Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma lesz még 21.45kor spanyol meccs élõben sport1en, lehet hogy az lesz az...vagy ha nem, akkor holnap.
mike0013
remélem!
amúgy holnap lesz a meccs vagy ma?
és adja valameik csatorna?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jövõre talán mát felfogja, hogy milyen "jó" a kispadon ülni, és elmegy.
mike0013
csak az a gond, hogy a korom jobb, mert azt le lehet vakarni, vagy ki lehet dobni a ruhát, de ezt a szõkét soha😞(((

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tobias88
ránkragadt, mint kéményseprõre a korom, ugyan olyan kelletlen
Gudjohsen: "itt maradok". Értelme tul sok nincs az biztos, tul sokat nemfog jáccani...
zalan05
A spanyol válogatott nem igazán meggyõzõ játékkal 2-0-ra legyõzte Lettországot, s a találkozó elsõ gólját Joaquín kiváló megindulása után közelrõl Xavi szerezte. A spanyolok a második félidõben Fernando Torres révén tették biztossá a sikerüket, így a helyzetük továbbra is bíztató az Eb-selejtezõ csoportjukban. A meccset végigjátszó Xavin kívül Iniesta is pályára lépett - a 48. percben - a spanyol közönség által helyenként kifütyült együttesben, s az egyik legjobb volt a második félidõ folyamán. Spanyolország - Lettország: 2-0 (1-0) Gólok: Xavi (13'), Torres (84').

GÓLOK!!!
-------------------------------------------------------------------------
gart szép volt. A Brazilok is nyertek Mexiko ellen 3-1re Ronaldinho és Marquez végig játszották a mecset, Dos Santos az utolsó 20 perce állt be.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
FC Barcelona - Gimnàstic de Tarragona: 1-2 (0-0)
Palamós, Nou Municipal
4.000 nézõ
Vezette: Álvarez Izquierdo

FC Barcelona: Jorquera; Córcoles (Fali, 46'), Botía, Oleguer, Silvinho, Marc Crosas, Dimas, Jeffren, Thiago (Abraham González, 64'), Ezquerro és Víctor Vázquez (Pedro, 77').

Gimnàstic: Juanmi; Oscar Rubio, Mairat, Campano (Miku, 57'), Óscar López, Chabaud, David Sánchez, Gorka de Carlos, Abraham, Calle (Tati Maldonado, 58') és Pinilla.

Gólok: 1-0: Víctor Vázquez, 50'. 1-1: Pinilla, 55'. 1-2: Maldonado, 80'.
--------------------------------------------------------------------
mindenki vállogatott mecsen van csak Olegeur,Valdes,Jorquera,Ezquerro,Silvinho van az elsö csapatbol a többi mind a B csapatbol van.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

bigapó
nem nézitek?

ki tudja a felállást? nekem eléggé B-csapatnak tûnik. Valdezt felismertem (itt csak kis képernyõn jön be a stream), meg még valakit, talán Oleguer az. Se Ronaldinho, se Messi, szerintem Puyol sincs. Mi van itt? ennyire nem lényeges ez a kupa?

viszont a spanyol reklámok tök állatok, nagyon tetszenek, most szünetben azokat nézem😊)

The Matrix has you...

banok
magyar csatorna nem. de streamet találsz a lentebb megadott oldalon.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nem fogják 1ébk közvetíteni?
zalan05
Ma este háromnegyed tízkor kezdõdik a XIX. Katalán Kupa döntõje, melyben a Barcelona ellenfele a Nástic de Tarragona lesz.

FC Barcelona - Gimnastic de Tarragona:
Palamós
21:45

neten itt lehet hozzá keresni csatornát.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

néztem, legközelebb 11-én lesz meccs Gimnásticcal, asszem katalán kupa...
dienesoft
Értem oka 😊

Hát talán 😊

talán

dienesoft
Most a hétvégén nicnsenek meccsek? Talán az EB-selejtezõk miatt?

a klub egy emberként áll Oleguer mögött, mindenben támogatjuk."

Na ezt nem tenném, ha bûnös ha nem, a csapatnak ehhek semmi köze, az õ sara egyedül

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bigapó
vizesnyolcas? 😊)

The Matrix has you...

hááát...😄
mike0013
a legjobb választás😄
bár... talán vízhordónak jó lenne, nem😊?

