Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt kérdés, a statisztikákban mi lesz írva-mire emléxik az emberek többsége. ez olyan, mint az Aranylabda, nem mindíg az kapja, aki megérdemli adott évi teljesítménye alapján(lásd anno Henry-t).
teljesítmény, ez a kulcsszó, nem bírói helpek, meg zsáknyi mák...:/
(OFF vége)
No one can stop Death!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Például 2002vb-re már most se sokan emlékeznek arra, hogy Dél-Koreát mennyire segítette a nyolcad-, negyed-, elõdöntében és a 3. helyért vívott meccsen a bíró, hanem az lesz bent, hogy megverték Olaszországot, Spanyolországot és a Németektõl is csak 1-0ra kaptak ki...
Röviden az van a cikkben, hogy a Madridiak nekünk szurkolnak a BLben.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A Bl-ben nem az egész éves forma számít - ez a kupák szépsége, vagy éppen nem - hanem csak 1-2 meccs eredménye. Ezek alapján el lehet mondani, hogy megfelelõ 4 csapat van a Bl-elõdöntõben.
És ezt most nem azért írom, mert "cselszis" vagyok...ahogy te nevezed.
Abban tényleg igazat adok, hogy a mai fociban legszebben a nagycsapatok közül az Arsenal játszik.
Ma én is a Barcának szorítok, de majd meglátjuk.
Most már én is abbahagyom a szemetelést a topikban... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egy mákos sorsolású cselszi, egy (c.ronáldó formáján kívüli állapotában)halovány mencseszter, aki a 7végén is simán bukhatott volna, (Blackburn...)egy szintén szerencsés sorsolású Barca(nekik legalább a bajnokság is buktás egyenlõre), és egy továbbjuttatott 'pool.
Az "Arsenal bukott mostanában elég sokat"-ot megmosolygom, BL-bõl kiestették õket, a PL-ben meg egyfolytában osztják õket, gondolom Wenger miatt. pillanatnyilag azonban a legszebb futball(!!)az, ami tõlük látható, sajnos jóval rövidebb kispaddal, mint a többiek.
(nézz utána, Hleb a "nyakasáért" uazt a büntit kapta, mint Taylor, aki kettétörte Edu lábszárát. csupa ferség a Premier League mostanában...)
Legyen meg a Barca-nak a BL, vannak õk olyan jók, hogy egy elkefélt bajnokság mellett BL-t nyerjenek!!!
Go Gunners Go, este pedig Vamos Barca!!!
No one can stop Death!
mikre képes Európa leghírhedtebb kupája😊
És bárhogy is legyen én kitartok a csapat mellett, HAJRÁ BARCA!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ma este nagyon bíznunk kell a csapatban és drukkolnunk, de azt sem bánom, ha Messi egyedül veri meg a Manchestert!😄 Most Barca tájon nagy a lelkesedés, csak szerintem ne lesz nagy meglepi ha kikapunk...de akkor legalább próbáljunk meg ma este szépen játszani! Semmi sem reménytelen! Visca El Barca!!!!!!!!!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szerinted hogyan lehet ezt meghatározni? Csak nem egy kupával, ahol a bajnokok játszanak?!
Amúgy a MU kétségtelen, és szerintem a többi is ide való...ha azt nézzük, most a MU-n kívûl akkor 1 nagy csapatnak sem megy.
Az Arsenal bukott mostanában elég sokat, a Chelseanek sem megy nagyon jól, de viszont mind a 4 sorozatban a végéig menetel(t), az olaszok sem nevezhetõk mostanában és pl a Real sem. Ugyanez a helyzet pl a Lyonnal és a Bayernnel is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szerencsés sorsolásos, és továbbjuttatottak vannak, ez a négyes messze nem európa legjobb 4csapata, legalábbis közülük kettõ tutira nem az...
este pedig(ha már ide írok, akkor)Hajrá Barcelona!!
No one can stop Death!
amugy csípem a barcát,jó csapat és jó lett volna ha döntõben kerülnek össze..
így is nagy meccs lesz a mai
csók a családnak
ReD DevilS 4 LifE
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Kíváncsi vok Deco fog-e játszani.
1) sose becsüld le az ellenfelet
1-b) egy Barcát meg aztán fõleg..
kérdés: kis argentínnal mi van? kezdõ lesz? és ronaldinho? igazából tõlük félek a legjobban, szoros meccs lesz, és bárki is megy tovább, remélem a BL-t is megnyeri, mert szépfocit játszó csapat érdemelné meg a serleget.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
manchester alázni fogja a katalánokat!!!
4eva united<#mf2>#mf2>
ReD DevilS 4 LifE
Igazolási témában olvasgattam mindenféle oldalt, szélsõ védõnek Alves az elsõ számú célpont, ha nem sikerül akkor Lahm. Középpályára van der Vaartról hallok mostanában sokat Deco helyére, és Silváról a Valenciából, de õt inkább Roni helyére, és még Benzemáról cikkeznek sokat hogy barcába jön. Alves 30-40 milla, Silva 20-30, van der Vaart 20, Benzema 30-40 milla. 100 felett lenne, de Roni,Deco,Zambrotta,Gudiból fojna be pénz. Bár szerintem az említett 4 emberbõl talán ha 2-t megveszünk. És Silva és Benzema közül csak akkor kellene mind2jük hogy ha Henry is távozna. Szerintem.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
bár eléggé rásegített a döntetlenre a partjelzõ, de akkor is, nem kellett volna hagyni, hogy ezen múljon:/
A védelem meg... Hogy lehet ilyen üresen hagyni kétszer is egy csatárt? Sõt volt még azon kívül is fejese amikor szabadon fejelhetett.
Eto'o jól játszott, Gudi sem volt rossz, Messi próbálkozott de látszott hogy régen játszott, Giovani is egész jó volt. Zambrotta lövése beakadhatott volna a végén...
FORZA INTER!
Ronaldinho - MILAN : 2012-ig szolo szerzodes. Az utolso szo a katalanoke.
"Ronaldinho es a MILAN eggyetertenek" - Roberto de Assis kijelentese , amiutan egyutt ebedelt Gallianival.
A MILAN keszen all 2012-ig szolo szerzodest ajanlani a brazil zseninek , 8 millio euros evi fizetessel.
Minden reklamugy , a jatekosnal maradna.
Egy par dolgot kell meg letargyalni , de a fotemakon , eggyetertettek.
(Gazzetta dello sport)
Pótolni nem nagyon lehet majd a régi Dinhot, esetleg C Roni tudná, de nincs túl sok esély h õ barcás legyen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pláne a Barca a mostani teljesítményével...
Go Kimi!!!! Go Barca!!!