Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Nagy 0 volt a Getafe ellen is. Mondom, marad a BL, de szerintem a Manchestert senki nem fogja megállítani ebben az évben, legalább is mi tuti nem. Ha õket kapjuk (és ha továbbjutunk a Schalke ellen, de csak nem csesszük el innét...)

Ronaldinhos10
Messi gyere már vissza

Visca el Barça !

tobias88
ilyen szép
tobias88
<#levele>
Shep
"Szép" volt fiúk 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

banok
azért így a sérültek nélkül is bivaly erõs a keretetek, fõleg a támadó szekció <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
Tegnapi Madrid meccs érdekes volt, mert szerintem 3. sárga után lett kiállítva Ramos... A leges legelsõ sárgáját vették le így utólag pl az eurosporton, de ott a bíró felmutat egy sárgát, és Ramos szabálytalankodik, úgy hogy az sárgalapos belépõ!
dienesoft
A Getafe ellen készülõ keret:

Kapusok: Valdés, Pinto
Védõk: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.

Mienk a zárómeccs, a Madrid döntetlent játszott a Mallorcával. Sevillában játszik a Villareal, az azért kemény lesz. A mi meccsünket meg kötelezõ megnyerni , bár ilyen eredmények után én már nem merek semmit sem mondani...de szerintem megint rá fog cáfolni a csapat, mert egy teljesen más képet fog adni magáról. Ez így szokott lenni felénk. Jön egy rossz meccs (Betis elleni), egy-két fölényesebb gyõzelem, aztán "épphogy gyõzünk", és megint bukdácsolunk...általában ez a forgatókönyv.

dienesoft
Ronaldinho már csak a következõ idényben szerepelhet a "Milan"ban max...

fernando torres
"Ronaldinho már csak a következõ idényben szerepelhet a Barcelonában." vagy már nem itt.

hunbasser
Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában.
A klub közleménye szerint a brazil klasszis a csütörtöki edzésen sérült meg, s az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a jobb lábában, így legalább hat hétig nem léphet pályára.
Mivel a június 7-én kezdõdõ osztrák-svájci közös rendezésû Európa-bajnokság miatt a nemzeti bajnoki és kupaküzdelmek is május közepéig befejezõdnek, Ronaldinho már csak a következõ idényben szerepelhet a Barcelonában.
(MTI)

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
az az állítás már akkor is megdõlt, hogy egy percig sem lesz esélyünk.. szerintem mostmár van esélyünk..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tobias88
+k
tobias88
étségkívül különös, ám most már jelentõs hírértéke van annak a ténynek, hogy Ronaldinho Gaúcho a társaival együtt teljes értékû edzésmunkát végzett szerdán délután.

Ronaldinho rájött, hogy szeretne játszani az elõdöntõben. Rijkaard ide vagy oda...
lesz még visszavágó Oo

Scholes18
<#nyes> hát enyhén szólva nem lett igazad bobo! 😄

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
Mélyentisztelt B0B0! Szigorúan a tényekre szorítkozva:
AS Roma - Manchester United 0-2

<#wave>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
zsír 😊 akkor ha összejön a Mu - Barca akkor lesz aki megmutassa c.Roninak 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
a vége húzós volt <#vigyor2>
Ronaldinhos10
április 10. körül lesz bevethetõ

Visca el Barça !

Rockynhooo
Messi felépülése mikorra várható?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
akkor nem
Ronaldinhos10
a kis Messi(egy kis tulzással)😊

Visca el Barça !

nemtuggya valaki hollehet neten nénzni schalke-barca meccst? a Schalke-nak fog szurkolni<#gonosz1>

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Bojan <#smile>

mike0013
Barca😊))
egyértelmû, hogy ezt mondjuk itt😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

fernando torres
hát...talán a Barca..

dienesoft
Na szóval...Váltsunk témát! Szerintetek? Ki nyer ma? Jelen állás szerint? (gyors szóelterelés :] )

fernando torres
elõferdül az ilyen

dienesoft
Baszki ez eszembe se jutott😄😄😄😄😄...De fogyi vagyok..azért nem hittem, hgoy ilyen sûrûn frissítik az oldalt...beégtem.Nem kicsit, nagyon. 😄

fernando torres
<#bohoc><#idiota>

Csabesz6
2008.04.01.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dienesoft
Amúgy meg olyan hírek terjengnek, hogy Schuster jöhet a Barcába Riijkard helyére?? Szerintem nagy hülyeség...

dienesoft
Na mi történt? Már nem is drukkolunk a csapatnak? Ma este játszunk idegenben a Schalke ellen!!!

Akik utaznak a kerettel:

Kapusok: Valdés, Pinto
Védõk: Puyol, Zambrotta, Thuram, Milito, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.

Hát, remélem nyerünk, a BL-ben még nem elítélendõ a csapat, ott teljesen más felfogásban játszanak (bár ezen a meccsen eldõl, hogy valójában tényleg máshoyg játszanak-e, vagy gyanazt meg tudják csinálni, mint a bajnokságban). Hajrá, fiúk!

MrSpock
"amúgy ronaldinho,xavi,deco,iniesta miért nem jók"
Deco kivételével jók!
Szerintem a portugál márnemtudja azt nyújtani amit "tudna".Rengeteget hibázik a meccseken,már amikor játszik.
Meg talán márnem is anynira sikeréhes,hisz megnyert már sokmindent.
Juninho tényleg nem fiatal,de annyit fut mint Deco:-)
Csak õ még enyni idõsen is képeslenne fazontadni,és nemutolsósorban esetlegesen gyõzelemre segiteni a klubot. Nyilatkozta,hogy szeretne egyszer BL-t nyerni,ami a Lyon-nal nehéz,mert folyton eladják a jó játékosokat.De ez csak egy vélemény volt.Ami tényleg ellene szól az életkora.De bekell vallani azért Barca játékát Ronnie,Messi,Eto 3-as fémjelzi,vagyis ha õk jók verhetetlenek. Kedvelem Iniesta-t is,és Xavi csupasziv õk kellenek,hogy van aki robotoljon is a meccseken.
Na mindegy,marad mostmár a BL.,ott aztán megkellene mutatni,de nehéz lesz.
MU-irtó jó az idén!
Ja,azért Diego tényleg jólenne középre!