B0B0
Na ez nekem is tetszik

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mondjuk egy harmadik: Oleguert nem zárják be, a Barca viszont azon ynomban megszabadul tõle.
mike0013
bazz, most ez így nem jó, nem tudok dönteni meik a jobb😊
1. lehetõség: oleguert bezárják, Barca botrányokba fog keveredni
2. lehetõség: olegeuert nem zárják be, és továbbra is játszik a Barca-ban

hát ha igaz, elég rossz fényt vet a klubra.
"Oleguer akár három évet is kaphat egy négy évvel ezelõtti ügyért, ha bebizonyosodik, hogy többedmagával tényleg rendõrökre támadt. A spanyol La Vanguardia újság úgy tudja, hogy Oleguer Presast, az FC Barcelona Bajnokok Ligája-gyõztes védõjét beidézték szülõvárosa, Sabadell bíróságára. A játékos állítólag négy évvel ezelõtt, 2003 szeptember 27-én benne volt abban a verekedésben, ahol a Bemba bár vendégei rendõrökre támadtak és kövekkel dobálták meg õket. Ha bebizonyosodik, hogy a vádak igazak, akkor akár három évre is lecsukhatják Oleguert. A hátvéden kívül további tizenegy gyanúsítottat idéztek be. A hátvéd nem kommentálta az ügyet, a Barcelona elnöke, Joan Laporta viszont igen: a klub egy emberként áll Oleguer mögött, mindenben támogatjuk."

Ha már máshogy nem lehet eltávolítani... 😄D

zalan05
kössz, hála annak aki készitette<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
fudezsírloko(Y)

fernando torres
emberek... mikor lesz meccs?? mert a hiv.-on azt irja, hogy 11-én lesz katalán kupa, de most hétvégén biztos kéne lennie😞
sztem azok a hírek mind kacsák... nemnagyon tom elképzelni az ilyeneket Roniról:S a gyerek meg felnõ tiszta apja lesz, mind külsõleg és focitudás szerint😊
zalan05
Fc Barcelona❤️-2> Girona
---------------------------------
elég nagy szerencsénk volt a biro megadott egy (kamu) 11-est és az ellenfél lött egy öngólt

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

DONGUBA
0-0

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
eredmeny?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zalan05
elég kiegyenlitett a mecs nálunk van többet a labda de helyzetekig nem nagyon jutunk el.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
kezdödik a meccs

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
Ja sztem is hasonlit a Joga Bonito-s reklámban a fiatal Ronaldinhora.A gyerkõc pedig úgy tudom egy kisebb futó kalandból született amikor Ronnie 2 éve hazatért Braziliába egy kis pihenõre

Visca el Barça !

Japep
A mai Girona-Barcelona meccset mennyire veszi komolyan a csapat szerintetek?
És ugye semleges pálya?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigapó
kiköpött apja😊) emlékeztek a Joga Bonito-s reklámra? pár évvel fiatalabb még a kiscsávó, de szerintem tökre úgy néz ki, mint anno az apja. Érdekes, de eddig nem nagyon hallottam arról, hogy felesége, sõt gyereke lenne. Inkább, hogy milyen nõügyei vannak-voltak, vagy ez is amolyan "valaki a múltból" féle csajszi?

ti mit tudtok errõl?

The Matrix has you...

zalan05
Bojan a döntõbe lötte Spanyolországot, de ott már nem játszhat

Bár úgy tûnt, minden álomszerûen alakul Bojan Krkicsnek és Spanyolországnak a koreai U-17-es világbajnokság elõdöntõjében, végül alaposan megváltozott a meccs végkicsengése. A spanyol csapat elõbb vezetést szerzett Ghána ellen Aquino góljával, azonban a remekül játszó afrikaiak kiegyenlítettek Adams révén. Következett a hosszabbítás, melynek négy perccel a vége elõtt Krkics gólt szerzett, így a döntõbe repítve csapatát. Csakhogy a meccs utolsó percében a csatár egy labdazerzési kísérletnél szabálytalankodott, és sárga lapot kapott, mely már a második volt számára. A Barca támadója a kiállítás miatt eltiltásban részesül, s nem vehet részt a döntõn, így pedig a spanyolok végsõ sikerére is jóval kisebb az esély. Bojan sírva fejezte be a meccset, pedig egyértelmû hõs lett volna...Spanyolország - Ghána: 2-1. Gólok: 1-0, 67': Aquino. 1-1, 80': Adams. 2-1, 116': Bojan.
-----------------------------------------------------------------------
kár pedig az egész tornán nagyon jol nyomta sok mecset õ hozott a spanyoloknak de remélem nyerni fognak és Bojan lesz a torna legjobbja

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
jah,Joao és az anyuka

Visca el Barça !

