja és szétrúgja az atma, az jól fog jönni
  • bakkerman
    4 spanyol csapat áll még a nemzetközi kupákban,abból 2 valamelyik sorozat címvédője. Bohócliga
  • Nyiri
    Atleticot nem szeretem mert egy mezőgazdasági TSZ picsa ahhoz képest amennyi EKE van benne, de jó lenne látni, hogy visszavágnak a tavalyi miatt.
  • bakkerman
    fasza a sorsolás,nekem is bejön! A PSG elég jó csapat ahhoz,hogy kiessünk ellenük,de verhetőbbek mint a Bayern például. A madridi párharc abszolút ki-ki lesz,amelyik csapat éppen jobban összekapja magát az továbbmegy,de nyílván a Real az esélyes. A Porto-Bayern az sima német továbbjutás,a Juve-Monaco meg izgalmas lehet,várom azokat a meccseket is!
  • ToM1113
    Paris Saint-Germain (francia)–Barcelona (spanyol)
    Atlético Madrid (spanyol)–Real Madrid (spanyol)
    Porto (portugál)–Bayern München (német)
    Juventus (olasz)–Monaco (francia)
    Az első mérkőzéseket április 14-15-én, a visszavágókat 21-22-én rendezik meg.

Szerintem igazságos párosítások születtek. Valamely csapatok mindenképp jobban jártak volna egy árnylatnyival, bár ezt nem tudhatjuk előre, hisz a Shalke majdnem elbúcsúztatta a Realt, a Monaco pedig továbbjutott az Arsenal ellen. Tehát a Bayernnek és Juvénak első ránézésre könnyebb dolga van, azonban szerintem születhetnek meglepetések.

A Barcelona teljesen korrekt ellenfelet kapott, nem a legerősebbet de nem is a leggyengébbnek vélt csapatot sorsolták velük össze.
    Izgalmas párharc lesz ez, kiváncsian várom.

Az Athletico-Real párharc is elég igazságosnak tűnik, végre nem valami középcsapatot kapott a Madrid. Bár itt jegyezném meg hogy most valamiért azt érzem, hogy a Reál túl fog jutni ellenfelén, ugyanis ebben a szezonban mindig kikaptak az Athletico-tól, viszont szerintem ki fog pukkadni a lufi, elfáradnak az Atma játékosok és a Real tovább megy. A bajnokságban is kezd leszakadni Simeone csapata. Szabálytalanságokkal teli, kemény játékot várok, esetleges piros lapokkal.

• Nyiri
    Egy kukkot nem értek de élvezet hallgatni :D
  • tobias88
    Amúgy itt van teljes összefoglaló, 6 és fél perc visszajátszások nélkül...
    http://www.soccerhighlightstoday.com/2015/03/video-barcelona-1-0-manchester-city.html
  • Nyiri
    Nagyon jó volt a meccs. Sajnos félek hogy a Bayernt kapjuk. Azért vicces volt nézni mikor egy két köténynél mutatták Pep-et a lelátón és fogta a fejét :)
  • bakkerman
    Még az ember reggele is sokkal üdébb egy jó Barca meccs után! Grat a csapatnak jöhet a Clasico!
  • homeless
    Úristen! Mit játszott ma az egész csapat meg Messi, különösen az első félidőben. Atyaúristen!!! A végeredmény egyáltalán nem tükrözi a 2 csapat közötti különbséget. A mai football legszánalmasabb vicce, hogy valaki egyáltalán veszi a bátorságot, hogy Christiano Ronaldot Messihez hasonlítsa.
  • Sippie
    na ne vicceljünk... ne vicceljünk...
  • ToM1113
    Kell egy gól, hogy ne maradjon afejükbe a sok kihagyott ziccer.
    A Real nem lesz ilyen impotens mint a City...
  • Sippie
    najólvan javított a kapus :D
  • ToM1113
    az tizi volt... sokat kihagytunk eddig, nehogy ráfázzunk

!!!!!!!!!!!!!!!!!! TS
    Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.03.18. 22:21:18
  • Sippie
    azért nagyon remélem hogy vasárnap nem ilyen pocsék helyzetkihasználásunk lesz
  • [HUN]FaTaL
    Még annyi köze sem volt a Citynek a meccshez, mint az előző meccs első félidejében :D Hasonló folytatást!
  • ToM1113
    Istenem de szép amit látunk! :)
  • Christian88
    szerintem vagy gólt lövünk az első 30 percben és ki is tömhetjük őket, ha nem spórolunk a classicóra vagy találnak egy gólt és egy izgi meccs lehet.
  • bakkerman
    Guardiola a helyszínen, a Camp Nouban tekinti meg a Barça - City meccset. Kedd este az Atlético - Bayer mérkőzéssel kezdi a túráját. [sport]

Lehet ő már tudja,hogy a 8 között összerakja az UEFA a két csapatot :D
  • bakkerman
    na továbbmegyünk ma? Ki mirre tippel? Szerintem megint 2-1-re nyerünk
  • tobias88
    Azért az ilyenek után felmerül bennem a kérdés, hogy miért is passzol

• bakkerman
    azt még ronaldora mondják hogy a legjobban fejelő játékos...hát nem azért,de összehasonlítva a kettejük magasságát Messinél nagyobb dolog hogy mennyi gólt ér el fejjel,ez a gól is baszott zseniális volt
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.14. 19:16:06
  • tobias88
    Atletic gyakorlatilag ma kiszállt a versenyfutásból. A biztos bl indulós 3. hely lehet neki mostantól tét
  • [HUN]FaTaL
    Aztán nehogy megint rábasszunk mint a Sociedad elleni variálásnál...
  • bakkerman
    örülök hogy nem bontotta meg az első hármasunkat LE,hiába fontos BL meccsünk lesz jövőhéten muszáj együtt tartani őket jelenleg a legnagyobb fegyverünk ez a hármas
  • ToM1113
    Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Neymar, Suárez i Messi

Hajrá!

Isten bizony hétről hétre ötletes, jó kezdőcsapatokat láthatunk a pályán szerintem.