33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
bodajoci #31764 De leszarni, ez is 3 pont -
bodajoci #31763 Nem erre a meccsre kell büszkének lennünk az biztos...Az egész csapat egy fos volt, Bravot, meg Xavit kivéve, Messi, Neymar, Suarez= 000 -
#31762 Alves... Ezt még egy mennyei játékos is jobban eltalálta volna. -
#31761 vagy 0-0 vagy talal egy golt a celta... -
bodajoci #31760 Eddig egy nagy nulla, amit művelnek a pályán... sztem nem volt 3 sikeres passz egymás után :/
-
ToM1113 #31759 Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Adriano - Rafinha, Busquets, Iniesta - Suárez, Messi, Neymar.
Nyerni kell. -
#31758 Felroppent egy hir hogy 70 milliot adnank Pogbaert,es 1 evre visszalenne adva kolcsonbe a Juvenak...hat eleg nagy kacsanak tunik -
#31757 Cuardadora rálehetne repülni jövő januárban,murinye úgyse játszatja,nálunk meg faszán ellenne -
#31756 az aranylasztik más tészta,de a többi szám az tényleg nemsemmi,mármár beteges :D Kiváncsi lennék ha valaki visszanézné az összes gólját Barca mezben és felírná a gólpasszokat mikor ki adta neki mi jönne ki? :) -
#31755 hát erre most mit lehet mondani
én nem kedvelem, de nem mondhatom azt, hogy nem tud focizni:D
brutális ez a számsor, meg kell előtte hajolnom nincs mese
(jó azért 2010be én inkább Xavinak adtam volna az aranylasztit:D) -
#31754 King Leo
-
#31753 Mar reg jatszatni kellett volna Montoyat es nem hebe-hoba. Nem olyan rossz jatekos, siman hozhatna azt a szinvonalat, amit Alves tudott.
Hatul kicsit osszeszedettebbnek kellene csak lennie, ez kozel nem nehez, hiszen Alves hatul mostanaban egy nulla volt.
A masik amiben fejlodnie kell az elol, mert azt altalaban kapkodosan oldja meg.
Ezen kivul en nem sok problemat lattam eddig a jatekaban.
Gyors, sokat futo, jatekos, aki technikailag se gyenge. -
#31752 Alves készül aláírni a P$G-hez 3 évre. Könnyeket nem fogok hullajtani érte,de azért remélem minőségi pótlás jön a helyére,és nem kezd el a vezetőség meg LE baszakodni Montoyával meg Bartra "átnevelésével" jobbhátvéd posztra. -
#31751 Plusz a 2022-es sajat rendezesu VB-jukre megtennek ot szovetsegi kapitanynak -
#31750 A betyarjat, Neymar mekkora golt lott. -
#31749 Az As szerint Xavi aláírt egy katari klubhoz.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.03.26. 19:48:23 -
#31748 Vicces amugy a sertodottsege Pereznek, mert mar megirtak a Classico elotti ebednel felmerult a tema, aztan emiatt fagyossa valt a hangulat a ket elnok kozott.
Viszont nem csak ott, hanem a Real topicban is fagyos lett a hangulat a vereseg ota,meg a gepeik is lefagytak es hozzaszolast se nagyon lehet latni.. :) -
#31747 Hazai pályán játsszuk majd a kupadöntőt! A Bilbao és a Barca is a Bernabeut szerette volna,de Perez nem adott engedélyt a szövetségnek,nyílván nem akarta hogy a Real gyepén ünnepeljük a kupasikert.
Május 30 Camp Nou, FCB-Athletic Bilbao -
#31746 szó szerint "park the bus" :D -
homeless #31745 Szakadok -
#31744 -
#31743 ne általánosíts, én mindvégig az olasz ellen voltam, a 10. sem változtatott ezen. -
#31742 Bezzeg az elozo evben a bemakolt BL-nel, milyen jo volt az olasz. :)
Ti madrid szurkerek annyira halatlanok vagytok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31740 Osszel meg enis orultem volna nalunk is Kloppnak,aztan osszeallt a csapat LE valamire raerzett most,aztan meglatjuk mire lesz ez eleg a szezon vegere. De egyszer enis szivesen latnam Kloppot itt -
#31739 Zidane-t biztos nem, neki még sokat kell fejlődnie. Jürgen Kloppot szivesen látnám. -
#31738 Ha nem lesz bajnoki cim es/vagy BL cimvedes,ugyis elkuldik ot. Csak kerdes kit tud elcsabitani a helyere Perez. -
#31737 én most kivételesen madridistaként sajnálom, hogy nem gáláztatok. Vártam, hogy minimum vágtok egy 5-öst és megalázzátok a csapatot.