GTheo
Meg az a Thiago srác...
Esetleg még Jeffren, bár õ már "idõsebb"...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
guy assulinnak írják az izraeli srácot sok helyen.. sztem belõle lesz vki

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zalan05
aha

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
egy kis info 6 uj játékosról:

Oier Olazábal
Barca B elsõszámú kapusa, idén júniusban igazolt át a Real Unión együttesébõl. Még nincs 18 éves (egészen szeptember 14-ig), de részt vehetett a Barcelona skóciai és ázsiai túráján is, ahol 45-45 perc jutott neki a Beijing Gouan és Mission Hills XI ellen. Vasárnap debütált a Barca B-ben a Premiá elleni gólnélküli döntetlen során.

Thiago Alcántara
Õ a legfiatalabb hatuk közül, 1991. április 1-jén született. A Juvenil A-ban szerepel, részt vett az idei malajziai Champions Youth Cup-on is. Rendkívül technikás játékos, tehetségét volt kitõl örökölnie, hiszen az 1994-ben a brazil válogatottal világbajnoki címet nyerõ Mazinho fia.

Alberto Botía
Botía 2002-ben érkezett a Real Murciától, a tavalyi szezonban lépett elõször pályára a Barcelona B csapatában, azóta alapembernek számít. 1989. január 27-én született, elsõsorban középhátvéd, de megállja a helyét a jobb bekk pozíciójában is illetve a középpályán is.

Jeffren Suárez
Tenerifén született, 2004 júliusában érkezett Barcelonába. Két évvel ezelõtt Bojan és Dos Santos csatártársaként megnyerte a fiatalok számára megrendezett spanyol kupát. A szélsõ támadó poszton bevethetõ Jeffren végigjárta a spanyol utánpótlás válogatott korosztályait egészen az U20-as csapatig.

Gai Assulin
Még csak 16 éves az izraeli származású Gai Assulin, 2003 nyarán érkezett a klubhoz Natanyából. Köszönhetõen gyorsaságának és gólérzékenységének, a jobblábas balszélsõt hamar kiemelték a korosztályos csapatokból és az idei nyártól már a B csapat keretéhez tartozik õ is.

Víctor Vázquez
20 évesen már szinte veteránnak számít a Barca B-ben, szerepelt már a felnõtt csapatban is a tavalyi idény során, a Badalona elleni kupa meccs végén kapott néhány percet a Nou Campban. Kreatív támadó, jól lát a pályán, ez a 2. szezonja a B csapatban.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

LasCar16
õ volt az akit a rendezõ kollega állandóan mutogatott?😮OOOO

#acm

zalan05
A Barcelona Girona ellen készülõ kerete:

Valdés, Jorquera, Márquez, Ezquerro, Oleguer, Sylvinho, Marc Crosas, Córcoles, Víctor Vázquez, Dimas, Toribio, Jeffren, Emilio, Gai, Tiago, Xavi Torres, Espasandín, Rueda, Botía és Eneko.
....................................................................

Carles Puyol, a térdmûtétje után már futóedzést végzett a La Masiában. A csapatkapitány még semmilyen módon nem kapcsolódott be a csapat által végzet gyakorlatok sorába, csak erõnléti edzõvel dolgozott együtt.
----------------------------------------------------------------
sok sikert a fiataloknak holnap, és remélem Puyol nemsokára tejesen rendbe jön.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Megnéztem az összefoglalót, gyönyörûen játszottunk, legszebb támadás az volt amikor Messi valahogy a lába mögött elvitte a labdát, kényszerítõ Ronieval, és aztán asszem a kapus kivédte...vmi gyönyörû vlt... Na meg Henry kapufája becsúszhatott volna...😛 Na meg az a Touré lövés..., ballal lõtte nem? pedig jobb lábas (asszem)....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

dienesoft
Nagyon motivált volt végig a meccsen!

csak tessék😊 1ébk Ronaldinhonak biztos igaza lesz, mostmár ismét "jó lesz". Néztem, hogy ismét folyamatosan mosolygott, még amikor a meccsnek vége volt, 1edült ült még a kispadon, még akkor is. Szerintem tuti visszatér😊