Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
ha így játszanak a második félidõben, akkor egy kis szerencsével fordíthatunk is...

elején meg 11es és sárga helyett adott egy szabadot, hajrá
GTheo
Hát csak az a kérdés hogy Dinho aláírna-e a Citybe...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
Nah, Mancity megcsinálja itt a Barcának a dolgot, nyomja fel az árat rendesen!
zalan05
Manchester United - FC Barcelona:
Manchester, Old Trafford
20:45

Vezeti: Herbert Fandel (német)

Manchester United: Van der Sar - Hargreaves, Brown, Ferdinand, Evra - Carrick, Scholes, Ronaldo, Park Ji Sung, Giggs - Tévez.

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi (Deco), Iniesta - Messi, Henry és Eto'o.
-----------------------------------------------------------------------------------
itt az esti állitolagos kezdõ remélem Rooney meg Vidics nem játszik és akkor jo lesz, jo lenne továbbjutni. HAJRÁÁ!!

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hamotar
nahbazz 😄 csajok mi? Ebben meg kevesebb az akció, de több az ész <#beka2>

katakpult
zsir video.jo ötlet

mojito10
egy uj video ez sokkal de sokkal jobb mert itt a csajok dominálnak... csajok

tobias88
hát, nem küldik, hanem elvileg kérheted hogy az irodában átvehesd, de külföldrõl csomagot általában 4 nap alatt hoznak
Ha neten rendelek jegyet a meccsre akkor azt kb mennnyi idõ alatt küldik meg Magyarországra!!irjon akinek voltak tapasztalatai!!
Lehet, hogy monooton, de okos dolgokat mondanak 😄 én nem vagyok "igazi férfi" 😛 de most énis tolnám a focit xD "sztááárleszek"
mojito10
elég gáz ez a video mert olyan monotonan beszélnek de azért a sztárok feldobják monjuk egy Materazzit belerakni elég merész.

Jó ez a video 😊
Nem baj én akkor is várom a BARCA MEMBERSHIP kártyával rendelkezõ emberek segítségét!!
tobias88
ennél olcsóbban nincs, és ezért még én is kimennék <#vigyor>
köszi a segitséget, néztem én is ezt az oldalt de szerintem picit drága!!azért gondoltam h megkérdezem a Barca MEMBEREKET h tudnak e segiteni, mert a hivatalos honlapon õk megtudják rendelni olcsobban a jegyet, viszonylag közel a pályához!!Nagyon megköszönném ha vki tudna segiteni!!!köszi!!
huuhh hát szorít az idõ és mindenképpen kiszeretnénk menni pár haverommal Barca-Mallorca meccsre ugyh megkérdezem h van e esetleg köztetek Barca MEMBER??csak azért mert ha esetleg tudna nekünk 4 jegyet rendelni (persze minden költséget mi állnánk) azzal egy álmot váltana valóra!!!köszi
tobias88
plusz jegypénz...
GTheo
A 2. helynél nincs kvalifikáció, egybõl csoportkör, 3., 4. helynél pedig selejtezõ van.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Zenszkij
Pff, persze, hogy tudni lehetett, hogy lealibizik a hétvégi meccset, de igazuk van a bajnokságban a 4. hely is BL, tehát totál mindegy 2. vagy 4. a csapat...Mostmár csak a bl-be lehet bizonyítani, nektek is a bl a fontos, én fogadtam volna erre a bajnokira nyugodt szívvel.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

van esetleg köztetek BARCA MEMBER????
annyit szeretnék megtudni h honnan lehet a legolcsobban jegyet rendelni a neten???Barca-Mallorcára szertnénk kimenni.....segitsetek pls!!
tobias88
klafa ez a video
annabella2
Ha kiváncsi vagy rájuk, akkor katt ide!

hunbasser
akkor mostmár a 2.helyet sem akarjátok megszerezni?ha így folytatjátok,a végén talán még a 4.helyen is kiköthettek

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Csodás, komolyan mondom! A hétvégi bajnoki 0 volt ám, de a köbön...

GTheo
Teljesen mindegy volt ez a meccs. A BL a fontos, Mondjuk attól még nyerhettünk volna.

