Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
húzódik Rijkaard elküldése csak nem tudom meddig én sokáig kitartottam mellette de most már elég ma nyerni kellett volna komolytalan az egész csapat

Visca el Barça !

habár már a bajnoki cím is elúszott ,mert ha a real talán ki is kapna a sevilla ellen akkor úgyanúgy 4 pont a különbség ÉS NEM 1.

uramég hogy lehet ekkora szar a barcelona. ezt a meccset simán hozni kellett volna de ezek elbaszák mert ennyire lazán fogták fel 0-2 után... most már tényleg nem érdemli meg a bajnoki címet,remélem a bl bõl is kiesik a csapat mert úgyis lenézik a shalket.. OMG OMG szánalmas

NeoMaN
3
ez a barca engem már nem érdekel....

Azaz 3-2 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Nah bravó! Gyönyörûen visszaálltunk és máris 2-2. Röhej...
Miért kell úgy beállni védekezni 2-0-nál mintha valami kis másodosztályú csapat lennénk?!
Meg se érdemeljük hogy küzdjünk a bajnoki címért <#shakehead>

B0B0
Na tessék, ahogy sejtettem. Ezt már nem lehet nem Rijkaarda kenni!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
Bojanon abszolút látszik a fejlõdés

Visca el Barça !

B0B0
Félek, hogy leülnek ezután 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Eto'o!!! 2-0
Végre játszunk 😊

Megint Bojan!! <#taps>

tobias88
a megbízható nemzeti sport
hunbasser
_:ASD?ASD?ASDASD:_DAS😄asasds-a.:_ads- nekünk se kéne...😄DDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

B0B0

GTheo
Hát igen, tavaly a katalán derbin (is) vesztettük el a bajnokságot... 90dik percben az a kurva Tamudo gól... Asszem utsó elõtti forduló volt...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
Ha ezta szezont vesszük alapul (márpedig mi mást kéne), akkor bizony a csapat bárkitõl képes kikapni!!

fernando torres
33.for Katalán derbi..ott is bármi megtörténhet,pláne ha ezt a szezont vesszük alapul..

GTheo
30 - Betis - Barca, Real - Sevilla (III.30.)
31 - Barca - Getafe, Mallorca - Real (IV.6.)
32 - Recre - Barca, Real - Murcia (IV.13.)
33 - Barca - Espanol, Racing - Real (IV.20.)
34 - Depor - Barca, Real - Athletic (IV.27.)
35 - Barca - Valencia, Osasuna - Real (V.4.)
36 - Real - Barca (V.7.)
37 - Barca - Mallorca, Zaragoza - Real (V.11.)
38 - Murcia - Barca, Real - Levante (V.18.)

Ha a 34,35,36 fordulókat hozzuk akkor szerintem megvan a bjanokság, bár még a betis és a depor sem lesz könnyû idegenben.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bigapó
ebben reménykedem Én is. Ha most végighajtják az uccsó meccseket és mindent hoznak, akkor megérdemelten nyerünk bajnokit, egyébként nem...

The Matrix has you...

dienesoft
4 pontos differencia..de jó lenne mostmár nem elszórni!...

dienesoft
Ez az! Real-Valencia 2-3!! Mi meg nyertünk! Nah szép volt fiúk! :]

NeoMaN
😊)))))))))))))))
Vezet a Valencia!!!
88. perc!

zalan05
szép volt fiuk csak igy tovább

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
igen, Messi fíling...

Bojan nagy volt ma 😛

dienesoft
Riijkard igen rossz helyzetben lesz, ha a BL-ben nem jutunk tovább, az lehet az egyetlen mentsége, ha megnyerjük. A tegnapi "produkció" katasztrofális volt, támadás a két "rutinos" csatáron kívül 0, a védelem önmagában 0 volt. A bajnokságra meg már nincs sok esélyünk, Riijkard most vakarhatja a fejét, vagy éppen Begiristan is, mert szerintem igen erõsen edzõváltáson gondolkodik, ha nem jön össze egy trófea sem ezévben.

mike0013
hát ez hihetetlen, a védelmünk ismét egy nagy 0 volt, a Valencia harmadik gólját nagyon csúnyán a fejünk felett intézték el... hihetetlen, én azt mondom mostmár tényleg meg kéne kockáztatni egy edzõváltást, tudom, tudom Rijkaard jó VOLT, szép VOLT, de lejárt az ideje, ha eddig nem bizonyított...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
ez nem így mûködik 😊

megye 2-ben is megbasszák azt,aki piásan megy edzésre,nem hogy egy ekkora klubnál...és azért tegyük hozzá,hogy nem minimálbérért nyomja.

