Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gólszerzõk: Juninho, Henry.
Valdes eléggé benéztem Juninho gólját az elején, az elsõ félidõben jól kontrázott a Lyon, de a második félidõben jól játszottunk, megérdemeltük a gólt.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Forca Barca
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A második gólja gyönyörû volt, az elsõnél már a tizit be kellett volna lõnie.
Szerintem a Real nem nyer holnap, megsérült Robben és Sneijder és a Gijón azért otthon nehéz lehet.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
de sztem kapunk mégegyet és rugunk 3at:p
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
„Cáceres az örömöm egyik oka ma este. Egy kicsit úgy érzem, hogy adós vagyok felé, õ pedig így válaszolt erre, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Megnyugtat, hogy ilyen teljesítményt nyújtott.”
Szerintem is jól játszott, nagyon jó szerelései, meg közbelépései voltak.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Megúsztuk a "középhátvéd válságot" is 😄
A félidõben Henry szép fejesével vezetünk 1-0-ra 😊
Február 5. Csütörtök (21:30)
Király Kupa elõdöntõ
Pinto-Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho-Touré, Guddy, Iniesta-Hleb, Bojan, Henry
Nyerni kell !
Hát, ez így már probléma:
Puyol, Marquez, Pique, Milito, Alves és most Xavi
Yo, Bitch!
Visca El Barça!