Go Jeff Go!!!!

B0B0
Szerinted

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mindkettõ egy feltétel, egyik kutya másik eb 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Nem a csapat eredményességétõl függ, hanem az õ és a management hozzállásától.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

neevous
Értem. Akkor mielõbbi viszontlátásra, ha már jól megy a csapatnak :]

dienesoft
Madrid nyert a Sevilla ellen 3-1-re. 7 pontos különbség, és a Villareal megelõzött minket.

B0B0
Sosem tagadtam, hogy a Barcelonának csap bizonyos csapatait szerettem. Konkrétan anno a Romárió Stoichkov duó miatt szerettem meg. Legutóbb akkor kezdtem megint drukkolni, mikor jött Ronaldinho, Larsson és Eto'o.

<#eljen>

REAL MADRID

neevous
Divat-e vagy?

hunbasser
Juninho már 33 éves,mit akarsz vele? 😄Ddd

amúgy ronaldinho,xavi,deco,iniesta miért nem jók?

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Ilyen dühös még nem voltam a kedvenc csapatomra. Iszonyatosan fáj, hogy egyszerûen képtelenek vagyunk megnyerni ezeket a kisebb meccseket, GYÕZTES állásból egy félidõ alatt annyira visszavenni, hogy gyakorlatilag egy nb1-es csapat is fordított volna ellenünk (ha az adott nb1-es csapatba van elég hajtás és moralitás). Ezt a meccset "nem a Betis nyerte meg, hanem mi vesztettük el" talán..de itt már nem csak errõl az egy meccsrõl szól. Ez nem az elsõ mérkõzés már, ahol a játékosok 2 gól után ugy gondolják, hogy csak hátrafele kell passzolni, le*zarjuk a közönséget és kibekkelünk 70perc+hosszabítást. A futball 90 perces és pont egy olyan elitligában van a Barca, ahol erre a bizonyos "átlag"teljesítményre szükség lenne és a játékosoknak kötelezõen tudniuk kellene, hogy igen is egy mérkõzésen végig focizni kell. Tehát nincs olyan, hogy beállunk, pihenünk, csak hátrafele passzolunk és egy helybe állunk egy egész félidõn keresztül. Errõl szerintem nem csak Riijkard tehet, hanem hogy a játékoskereten belül is igen komoly mentális bajok vannak a fejben... egyszerûen érthetetlenül állok, ez nekem nagyobb csalódás volt, mint a tavalyi, Getafe elleni zakó, hisz itt egy megnyert meccset csak úgy kiengedtünk a kezünkbõl. Ezt a bajnokságot (ha véletlen meg is nyerjük), biztos, hogy nem megérdemelten fogjuk megnyerni. Viszont mentálisan ez a bajnokság már rég elúszott...a BL-tõl meg egyenesen félek. Azt mondom: Menjen Riijkard...Ronaldinhoval együtt!... Sajnos itt tartunk, most megnéztük, "milyen mély is tud lenni egy gödör".

MrSpock
Csak ha azt nézzük eme 2 játékos hiánya érezhetõ a csapatjátékon.
anno milyen nagy szivvel,kedvvel játszottak,Ronnie,Messi Eto 3-as,rettegtek tõlük az ellenfelek.Most Messi sérült,Ronaldinho nemtudni mivan vele. Rossz a csapategység,a védõk bizonytalankodnak.Mindig cserélõdnek a játékosok,persze kell meccsrutin d eazért nincs 2 meccs amikor ugyanúgyállnak fel.
És miért kell viszsaállni vezetésnél?Manchesterben tudják végighajtani a meccset,ha tudnak rúgnak 4-5 gólt,ha nemmegy akkor nem,de hajtanak!
Kelelne egy igazi irányitó is,Diego,vagy Juninho Perambucano.Mindkettõ jól lát a pályán,és kitûen bánnak a labdával.Védõt nemtudnék most javasolni,de nem is kellene,csak a fejekben kicsit rendet,és megtalálni a rendes hátvédsort.

Go Jeff Go!!!!

A legszebb hogy jelen állás szerint még a Villarreal is megelõz minket <#zavart2>

hát, mint Milan szurkoló nem igazán értek egyet. 2000környékén volt 1 max2évben "stratégia", hogy mindenkit megveszünk, csak nyerünk valamit, nem igazán jött be. 2003 óta viszont nem vitték túlzásba a játékosvásárlást, idén meg is lett a böjtje 😞 Azért a Barca-nak sem kell "elbújnia" igazolás terén...
na mind1
B0B0
A Barcelona elkövette ugyanazt a hibát, amit a Real kb. 6-7 éve. Összevásároltak mindenhonnan mindenkit és megszûnt maga a csapat. Nem látták, hogy a tulajdonképpen mindössze 2 emberre épülõ gárda eme két személy ingadozó formája miatt süllyedt lejjebb (Ronaldinho, Messi). Azt hiszem jó ideig nem fogok Barcelona meccset nézni, mert ami miatt megszerettem ezt a csapatot, az teljesen kiveszett belõle és beállt az undorító Real-Milan-Chelsea vonulatba...

gyönyörû játék volt. Mi lesz, ha a Madrid otthonába megyünk...<#conf>