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
meccs helyett edzésre
tobias88
Ronaldinho-ról elterjedt, hogy részegen ment meccsre, de most ha tudom, hogy nem fogok játszani mostanában egyik meccsen se, akkor nyugodtan berughatok akármikor, mert õk is "sz@rnak" a fejemre, akkor én is fogok...
Ronaldinhos10
GRAT 3-ból 1 elment<#falbav>
hihetetlen szarul játszottunk csak azt nem értem mért nem lehetett úgy játszani egész meccsen mint az utolsó 15 percben

Visca el Barça !

hát nemtom hogy akarunk így bajnokságot nyerni...
NeoMaN
Nagyon mérges vagyok...

Persze R10 nem kell. Röhej! Elképesztõ égések vannak mostanában.

NeoMaN
még mindig szánalmas ez a csapat

NeoMaN
Múltkor is bejött! :FF

mondd még párszor, hátha kiegyenlítünk
NeoMaN
szánalmas ez a csapat

NeoMaN
baxa sz*jba k*a any*at az egész száj****ott csapat

dienesoft
Na, kíváncsi leszek, hogy mit tudunk csinálni az elõdöntõbe, remélem el tudjuk kalapálni a Valenciát. Mondjuk ez a Ronaldinho-féle mentegetõzés igencsak idegesítõ...találja már ki, hogy akar-e focizni vagy sem!

tobias88
Ezt már nem lehet kimagyarázni...

Ronaldinho ismét kimaradt a keretbõl

Minden igyekezete ellenére nem került be a Valencia elleni keretbe Ronaldinho Gaúcho, aki a hétvégi Almería elleni bajnoki után ezúttal sem fog pályára lépni. Yaya Touré ellenben megkapta az orvosi engedélyt a játékra, így ismét a csapattal tart.

A Barça brazil klasszisa tegnap úgy nyilatkozott, mindenképpen szeretne a Valencia ellen játszani, Frank Rijkaard döntése miatt azonban csak a lelátóról szurkolhat társainak a továbbjutás kiharcolásáért. Yaya Touréval kapcsolatban jó hírek érkeztek, az elefántcsontparti játékos megkapta az engedélyt a játékra, s várhatóan a kezdõcsapatban kap helyet csütörtök este.

A Barcelona 16 fõs kerete a Valencia ellen:

Kapusok: Valdés, Pinto
Védõk: Puyol, Milito, Thuram, Sylvinho, Abidal, Zambrotta
Középpályások: Xavi, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen, Yaya Touré
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan
mondjuk az igaz😊
NeoMaN
lehet, de kapjon már a fejéhez, nehogy már a világ egyik legjobb csapatában õ kezdje diktálni
vicces lenne 😊

kár lenne érte, az biztos...
tobias88
Krkic jobb mint Dosi, ez tény, de nem kell elhinni elsõre mindent, pl., hogy menne...
fernando torres
Giovannit kapzsisága miatt árulja a Barcelona

Nem is olyan régen még a tenyerükön hordozták a Barcelona vezetõ a 18 éves mexikói zsenit, Giovanni dos Santost, ám úgy tûnik, azok az idõk már elmúltak. A hírek szerint ugyanis a katalánok megelégelték, hogy a futballista újabb és újabb követelésekkel áll elõ, ezért most már inkább megszabadulnának tõle. Különösen annak fényében, hogy a csapat másik ifjú sztárja, Bojan Krkic egyelõre sokkal jobban teljesít, például az Almería elleni tegnap esti meccsen is gólt szerzett.

Giovanni dos Santos az õszi idény végeztével érezte elérkezettnek az idõt, hogy a mostaninál jobb, számára elõnyösebb szerzõdést kössön a Barcelonával, s ennek érdekében még azt sem tartotta kizártnak, hogy távozik a klubtól. A gránátvörös-kékek vezetõinek viszont egyelõre nem áll szándékukban többet fizetni a kis mexikóinak, ehelyett inkább kijelentették: amennyiben megfelelõ ajánlat érkezik, készek a tárgyalásra.
Nagy kérdés, hogy a Barca által kitûzött tízmillió eurós árat melyik európai csapat hajlandó megfizetni azért a dos Santosért, aki egyelõre még nem sokat tett le az asztalra, legalábbis a katalánoknál: eddig egyetlen bajnoki gólt sem szerzett, miközben a nála egy évvel fiatalabb Bojan Krikic a spanyol élvonalban már ötször betalált – az utolsót éppen tegnap este az Almería ellen szerezte -, ráadásul a kupában is jegyez egy gólt.
Az ibériai sajtó mindenesetre máris megkezdte a találgatásokat, s elsõként természetesen a Chelsea került szóba: a londoniak tavaly nyáron szerették volna megszerezni Giovannit, ám akkor nem jött létre az üzlet, de nem kizárt, hogy a ballábas mexikói tehetség kapzsisága miatt most mégiscsak megszerezheti az Abramovics-birodalom.

B0B0
😄DD

NeoMaN
<#gonosz3><#boxer>

tobias88
Szögletvariációkat gyakorolhatnák igazán...
2:2... :S

B0B0
Mi van Rijkaarddal? Vége van az Oleguer-szerelemnek? 😊