Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nú ez még jol jöhet ez az Henry fejes😊

GTheo
Lyon - Barca 1-1
Gólszerzõk: Juninho, Henry.

Valdes eléggé benéztem Juninho gólját az elején, az elsõ félidõben jól kontrázott a Lyon, de a második félidõben jól játszottunk, megérdemeltük a gólt.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Csabesz6
lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tobias88
Hogyne...
nem volt rossz ott sem a Puyol...ja Sylvinho jól jött volna tán biztos vmi kis sérülése volt...

Sylvinhoval, nem is értem, mért nem õ jött be, igaz Puyol sem volt rossz, de mint balhátvéd kicsit fura. A brazil jobban mozog ott.

Visca El Barça!

Abidalt simán tudjuk pótolni nem olyan nagy játékos õõ ...

na most biztosan dörzsölik a tenyerüket a Reálosok nem fogják megérdemelni a bajnokságot...igazságtalan lenne pedig...

Abidal 2 hónap<#sir>, fasza. Remélem nem folytatódik a dolog. Nem elég, h a játék sem az igazi, most még a sérülések is.

Visca El Barça!

Amúgy tipikus "az utolsó elveri az elsõt" meccs volt, mert hajlamosak vagyunk a csicska csapatok ellen leereszteni. Henry pl egy nulla volt ezen a meccsen, és ez nem az elsõ neki. Aki mindig felszántja a pályát az Puyol. Sokmindent elbírtunk eddig, de a 2 gólos meg 1 emberes hátrányt azt már nem, függetlenül attól, h túl szigorú volt a kiállítás sztem. Ráadásul Abidal is megsérült, szal nem ez lesz a kedvenc meccsem<#beka2>

Visca El Barça!

Jó kis figyelmeztetés ez azoknak, akik a 12 pontnál, már megnyerték a bajnokságot<#felkialtas>

Visca El Barça!

Kár a bíróval foglalkozni, semmi értelme. Remélem mielõbb kikecmergünk ebbõl a gödörbõl, mert mostanában nem ment úgy a játék, ahogy kellett volna, kicsit kiénekelték a sajtot a szánkból. Ilyen tróger csapatokat is meg kell verni, nem mással foglalkozni.

Visca El Barça!

tobias88
Vicc volt ma ez a bíró! Spanyol szövetség kezdhetne valamit ezzel a helyzettel!
Ronaldinhos10
na ez van amikor egy profi játékos leereszkedik egy bizonyos szintre

Visca el Barça !

Nem tom mi van evvel a csapattal<#conf> Elõbb hagyjuk h, szétszedjék a játékunkat mindenféle provokációval, aztán meg ilyen amatõr gólokat kapunk. Ez a meccs elment, jó kis leckének.

Visca El Barça!

buldozer99
jah ok, azért mondtam h nem tuti 😉

Forca Barca

Jól mondod, sztem most megint vmi spanyol tv-s faxág miatt van így.

Visca El Barça!

Rudee
Azért csak az utolsó 3-4 forulóban szokták egy idõre rakni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

buldozer99
Valami volt errõl tavaj, asszem hogy ne lehessen "bundázni", de nem tuti, csak nekem úgy rémlik...

Forca Barca

Azt nem tom, mi a faxért rendezik egy idõben a Barca meg a Real meccset<#conf>

Visca El Barça!

Iniesta minimum 2 hét pihi<#shakehead>, kár, mert õ a baloldali Messi<#smile>, jól jött volna a játéka a BL meccsen is.

Visca El Barça!

Tudom én is nem is úgy írtam, mintha csodálkoznék<#smile>

Visca El Barça!

csodálkozol válogatott meccsek voltak a héten a Barcából vagy 3-4 játékos ott volt és a Pique - Caseres hátsó sor nem tul acélos:S

Fejben nem voltunk ott teljesen, sok volt az a helyzet, amit kihagytunk. A Betisnek mákja volt, h kivételesen szarul tudtuk levédekezni a pontrúgásokat a tarcsi védelem miatt, egyébként is ez a leggyengébb pontunk. Mezõnyben sehol nem voltak legtöbbször. De pozitívum, h még 2 gólról is képesek voltunk felállni. Henry bosszantott a legjobban, csak kárt okozott vele Pep, h bejött Iniesta helyére, õt meg visszaküldte a középpályára. Benne még láttam volna 1-2 kavarást a 16-oson belül. Hihetetlen dolgokat mûvelt néha. Végülis, ha nyer a Real, még akkor is ott a 10 pont, nem katasztrófa, õk sem nyernek meg minden meccset, de azért résen kell lenni. Most, ha minden igaz végre pihenhetnek egy hetet a srácok.

