Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kíváncsi leszek ki lesz Guardiola segítõje, mert 90% hogy õ lesz az edzõ.
Én lehet hogy Laudrupnak jobban örültem volna, de bízok Pepben, remélem megmutatja hogy jó edzõ 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A Barça vezetõsége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról, s az edzõkérdésrõl, a kiszivárgott információk pedig azt állítják, Guardiola személyében meg is találták a holland mester utódját. A döntést állítólag csütörtökön hagyhatják hivatalosan is jóvá a vezetõségen belül, a bejelentésre pedig az idény végeztével kerülhet sor.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gólszerzõk: Messi (11-es), Xavi, Henry
Ezaz srácok, csak így tovább 😊
cesc fábregas
REAL MADRID
cesc fábregas
Mennyi a kivásárlási ára?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
köszi
Ja és az AS nem túl valós híreket szokott közölni.
<#bdead>#bdead>
REAL MADRID
és (Barca drukkerként) azzal is, hogy a Barca jobb volt...
szerintem teljesen kiegyenlített volt mindkét csapat játéka, és szívem szerint én ezt a párharcot 11-esekkel döntöttem volna el:/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de addig tényleg megfogta <#mf1>#mf1>
amugy jó volt a barca,de mu jobb volt!majd legközelebb..
ReD DevilS 4 LifE
Le tud játszani 70 percet úgy, hogy helyzetbe nem kerül, éppkézláb labdája nincsen, és még õ fenyegeti a Barcát hogy ha nem nyernek semmit eligazol.
de nemteszem . sok sikert nektek jövõre a bajnokságban, nektek drukkolok, mert utálom a reált.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
jóéjt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Go Kimi!!!! Go Barca!!!