Hát ez gyönyörû volt...

tobias88
remélem a Manchestert kimeríti a kétfrontos játék, hogy 1 héten belül 3 nehéz és fontos meccset játszik, bár szerdán nem adták ki magukból épp ez miatt a maximumot
Már rég láttam ilyen jól játszani a csapatot. Remélem a visszavágón kitudjuk csikarni a továbbjutást 😊 Messi meg hozta a formáját, egyszer-kétszer megállították, de azon kívül nem sokszor. (Nekem nagyon tetszett mikor Evrat beetette egy esernyõvel<#hehe>) Nagyon remélem, hogy mostmár össze fog állni a csapat és megint az igazi Barcát fogjuk látni 😊))

cesc fábregas

Huszi84
GG.Barca Jó játékosok jó a csapat..
ha nem MU. ellen menne nektek szurkolnék<#buck>
ferguson tegnap elszámolta magát...ronaldo nagyon jó,de nem kéne mindent rá alapozni hiszen jó a csapat
majd kedden kiderül,ott már lesz gól<#integet2>

ReD DevilS 4 LifE

Rolka
Nagyon jók voltatok tegnap! A MU azt se tudta hol a labda! 65%-ban volt nálatok a labda, ez mindent elárul. 21 kapura lövés és sajnos egy se ment be. Henrynak nem 10 percet kellett volna szerintem játszania, beállt és rögtön két helyzetet csinált magának.
Jók voltatok nagyon remélem jövõ héten ünnepeltek!<#awink>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

NeoMaN
CR a világ egyik legjobbja. Aki nem ezt mondja az elvakult barom....

Cabell
a Chelsea tényleg könnyû sorsolással jutott el idáig, és szerencsével ért el egy 1-1 et tegnap. Épp ezért lennék picit szomorú, hogyha így búcsúzna a Liverpool, akik szerintem jóval többet produkáltak azért, hogy itt lehessenek.

A Barca meg könnyû sorsolással jutott el idáig, és talán csak ezért lennék , lehetnék dühös, ha õk jutnának tovább.

Az Arsenallal meg már sokan picit úgy lettetek, hogy megszoktátok, minden bejön, és most nem hiszitek el, hogy a bajnokságban pontokat veszítettetek, és a BL-bõl kiestetek. Szerintem az egész kommented arra ment ki, hogy mit akar ez a csõcselék, mikor itt az Arsenalnak kéne már jóelõre odaadni a kupát. De hogyha a Barca ki lenne netántán ejtve, akkor másodsorban az ilyenek miatt örülnék, mint te, akik gyermeteg indulatoktól fûtve, egy Old Traffordi vereség után a Chelseanek drukkolnak, meg most a Barcának....na mind1...minek is kommenteztem? Igazából no komment...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

tobias88
60-40 inkább sajna
Zenszkij
Rendkívül kiélezett, szoros visszavágó lesz...50-50%.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ronaldinhos10
Hát igazuk volt azoknak akik azt mondták hogy ha megfogjuk Ronaldot akkor "megvan" Man.Utd. mert Ronaldo megmozdulásai nélkül nem nagyon produkáltak!
Most azon kell gondolkozni hogy birunk gólt lõni idegenben

Visca el Barça !

tobias88
Eto és Henry helyet cserélhetne igazán a visszavágóra
Ja ma is bebizonyította😄 Volt jó megmozdulása a "világ legjobbjának?"

Hát jobb lett volna nyerni, de az jó hogy nem kaptunk gólt.
Viszont az elsõ 5-10 percet leszámítva jól megfogtuk õket. Rég láttam ilyen deffenzíven játszani a Unitedet.
Ha idegenbe sikerül egy gólt szerezni akkor talán meglehet a továbbjutás.

NeoMaN
Attól még a világ egyik legjobbja.... 😄

A lényeg hogy ne kapjunk gólt!

zalan05
na kezdödik a második félidö remélem olyan jok leszünk mint az elsöbe csak már gól is kéne

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Régen láttam így nyomni a csapatot, játszunk, a MU csak védekezik, helyzetekre, majd gólra kéne váltani a mezõnyfölényt.
Ha a spanyol bajnokságban akárki ellen így játszanánk ellenfelünk nem lenne... A MU nagyon jól védekezik, de egyszer fognak hibázni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ronaldo egy rinyálós nagyképû fasz.

buldozer99
Elég jól nyomjuk,remélem tartani is fogjuk...
harjá fiúúúk

Forca Barca

Rolka
És jaja hájra Barca, hajrá Henry!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Hát ez a tizi kemény volt az elején! De köszönjétek meg Ronaldonak, hogy kihagyta!

dienesoft
Hajrá fiúúúúúk!

tobias88
bár õ összesítésben kaphatna egyet az aranycipõi miatt...