Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még1 jó hír: Henry azt nyilatkozta hogy biztosan marad.
GTheo
Én is elõször õt akartam írni, csak nem nagyon találtam forrást h õ lenne, de õ jó lenne 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hát nagyon remélem h Luis Enrique..<#eljen>

GTheo
Majd megy máshova 😊

Kíváncsi leszek ki lesz Guardiola segítõje, mert 90% hogy õ lesz az edzõ.
Én lehet hogy Laudrupnak jobban örültem volna, de bízok Pepben, remélem megmutatja hogy jó edzõ 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
<#worship>

Risu Führer
Ronaldinho se megy a Milanhoz...

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

dienesoft
A TV3 katalán televízió értesülései szerint megszületett a döntés az edzõkérdésben: Pep Guardiola fogja váltani Frank Rijkaardot a Barça kispadján. A döntés természetesen még nem hivatalos, s várhatóan nem is jelentik be a szezon végéig, ám a jelek szerint igazak a hírek, ezzel pedig végérvényesen eldõlt, Guardiola veszi át 2008 nyarától a karmesteri pálcát.

A Barça vezetõsége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról, s az edzõkérdésrõl, a kiszivárgott információk pedig azt állítják, Guardiola személyében meg is találták a holland mester utódját. A döntést állítólag csütörtökön hagyhatják hivatalosan is jóvá a vezetõségen belül, a bejelentésre pedig az idény végeztével kerülhet sor.

Risu Führer
az a komoly hogy mindig a bajnokságok végén megy a foci.tavaly is az utolsó meccsen marha nagy gólzápor volt

tobias88
Valenciánál az elnök(ök)nek valami nagyot alkotni kell, ha nem esnek ki
Rockynhooo
igen, utolsó 2 percben lõttük mind2t 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
Madrid 1-2vel bajnok?
Rockynhooo
szép teljesítmény 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeoMaN
6-0 a vége....

dienesoft
Még jobb. :] (Mikor már nincs tét, már megy is a focizás...)

Risu Führer
már 5-0

dienesoft
Na, oda vissza 3-0 a Valencia ellen, az jó.

Barcelona 3 - 0 Valencia (részeredmény)
Gólszerzõk: Messi (11-es), Xavi, Henry

Ezaz srácok, csak így tovább 😊

cesc fábregas

de a formahanyatlását családi okokra terelik és valószínûleg visszamegy angliába

REAL MADRID

tobias88
150 millió... Oleguernek is 35 azthiszem
Messi nem eladó 😊

cesc fábregas

Matthew Prosac
Messiért 80M fontot adna a Chelsea.
Mennyi a kivásárlási ára?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rendelt már vki a Barca hivatalos honlapjárol jegyet??csak az érdekelne h azokat hová küldik ki??kell hozzá spanyol cim vagy elég a sajátom is??
köszi
NeoMaN
Henry most jött faszomatmá....

mért szted nem fogta meg? 😄

tobias88
Guardiola jönne és Cate, ez szerintem bõven jó lenne...
GTheo
Õ edzette a támadókat, Rijkaard a védõket. És támadásban szarok vagyunk jelenleg, csak Messi próbálkozik, de nincs nagyon társa. A Chelsea meg elég szépen játszott tegnap.

tobias88
Hát ahogy nézem Henk Ten Cate miatt volt jó a csapat taktikailag, és ezt most a Chelsea-nél is bebizonyítja... Én õt tartanám a legnagyobb igazolásnak, ha edzõi posztra le tudnánk ültetni.
Mennyen mind a Realba <#beka3>

GTheo
Henry, Marquez, Zambrotta és Sylvinho maradhatna, sõt mintha azt olvastam volna hogy Sylvinho hoszabbított.
Ja és az AS nem túl valós híreket szokott közölni.

Az AS név szerint tudni véli, hogy kik azok a játékosok, akik távoznak az idén sikertelen évet záró gránátvörös-kékektõl. Íme a névsor: Ronaldinho, Henry, Deco, Márquez, Gudjohnsen, Zambrotta, Ezquerro, Sylvinho, Edmilson és Thuram.

<#bdead>

REAL MADRID

dienesoft
Én biztos nem, az csak a szerencsén/az adott pillanat dönti el. Szerintem a Manchester megérdemelten jutott tovább.

mike0013
én is vitatkoznék azzal, hogy jobb volt a MANU...
és (Barca drukkerként) azzal is, hogy a Barca jobb volt...
szerintem teljesen kiegyenlített volt mindkét csapat játéka, és szívem szerint én ezt a párharcot 11-esekkel döntöttem volna el:/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tobias88
MU nem volt jobb a 2 meccs alatt, de amúgy jelenleg tényleg jobb csapat, mint a Barca, csak ezt a 2 meccs alatt nem mutatta be...
Huszi84
jah,zambrotta "megfogta" ronaldo-t amig nem kapott sárágát...utána már nem merte faragni <#vigyor2>
de addig tényleg megfogta <#mf1>
amugy jó volt a barca,de mu jobb volt!majd legközelebb..

ReD DevilS 4 LifE

tobias88
de 1nél többre nem is voltatok jók...
Forrest Gump
Ez az Eto is egy vicc.
Le tud játszani 70 percet úgy, hogy helyzetbe nem kerül, éppkézláb labdája nincsen, és még õ fenyegeti a Barcát hogy ha nem nyernek semmit eligazol.
dienesoft
Nagy meccs volt, jó volt, mi meg szarok voltunk és azok is maradtunk. Majd jövõre.

Matthew Prosac
180 perc alatt nem kaptunk gólt egy Barcelonától, szerintem ez bármilyen helyzetben elismerésre méltó így hát az "ezt teljesen nem érdemelték meg" megállapítással vitatkoznék.
de nemteszem . sok sikert nektek jövõre a bajnokságban, nektek drukkolok, mert utálom a reált.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
grat fiuk, és szerintem nem vagyunk tetü csapat.😊 (túl jó kedvem van, hogy pattogjak...😄) Amúgy nekünk is járt volna szvsz egy tizi kezezésért, de mostmár úgyis mind1. Gratula, nagy meccs volt.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

zalan05
grat a Manchesternek a továbbjutáshoz, de attól a Manchester tetü csapat marad, azért szép volt mikor a végén Bojan beszopatta Ronaldot<#vigyor3> de mindegy

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

dehogynem 😞 . nem volt a barcának egy épkézláb helyzete sem. 😞

Ronaldinhos10
hát azt hiszem Rijkaard utolsó mérkõzése volt a BL-ben a Barcelonaban

Visca el Barça !

GTheo
Szegény Zambrotta... 180 percen át leszedte a "világlegjobbja" Ronaldot, és egy ilyen hülye hiba miatt kapunk gólt...

tobias88
ezt teljesen nem érdemelték meg
Csabesz6
Akkor se szeretem.Össze vissza esik kel..jó cselez mint a malac meg gyors meg elismerem hogy ügyes.De nem szeretem.Persze ez magánvélemény😊

jóéjt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

NeoMaN
lehet, de megbassza az egész védelmet sprintben....

Csabesz6
mint egy meleg😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

NeoMaN
bazmeg Ronaldo hogy fut... aztakúrva

zalan05
ááá tényleg elég szar helyzetböl kaptunk egy elég szép golt de remélem hajtunk és a második félidöbe forditunk vagy legalább egyenlitünk, meg amugy megkaphatuk volna azt a 11-est az elején mert vonalon volt de mindegy már, azért HAJRÁ

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Ilyen hülye hibából gólt kapni... Zambrotta elõször elcsúszik, majd visszaszerzi és eladja...