Hogy miért? Mert akkor 100000%, hogy idény végén elküldték volna ezt a máléképű nyomorult Ancelottit a picsába egész Spanyolországból. -
Nyiri #31736 Rohadt jó meccs volt. Utána még hajnal 1ig maradtunk ünnepelni. Szar most melózni, de boldog vagyok :)
Az egyenlítés után zabszem volt a seggemben, mert bármikor fordíthatott volna a Real... De a második félidőben nagyon megnyomták a srácok. Gratula -
#31735 Csak meglett,gratula a sracoknak,bitang nehez volt...2. felidoben ha nincs Suarez golja,szerintem kikapunk, faradt a Real is,de az a gol osszetorte oket,es ezt kihasznaltuk,utana mar konnyebb meccs volt.A jatek gyenge volt,Neymar szerintem ilyen szarul ekkora meccsen meg sose jatszott,Messi enervaltan jatszott,egyedul Suarezt tudom elol dicserni. Es ami a legnagyobb dolog,lehoztunk egy Clasicot ugy,hogy a vedelmunkre nem kellett vegig anyaznom...Pique meg Matyi orulten jol nyomtak,a kopasz full eksztazisba nyomta neha :D BL mas kavehaz lesz,de egyelore a lenyeg hogy elmentunk 4 pontra!! -
Hobehto #31734 Én az egész mérkőzésből amit kivettem, az az h nem akartunk itt parádézni, gólokkal nyerni, megalázni a Madridot, sztem egy X re ment itt a taktika hisz pár nap mulva Bl, és nem kéne belemenni felesleges sérülésekbe. Persze tudom, Classico az mégis csak egy Classico, de hát na... Neymar megnyerhette volna a meccset, látszik fejben van még mit fejlődnie. Le a kalappal a Real elött, az első félidőt nagyon jól, okosan játszották, le tudták zárni a területet, nem hagyták hogy gurigázzunk és lefutottak minket. Ez viszont kihatott a 2.félidőre, elfáradtak nagyon, és akkor már azt csinálhattunk amit akartunk, igaz a helyzeteinket be kelett volna fejezni.Mindent összegezve, megérdemelten győztünk
-
#31733 Megmondom oszinten, ha dontetlen lett volna en az egeszet Neymar nyakaba varrtam volna, mert rendkivul idegesitett, amit ma muvelt a palyan.
A golt rola kaptuk, ugy hogy 3 meterrol kihagyta amit ilyen szintu jatekosnak nem illik, raadasul mar meccsek ota egy nagy nulla.
A masodik felidoben meg az idegesitett, hogy 2v1ben nem futott a labdaert, amibol sima golhelyzet lett volna, utana meg egyszer nem passzolt Suareznek, aki siman lohetett volna tobb golt es a csattanokent ujra kihagyott egy nagy ziccert.
Ahogy alakult a jatek a masodik felidoben, golokkal kellett volna megnyerni ezt a merkozest, mert mi hoztuk fel a Madridot az elso felidoben es a masodikban meg szinte mindent kihagytunk, pedig rengeteg ziccer volt, amit ilyen szinten nem szabad kihagyni, mert megbuntetik az eros csapatok.
Amugy az sem tetszett, hogy oriasi ures teruleteket hagytunk vedekezesben. 6-8 meteres ures teruletek alakultak ki ugy, hogy a szeeken 1v1-ben vihettek ra a vedoinkre a labdat, ez szinten komoly gond lesz, meg is koszonhetjuk a Madridnak, hogy ezeket nem hasznalta ki az elso felidoben, mert abban a periodusban akar 3-4 golt is lohettek volna. Matthieu az elso felido elso feleben pedig hatalmasat jatszott es vegre Pique is hiba nelkul lehozta a meccset. -
#31732 Amúgy Suarez ma szerintem simán lőhetett volna 3at 4et ha passzolnak neki, mert olyan szépen mozgott üresbe, hogy az nem igaz. És sosem kapta meg, pedig lehetett volna több gól.
Ha meg a 2. gól talált volt, akkor bármilyen lövés talált. Egy gyönyörű passz, fantasztikus levétel és okos lövés. Minden csak nem talált
Szánalmas ez amit csinál ez a 2 elfogult volt focista mint "szakkommentátor"
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.22. 23:12:47 -
#31731 Hajdu egy vicc, azt mondja Suarez goljara, hogy talalt. LOL
Ez egy tankonyvbe illo talalat volt. A labdalevetel pedig ilyen hosszu labda utan egyszeruen, tanari. Ezert talany szamomra ez a pali, mert ilyenekre kepes, kozben meg egesz meccsen csetlett-botlott a palyan, foleg a meccs vege fele, egy ertelemeset se tudott passzolni 2 meterre. -
#31730 Szerencsere jobban jatszottunk mar a masodik felidoben, de ez kesobb keves lesz a BL-ben.
Foleg a helyzetkihasznalassal nem vagyok kibekulve es az elso felido masodik feleben latottakkal. -
#31729 Fu gyerekek... azert a masodik golunkig jo gyengek voltunk. Utana nőttünk csak a real fölé... de miket hagytunk ki. -
#31728 Neymarnal nincs passz gomb? -
#31727 Ez a semmiből jött :D -
#31726 Pfff Neymar, de most oszinten 2v1 es nem fut rendesen a labdaert? -
#31725 Neymar ma jo nagy szar... de a tobbieknek sincs egy ertelmes passzuk, rovid labdak, sorra adjuk el... meg jo h ronaldo leset eszrevette a partjelzo kulonben 1-2 lenne...