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
hihetetlen amit mûvel😊

Visca el Barça !

Rudee
Sneijder sajnos olyan szar formában van, hogy az Õ kiesése jelenleg erõsítés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

GTheo
Eto'o megmentett minket 😊
A második gólja gyönyörû volt, az elsõnél már a tizit be kellett volna lõnie.
Szerintem a Real nem nyer holnap, megsérült Robben és Sneijder és a Gijón azért otthon nehéz lehet.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

etoo mérlege 22 meccs 23 gól😄

buldozer99
maradt a 2-2, de megint hihetelten ilyen szar játékkal is fel tudtunk állni, holnap a "REAL-nak" nem lesz könnyû dolga a sporting otthonában...

Forca Barca

pAtOcA
2-2 Eto'o 😄

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

pAtOcA
Eto'o még szépített 2-1 szal sztem innen fordítás lesz Messi módra.. 😛

jah és a hleb meg nagyon nem a Barcába valo, felesleges lenne itt tartani, nyáron el kell adni
a szünetbe helyre rakja a guardiola a belsö védök eszét...be hozza henryt meg messit és meg nyertük 3-2re😄 jobb esetben
de sztem kapunk mégegyet és rugunk 3at:p
tobias88
hát, tán egyszer már kikapunk mi is, köszönhetõ a belsõ kettõs Cáceres Piquenek!
pAtOcA
25.perc Betis-Barcelona 2-0 😮OOO Melli,Mark Gonzalez

Pep is csupa jót nyilatkozott róla:
„Cáceres az örömöm egyik oka ma este. Egy kicsit úgy érzem, hogy adós vagyok felé, õ pedig így válaszolt erre, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Megnyugtat, hogy ilyen teljesítményt nyújtott.”
Szerintem is jól játszott, nagyon jó szerelései, meg közbelépései voltak.

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
kiválló szereléseire gondoltam

Visca el Barça !

tobias88
10 méterrõl ellenfélhez <#vigyor>
buldozer99
Megint nagyon jók voltunk, Alves hatalmas gól vágott

Forca Barca

Hát nem kellett megerõltetnünk magunkat, nem is tettük<#hawaii>

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
egyébként Cáceres kiválló formában játszott😊

Visca el Barça !

GTheo
3-1re megvertük a Gijónt, Eto'o duplájával és Alves góljával.
Megúsztuk a "középhátvéd válságot" is 😄

buldozer99
de nemám, sõt akkora gólt eresztett 😮

Forca Barca

GTheo
Nem lett semmi baja.

A félidõben Henry szép fejesével vezetünk 1-0-ra 😊

marquezzel mi lett? a kommentátor feljajdulása alapján egy nyílt sípcsonttörés a minimum, de ne legyen igazam. írjatok, nem merek odakapcsolni...

buldozer99
bizony 😉

Forca Barca

GTheo
FC Barcelona - RCD Mallorca
Február 5. Csütörtök (21:30)
Király Kupa elõdöntõ

Pinto-Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho-Touré, Guddy, Iniesta-Hleb, Bojan, Henry

Nyerni kell !

tobias88
"Xavi Hernández gyomorproblémák miatt nem tudott edzeni szerdán délben a Barcelonával, és ugyan az állapota várhatóan hamar javulni fog, a Mallorca elleni Király Kupa meccsen nem számíthat majd rá Pep Guardiola. A holnap este fél tízkor esedékes találkozón egyébként lehet, hogy egészségesen sem játszott volna a középpályás, mivel a múlt héten az Espanyol és a Racing ellen is kezdõként jutott szóhoz, így a rotáció várhatóan hamarosan elérte volna…"

Hát, ez így már probléma:
Puyol, Marquez, Pique, Milito, Alves és most Xavi
ForzaInter
az rengeteg... ez a bajnokság már eldõlt, innét nem lehet már elbukni, nagyon kiemelkedik a Barca a mezõnybõl.

Yo, Bitch!

Többek közt erre, ill. a sérülésekre gondoltam én is.

Visca El Barça!